Butmir je garancija za kvalitet, tako da nam 'najpovoljniji' ne treba igrati ulogu.aleksandar_veliki je napisao/la:Butmir je izvodjac radova. Najbolja ponuda negdje oko 800.000 KM. Jedino ako se u zadnji cas nije neko povoljniji javio.SarajlijaTM je napisao/la:Nije Boom nego lijepa vijest.A ona je da je odabran izvodjac radova za istocnu tribinu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Stvarno pokušavam biti objektivan, evo i ovakav vruć ali ne može više pod kožu. Moji neki utisci pomiješani sa uzrocima koji su nas doveli do ove pozicije u kojoj smo sada. Ako ćete mi se kačit da se piqkaramo, nemojte, kome smeta moje mišljenje neka me zaobiđe. Ako biste diskutovali bujrum, pa da kroz zdrav razgovor možda ko ćorava koka ubodemo zrno kakve mudrosti.
Kjosevski. Ništa. Jedan šut jedan go. Dosta sigurniji nego na početku sezone.
Memija. Dosta problema im je pravio, ubacivao se, probijao, u defanzivu par puta odličan. Možda i najbolji danas u našem timu zajedno sa kompletnom zadnjom linijom, vidjelo se da ima želju, inicijativu da nešto napravi, ide okomito, ne boji se. Ako ima nešto pozitivno onda je to da de lagano ali sigurno vraća u formu ali može on to i dosta bolje.
Boccacini. Vrlo Dobar.
Kosoric. Jedna od njegovih boljih utakmici zadnje dvije godine. Kod gola im ne zamjeram puno, mislim da smo krenuli izlaziti a Blagoje izgubio loptu na mjestu gdje se ne to ne smije pa se nisu imali vremena postaviti.
Možda i lijepim, pogledati ću svakako ovo kasnije još jednom.
Stevanović. Solidan. Pokušavao, trudio se, nudio, otkrivao. Ali on nije lijevi bek. Kraj priče. Ova nas činjenica slabi za minimalno 10%.
Blagojević. Daleko najgori danas. Treba čovjeka poslat očnom ljekaru i psihijatru, nekom renomiranom, da ga pregledaju i daju mišljenje. Očajan pregled igre, lik ne vidi na deset metara kome dodaje, a u glavi propuh, fokus i koncetracija na nanižem mogućem nivou.
Poznat kao igrač koji po utakmici ima uvjerljivo najviše prodanih, poklonjeni, čistih lopti danas kada mu je loš dan to nas je i koštalo. U jeku naših napada kada nam nisu mogli centra proći, zbog njegove nepažnje kada mu je Krstanović uzeo loptu, pa korner, i opet on u tranziciji prvo loše stopa loptu pa je odmah prodaje. Na nepostavljenu odbrani primamo go, Uglješa ostao na Vagneru. Grozan.
Marković. Najbolji od ovih u vezi. Nije imao s kime da igra, najviše se nudio, protrčavao, ubacio iz drugog plana.
Uglješa. Puno mekeće, malo mlijeka daje. Trči, malo nešto i zna sa loptom ali ako misli da igra kod nas mora se popraviti minimalno duplo.
Križman. Ovaj zna igrat lopte, vidi se to. Ali on je totalno fizički nespreman. Nije ni za 20 minuta. Smiješno, neka priča ko šta hoće ali ova situacija sa njim jasno pokazuje u kakvoj smo banani što se igračkog kadra tiče. Takav nespreman opet modju boljima pa koliko god da je to.
Miro. Ispod svog nivoa. Par puta sam naši ga ne vide a vala mogao bi on malo zagalimit, dreknut; dodaj debilu ćoravi i uđi u peterac da te pogodim u glavu pa daj go. Da preuzme inicijativu i dodatno povuče cijli tim. Išlo se dosta na njega, Memija mu je odvlačio igrača, par lijepih akcija.
Lendrić. Isto kao i Radinović, puno bleji, malo mlijeka daje. Kao ima on nekakv u želju, trči, vrši pritisak, borben ali mi je to sve nekako prvo nedovoljno pa onda prepotentno, bahato, na silu. Igra za sebe i njega najviše boli ćuna od svih igrača na terenu, previše umišljen naš "Kapetan Amerika", na konta da smo na tom mjestu imali igrača kojima on ne može kopačke očistiti.
Bekrić, Lazić. Sramota! Nikad, ali nikad oni meni ovakvi kakvi su, prvo ne bi bili u klubu, dobili ugovore a kamoli još da igraju. Žerić MORA igrati prije njih. Lošiji nije sigurno!
