FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

zamorano1plus8
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la zamorano1plus8 » 31 okt 2016, 07:51

cim juventusov navijac brani interovog trenera, to treba podhitno otjerat :mrgreen:
de Bil je potpuna neznalica od trenera i nema ga se sta braniti, trener koji ne zna promjeniti taktiku u toku utakmice, kad vidi da mu ne ide ekipi, vec forsira jedno te isto svih 90min i nada se da ce tako uspijeti je ogranicen kao balkon.
conte uvidio da mu ne ide 4-2-3-1 pa promjeni u 3-4-2-1, i to u **** engleskoj, gdje nijedan igrac chelsea nikad nije igrao tu taktiku (osim alonsa) i eno ih melju sve pred sobom, al to je trener, koji igracu kad pogrijesi, prijeti da ce ga ubiti, a ne ko de Bil gleda svoje primadone kako se trckaraju, i cijelo vrijeme na faci mu se vidi teleci pogled.
leonardo je novi trener, najvjerovatnije :?
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 okt 2016, 08:33

FDB se izgubio skroz i da ima pameti sam bi ponudio ostavku.
Gabigol skuplja minute na tribinama, Eder ljut i ne rukuje se , izmjene u 80-oj i to Palacio and co, igra se svela na yebene ubačaje u 16 metara.
Ne kontam gdje se izgubi onaj Inter i FDB do Juvea kada se igralo na posjed, kada je radio 3 izmjene odjednom, kada su se stvarale šanse iz igre??!!
Nisam za Leonarda jer čovjek se ne bavi trenerskim poslom već dugi niz godina ali ako dođe valjda će njegovim dolaskom završiti ovaj sumorni krug trenera koji je i počeo njegovim odlaskom.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 okt 2016, 09:42

Ja sam odma pisa kad je doslo do zamjene trenera da je to jako glup potez, 2 tjedna prije pocetka sezone i potpuno novi sistem igranja, nove zelje trenera itd itd. previse stvari da bi se promjenilo bez da trener barem jedne pripreme provede sa ekipom.
Svaka promjena sada opet nebi imala smisla ali ni ovo sta se desava na terenu nrma smisla i tu je definitivno trener kriv. Igra bez igre, bezbroj ubacivanja, sikaniranje igraca i treniranje neke strogoce, na kraju krajeva neke totalno besmislene odluke (Gabigol jedva 15ak minuta igre, beskonacno rotiranje ala Mancini, izbacivanje nekih igraca zbog jedne lose utakmice dok drugi mogu igrat ocajno par utakmiza zaredom bez ikakvih kazni). Na mene osobno FDB ostavlja dojam osobe bez ikakvog autoriteta, vjerojatno je i do umisljenih igraca koji zive u nekom svom svijetu. U svakom slucaju veliko razocaranje, jos jedna sezona za zaborav, samo razlika je sta smo sad utukli 100+ mil. a igramo gore nego prosle sezone pa je doza ogorcenosti jos vise izrazena.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Viking2502
Kontakt:

Post Postao/la Viking2502 » 31 okt 2016, 09:49

zamorano1plus8 je napisao/la:cim juventusov navijac brani interovog trenera, to treba podhitno otjerat :mrgreen:
A iz čega si isčitao da ga branim? Molim čitati sa razumijevanjem. To što kažem da FdB nije jedini niti primarni problem Intera znači samo jedno - da je i on između svega ostalog problem.
Budimo realni, Inter Juventusu u ovom trenutku nije prijetnja i stvarno nemam razloga da pilam naopako. Osim toga, sport općenito ne doživljavam iz strogo navijačkog ugla. Stajališta sam da su Seriji A potrebni jaki Milan i Inter kao žednome voda. Svaka čast Napoliju i Romi, ali vidite što se događa iz sezone u sezonu u Ligi prvaka - brukaju se i redovno ispadaju već u play-offu, Roma ove sezone protiv Porta, Napoli prošle protiv nekih Nijemaca čini mi se... Ako se i domognu grupe, često se doživljavaju blamaže. Ne kažem da Juventus blista u LP, ali pruža kudikamo bolje rezultate od njih.
Bez zayebancije, Interu najiskrenije želim borbu za mjesta koja vode u LP (s tim da ne diraju prvo mjesto :) ), Milanu također. Za Inter sam siguran da to i mogu ukoliko pojačaju obranu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2016, 10:17

Mister No je napisao/la:Nisam za Leonarda jer čovjek se ne bavi trenerskim poslom već dugi niz godina ali ako dođe valjda će njegovim dolaskom završiti ovaj sumorni krug trenera koji je i počeo njegovim odlaskom.
Hoce,da:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 okt 2016, 10:43

