FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Tritolone » 30 okt 2016, 23:03

Anno zero idemo ponovo :kafa:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 30 okt 2016, 23:04

Nakon ovakvih rezultata i Mourinhu bi se tresla stolica, a liku koji gubi titule u posljednjem kolu od ekipe koja je ispala davati podrsku nema smisla...jos vcs mu urucite otkaz, ovo je sramotno..

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 30 okt 2016, 23:10

Ne mogu vjerovati da ovdje likovi podrzavaju trenutnog trenera. Sto niste davali takvu podrsku manciniju koji je bio cak i bolji, nevjerovatno. Noga deBoeru, dovesti ime dostojno Inter, a ne levatine kojima je vrh karijere nabiti Go ahead eagles.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2016, 23:14

Podrška nego šta.Čim je dolazio rekao sam da mi De Boer nije ništa posebno,ali da moze bit dobar ako mu daju vremena da radi.A kad se kaze da mu daju vremena ne misli se na 2 ili 3 mjeseca nego na makar dvije sezone.Pa čovjek nije ni pripreme ni prijelazni rok odradio kako treba,a ovdje je nered totalni.Jasno da ima grešaka...nekad više,nekad manje,ali pustite čovjeka jednom da radi.Uvijek neka panika nakon poraza.Paničare navijači pa paničari uprava i podlijezu pritiscima.I Mourinho i Simeone i Conte i ostali griješe i Mourinha se pljuvalo nakon poraza u Europi i ovu dvojicu bi se pljuvalo da dođu.Jer ovo ne može nitko u par mjeseci promijenit i jedino ispravno rješenje je trenera kojeg si vec doveo i koji je pristao na taj projekt pustit da radi svoj posao.Je*o me pas ako se Simeonea ne bi nazivalo precijenjenim nakon 3 mjeseca ovdje.Prati li uopce itko Atletico stalno pa da vidi koliko mu tamo znaju zamjerati oko nekih stvari i koliko tvrdoglav zna biti?!Pa da postavi vezu sa igračima tipa Gabi i Thiago ubilo bi ga ovdje.

I samo nek nitko ne piše opet trebao je Mancini ostat jer to nije bilo moguce nikako posto je htio ovdje starački dom otvorit sa Yayom na čelu,a Kinezi se žele orijentirat na mlađe igrače.Uzelo se najbolje što se moglo u tom trenutku.Ionako ni nije bio pretjeran odabir.Blanc,Bielsa,netko treći...isto ovako bi bilo.Dok Simeone ne odluči ili neko drugo stvarno kvalitetno ime ovog na klupi treba pustit da radi svoje kako najbolje zna.I je sve u ku*ca ovih 5-6 godina jer nikad se nema vremena,uvijek se sve mora sve odmah,mora se uć u LP,mora se ovo,mora se ono i mora se odmah...pa eto koliko su postigli sa takvim razmišljanjem.Vrijeme je za promjene.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 okt 2016, 23:15

Čitam još jednom komentare navijača Ajaxa kada je dolazio kod nas, dalo se naslutiti da nas ovo čeka.

Kod: Označi sve

I haven't enjoyed more than five matches in the last three years. It's been horrible to watch most games. 

Furthermore he's very stubborn. He refused to sub many times

All in all, most Ajax supporters are glad to see Frank gone. It was time for a recognizable playing style that fits with the image of Ajax. Possession is nice, but it should lead to something, which it often did not under Frank.
Navijač Feyenoorda.

In what world is De Boer a better coach than Mancini? Sorry but that's just ridiculous.
Imate ih još koliko hocete na redditu neda mi se više izvlačit.
Valja spomenuti da mu je i svaka titula sa Ajaxom nesto tipa Mancini sa Interom 2006-2008. Svi ostali su bili u banani.

slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
#SuningOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 30 okt 2016, 23:24

Ovi su naši igrači žešći tutkuni, misilm da do njih ništa ne dopire što god im trener govorio. Svu tu bagru treba u rudnike na sedmicu dana.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2016, 23:28

Sto se tiče trenera koje bi ja odabrao da sam na mjestu ljudi koji odlučuju...kad je Mazzarri smijenjen imali su Tuchela...prvi propust,čovjek će čuda s Borussijom radit i vec je prošle sezone.Eno sad su nešto nezadovoljni s njim jer se zaostaje već 8 bodova za prvim,a nije ni 10.kolo,ali ne vidim da itko i pomišlja smijenu radit jer znaju koga imaju na klupi.Iako u Interu bi vjerojatno propao jer bi se pisalo da je takav premlad nedovoljno iskusan za Veliku Serie A :urnebes:

Drugi propust...Favre ovo ljeto.Eno ga na prvom mjestu u Francuskoj sa 6 bodova ispred PSG.Sa NICOM.

A ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da je još jedan moj favorit,Weinzierl,preuzeo i startao ovako kako je u Schalkeu...5 poraza u prvih 5 kola sa onom ekipom.Pa ubilo bi ga totalno.Sprdačinu bi od njega radili,a čovjek je klasa za 90 posto trenera u Serie A samo mu treba vremena dat.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 30 okt 2016, 23:39

Biscione je napisao/la:Ovi su naši igrači žešći tutkuni, misilm da do njih ništa ne dopire što god im trener govorio. Svu tu bagru treba u rudnike na sedmicu dana.
Nije sve ni do igraca, do juce su neki od njih razvaljivali
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 30 okt 2016, 23:44

Znam da nije ni do trenera. Nama da Simeone sad dođe bio bi popljuvan već nakon mjesec dana.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2016, 23:48

Naravno da nije baš sve do igrača,De Boer radi greške...nekad i neshvatljive,ali svakako da nije glavni krivac za ovo sve ukupno.Ne moze se još jednom trener mijenjat ako nemaš pravu zamjenu.Svi ovi trenutno slobodni tulipani to nisu.Neka rade na tome što je trulo u klubu.Stvarno ne shvacam toliku paniku nakon svakog izgubljenog boda.

slika
:salut:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 okt 2016, 23:52

Razlika izmedju svih njih i FdBa je da oni znaju raditi svoj posao, ova prevara nezna. Neznam zasto uopće dovodis ovakve trenere u isti kontekst sa ovom prevarom na Interovoj klupi.

Dortmund igra mozda i najljepsi nogomet u Europi, sad imaju dosta povrijeđenih igrača pa je to i razlog 2-3 kiksa u prvenstvu.

Winzierl da nije dobio MGladbacha bio bi vjerovatno bivsi. Al zanimljivo je da u tih 5 poraza Schalke nije zasluzio nijedan poraz (osim ajde od Bayerna). Nadigrali su i Frankfurta, Herthu i Kolna te odigrali egal utakmicu u Hoffenhaimu. U EL su pomeli sve rutinski.

Favre također trener na kvadrat za ovog levata. Nemam tu sta pisati, tablica Ligue 1 sve pokazuje.

FdB nema nista.. Da nemamo Icardija Inter bi bio ZADNJI na tablici!
Igra je očajna, rezultati su očajni. Takodjer konstantna prepiranja sa nekim od igrača su za :tokralju:
Pobjeda nad Juveom mu je pomogla da se i ovoliko dugo zadrzi na klupi.
X na Meazzi sa superjakim Palermom i Bolognom, naguzen od Chieva, Sampdorie, Atalante, Sparte Prag te kući ponižen od Cagliarija i HAPOEL BEER SHEVE :rol: Svi porazi (i pobjeda protiv S'tona) su bili BEZ IKAKVE IGRE! O čem više pisati. Ko ne vidi ćorav je.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 30 okt 2016, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 30 okt 2016, 23:55

slika

Eder se nije htio rukovat. Izgleda da polako gubi svlacionicu

Panika se pojavi jer ljudi i dalje ocekuju nesto od ove sezone, a sto je najvaznije i ljudi u klubu. Sto se prije shvati da je i ova godina izgubljena bolje za nas a onda i De Bour mozda uspije nesto o napravit, al po ovom do sad prikazanom slabe su sanse. Neke se utakmice moraju dobit i valjda treba da igramo bolje a ne gore iz utakmicu u utakmicu. Ovako ce ga pritisak pojest i uskoro ocekujem otkaz, mozda nakon potopa u cetvrtak?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2016, 00:04

@Jericho
Znaju sad,ali da su prije sadašnjih poslova prvo došli u Inter onda sumnjam da bi znali.Da je FDB pak otisao u Tottenham 2014. onda bi vjerojatno danas pisali kako smo mogli njega uzet kad je bio u Ajaxu.