Nikolić. Hvala za onaj go protiv Radnika, dobar si igrač pogotovo kao iskusan vuk koji može donijeti preokret, jednim potezom ali konkretno u igri si neprimjetan, impotentan, nikakvu svježinu ne doneseš ulaskom.
Boli vas skoro sviju qurac, veze vi nemate kako nama pritisak skače dok NAŠEG ŽELJU gledamo kako se pati sa vama na terenu! Piqka vam materina bezobrazna, qarine plačenićke, ološu ljudski, moralne nule!
Prije vas su ljubili taj grb i sa ponosom ga nosili, odnos kakav vi imate prema klubu, navijačima, dresu, grbu, platama koje primate, je daleko najlošiji i apsolutno neprihvatljiv. Ne zaslužujete ni da prođete pored stadiona a ne da igrate na njemu.
Stidite se i dobro razmislite šta i kako da to popraviti.
Petrović. Jako mu zamjeram na lošem odabiru izmjena i identičnoj taktici koja se ne mijenja, gubili ili vodili, ništa sa čime bi iznenadio kolegu sa suparničke klupe, nikakvog fazona da mu proda. Ziceraš. Za kratko vrijeme nas je digao, bolje je ovo dosta nego pod Kostićem ali još uvijek jalo limitirano. Nedovoljno. Na foru i iskustvo nas digao i sada tač, ni naprijed ni nazad.
Njemu naravno u prilog ide činjenica da vodi tim koji nije sklapao. Izmjene kao i taktika iz utakmice u utakmicu po šablonu, dvije od tri se znaju već i prije početka. Gsn Petrović ubaci Željino dijete da vam pokaže prvo kako se igra a drugo kako se bori hebem ti što hljebova i ona dva nehljeba raspala što si ih uveo, Lazića i Bekrića.
Sudije. Dvije kardinalne greške!
Nama čist penal kao suza ne svira. Njima sviraju ofsajd Vagneu na jedan nula koji nije bio i tu su oni oštećeni iako je bila jalo teška situacija za ptocijniti. Izašao bi sam na Vecu. Plus zajedno sa igračima Širokog ukrao min dvadeset hebenim minuta!
Pa ovo je postalo toliko brutalno da sam frapiran koliko smo nemoćni, kao novorođenće kada tek dođe na svijet i bace ga u kavez sa pobješnjela lim gorilama.
Brutalno iživljanje!
Znači ovi iz uprave kako god znaju i umiju koliko sutra da porade na ovom pitanju! Kako znate i umijete pa ako vam ego ne dozvoljava da nekome propustite taj dio, koji očajno po klub odrađujete, onda pošaljite Nikolića i Ćenana sa šatorom pa neka kampuju iz protesta pred savezom i usput štrajkaju glađu pa bar bilo kakav pritisak naprave i da bar neke koristi od njih imamo.
Ljutio se ko ne ljutio, sramota je nezamisliva da se sudije ovako iživljavaju na najvećem klubu u Državi!
Vi ste im to dopustili!
Također za mene je od krucijalne važnosti da u što skorijoj budućnosti raspišete Konkurs za mjesto SPORTSKOG DIREKTORA!
USLOVI; Da je Željovac! Sa radnim stažom u klubu, kao igrač! Da je školovan, što više to bolje! Da dobije odriješene ruke u lancu komandovanja i da njegova riječ bude zakon!
I da se plati taj čovjek, da mu se da plata kakvu ima i Petrović plus razne bonuse po učinku, čime bi pored ljubavi dobili i jednu poslovnu, moralnu obavezu. On bi blisko surađivao sa Petrovićem po pitanju prvog tima a sa upravom oko financijske konstrukcije i budžeta sa kojim kada ga dobije raspolaže samo on i isti usmjerava po zaslugama.
Za kraj. Ona situacija kada su njih trojica uspjela svi proletiti i niko da ugura loptu u prazan go pokazuje na kakvom smo nivou psihički. Koncentracija, fokus. samopouzdanje na očajnom nivou. Mentalna snaga, jedna od najbitnijih stvari, mi je nemamo. Nezdrava atmosfera.