Siamo ,
napisah da nisam za njega ali isto tako nije fer samo to spominjati kada je on u pitanju.
Imao je on lijepih stvari te polusezone , pogotovo imajući u vidu kakvu je ekipu ostavio Benitez ( povrede i mentalno stanje ).
I dalje sam ubijeđen da je Eto pogodio one zicere u Torinu da bi titula došla nama a ne Milanu.
Samo jedna od lijepih stvari te sezone.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 31 okt 2016, 10:57

Mister No je napisao/la:Siamo ,
napisah da nisam za njega ali isto tako nije fer samo to spominjati kada je on u pitanju.
Imao je on lijepih stvari te polusezone , pogotovo imajući u vidu kakvu je ekipu ostavio Benitez ( povrede i mentalno stanje ).
I dalje sam ubijeđen da je Eto pogodio one zicere u Torinu da bi titula došla nama a ne Milanu.
Samo jedna od lijepih stvari te sezone.
nas je rioberijev promasj izbacio .Kad se samo sjetim kako sam ljut bio vise mi je bilokrivo nego kad smo u finalu izgubili :evil: ,al mora se priznati prosli ste i to je to :D .Meni je pomalo zao na sta je inter spao :( ,kad se sjetim unazad 6,7 godina kad ste imali same provjerene zvjezde , nista protiv danasnje momcadi ali tesko da se inter u dogledno vrijeme moci koncntristi toliku kvalitetu igraca na jednom mjesto kao unazad 8,9 ili 10 godina

sto se tice trenera ne znam zaist imam filing da se nece ni leonardo eventualno ako zasjede na klupu,da se nece ni on proslaviti drugo je bio inter 2011 a drugi je ovaj
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 31 okt 2016, 10:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2016, 10:57

Plakat će se za De Boerovom obranom ako ovaj dođe.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 okt 2016, 11:04

SiamoNoi je napisao/la:Plakat će se za De Boerovom obranom ako ovaj dođe.
Za njim tesko da cu plakati...

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 12:10

Taman se malo prisjecam ove Leonardove sezone 2010-11.. Neke highlightse popalio i dosta solidno je ovo izgledalo osim mozda u 2-3 utakmice (Parma u gostima, derbi vs Milana i drugo pol. protiv Schalkea).. Da je se se Parma dobila i izborio bar X u derbiju vs Milana mogao je i prvak biti.
Jos vidim da je sam napustio klub nakon ispadanja od Schalkea, nije čekao otkaz kao ovaj bivol. :thumbup:
Može može Leonardo. Bar skače i galami na igrače sa klupe, a ovaj pije vodu cijelu utakmicu i zuri u oblake :kafa:
Valja reci i da angaziranjem Leonarda imali bi veliku sansu dovesti Verrattija u sijecnju pa čak i T. Silvu, Marquinhosa... :beba:
slika
slika
slika
slika
slika
Jako emotivan trener, poveze se brzo sa igračima, totalna suprotnost od FdBa.. Po meni mnogoooo bolji izbor od npr. Blanca..
Nama i treba jedan ovakav motivator koji ce razbuditi igrače!
#SuningOUT

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 31 okt 2016, 12:28

Meni je Leonardo jedino što je valjalo nakon Mourinha. Jedino što mu još zamjerim kad i kako je napustio klub. Nije ni on aman zaman ali može biti prelazno rješenje do dolaska Chola.

De Boer je možda i mogao nešto da je došao u normalnim okolnostima. Sinoć mu je opet ekipa izgledala kao da se s njima u životu nije sreo a oni genovljani namirisali krv pa rutinski iskoristili nedostatak kohezije u ekipi.

LImperatorre
Kontakt:

Post Postao/la LImperatorre » 31 okt 2016, 12:39

Uozbiljite se ljudi, kakav Leonardo. To što nema obraza, to manje više. Ali frajer nije trener, niti ima taktičke sposobnosti za italijansku ligu. Onda je imao i dobrih iskusnih igrača i posrećilo mu se. Sad bi došao u rasulo, među igrače koji imaju trećeg trenera u par mjeseci. Ostaviti De Boera do kraja sezone, i onda ako ne izbori Ligu Prvaka, sutni i dovedi neko provjereno ime. :roll:
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2016, 18:53

Sky - Pioli is the favorite, after him there Guidolin, Mandorlini and Reja. All Italian coaches who have tremendous experience in Serie A.
:urnebes: Ako ga smijene sada jako dugo će proc dok ne pogledam neku utakmicu.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 19:00

Issti imena zamanta mi se.. :puke: Zasto se AVB više nikako ne spominje?
Ako već hoće Talijana to mora biti Capello.. Čuj Reja :rol:
#SuningOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 okt 2016, 20:55

Pa čemu se nadate, neće normalan trener preuzet tim u ovakvom trenutku. Vide šta rade De Boeru, čovjeka doveli 5 do 12, obećali mu svo vrijeme ovog svijeta i nakon 2 mjeseca ga tjeraju. I vi koji priželjkujete njegov otkaz i ne zaslužujete bolje od Piolija. Ako ga smijene i postave nekog izlapilog talijana tačno ću batalit praćenje do naredne sezone i nekog novog trenera.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2016, 21:44

Jericho je napisao/la:Issti imena zamanta mi se.. :puke: Zasto se AVB više nikako ne spominje?
Ako već hoće Talijana to mora biti Capello.. Čuj Reja :rol:
Jer ne želi doć kao ni Capello,Van Gaal...

