Da, jos su pretukli Semsu, njih desetak debilcica. Fuj, dno dna. I naravno nigdje da to procitas u medijima, sto sportskim sto ostalim. Nazovi grupica, ne smiju krocit u Sarajevo. Presrecu sudije i tuku ih, ubili navijaca prije par godina....LjoZee je napisao/la:Uhljupi zapalili nas sal. Kazu da je sal od igraca koji dolazi na tekme tako sto stopira. Meni se cini da se Semso zove. Napalo ga 10 momaka. Sram treba da ih bude. Fuj.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pritisak mi skocio kad sam procitao to. Jadan momak. Bas mi ga zao. Treba se neko oglasiti. Ocigledno njihova policija voli sukobe,a ovi se ponose sto pale taj sal. Jadovi.Omar500 je napisao/la:Da, jos su pretukli Semsu, njih desetak debilcica. Fuj, dno dna. I naravno nigdje da to procitas u medijima, sto sportskim sto ostalim. Nazovi grupica, ne smiju krocit u Sarajevo. Presrecu sudije i tuku ih, ubili navijaca prije par godina....LjoZee je napisao/la:Uhljupi zapalili nas sal. Kazu da je sal od igraca koji dolazi na tekme tako sto stopira. Meni se cini da se Semso zove. Napalo ga 10 momaka. Sram treba da ih bude. Fuj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ni da pokažu onu situaciju. Fuj. Ponižavaju nas na svakom koraku, šutaju, pale klempe.
E moj Željo...
Najveći! Najtrofejniji!
E moj Željo...
Najveći! Najtrofejniji!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zeljo je oduvijek bio klub cija su okosnica bili igraci iz njegove skole. Zeljo nikad nije imao ovako veliki broj igraca sa strane kao u zadnje dvije sezone. Sad smo nesto kao Zvezda u bivsoj Jugi. Rezultate sami pogledajte. U sezoni 2014/15 do zadnjeg kola se borimo za prvaka, u Evropi igramo dobro. Tad su nas uz nekoliko iskusnih igraca sa strane nosila nasa djeca (Bajic, Hadziahmetovic, Sadikovic, Memija i Beganovic) Onda se prodaju Kvesic, Bajic i Hadziahmetovic. Novcem koji smo zaradili njihovom prodajom su kupuju polovnjaci sa strane, daju im se mnogo vece plate nego sto su imala Zeljina djeca. Dado Sadikovic i Dino Hasanovic se salju na posudbu, a nisu nimalo losiji od trojca Blagojevic, Radinovic, Markovic. Memiji i Beganovicu se sve manje daju prilika da igraju. Onda nakon sto ih treneri prebacuju sa pozicije na poziciju optuzujemo da ne napreduju u igri. Znam samo da je dobijao sansu na poziciji napadaca onoliko kao Lendric da bi Beganovic postigao vise od 3 gola u 10 kola.
Momak dolazi na svaku domacu i gostujucu utakmicu, autostopom. I debili ga pretuku. Sabani klasicni, koja selendra. Nadam se da ce se klub oglasiti, kao i mediji, ne samo sportski.LjoZee je napisao/la:Pritisak mi skocio kad sam procitao to. Jadan momak. Bas mi ga zao. Treba se neko oglasiti. Ocigledno njihova policija voli sukobe,a ovi se ponose sto pale taj sal. Jadovi.Omar500 je napisao/la:Da, jos su pretukli Semsu, njih desetak debilcica. Fuj, dno dna. I naravno nigdje da to procitas u medijima, sto sportskim sto ostalim. Nazovi grupica, ne smiju krocit u Sarajevo. Presrecu sudije i tuku ih, ubili navijaca prije par godina....LjoZee je napisao/la:Uhljupi zapalili nas sal. Kazu da je sal od igraca koji dolazi na tekme tako sto stopira. Meni se cini da se Semso zove. Napalo ga 10 momaka. Sram treba da ih bude. Fuj.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kjosevski
Memija Kosoric Boca Beširevića
Blagojević Uglješa
Žerić
Stevanović Križman
Lendrić
Protiv Slobode ovako.