Nemamo tim, timski duh. Sinergiju. Kontinuitet . Svi za jednog jedan za sve. Nisu "raja" nikako, ne liče na družinu, bacce selfie posle pobjede koji mi još dodatno pojača osjećaj kako je odnos između njih sterilan, ono nazor što se kaže. Igra se rutinski nerijetko taman koliko je dovoljno da pojedini "ne budu krivi" a zabili ih ona stvar što su nas sa tim stavom osakatili. Kada uđemo u takve periode igre padamo i po 50% u svim parametrima. Definitivno priključiti još bar dva igrača mlada u ovoj 11, Beširevića lijevo, Žerić umjesto Uglješe. Promijena koja će unijeti svježu krv u ekipu, Željinu plavu krv, vrelu. Lošiji neće biti sigurno a kao tim garantujem da bi nas uz pravi pristup prema njima podigli na jedan novi nivo a ne kao sada što smo psihički invalidi.
Ni srca ni duše.
Ps. Nezasluzno poraz. Glavu gore manijaci, idemo dalje, ni prvi ni posljednji.
Kjosevski. Ništa. Jedan šut jedan go. Dosta sigurniji nego na početku sezone.
Memija. Dosta problema im je pravio, ubacivao se, probijao, u defanzivu par puta odličan. Možda i najbolji danas u našem timu zajedno sa kompletnom zadnjom linijom, vidjelo se da ima želju, inicijativu da nešto napravi, ide okomito, ne boji se. Ako ima nešto pozitivno onda je to da de lagano ali sigurno vraća u formu ali može on to i dosta bolje.
Boccacini. Vrlo Dobar.
Kosoric. Jedna od njegovih boljih utakmici zadnje dvije godine. Kod gola im ne zamjeram puno, mislim da smo krenuli izlaziti a Blagoje izgubio loptu na mjestu gdje se ne to ne smije pa se nisu imali vremena postaviti.
Možda i lijepim, pogledati ću svakako ovo kasnije još jednom.
Stevanović. Solidan. Pokušavao, trudio se, nudio, otkrivao. Ali on nije lijevi bek. Kraj priče. Ova nas činjenica slabi za minimalno 10%.
Blagojević. Daleko najgori danas. Treba čovjeka poslat očnom ljekaru i psihijatru, nekom renomiranom, da ga pregledaju i daju mišljenje. Očajan pregled igre, lik ne vidi na deset metara kome dodaje, a u glavi propuh, fokus i koncetracija na nanižem mogućem nivou.
Poznat kao igrač koji po utakmici ima uvjerljivo najviše prodanih, poklonjeni, čistih lopti danas kada mu je loš dan to nas je i koštalo. U jeku naših napada kada nam nisu mogli centra proći, zbog njegove nepažnje kada mu je Krstanović uzeo loptu, pa korner, i opet on u tranziciji prvo loše stopa loptu pa je odmah prodaje. Na nepostavljenu odbrani primamo go, Uglješa ostao na Vagneru. Grozan.
Marković. Najbolji od ovih u vezi. Nije imao s kime da igra, najviše se nudio, protrčavao, ubacio iz drugog plana.
Uglješa. Puno mekeće, malo mlijeka daje. Trči, malo nešto i zna sa loptom ali ako misli da igra kod nas mora se popraviti minimalno duplo.
Križman. Ovaj zna igrat lopte, vidi se to. Ali on je totalno fizički nespreman. Nije ni za 20 minuta. Smiješno, neka priča ko šta hoće ali ova situacija sa njim jasno pokazuje u kakvoj smo banani što se igračkog kadra tiče. Takav nespreman opet modju boljima pa koliko god da je to.
Miro. Ispod svog nivoa. Par puta sam naši ga ne vide a vala mogao bi on malo zagalimit, dreknut; dodaj debilu ćoravi i uđi u peterac da te pogodim u glavu pa daj go. Da preuzme inicijativu i dodatno povuče cijli tim. Išlo se dosta na njega, Memija mu je odvlačio igrača, par lijepih akcija.
Lendrić. Isto kao i Radinović, puno bleji, malo mlijeka daje. Kao ima on nekakv u želju, trči, vrši pritisak, borben ali mi je to sve nekako prvo nedovoljno pa onda prepotentno, bahato, na silu. Igra za sebe i njega najviše boli ćuna od svih igrača na terenu, previše umišljen naš "Kapetan Amerika", na konta da smo na tom mjestu imali igrača kojima on ne može kopačke očistiti.
Bekrić, Lazić. Sramota! Nikad, ali nikad oni meni ovakvi kakvi su, prvo ne bi bili u klubu, dobili ugovore a kamoli još da igraju. Žerić MORA igrati prije njih. Lošiji nije sigurno!
