Obojica su slabi u odbrani, ne postoji ni jedan razuman razlog zasto bi cuvali jedan drugog.Kawhi je napisao/la:Ma rijetko ko od jačih igrača danas čuva najboljeg protivničkog. Uglavnom se bježi od te odgovornosti.KK_Bosna je napisao/la:sad tek pogledah ovo "cousins vs KAT"... kako ste pisali ja mislio cousins ga 10 puta posterizovao, kad ono dali jedan preko drugog ukupno 4 poena...
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
e to je tuzno... da ne idemo u 90e, do nedavno je kobe lebrona cuvao, a lebron kobea pa kom opanci, kom obojciKawhi je napisao/la:Ma rijetko ko od jačih igrača danas čuva najboljeg protivničkog. Uglavnom se bježi od te odgovornosti.KK_Bosna je napisao/la:sad tek pogledah ovo "cousins vs KAT"... kako ste pisali ja mislio cousins ga 10 puta posterizovao, kad ono dali jedan preko drugog ukupno 4 poena...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Timmy i Shaq najjači dueli ikad.KK_Bosna je napisao/la:e to je tuzno... da ne idemo u 90e, do nedavno je kobe lebrona cuvao, a lebron kobea pa kom opanci, kom obojciKawhi je napisao/la:Ma rijetko ko od jačih igrača danas čuva najboljeg protivničkog. Uglavnom se bježi od te odgovornosti.KK_Bosna je napisao/la:sad tek pogledah ovo "cousins vs KAT"... kako ste pisali ja mislio cousins ga 10 puta posterizovao, kad ono dali jedan preko drugog ukupno 4 poena...
Danas su jedini s tim mentalitetom LeBron, Kawhi i PG.
Ne valja što je došlo do toga da slabe u odbrani smatramo boljim igračima lige.Donnie Darko je napisao/la:Obojica su slabi u odbrani, ne postoji ni jedan razuman razlog zasto bi cuvali jedan drugog.Kawhi je napisao/la:Ma rijetko ko od jačih igrača danas čuva najboljeg protivničkog. Uglavnom se bježi od te odgovornosti.KK_Bosna je napisao/la:sad tek pogledah ovo "cousins vs KAT"... kako ste pisali ja mislio cousins ga 10 puta posterizovao, kad ono dali jedan preko drugog ukupno 4 poena...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, to nikada prije nije bio slucaj 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čekamo duel sa Embiidombodi123 je napisao/la:Ma ne moze mu nista KAT jos uvijek, uostalom Cousinsu tesko da moze i jedan centar napraviti nekih problema, nista cudno ovo nije, bjezao je kroz pick cesto od Cousinsa.Kawhi je napisao/la:Ma rijetko ko od jačih igrača danas čuva najboljeg protivničkog. Uglavnom se bježi od te odgovornosti.KK_Bosna je napisao/la:sad tek pogledah ovo "cousins vs KAT"... kako ste pisali ja mislio cousins ga 10 puta posterizovao, kad ono dali jedan preko drugog ukupno 4 poena...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlCapitano
- Kontakt:
Nova NBA sezona je počela. Nasuprot preovlađujućem mišljenju kako je to najveći cirkus, NBA je trenutno nešto najbliže pravom doživljaju sporta (uz rekreativni sport, falabogu) – jedna visokokvalitetna zabava. Sve preko toga pravi algoritam koji vodi ka naslovu teksta.
Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/zasto-sam-zamr ... a-sprotom/

Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/zasto-sam-zamr ... a-sprotom/
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- ASD
- Kontakt:
Tek juce gledao malo Philu, a jos se nisam pravo ukljucio, jel mozes prijedlog koju tekmu gledati u 11?
Kakvi su Miami i Phoenix ove sezone? vrijedi li gledati? ili da gledam Mirzu?
Zavisno sta volis, ako volis napad gledaj RaketeASD je napisao/la:Tek juce gledao malo Philu, a jos se nisam pravo ukljucio, jel mozes prijedlog koju tekmu gledati u 11?
Inace Westbrooka
clipersi - jazz na sk 2 u 21 i 30
- BlueBosnian
- Kontakt:
Phoenix brate, jedna od najatraktivnijih ekipa zapada (top 3).ASD je napisao/la:Tek juce gledao malo Philu, a jos se nisam pravo ukljucio, jel mozes prijedlog koju tekmu gledati u 11?
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
BijelaCokolada je napisao/la:Dragic zbog odbrane,ali babuka je zaista nevjerovatan strijelac.DANTES je napisao/la:Trenutno jeste ali i Dragić je tuKK_Bosna je napisao/la:je li pretjerano ako kazem da po ovome do sada prikazanom - bojan je najbolji ex-yu igrac u nba trenutno?
i vrlo slab asistent
Timmy i Shaq najjači dueli ikad.Kawhi je napisao/la:e to je tuzno... da ne idemo u 90e, do nedavno je kobe lebrona cuvao, a lebron kobea pa kom opanci, kom obojciKK_Bosna je napisao/la:Ma rijetko ko od jačih igrača danas čuva najboljeg protivničkog. Uglavnom se bježi od te odgovornosti.Kawhi je napisao/la:sad tek pogledah ovo "cousins vs KAT"... kako ste pisali ja mislio cousins ga 10 puta posterizovao, kad ono dali jedan preko drugog ukupno 4 poena...
Danas su jedini s tim mentalitetom LeBron, Kawhi i PG.
Ne valja što je došlo do toga da slabe u odbrani smatramo boljim igračima lige.[/quote]Donnie Darko je napisao/la:Obojica su slabi u odbrani, ne postoji ni jedan razuman razlog zasto bi cuvali jedan drugog.Kawhi je napisao/la:Ma rijetko ko od jačih igrača danas čuva najboljeg protivničkog. Uglavnom se bježi od te odgovornosti.KK_Bosna je napisao/la:sad tek pogledah ovo "cousins vs KAT"... kako ste pisali ja mislio cousins ga 10 puta posterizovao, kad ono dali jedan preko drugog ukupno 4 poena...
ne tako davno steve nash?
Crawford sto stariji to bolji,nista sporiji nije,moze ovako do 40 komotno i ove godine ce biti glavni kandidat za 6 man
Večeras : Curry 30 pts,7 ast , KD 30+pts , 4ast , 10reb , 2 blocks I Green tripl dabl 10,10,10
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jordan 0/5 zasad... Pa kakvo drvo moraš bit 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
a dosadne utakmice trenutno
Nista cudno,prirodno stanje doticnog "kosarkasa"Lillard je napisao/la:Jordan 0/5 zasad... Pa kakvo drvo moraš bit
Jao Utah
zar se moze ovako
igrati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.