Blagojević Uglješa
Žerić
Stevanović Križman
Lendrić
Protiv Slobode ovako.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 30 okt 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
Može ova komotno.Neandertalac je napisao/la:Kjosevski
Blagojević Uglješa
Žerić
Stevanović Križman
Lendrić
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- amazon
- Kontakt:
Bravo!ZaZelju je napisao/la:Zeljo je oduvijek bio klub cija su okosnica bili igraci iz njegove skole. Zeljo nikad nije imao ovako veliki broj igraca sa strane kao u zadnje dvije sezone. Sad smo nesto kao Zvezda u bivsoj Jugi. Rezultate sami pogledajte. U sezoni 2014/15 do zadnjeg kola se borimo za prvaka, u Evropi igramo dobro. Tad su nas uz nekoliko iskusnih igraca sa strane nosila nasa djeca (Bajic, Hadziahmetovic, Sadikovic, Memija i Beganovic) Onda se prodaju Kvesic, Bajic i Hadziahmetovic. Novcem koji smo zaradili njihovom prodajom su kupuju polovnjaci sa strane, daju im se mnogo vece plate nego sto su imala Zeljina djeca. Dado Sadikovic i Dino Hasanovic se salju na posudbu, a nisu nimalo losiji od trojca Blagojevic, Radinovic, Markovic. Memiji i Beganovicu se sve manje daju prilika da igraju. Onda nakon sto ih treneri prebacuju sa pozicije na poziciju optuzujemo da ne napreduju u igri. Znam samo da je dobijao sansu na poziciji napadaca onoliko kao Lendric da bi Beganovic postigao vise od 3 gola u 10 kola.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Taman Markovic ne moze igrati zbog kartona.Neandertalac je napisao/la:Kjosevski
Blagojević Uglješa
Žerić
Stevanović Križman
Lendrić
Protiv Slobode ovako.
Ovaj sastav top.
- amazon
- Kontakt:
Ovaj sastav kad bi izasao, ja mislim da bi nas Sloboda uzela minimalno dva razlike.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Fkt je ovaj Blagojevic kritican
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
- amazon
- Kontakt:
Ako gledas sad utakmicu na BHT-u, mi kad bi ovako igrali 70 min kao ovih prvih 15 mim, imali bi sansu za evropu.LjoZee je napisao/la:Fkt je ovaj Blagojevic kritican
Gledam, ne znam sta je problem odigrati bar 70-75 minuta kao prvih 15 minuta. Ovo sto sam na miru vidio Lendric trci,ali ne zna jadan gdje. Ovo ostalo ok malo Blagojevic prodaje lopte i ova precka uhhhhhhamazon je napisao/la:Ako gledas sad utakmicu na BHT-u, mi kad bi ovako igrali 70 min kao ovih prvih 15 mim, imali bi sansu za evropu.LjoZee je napisao/la:Fkt je ovaj Blagojevic kritican
- Neandertalac
- Kontakt:
Naravno da može a i mora. Nema igrača u rosteru koji bi po formi, kvaliteti, budućim benefitima po svim rezonima trebao uskočiti prije Žerića umjesto Markovića. Beganović je deset puta igrao nešto slično, osim borbenosti ništa pokazao nije. Bekrić je očajan, totalno van forme. Šećerovića, Lazić, što se mene tiče mogu pokupiti stvari odmah i otići iz kluba.Incognito87 je napisao/la:Može ova komotno.Neandertalac je napisao/la:Kjosevski
Blagojević Uglješa
Žerić
Stevanović Križman
Lendrić
Beširević. Lijevi bek. Probati ga, podržati, sokolit. Na toj strani smo se nagledali Kunte i Pante, sa merakom i bez imalo skrleta ću naše dijete istrpiti. Stevanović sasvim solidno odrađuje posao, ne ispada, zatvara, čvrst u duelima ali ofanzivno skoro da i ne postoji. Vjerovatno je bolji od malca trenutno ali za nijansu, ništa posebno.
I još, ne znam kakva je situacija oko Boccacinija, ako je istina da ide na zimu na mjestu stopera bi počeo Osmanković.
Kapitenska traka Miroslavu.