Nikolić. Hvala za onaj go protiv Radnika, dobar si igrač pogotovo kao iskusan vuk koji može donijeti preokret, jednim potezom ali konkretno u igri si neprimjetan, impotentan, nikakvu svježinu ne doneseš ulaskom.
Boli vas skoro sviju qurac, veze vi nemate kako nama pritisak skače dok NAŠEG ŽELJU gledamo kako se pati sa vama na terenu! Piqka vam materina bezobrazna, qarine plačenićke, ološu ljudski, moralne nule!
Prije vas su ljubili taj grb i sa ponosom ga nosili, odnos kakav vi imate prema klubu, navijačima, dresu, grbu, platama koje primate, je daleko najlošiji i apsolutno neprihvatljiv. Ne zaslužujete ni da prođete pored stadiona a ne da igrate na njemu.
Stidite se i dobro razmislite šta i kako da to popraviti.
Petrović. Jako mu zamjeram na lošem odabiru izmjena i identičnoj taktici koja se ne mijenja, gubili ili vodili, ništa sa čime bi iznenadio kolegu sa suparničke klupe, nikakvog fazona da mu proda. Ziceraš. Za kratko vrijeme nas je digao, bolje je ovo dosta nego pod Kostićem ali još uvijek jalo limitirano. Nedovoljno. Na foru i iskustvo nas digao i sada tač, ni naprijed ni nazad.
Njemu naravno u prilog ide činjenica da vodi tim koji nije sklapao. Izmjene kao i taktika iz utakmice u utakmicu po šablonu, dvije od tri se znaju već i prije početka. Gsn Petrović ubaci Željino dijete da vam pokaže prvo kako se igra a drugo kako se bori hebem ti što hljebova i ona dva nehljeba raspala što si ih uveo, Lazića i Bekrića.
Sudije. Dvije kardinalne greške!
Nama čist penal kao suza ne svira. Njima sviraju ofsajd Vagneu na jedan nula koji nije bio i tu su oni oštećeni iako je bila jalo teška situacija za ptocijniti. Izašao bi sam na Vecu. Plus zajedno sa igračima Širokog ukrao min dvadeset hebenim minuta!
Pa ovo je postalo toliko brutalno da sam frapiran koliko smo nemoćni, kao novorođenće kada tek dođe na svijet i bace ga u kavez sa pobješnjela lim gorilama.
Brutalno iživljanje!
Znači ovi iz uprave kako god znaju i umiju koliko sutra da porade na ovom pitanju! Kako znate i umijete pa ako vam ego ne dozvoljava da nekome propustite taj dio, koji očajno po klub odrađujete, onda pošaljite Nikolića i Ćenana sa šatorom pa neka kampuju iz protesta pred savezom i usput štrajkaju glađu pa bar bilo kakav pritisak naprave i da bar neke koristi od njih imamo.
Ljutio se ko ne ljutio, sramota je nezamisliva da se sudije ovako iživljavaju na najvećem klubu u Državi!
Vi ste im to dopustili!
Također za mene je od krucijalne važnosti da u što skorijoj budućnosti raspišete Konkurs za mjesto SPORTSKOG DIREKTORA!
USLOVI; Da je Željovac! Sa radnim stažom u klubu, kao igrač! Da je školovan, što više to bolje! Da dobije odriješene ruke u lancu komandovanja i da njegova riječ bude zakon!
I da se plati taj čovjek, da mu se da plata kakvu ima i Petrović plus razne bonuse po učinku, čime bi pored ljubavi dobili i jednu poslovnu, moralnu obavezu. On bi blisko surađivao sa Petrovićem po pitanju prvog tima a sa upravom oko financijske konstrukcije i budžeta sa kojim kada ga dobije raspolaže samo on i isti usmjerava po zaslugama.
Za kraj. Ona situacija kada su njih trojica uspjela svi proletiti i niko da ugura loptu u prazan go pokazuje na kakvom smo nivou psihički. Koncentracija, fokus. samopouzdanje na očajnom nivou. Mentalna snaga, jedna od najbitnijih stvari, mi je nemamo. Nezdrava atmosfera.
Nemamo tim, timski duh. Sinergiju. Kontinuitet . Svi za jednog jedan za sve. Nisu "raja" nikako, ne liče na družinu, bacce selfie posle pobjede koji mi još dodatno pojača osjećaj kako je odnos između njih sterilan, ono nazor što se kaže. Igra se rutinski nerijetko taman koliko je dovoljno da pojedini "ne budu krivi" a zabili ih ona stvar što su nas sa tim stavom osakatili. Kada uđemo u takve periode igre padamo i po 50% u svim parametrima. Definitivno priključiti još bar dva igrača mlada u ovoj 11, Beširevića lijevo, Žerić umjesto Uglješe. Promijena koja će unijeti svježu krv u ekipu, Željinu plavu krv, vrelu. Lošiji neće biti sigurno a kao tim garantujem da bi nas uz pravi pristup prema njima podigli na jedan novi nivo a ne kao sada što smo psihički invalidi.