Opet se sprdaju sa De Boerom novinari.Ovaj put Sky.Javljanje u emisiju neku i ovaj ga zove Ronald i svi crkavaju od smijeha u studiju.Nevjerojatno koliko mi se gade :puke: A iz kluba i dalje nitko ne izlazi u javnost komentirat ovo što se već drugi-treci put događa.Sramotno i od jednih i od drugih.Gade mi se oboje.Potpuna podrška Franku.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 21:51

Ajmo svi podrsku De Boeru jer se novinari sprdaju s njim :rol:

@Biscione Vi što ste za ostanak De Boera ne zasluzujete bolje od De Boera... :kafa:
Čak je i Pioli doktor nauka za ovog levata.
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2016, 21:55

Bolje od De Boera nam ni ne treba u ovom trenutku.Nit je dostupno.Vrlo jednostavno.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 okt 2016, 22:23

Ljudi su takva vrsta da uvijek žele nešto dobit na lakšu stranu, tako u ovom slučaju misle da će novi trener sa magičnim štapišem riješiti sve probleme i Inter vratit u CL i vrh fudbala. E pa ne ide to tako, ovo nije nešto što će se riješiti za par mjeseci, čak ni jedna godina nije dovoljna tako da što prije to shvatite i pripremite se na još mnogo patnje tim bolje. A i funkcionerima bi bilo pametnije da zasukaju rukave i rade na rješavanju problema zajedno sa trenerom umjesto da ponovo resetuju sa novim trenerom i tako u nedogled, najlakše je nerad ogromnog broja ljudi u klubu svalit na jednog čovjeka. Hebem život pa zar u ovih zadnjih 6 godina niste ništa naučil, svaki put ista priča, navijači priželjkuju smjenu trenera, trener se smijeni i svi sretni i radnosi, dođe novi trener i početno zadovoljsvo i euforija, onda ubrzo opet kukanje kako ni on ne valja i da je još gori, traže i njegovu smjenu "jer ne može niko biti gori od njega", onda ipak dođe još gori od njega.....

I ja bih prethodnih godina tražio smjenu De Boera ali ne više. Radije bih smijenio sve u upravi čak i Zanettija koji ništa ne radi nego se uvlači u guzicu glavešinama, barem bi od njega čovjek očekivao da će stati u odbranu trenera, kakav je takav je još uvijek je trener. Ako im ne valja nek ga smijene ali dok je zvanično trener ne smije si klub dopustit da ga drugi ismijaju i da bude ostavljen sam na nekom stubu srama kad je klub bio posramljen i prije nego je on došao.

Što se mene tiče dok Simeone ne bude slobodan ne želim novog trenera.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 22:37

Ma ti si zaluđen Frankom odavno, napisao sam sinoć da si lost cause. :mrgreen: I mene si na pocetku pokusao odvuci na dark side, ali nisi uspio :evil: Evo još moj neki utisak o FdBu i necu vise morit :D

Nit zna motivirat igrače, nit zna zamjenit igrača kad treba, nit ima plan B kad nesto krene naopako.
Ne uvrstavanje (radi njegovih glupih izgovora) nekih igraca u sastav necu ni spominjati. Neznam da se ijedan trener u 2 mjeseca uspio posvadjat sa toliko igrača u svom klubu. Ajde bar se tu istakao. :urnebes:
Autoriteta apsolutno nema to svatko vidi, a zato je ponovo sam kriv jer je kaznjavao igrace radi losih 20minuta ili radi slika na instagramu :tokralju: Čak mu ova izjava od sinoc da naslutiti da on uopce nezna sta je njegov posao kao trenera. Kao razocaran pristupom, nedostatkom motivacije i želje u igrača. Pa motiviraj ih hajvanu nece ih Klopp iz Engleske motivirat. :facepalm:

Također, nedostatak sreće na početku sezone u par utakmica je stvorio pritisak medija na njega (sto je i razumljivo) i on tu umjesto da pokaze odlucnost da ostane pri svojim idejama je poceo dosta toga mijenjati i lutati sve je otislo u totalni ku**c sto se vidi iz zadnjih par tekmi. Krivac je ponovo samo on, a ne Ausilio, Zanetti itd..

Vjerovatno ostaje do cetvrtka što i nije lose jer mislim da u Engleskoj vs Southamptona nijedan novi trener nebi ostao neporazen. Očekujem totalni potop dole i smjenu poslije tekme. :kafa:
#SuningOUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.