aaaaaaaaaaaaaaj što se ismijah u **** materinu
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
aaaaaaaaaaaaaaj što se ismijah u **** materinu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Nerminovic
- Kontakt:
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Idealna značka za Slobodu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ovako je Schwarzenegger izgovarao u Terminatoru pa se zbunio.....Derdiyok je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:
Nakon sto je napisao: "I well be back."
![]()
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- alan_kardec
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Mlada mi je rodicaFederer17 je napisao/la:Ako si vitkiji, sa nekom iole atleticnijom gradjom, ima da zbaris pola cura (ukljucujuci i mladu).![]()
![]()
![]()
![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Rigoletto je napisao/la:ali zeljo i sarajevo su nesposobni za izac iz drzave. sportski pozdravHarisharis je napisao/la:Ovi timovi kao sto je Zrinjski samo kod nas mogu biti prvi i nigdje drugo na svijetu.Gdje god to ode malo iz drzave to se odmah sagne nekome!Zakonom zabraniti da iko osim Zelje i Sarajeva smije izaci iz drzave!Besic je napisao/la:
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Arnold legenda, podsjeti me na ovoMrWhite je napisao/la:Ovako je Schwarzenegger izgovarao u Terminatoru pa se zbunio.....Derdiyok je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:
Nakon sto je napisao: "I well be back."
![]()
- Incognito87
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Pa zato sto im je pristup igri za 360 stepeni drugaciji nego kod nas
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Nerminovic
- Kontakt:
- IlProfessore
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa da se oklizne i ispadne muproFCB je napisao/la:
PS: Nadam se da će Stevie G imati priliku da bude uz ekipu kada budu dizali pehar
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Neće mi brat @bega zamjeriti na ovomeGefufna je napisao/la:I bolje im je da su sa ocem nego s tobom.bega_afc je napisao/la:Odveo sam djecu kod komsije.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jedina mi je utjeha da mu je 2 cm kraci nego u mene.gaston je napisao/la:Neće mi brat @bega zamjeriti na ovomeGefufna je napisao/la:I bolje im je da su sa ocem nego s tobom.bega_afc je napisao/la:Odveo sam djecu kod komsije.![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kako znas? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zato sto se uvijek zabrojite za 2.Gefufna je napisao/la:Kako znas?
Sreca da te i ovdje ne prati zla sudbina broja 4.bega_afc je napisao/la:Zato sto se uvijek zabrojite za 2.Gefufna je napisao/la:Kako znas?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne budi siguran. Cetvrti mi i jest sumnjiv.Gefufna je napisao/la:Sreca da te i ovdje ne prati zla sudbina broja 4.bega_afc je napisao/la:Zato sto se uvijek zabrojite za 2.Gefufna je napisao/la:Kako znas?
- alan_kardec
- Kontakt:
na temi ljubav i sex
Heller je napisao/la:De napravi Stream pa ćemo ti reć gdje griješiš.Keenan.- je napisao/la:Posto u naslovu ima i rijec "sex" jedno pitanjce za yebace.
Dok ga pristavljam zna mi se desit da slabo ista osjetim a mala je vlazna. Da ga probam malo podmazat lubrikantom da pojacam osjecaj il' da manje koristim desanku?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.