Ni srca ni duše.
Ps. Nezasluzno poraz. Glavu gore manijaci, idemo dalje, ni prvi ni posljednji.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 30 okt 2016, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
@Neandratalac, ne znam sta imas zamjerati Petrovicu realno? Covjek uradi ono najbolje sto ima, nema on puno izbora za izmjene. Imas 5-6 igraca da nesto valjaju i to je to. Stanica mozda da je trebao ubaciti prije Lazica jer ovaj Lazic ja ne znam ko je njega doveo u klub.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MocMahale444
Ne'a solidan post ali naravno ne mogu se sloziti s svim napisanim.
S ovim se slazem 100% sto si napisao:
"Boli vas skoro sviju qurac, veze vi nemate kako nama pritisak skače dok NAŠEG ŽELJU gledamo kako se pati sa vama na terenu".
S ovim se slazem 100% sto si napisao:
"Boli vas skoro sviju qurac, veze vi nemate kako nama pritisak skače dok NAŠEG ŽELJU gledamo kako se pati sa vama na terenu".
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije ni prvi ni zadnji,ali boli. Sad ti ne znas sta ocekivati protiv Slobode. Ista postava ce izaci na Grbavici i sta da mi ocekujemo od njih ? Pobijedit cemo ih ako povedemo prvi ako ne daj Boze desi suprotno pisi propalo. Lijevi bek,krilo,10,jedan napadac i mozda neko da igra umjesto Blagojevica. Tesko ce ostati Miro tj. produziti ugovor. Razumijem ga covjek nema s kim da igra. Nazalost opet nekoliko njih mora ici. Lazic,Secerovic,Bekric,Jahic,mozda i Markovic,Beganovic ili Nikolic. Da hoce i Zeba potpisati da bar se nadam da ce nam neko moci izvesti korner ili slobodni kako Bog zapovijeda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Petrović je solidan trener. Vjerovatno najbolji mogući izbor od ponuđenih za šefa stručnog štaba nakon one katastrofe sa Kostićm. Stari prepredeni vuk koji ispred sebe ima najveći posao i izazov u dosadašnjoj karijeri. Za kratko vrijeme je uspio napraviti neke vidljiv pomake na bolje, donio određenu stabilnost što ruku na srce kakvi smo očajni bili i nije neki poseban uspjeh, čime je stekao određeni kredit kod navijača i tu mu je komforno. Fino mu u toj zoni, nema potrebe da se "znoji" ako ne mora. Ali za moj ukus ide previše šablonski, ne odustaje od svog sistema, mudro gleda lični interes i ne želi da preuzme odgovornost na sebe, odradjuje posao taman koliko treba da mu nemaš šta progovoriti. Pošteno, ne zamjeram mu ima na to puno pravo, vruća je klupa a on nije levat kao dvojica kolega prije njega pa da se na njemu kola lome. Vodi se logikom; nisam vas ja zahvalio, ima sistem i bez puno rizika radi svoj posao, vjerovatno mu niko nije ni rekao da "mora" ići na titulu već je europa prioritet a kao bonus ako u kupu uspij nešto napraviti. Strpljivo čeka da malo složi tim po svom ukusu pa bi tada možda i mogli vidjeti jednu novu dimenziju Slavke. Pred nama je.TikTak je napisao/la:Misimovic i Nikolic po ustaljenoj proceduri. Neandertalac, meni je Memija bio los. Volim ga ko oci svoje jer znam da moze, ali nije me dojmio veceras. U posljednjih par meceva mi je bio bolji.amazon je napisao/la:@Neandratalac, ne znam sta imas zamjerati Petrovicu realno? Covjek uradi ono najbolje sto ima, nema on puno izbora za izmjene. Imas 5-6 igraca da nesto valjaju i to je to. Stanica mozda da je trebao ubaciti prije Lazica jer ovaj Lazic ja ne znam ko je njega doveo u klub.
