ovdje ga nećeš vidjetisuad_pitar je napisao/la:Imaju li negdje golovi i sanse sa utakmice hapoel zeljo. Baz vrijedjanja nisam vidio golove pa ako neko ima neka se javi i postavi.
Hvala....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
krivo mi je zbog poraza u Telavivu,ali to je naša stvarnost,nadati se da će biti bolje,dolazi nam Džafić,nadam se i Kutalija i dva bočna igrača...
Mostar47 je napisao/la:krivo mi je zbog poraza u Telavivu,ali to je naša stvarnost,nadati se da će biti bolje,dolazi nam Džafić,nadam se i Kutalija i dva bočna igrača...
1996
De ba dosta više s Džafićem 
- Groundhopper
- Kontakt:
Ko tako pametan se može sjetiti ideje da zvanični klupski sajt rekonstruiše za vrijeme kada bi možda trebao i vjerovatno imao najviše posjeta
U vrijeme kada klub nastupa u Evropi,uspješno ili ne klupski sajt ne radi pa je tako svaki interesant za bilo kakav podatak o Želji lišen informacija!

Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
U 7 je trening pa DOBRODOSLI dole na Grbavicu. Ipak smo mi jos uvijek navijaci...
Vidimo se dole za 2 sata!!!
Još malo pa će august i nadam se još jedan razgovor s onim Švabama za stadion
. Valjda će nešto biti, sa malo para možemo ušminkati Grbavicu. Inače, šta je s Kutalijom, jer ima neko zainteresovan za njega iz inostranstva? Jer sam čuo ako ne bude niko bio, ide u Želju.
Znas sta momci koji rade sajt zalazu vise svog vremena i znanje i volje nego bilo ko u klubu i da nije par momaka ne bi ni zvanicnog sajta ni bilo, druga stvar ne znas ni razlog zbog kojeg ne radi pa popusti malo ziv bio...Najlakse je srati po nekome pomozi im malo...Groundhopper je napisao/la:Ko tako pametan se može sjetiti ideje da zvanični klupski sajt rekonstruiše za vrijeme kada bi možda trebao i vjerovatno imao najviše posjeta![]()
U vrijeme kada klub nastupa u Evropi,uspješno ili ne klupski sajt ne radi pa je tako svaki interesant za bilo kakav podatak o Želji lišen informacija!
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Blagoje Bratić
Samo je sreća što je trener hapoela onako gospodski,valjda mu bilo žao gledat i nabijat nas fino rukom rekao da njegovi igrači malo stanu igraju povučenije,veli dosta im 5 komada i igramo sad onako ako šta uđe uđe onako smo baš jadni izgledali,pravi jadi jadni i bijeda 
E Pile, ili Sejo, svejedno, ko već radi na sajtu, možel par detalja šta će biti na sajtu. Obradovao sam se kad sam čuo za 360 stepeni Grbavicu, ali hoće li biti nekih novih tekstova o Želji, historiji, rezultatima, nešto što bi nam bilo zanimljivo.
-
samir-tm87
- Kontakt:
EE LJUDI KADA CE BITI TRENING ZELJE..NA GRBAVICI MSM KOJI DAN

- samir_tm87
- Kontakt:
evo i mene vrno se sa odmora ccc , 5:0 
kad ce u prodaju godisnje?
za ovog samketa iznad mene , imas danas u sedam ja mislim , imas na strani iza
kad ce u prodaju godisnje?
za ovog samketa iznad mene , imas danas u sedam ja mislim , imas na strani iza
Dove87 je napisao/la:U 7 je trening pa DOBRODOSLI dole na Grbavicu. Ipak smo mi jos uvijek navijaci...
-
samir-tm87
- Kontakt:
jeli danas trening
bas tako, imali ste ludu srecu da ne zijanite dvocifrenoBlagoje Bratić je napisao/la:Samo je sreća što je trener hapoela onako gospodski,valjda mu bilo žao gledat i nabijat nas fino rukom rekao da njegovi igrači malo stanu igraju povučenije,veli dosta im 5 komada i igramo sad onako ako šta uđe uđe onako smo baš jadni izgledali,pravi jadi jadni i bijeda
u 7samir-tm87 je napisao/la:jeli danas trening
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
sad dok gledam siroki ubjedjen sam da smo izdrzali prvih 20 minuta da ne primimo go da bi se igraci oslobodili straha , pritiska i da bi utakmica isla drugim tokom .
na greskama se uci , nadam se da su naucili dosta iz ovoga
na greskama se uci , nadam se da su naucili dosta iz ovoga
samo da pitam, mozda je offtopic...
ako zeljo ispadne sad u ovom kolu, jel ima pravo nasutpa u Ligi Uefa ili je nakon ove tkme zeljina turneja po Evropi zavrsena
ako zeljo ispadne sad u ovom kolu, jel ima pravo nasutpa u Ligi Uefa ili je nakon ove tkme zeljina turneja po Evropi zavrsena
Završenospahija je napisao/la:samo da pitam, mozda je offtopic...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
samir-tm87
- Kontakt:
IMALI KOJI DRUGI DAN TRENING ZELJE DANAS MI MRSKO DA IDEM UBI SUNCE
lupa bez veze,ima li kakvih novosti sa trninga?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.