Ma ti si zaluđen Frankom odavno, napisao sam sinoć da si
lost cause.

I mene si na pocetku pokusao odvuci na
dark side, ali nisi uspio

Evo još moj neki utisak o FdBu i necu vise morit
Nit zna motivirat igrače, nit zna zamjenit igrača kad treba, nit ima plan B kad nesto krene naopako.
Ne uvrstavanje (radi njegovih glupih izgovora) nekih igraca u sastav necu ni spominjati. Neznam da se ijedan trener u 2 mjeseca uspio posvadjat sa toliko igrača u svom klubu. Ajde bar se tu istakao.
Autoriteta apsolutno nema to svatko vidi, a zato je ponovo sam kriv jer je kaznjavao igrace radi losih 20minuta ili radi slika na instagramu

Čak mu ova izjava od sinoc da naslutiti da on uopce nezna sta je njegov posao kao trenera. Kao razocaran pristupom, nedostatkom motivacije i želje u igrača. Pa motiviraj ih hajvanu nece ih Klopp iz Engleske motivirat.
Također, nedostatak sreće na početku sezone u par utakmica je stvorio pritisak medija na njega (sto je i razumljivo) i on tu umjesto da pokaze odlucnost da ostane pri svojim idejama je poceo dosta toga mijenjati i lutati sve je otislo u totalni ku**c sto se vidi iz zadnjih par tekmi. Krivac je ponovo samo on, a ne Ausilio, Zanetti itd..
Vjerovatno ostaje do cetvrtka što i nije lose jer mislim da u Engleskoj vs Southamptona nijedan novi trener nebi ostao neporazen. Očekujem totalni potop dole i smjenu poslije tekme.