A Memija. Nemam pojma, prvi neki utisak je takav, bio je prisutan na utakmici, pokušavao konstantno, puno pretrčao, par puta odlično odradio defanzivu, pomagao Miri. Pogledaj samo drugu stranu pa ćeš skontati zašto tako razmišljam, čitavo vrijeme ofanzivno bio je Miri pri ruci isto kao što je ovaj njemu tu u defanzivu.
Jedan od naših najprobojnijih igrača, drzak, brz, nezgodan. Može to naravno još bolje, imao je par grešaka tehničke prirode. Raduje da se na njegovoj igri primjeti motiv, želja da bude bolji i napreduje, nije odsutan kao u doba loših igara, fokusiran na igru u skoro svakom trenutku.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jesu li Manijaci danas pjevali nakon tekme pulenima koji umiru za Sveti dres ?
Mah kazem ovo jer su im pjevali nakon sramote protiv Viteza pa reko da im i sad nisu pruzili podrsku u sramocenju kluba.TikTak je napisao/la:Nije do pulena. Ne treba lopticu prebacivati na njih. Jednom su to nasi iz kluba uradili kad su im doveli navijace da im predavanje drze. Neko je te pulene, nije neko, nego Nikolic i Misimovic po ustaljenoj proceduri su ih doveli u klub. Namjerno se loptica prebacuje, ako ce se kome pjevati onda su to ova dvojica neznalica.LjoZee je napisao/la:Jesu li Manijaci danas pjevali nakon tekme pulenima koji umiru za Sveti dres ?
Transfer politika je poznata,ali nije ni do njih toliko. Evo uboli su sa Lendricem prosle sezone. Dali mu novi ugovor on meda ne moze. Blagojevic isto. Dovodili su svakakve igrace,ali imali su i neke uspjesne. Samo sto ti uspjesni sad "izdaju" na svakoj tekmi.
- IlProfessore
- Kontakt:
Kakvi naši navijači, jeste li vi dobri. Pa Curva Sud Milano je za njih mala maca koliko su se ovi uhljebili. Čuj pjevali. Pjevali su im protiv zrinjskog i davali podršku a tjerali kostića. Vođa navijača Kosorić (ujedno i finansijer).
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Incognito87
- Kontakt:
Meni je ovo danas bilo solidno.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ironicno sam napisao ono. I meni se gade neki igraci. Nije to samo sto smo izgubili veceras nego inace. Kosoric nije za kapitena i ja ne znam sta ona traka jos radi na njegovoj ruci. Sve dok ih mazis oni ce biti ovakvi. Treba neko od navijaca odrzati predavanje ispred Juga. Neka znaju da je ovo previse. Razumijem mora se izgubiti i nije problem izgubiti,ali da tebi navijaci pjevaju onu "Dobile ste plate le..." a da se ti smijes( sto je Lendric uradio) je dno dna.IlProfessore je napisao/la:Kakvi naši navijači, jeste li vi dobri. Pa Curva Sud Milano je za njih mala maca koliko su se ovi uhljebili. Čuj pjevali. Pjevali su im protiv zrinjskog i davali podršku a tjerali kostića. Vođa navijača Kosorić (ujedno i finansijer).
- amazon
- Kontakt:
Odavno gori Siroki nije bio u PL a mi odigrali solidno i izgubili. Pa to je odlicno 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Incognito87
- Kontakt:
Nije bilo sreće. Ljudi iz jedne polušanse zabiju go iako si ih predhodno raznio i pogodio dvije prečke.Ne sviraju ti očit penal povrh svega.TikTak je napisao/la:Samo solidno, to je problem. Tako sodlini nismo mogli dobiti nikad gori Siroki i sad se opet tresemo svaku utakmicu.Incognito87 je napisao/la:Meni je ovo danas bilo solidno.
Džaba. Negdje te fortuna malo pogura ko u Bijeljini, negdje ti se usere u život ko danas. Idemo dalje.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Incognito87
- Kontakt:
Pa yebi ga, primiš go iz ničega nakon što si dosta bolji i konkretniji, padne koncentracija, protivnik koristi svaki momenat da ukrade koju sekundu, valja se, pali prskalice sa vodom u sred utakmice. Kako vrijeme odmiče i imaš loš rezultat nervoza je sve veća i to je to. Činjenica je da nismo toliko mentalno jaki da se brzo vratimo nakon primljenog gola. Bavio sam se fudbalom i znam kakav je šok kad primiš go a razneseš protivnika. Tu ti trener slabo može pomoći, bez obzira na njegove sugestije i podršku igračima.
Yebi ga, idemo dalje, sljedeća subota, 16:00, Grbavica. VTŽ!
