Čini mi se da dobro poznaješ Austriju.dino-92 je napisao/la:siroki sigurno nije bez sanse, jeste da neznam toliko puno o sirokom i njihovim igracima, ali znam austriju.
austri ce biti veliki handicap sto neigra acimovic koji je glavna karik u njihovoj igri. njega ce mjenjati junuzovic, koji je isto dobar igrac, ali nema iskustvo koje ima acimovic. oni u tandemu znaju igrati vrlo dobro, jer onda austrija moze biti opasna sa svih strana. ovako je junuzovic sam i on ce morati sam stvarati akcije. inace u sredini terena ce jos igrati stankovic, hlinka, baumgartlinger i liendl. hlinka i baumgartlinger su klasicne 6 koji nisu previse dobri u ofansivi pogotovo baumgartlinger. hlinka ima veliko iskustvo on je dobar igrac glavom pa moze zaprijetiti kod kornera. stankovic me nikada jos nije odusevijo. jedino sto je postigao u karieri je sto je dao jedan hat-trick dok je jos igrao za sturm. tada je slavljen kao neka nova malda zvijezda. po meni i tada on nije bio neki igrac ali eto taj hat-trick ga je prodao u seriu b. nakon sto i tamo nije nista uspjeo vratio su u austriju ove sezone. po meni on nije neka opasnost. onda je jos tu jedan liendl, koji je po meni dobar igrac ali je jos mlad, pa nemora znacit da ce blistat u ovoj utakmici.
u napadu ce igrati linz, koji je prosjecan napadac. zna dati golove, ali cesto i fuli izgledne prilike.
odbrana nije slaba tacka austrije. mladi lindner se u zadnjoj sezoni pokazao gao dobar i perspektivan golman. dragovic ima 20 godina i vec igra u austrijskoj repki. zajedno sa ortlechnerom cini dobar tandem u odbrani. ali ja mislim da su u igri na zemlji ranjivi. na vanjskim pozivijama igraju klein i suttner. suttnera i neznam toliko, ja mislim da je on najslabi u odbrani, a klein se zna probiti i naprijed i tako se ukljuciti u napade austrije.
link za utakmicu cu postavit cim ga orf bude dao.
NK Široki Brijeg
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
rob_do_groba
- Kontakt:
...ajde sretno sirokom danas..bice jedan dobar rezultat danas...ivo je majstor.. 
...i kad gubis tu smo mi..tvoji vjerni sinovi..limvo likČe do bagro..
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
dabogda ispali škutori
link plz
svi ovi sto sad zele srecu vasem klubu , ukoliko se desi neki poraz kasnije ce pljuvati i nasladjivati se 
http://www.iraqgoals.tv/ch5.html
Evo jedan odlican stream ja ovde gledam.
Evo jedan odlican stream ja ovde gledam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nasao....hajde sad nahebite im se mame, sigurno se necete izofirati ko neki kojima je to u krvi
evo vam dobar link:
http://sport.orf.at/
onda morate otici jos na: "Spielstand bei Austria - Siroki Brijeg"
pa na "livestream"
pa na "livestream"
Odmah u 3. minuti zamalo gol, koja loša obrana.
Kako je smiješno pred praznim tribinama, sad ćeš da vidiš Balkance kako psuju !

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jel ima tv prijenos bilo koje utakmice???
Imas na rtrs Borac u 19.30!spajz je napisao/la:jel ima tv prijenos bilo koje utakmice???
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
To sam za **** Austriju radi.dino-92 je napisao/la:evo vam dobar link:
pa na "livestream"
ako suspenduju savez hoceli se igrat drugo poluvrijeme? 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
e moj roskame...jedna od rijetki naši prilika
hvala drugdzenan01 je napisao/la:Imas na rtrs Borac u 19.30!spajz je napisao/la:jel ima tv prijenos bilo koje utakmice???
Pazza Inter Amala
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Riziko, svrakino1921 i 24 gosta.