Amazon@ ti kažeš da bi izgubili od Slobode, ja kažem da bi ih poderali.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ovo sto sam odgledao Blagojevic,Markovic i Lendric katastrofa. Lopta se odbija od njih kao da su drvo. To nije problem samo na ovoj tekmi vec i inace. Ugljesa po meni ok kao i Sinisa. Memija isto je ovo do sad super odradio. Psihicki se oni moraju podici. Nema predaje svih 90 minuta i to treba da im se ugura u glavu.
- amazon
- Kontakt:
Postujem ja sta ti pises, ali to sam rekao iz par razloga. Prvo nas vezni red je trenutno supalj vec ovako s Zericem bi tek bio. Lijeva strana nam je svakako tanka, s Besirevicem bi tek bila. Ovaj sastav bi mogao samo ako se ne bi borili ni za sta. Ovako kad ganjamo evropu jer od titule nema nista onda zaje.bana situacija.
- Incognito87
- Kontakt:
Čist penal nam nije sviran. Ovo ne može biti slučajno.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- amazon
- Kontakt:
Masonske sile rade protiv uhljupa u upravi. Nije ovo slucajno.Svi su protiv Misketa.

- Neandertalac
- Kontakt:
Ok. A samo pojasni zašto bi vezni red sa Žerićem bio lošiji a ne bolji i koga bi ti stavio da igra. Lijeva strana ofanzivno ne postoji. Imaš Križmana koji nema snage a zna lopte i Stevanović koji puca od kondicije ali se ne sjećam niti jednog njegovog centaršuta u zadnje tri tekme. Rezultat, nula bodova.amazon je napisao/la:Postujem ja sta ti pises, ali to sam rekao iz par razloga. Prvo nas vezni red je trenutno supalj vec ovako s Zericem bi tek bio. Lijeva strana nam je svakako tanka, s Besirevicem bi tek bila. Ovaj sastav bi mogao samo ako se ne bi borili ni za sta. Ovako kad ganjamo evropu jer od titule nema nista onda zaje.bana situacija.
Ako to ne može, gurao bi ga na lijevo krilo umjesto Križmana kao prvu izmjenu. Ništa onaj tarabić Lazić nije jači fizički od njega a o znanju ne želim ni da diskutujem.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Ne znam koliko si gledao utakmice gdje je Zeric igrao, a ja sam gledao svaku. Od kad ga je Oda stavio u Vitezu od pocetka i ono jos par utakmica dijete jos nije spremno za ozbiljan seniorski fudbal. Ako bar pratis trening isto mozes vidjeti.Neandertalac je napisao/la:Ok. A samo pojasni zašto bi vezni red sa Žerićem bio lošiji a ne bolji i koga bi ti stavio da igra. Lijeva strana ofanzivno ne postoji. Imaš Križmana koji nema snage a zna lopte i Stevanović koji puca od kondicije ali se ne sjećam niti jednog njegovog centaršuta u zadnje tri tekme. Rezultat, nula bodova.amazon je napisao/la:Postujem ja sta ti pises, ali to sam rekao iz par razloga. Prvo nas vezni red je trenutno supalj vec ovako s Zericem bi tek bio. Lijeva strana nam je svakako tanka, s Besirevicem bi tek bila. Ovaj sastav bi mogao samo ako se ne bi borili ni za sta. Ovako kad ganjamo evropu jer od titule nema nista onda zaje.bana situacija.
Ako to ne može, gurao bi ga na lijevo krilo umjesto Križmana kao prvu izmjenu. Ništa onaj tarabić Lazić nije jači fizički od njega a o znanju ne želim ni da diskutujem.
Sad sta je problem tu? Jednostavno problem je ko igra iza njega. Znaci da bi se on dobro razvio i pruzio solidne partije mora imati iza sebe dobre igrace. Ugljesa je jedan obicni seljak, saner, koji vise hoda nego sto igra, a pri tom i to sto igra je smijesno. Imas Blagojevica koji van forme totalno. Opet ti hvalis Markovica ja u tom igracu ne vidim nista novo a da nismo vec vidjeli. Osrednji igrac. Hocu reci da za svakog ovog igraca u vezi trenutno Dado je izmislio fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.