- amazon
- Kontakt:
Ne mogu se treneri tako mijenjati. Ovdje je problem samo jedan ko je dovodio igrace i koji ih jos dovodi da odmah napusti klub. A tjeranjem igraca i trenera se nece nista postici, iako je pola igraca mrtvaja. Ne bi sad u Krupi mogli biti.
Fazon je traziti pravog krivca a ne u Lendricu, Bekricu, Kosoricu, sudiji, penalu.
Fazon je traziti pravog krivca a ne u Lendricu, Bekricu, Kosoricu, sudiji, penalu.
Uhljupi zapalili nas sal. Kazu da je sal od igraca koji dolazi na tekme tako sto stopira. Meni se cini da se Semso zove. Napalo ga 10 momaka. Sram treba da ih bude. Fuj.
- amazon
- Kontakt:
Oni tako sve rade kao sto je istok, kao sto kazes tu je izvodjac radova ali zima pa ce to odgoditi i naravno reci da nije do njih nego do eliena i svemirskih brodova. Kocio Koldzo, gradi Miske boli te, a ustvari nemaju para za pereca. Tako isto za rezultate se pise, izgubili od Siroko, pa sta od 17 utakmica 14 izgubili to tako treba, nije to do uhljupa u upravi. I tako redom kad se sjetim da nam igra Ugljesa a nase dijete u Celiku muka mi dodje. A Dado tamo po Sloveniji bolji od 70% igraca koje su doveli ti isti uhljupi.TikTak je napisao/la:Krivac se zna. Misimovic i Nikolic su slagali ovu ekipu koja nakon 14 kola za prvim zaostaje 11 bodova. Nije ni Kostic, ni Petrovic. Oni to nece priznati, mi cemo se svadjati ovdje i nista necemo dobiti. Treba gledati da se izvuce do pauze sto vise od ove ekipe jer ovi nemaju namjeru preuzeti odgovornost, a kakve nam koristi i da to urade. Ide sad izvodjac radova, onda ide zima i nema radova i tako u krug.amazon je napisao/la:Ne mogu se treneri tako mijenjati. Ovdje je problem samo jedan ko je dovodio igrace i koji ih jos dovodi da odmah napusti klub. A tjeranjem igraca i trenera se nece nista postici, iako je pola igraca mrtvaja. Ne bi sad u Krupi mogli biti.
Pa meni se place kad bih sad vise volio vidjet da ulazi Enis Sadikovic nego Lazic, Secerovic itd. Koja je to tuga u pm.
Mene boli ku.rac za Dadu kao za bilo kojeg drugog igraca, ali da su oni njega otjerali i doveli bolje i da se bore za titulu kao da bi neko spomenuo Dadu. Ali kad otjeras dobrog momka, i dovedes gore od njega naravno da se to treba ponavljati danima, kao sto je nekim uhljupima potpis gradi Miske boli te k... a on gradi kari.nu.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 30 okt 2016, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Incognito87 je napisao/la:Meni je ovo danas bilo solidno.
Sa tobom se 100% slazem, jbg nije se dalo danas nikako, morali smo povest imali smo ih u saci jbgIncognito87 je napisao/la:Pa yebi ga, primiš go iz ničega nakon što si dosta bolji i konkretniji, padne koncentracija, protivnik koristi svaki momenat da ukrade koju sekundu, valja se, pali prskalice sa vodom u sred utakmice. Kako vrijeme odmiče i imaš loš rezultat nervoza je sve veća i to je to. Činjenica je da nismo toliko mentalno jaki da se brzo vratimo nakon primljenog gola. Bavio sam se fudbalom i znam kakav je šok kad primiš go a razneseš protivnika. Tu ti trener slabo može pomoći, bez obzira na njegove sugestije i podršku igračima.
I nayebem se bht-u majke sto ne prikazase penal nad mirom
- Neandertalac
- Kontakt:
Memija je loše ubacio dvije ili tri ako se dobro sjećam i još oklijevao u dvije situacije. Izgubio takođe tek možda dvije, tri lopte, neforsirano. To je u okvirima prihvatljivog za beka koji ide dosta ofanzivno a već sam naveo da to može bolje, ima prostora za napredak naravno.
Jeste nedorečen u napadu ali kao svi uostalom. Tanak napadački arsenal i potencijal. Nekako mi i dođemo do zadnje trećine ali onda belaj, ko"ptići na svom prvom letu znamo sve šta treba odraditi ali to izgleda nesigurno, jalovo, bezidejno, siomašno. Onda nemamo strpljenja u igri, izgradimo dva napada koja i liče na nešto, razmijeni se koji pas, bude tu utrčavanja u prostor, konstantnih kretnji bez lopte a onda neobjašnjivo uđemo u mod "izbi, nabi".
