HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Strijelci Tomic i Peko.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Pehar i Peko
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
U svakom slučaaju bit će bolja utakmica nego Sarajevo i Željo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Kolko kosta obraz IVANEEE IVANEEEEE
Koklo kosta obraz IVANEEE IVANEEEEE IVANEEEEEEEEE

[quote="silvestar1"]Kolko kosta obraz IVANEEE IVANEEEEE
[/quote]
Peko?
Jadan Crnov zvizdat ce mu s obe strane 

Peko?

...
- hskzmostar
- Kontakt:
Sampionska ekipa pod vodstvom Brane koja je napravila onaj ludi preokret za titulu i ova sad ekipa,usporedbe cisto da se pojasni zasto smo trenutno daleko ispred svih.
Dujkovic golman,sad u Olimpicu grije klupu,Zlatic kojeg vise nema radi ozljeda ,Radeljic ulazi kao zamjena tad standarni igrac,Aleksic od Travnika do Krupe,Stojkic kapetan tada i danas jedina konstanta,Muminovic Vitez ,Barisic Vitez,Vucina u srbiji negdje,Pehar Mile grije klupu u raspalom Olimpicu,Crnov pad u karijeri tad glavni igrac i Stevo Nikolic u Zelji na klupi...dok sad imas jacu odbranu sa Colicem,Jakovljevicem i Katanecom za klasu od one protiv SB,imas vezni red jaci sa Petrakom i Tomicem kao i puno brze i opasnije krilne napadace u Todorovicu i Peki,Bilbija naprijed ono sto je igrao tad Vucina samo ovaj za klasu bolji i Mesa trkac i napast !
Dujkovic golman,sad u Olimpicu grije klupu,Zlatic kojeg vise nema radi ozljeda ,Radeljic ulazi kao zamjena tad standarni igrac,Aleksic od Travnika do Krupe,Stojkic kapetan tada i danas jedina konstanta,Muminovic Vitez ,Barisic Vitez,Vucina u srbiji negdje,Pehar Mile grije klupu u raspalom Olimpicu,Crnov pad u karijeri tad glavni igrac i Stevo Nikolic u Zelji na klupi...dok sad imas jacu odbranu sa Colicem,Jakovljevicem i Katanecom za klasu od one protiv SB,imas vezni red jaci sa Petrakom i Tomicem kao i puno brze i opasnije krilne napadace u Todorovicu i Peki,Bilbija naprijed ono sto je igrao tad Vucina samo ovaj za klasu bolji i Mesa trkac i napast !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ma ne trebaš uspoređivati, jasno je ko dan da nismo imali bolju ekipu od ove danas..
Moram napomenuti, vidim nitko to ne potencira ovdje, ako Bilbija sa ovom statistikom nije zaslužio poziv u reprezentaciju, ne samo poziv nego i neke minute, onda ne znam ko je..
Moram napomenuti, vidim nitko to ne potencira ovdje, ako Bilbija sa ovom statistikom nije zaslužio poziv u reprezentaciju, ne samo poziv nego i neke minute, onda ne znam ko je..
HŠKZ!
- Evolve
- Kontakt:
Pozdrav Zrinjevci, zna li se ocemo moc na gornju tribinu ili gore samo idu Škripari u kavez i to je to?
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Neznam al vjerujem da ce pustit da se sjedne do kaveza,prije je to moglo.Nek se dogovore klubovi ko sto su u vezi nas gore i bit ce to ok.Evolve je napisao/la:Pozdrav Zrinjevci, zna li se ocemo moc na gornju tribinu ili gore samo idu Škripari u kavez i to je to?
Inace mislim da je utakmica u Subotu u 15.30 h,termin pravo dobar samo da vrijeme bude fino.
- Evolve
- Kontakt:
Tako je, satnica idealna, samo da nepada nista...
Prosle sezone sam bio, kad ne 0:0 i nisu pustali gore nikog osim Skripara u kavez, vidjet cemo.
Poz
Prosle sezone sam bio, kad ne 0:0 i nisu pustali gore nikog osim Skripara u kavez, vidjet cemo.
Poz
NK Široki Brijeg
Ako mislis na gornju mozes komotno ostati i na Zovnici gledat... Nisu pustali na gornju ni pretprosle godine isto bilo 0-0 Soldo kad je obranio penal.
...
Mozda i puste navijace Sirokog a ako ne puste sjedite dole u onaj sektor ispod kaveza, kod nas raja nevole tu sjedit,znalo se desit da svasta doleti iz kaveza.
Po trenutnoj prognozi kisa u subotu pred vece, valjda ce nas mimoici.Susjedi dobro dosli ali bojim se da rezultatski necete dobro proci ali svakako bih volio da udjete u ligu za prvaka jer ovo je pravi derbi.
Po trenutnoj prognozi kisa u subotu pred vece, valjda ce nas mimoici.Susjedi dobro dosli ali bojim se da rezultatski necete dobro proci ali svakako bih volio da udjete u ligu za prvaka jer ovo je pravi derbi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Nastaviti niz i ostati neporažen kući.
Nadati je se dobroj posjeti i fer i športskoj atmosferi..
Nadati je se dobroj posjeti i fer i športskoj atmosferi..
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Sad vec najavljuju kisu oko podne u subotu.Steta ako bude tako.
Stevo Nikolic nije losiji od Mesanovica,boljeg napadaca od Steve ja odavno nisam gledo.onda si imo i Denija Simeunovica koji je bio dobar prodoran ,ali dobro i Peko je sada , ,ostali dio terena ,je jaci sada nego onda kad je bio Branko,sto se tice odbrane,Graovac je bio beton i najbolji stoper Zrinje zadnjih godina ali mislim da je prevaga bila dovodenje Tomica i Bilbije .
Sad je klupa jača nego tad prvi tim.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- hskzmostar
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Sad je klupa jača nego tad prvi tim.
Jos kad nam dodje najbolji igrac Zelje,gdje ce nam bit kraj!?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
HSKZ Mosrtar,nemoj ih lozit,nego napisi nesto o ovim pojacanjima iz inozemstva,novom velikom sponzoru, novim dresovima (nova marka) i ne samo dresovima.Znam da ti znas ,moze i u pp.
MacronALOBOLA je napisao/la:HSKZ Mosrtar,nemoj ih lozit,nego napisi nesto o ovim pojacanjima iz inozemstva,novom velikom sponzoru, novim dresovima (nova marka) i ne samo dresovima.Znam da ti znas ,moze i u pp.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.