Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Jeste plasticni je oklop, ima nazad za otisak prsta, ja odma uzeo onu masku tako da ja ni ne osjetim to za grijanje 
Da pohvalim ovaj blackberry, iznenadio me pozitivno. Što se aplikacija tiče već ranije sam rekao smeće neviđeno, wp je za blackberry world kindle.
Moze li se serija sa računara prebaciti na mobitel, skupa sa prevodom ? Kako da to uradim a da sve fercera ili je nemoguće 
najlaksi nacin prikopcas mob sa pc-om uz opciju da ga prepoznaje kao usb i samo kopiras, na mobi moras imati neki player npr. mx player i samo pokrenesjasmin10 je napisao/la:Moze li se serija sa računara prebaciti na mobitel, skupa sa prevodom ? Kako da to uradim a da sve fercera ili je nemoguće
Može li se i prevod ubacit ?Quinlan je napisao/la:najlaksi nacin prikopcas mob sa pc-om uz opciju da ga prepoznaje kao usb i samo kopiras, na mobi moras imati neki player npr. mx player i samo pokrenesjasmin10 je napisao/la:Moze li se serija sa računara prebaciti na mobitel, skupa sa prevodom ? Kako da to uradim a da sve fercera ili je nemoguće
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Moze stavi u folder serije ga samo, mozda ali mozda ces ga morat preimenovat u ime video fajla ali probaj mozda i nejasmin10 je napisao/la:Može li se i prevod ubacit ?Quinlan je napisao/la:najlaksi nacin prikopcas mob sa pc-om uz opciju da ga prepoznaje kao usb i samo kopiras, na mobi moras imati neki player npr. mx player i samo pokrenesjasmin10 je napisao/la:Moze li se serija sa računara prebaciti na mobitel, skupa sa prevodom ? Kako da to uradim a da sve fercera ili je nemoguće
Hvala ti kralju
- red devil88
- Kontakt:
Pogledajte kineski mobitel Xiaomi Mix sta ljudi napravise. Bolji Ekran od ovog ne moze
Glory Glory Man United !!! 
Pa je li moguće da ljudi uzimaju tek tako mobitel i da ne isplate do kraja.
Frend tako u mtelu uzeo mobitel, došlo mu iz Trebinja da mora na sud. Otišao danas dole i to ne na sud, nego da uzme preko mtela s7 u nečije drugo ime, poveo nekog noba sa sobom. I onda ga preprodaje, dao samo 350KM, ono početno nešto.
Kaže, ne može ti ništa država, ode dnevno po pet s7 u većim gradovima.
Ja u ovo ne vjerujem da ti država ništa ne može, ali opet on uzima na tome pare.
Kaže ne mogu mu ništa jer nije ništa zapravo na njemu, unikredit i bhtelekom u nekakvoj zastari
Frend tako u mtelu uzeo mobitel, došlo mu iz Trebinja da mora na sud. Otišao danas dole i to ne na sud, nego da uzme preko mtela s7 u nečije drugo ime, poveo nekog noba sa sobom. I onda ga preprodaje, dao samo 350KM, ono početno nešto.
Kaže, ne može ti ništa država, ode dnevno po pet s7 u većim gradovima.
Ja u ovo ne vjerujem da ti država ništa ne može, ali opet on uzima na tome pare.
Kaže ne mogu mu ništa jer nije ništa zapravo na njemu, unikredit i bhtelekom u nekakvoj zastari
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Telefon nece da ocita SD karticu.. Probao sam sve, on kao da je nema. U pitanju je Alcatel Idol 3...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nisam kupio mobitel, ne pamtim. Imate li kakve prijedloge? Student sam inace, kakve su ove tarife za studente u BH Telecomu
I je li dovoljno 2GB RAM-a 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sto se tice studentskih tarifa, neko upuceniji ti moze sigurno reci vise od njima, imas 2 paketa i biraj
ne znam samo moze li se na njima odmah kupiti telefon, to vidi u Telecomu...
Sto se samih telefona tice, vjeruj da moze
imas P9 lite, J5 2016 i jos par modela, sve je to u pet deka i krajnji izbor ti mogu sitnice odluciti, vidi detaljnije ponudu i javi kad se odlucis makar za 2-3, pa da ti se preciznije odgovori 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto se samih telefona tice, vjeruj da moze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzmi ovaj iphone 6s, on ima dvije gige rama, također omiljen telefon među studentimaBosniacum Lilium je napisao/la:Nisam kupio mobitel, ne pamtim. Imate li kakve prijedloge? Student sam inace, kakve su ove tarife za studente u BH TelecomuI je li dovoljno 2GB RAM-a
Ljiljan hipster, e to bi volio vidjet.QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzmi ovaj iphone 6s, on ima dvije gige rama, također omiljen telefon među studentimaBosniacum Lilium je napisao/la:Nisam kupio mobitel, ne pamtim. Imate li kakve prijedloge? Student sam inace, kakve su ove tarife za studente u BH TelecomuI je li dovoljno 2GB RAM-a
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@Quaresma, ima istine. Kod mene kolege i kolegice svi po jedan ajfon minimum. Ne znam Bgm odakle toliko. Babina djecurlija. Ja sam "nesto" stariji od njih 
@Heller
prije komunjara nego hipster
@Heller
Slazem se brate, prije musliman nego hipster.Bosniacum Lilium je napisao/la:@Quaresma, ima istine. Kod mene kolege i kolegice svi po jedan ajfon minimum. Ne znam Bgm odakle toliko. Babina djecurlija. Ja sam "nesto" stariji od njih
@Heller
Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Slazem se brate, prije musliman nego hipster.Bosniacum Lilium je napisao/la:@Quaresma, ima istine. Kod mene kolege i kolegice svi po jedan ajfon minimum. Ne znam Bgm odakle toliko. Babina djecurlija. Ja sam "nesto" stariji od njih
@Heller
Evo provjerio sam specifikacije i cijene ovih J5 i P9 lite, moze ali na kredit
Uzmi P8 Lite. Ili bilo koji Huawei.
Edit: Pitala me jednom jedna ajfonašica, kad je vidjela koji mobitel imam, "kako se zove to, što će ti? jel ljudi to stvarno kupuju?"
Edit: Pitala me jednom jedna ajfonašica, kad je vidjela koji mobitel imam, "kako se zove to, što će ti? jel ljudi to stvarno kupuju?"
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ti si krme u TeheranuKawhi je napisao/la:Uzmi P8 Lite. Ili bilo koji Huawei.
Cuo sam i ja dobrih stvari o tom Hwanghae
Kad vidim ko sve koristi Iphone dodje mi da ga prodam i uzmem onaj Oneplus 3.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.