Nema kreatora igre, nikoga da stane na nju. Marković solidan ali nije taj kapacitet. Blagojević sa onakvim procentima pogrešnih dodavanja i to kratkih pasova a većinom u zoni gdje se ne smije griješiti nije uopšte ozbiljan kandidat za tu ulogu. Uglješa nema ni tehniku a ni glavu za to. Za oscilacije u igri najveći krivci su igrači u veznom redu. Nestanu, nigdje ih po pet, deset minuta.
Bilo je malo "punjenja" strana veznjacima, većinom desno, pa se kroz kombinatoriku pokušavao izbaciti igrač u prostor ali tanko je to, bez kontinuiteta. A kada i uspijemo bile su tri takve situacije na vrhu peterca nikoga. Zatvore nam to i više od pola posla su uradili. To se najbolje vidi u kontranapadu i tranziciji, poklope Stevanovića. ovi ostali ko da se u putu nisu sreli veze nemaju gdje bi ko trebao trčati, nema ideje, znanja, kvaliteta. Mijnjamo stranu po dvije minute. Onda u tom nekom organizovanom napadu pokušava se sa utrčavanjima iz drugog plana ali to je sve totalno kozmetički, nikakvog hajra nema. Neće ni biti dokle god se akcije budu forsirale i ponavljale šablonski, bez lucidnosti, kreativnosti, pravovremenih reakcija, kvalitetnog zadnjeg pasa.
Šut sa distance. Više se ne nerviram, smijem se pa bi onda plakao od muke kada ih gledam kako se po minut namještaju pa onda fule čitavu loptu. Šta ćeš očekivati drugo od igrača koja imaju minimalno dvadeset pogrešnih dodavanja na distanci od deset metara. Čistih lopti, teniski neiznuđene greške.
I kao šlag na tortu realizacija. Od oka, vrtimo se između 10 i 20 %.
Jeste nedorečen u napadu ali kao svi uostalom. Tanak napadački arsenal i potencijal. Nekako mi i dođemo do zadnje trećine ali onda belaj, ko"ptići na svom prvom letu znamo sve šta treba odraditi ali to izgleda nesigurno, jalovo, bezidejno, siomašno. Onda nemamo strpljenja u igri, izgradimo dva napada koja i liče na nešto, razmijeni se koji pas, bude tu utrčavanja u prostor, konstantnih kretnji bez lopte a onda neobjašnjivo uđemo u mod "izbi, nabi".
Nema kreatora igre, nikoga da stane na nju. Marković solidan ali nije taj kapacitet. Blagojević sa onakvim procentima pogrešnih dodavanja i to kratkih pasova a većinom u zoni gdje se ne smije griješiti nije uopšte ozbiljan kandidat za tu ulogu. Uglješa nema ni tehniku a ni glavu za to. Za oscilacije u igri najveći krivci su igrači u veznom redu. Nestanu, nigdje ih po pet, deset minuta.
Bilo je malo "punjenja" strana veznjacima, većinom desno, pa se kroz kombinatoriku pokušavao izbaciti igrač u prostor ali tanko je to, bez kontinuiteta. A kada i uspijemo bile su tri takve situacije na vrhu peterca nikoga. Zatvore nam to i više od pola posla su uradili. To se najbolje vidi u kontranapadu i tranziciji, poklope Stevanovića. ovi ostali ko da se u putu nisu sreli veze nemaju gdje bi ko trebao trčati, nema ideje, znanja, kvaliteta. Mijnjamo stranu po dvije minute. Onda u tom nekom organizovanom napadu pokušava se sa utrčavanjima iz drugog plana ali to je sve totalno kozmetički, nikakvog hajra nema. Neće ni biti dokle god se akcije budu forsirale i ponavljale šablonski, bez lucidnosti, kreativnosti, pravovremenih reakcija, kvalitetnog zadnjeg pasa.
Šut sa distance. Više se ne nerviram, smijem se pa bi onda plakao od muke kada ih gledam kako se po minut namještaju pa onda fule čitavu loptu. Šta ćeš očekivati drugo od igrača koja imaju minimalno dvadeset pogrešnih dodavanja na distanci od deset metara. Čistih lopti, teniski neiznuđene greške.
I kao šlag na tortu realizacija. Od oka, vrtimo se između 10 i 20 %.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.