I Inter je zaslužio samo protiv Chieva,Atalante i Sampdorije.S time da je prva bila ni dva tjedna od kada je dosao na klupu.EL prve dvije u kojoj se onoliko rotiralo uopće ne uzimam ozbiljno.Sve ostale osim Southamptona i Rome se nadigralo.Ako ćemo tako gledat to su 22 boda s kojima bi se držalo trece mjesto.

FDB:
We can forget about the first half, because we didn’t play
I am very disappointed for the first time: I didn’t see a confident team that wanted to win the duells
We must always give 100%. We can not accept results like today. I have often seen that the team is good, but we have to play the whole game, not only after 20 or 45 minutes, or only against Juventus and Torino
slika
:salut:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2016, 00:15

arminz je napisao/la:Panika se pojavi jer ljudi i dalje ocekuju nesto od ove sezone, a sto je najvaznije i ljudi u klubu. Sto se prije shvati da je i ova godina izgubljena bolje za nas a onda i De Bour mozda uspije nesto o napravit, al po ovom do sad prikazanom slabe su sanse. Neke se utakmice moraju dobit i valjda treba da igramo bolje a ne gore iz utakmicu u utakmicu. Ovako ce ga pritisak pojest i uskoro ocekujem otkaz, mozda nakon potopa u cetvrtak?
I tu je klub kriv.Izgleda da tamo pojma nemaju šta žele.Jel želiš odmah svom silom u LP ili želiš neki duži projekt radit?!Oni bi i jedno i drugo pa je uvijek panika.Reci fino konačno jednom nema veze ako se ne bude medju tri jer nije imperativ ove sezone pa da trener moze u miru radit.Ovako je panika svako kolo i nit moze gradit kako želi nešto na duže staze nit može sada do rezultata jer se stalno neki nenormalan pritisak prisutan.Mislim da se tu i FDB pogubio kad su krenuli oni remiji brzo nakon Juventusa.Uskoro je i igra pocela nestajat jer je ocito pokusao nekom precicom odmah do rezultata,a tako ne ide.Da ludi Bielsa dođe mislim da bi otišao nakon tjedan dana kad vidi u šta se upleo.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 00:16

SiamoNoi je napisao/la:Da je FDB pak otisao u Tottenham 2014. onda bi vjerojatno danas pisali kako smo mogli njega uzet kad je bio u Ajaxu.
Ne bi to pisali brate siguran sam. Jer FdB nije Pochettino, nije Favre nit Tuchel nit Winzierl. Nije ni blizu tog levela. Znaci ni blizu!
FdBa su navijači Ajaxa tjerali iz kluba kada je čovjek bio prvak te zemlje. Zamisli koliko moras igrati ruzan nogomet pa da ti se to desi. Imao je 10 puta jacu ekipu tih godina od PSVa, Twentea, Feyenoorda i ostalih pa je jedva osvojio te titule osim jedne mislim, a znamo kako je i ovu zadnju izgubio kad je smijenjen :shh:

Ove opcije sto se spominju oko novog trener, pa iskren da budem ni meni se ne svidja nijedna opcija. Spominjem Capella vise iz neke zajebancije, ali kad se zamislim mislim da bi bio čak i najbolje rješenje jer nam bar nebi Cagliari i Palermo davali golove kad im se ćefne. Samo mi je glavno da ovaj ode može doć i Kruno Jurcic ne zanima me..
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 31 okt 2016, 00:28, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT

Viking2502
Kontakt:

Post Postao/la Viking2502 » 31 okt 2016, 00:21

Inter se po meni treba pojačati u obrani (čudi me da niko od vas na forumu to ne spominje), taj segment im je baš daleko najslabiji i tu je najveći debalans u odnosu na sasvim dobru vezu i napad, tj. Icardija koji je, što god neki mislili, odličan napadač.
Ne bih se složio sa Jerichom da je igra očajna, bilo je tu jako dobrih partija, a mora se reći da Inter nikako nema ni sreće ove sezone - bilo je par utakmica na kojima su dominirali, stvarali šanse, ali protivnici takoreći jednom pređu centar i zabiju. Npr. utakmica protiv Bologne mi prva pada na pamet. Protiv Juventusa (za kojeg, by the way, navijam) su apsolutno zasluženo dobili, baš su odigrali muški, vrlo borbeno i tad sam bio siguran da će Inter sigurno uhvatiti poziciju za CL.
Međutim, uz onako propusnu obranu dugoročno je nemoguće praviti ozbiljan rezultat. De Boer nije vrhunski trener, to je jasno, međutim nije on niti jedini niti primarni problem kod Intera. Obavezno u zimskom prijelaznom roku pojačati obranu kako znaju i umiju. Govorio sam prije početka prvenstva, govorim to i sad - Inter ima kvalitetniji izbor igrača od Milana. Uz pojačanu obranu i uz klimavog Napolija borba za treće mjesto još nije izgubljena.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 00:25

Protiv Bologne? Egal utakmica bez nekih jacih sansi koliko se sjecam. Ranocchia imao najbolju glavom u zadnjoj minuti, prije toga Handanovic čupao dvije 100%tne sanse za 1-2? Jedina utakmica u kojoj se nije imalo sreće je protiv Palerma..
Odbrana Intera bi i ličila na nesto da bočni i pogotovo defanzivni vezni igrači rade svoj posao.
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2016, 00:34

A šta je Weinzierl imao prije Schalkea? :mrgreen: Vodio treceligaša i Augsburg 4 godine.I jedva je 40 godina navrsio.Kod vecine bi vjerojatno vec to bio dovoljan razlog za nezadovoljstvo kad bi se uopce poceo povezivat s Interom.Ili Tuchel koji je Mainz vodio.Ili može i Favre koji je imao onaj ocajan ulazak u sezonu sa Gladbachom pa je dobio otkaz.Odmah bi im se to spominjalo.

Jasno da nije na njihovoj razini,ali mislim da je sasvim pristojan trener koji moze jos dosta napredovati.U najmanju ruku nitko od ovih sto se spominje nije bolje rješenje i to je dovoljan razlog da se ne priča o smjeni.A ovo u Ajaxu...pa ti ljudi tamo nikad nisu zadovoljni.Njima je sve manje od igre kao Barcelona nedovoljno.Jbg to je zbog njihove povijesti.

I ovo što Viking spominje Milan...tamo je puno manji pritisak ove sezone jer su se oni konačno pomirili da im je ekipa loša i Montella u miru radi i izvlaci maksimum iz situacije.Da zamijenis njega i De Boera isto bi bilo u oba kluba.

I dobro spominjes bekove...mozda se vecini ne cini kao toliki problem,ali mislim da je ogroman što su bekovi užas.Ne da su koštali direktno već dosta bodova nego i u građenju igre nemas nikakve koristi od njih i odmah cijela ekipa pati jer praktički imaš dva igrača manje.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 00:49

A jbga sad. Izgradio lik sam Augsburg. Prvu godinu ih spasio ispadanja, u roku 2 godine igrao EL.
Tuchel radio pristojan posao u Mainzu od 4god 2puta u EL. Favre preporodio M'GLadbach. Od borbe za opstanak, iduce sezone izborio Ligu prvaka.
Svu trojicu bi mogao ugurati u top15-20 trenera Svijeta. Glupo mi ih je uopce poredit sa FdBom.

Ima FdB 4 titule Nizozemske sa Ajaxom, ali bi i Mazzarri osvojio bar 3 sa onakvom konkurencijom u tom periodu :salut:
#SuningOUT

Viking2502
Kontakt:

Post Postao/la Viking2502 » 31 okt 2016, 00:51

Ma nije bila egal utakmica, sjećam se toga što govoriš za Bolognine šanse, ali tokom čitave utakmice je Inter dominirao. 60%-40% posjed lopte, korneri 11-4, šutevi na gol 22-8... Ove cifre sigurno nisu egal. I protiv Palerma u 2-gom kolu su bili bolja ekipa i opet 1:1.
Interu samo treba jača obrana da se izbjegne primanje smješnih golova i da se može pobjeđivati u kontinuitetu. Pa i kod današnjeg Sampdorijinog gola je obrana ispala smješna, ne smije ti se dogoditi da Quagliarella onako ostane sam kao duh i da te onako izigraju.
Pa evo, ja bih čak i ovu današnju utakmicu stavio u rubriku nezasluženih poraza. Daleko od toga da je Inter odigrao jako dobru partiju i da je dominirao, ali je stvorio dosta prilika za gol i zaslužili su barem bod. Mrtvaci poput Icardijeve šanse (kad je pucao glavom/ramenom) i one Brozovićeve (lopta očešala gredu) se naprosto moraju zabijati.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.