Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Koja kurcheva ekipa su ovi Bucksi
nema ovdje srece za Mirzu...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svake godine ista priča, stalno je do ekipe i trenera. Hmmm...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
E moj Mirza pa ti ni u ovakvom jadu od ekipe ne mozes dobiti vecu minutazu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Mirza mora biti aktivniji u napada i tu je sve do njega. Evo sad u 3/4 za ovih 7 minuta sto je odigrao dobio je loptu 2 put, i skoro cijelo vrijeme prestojao u cosku. Jednostavno, mora biti mnogo vise aktivniji, igrati i pod kosem, graditi se ledjima i odraditi pnp jednom kako treba.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ljudi Mirza igra kako mu se kaze i to je to
mozemo mi pricat ovdje do jutra, treba ovo - treba ono
on je doveden da podrzi ovu mladu ekipu ne da bude glavni igrac u njoj
mozemo mi pricat ovdje do jutra, treba ovo - treba ono
on je doveden da podrzi ovu mladu ekipu ne da bude glavni igrac u njoj
možda mu ne postavljaju blokove
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:možda mu ne postavljaju blokove
Mozda Kidd nema akcija za njega
mula i nema akcijalumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:možda mu ne postavljaju blokove
Mozda Kidd nema akcija za njegaehhh Mula sto ga nisi odmah otjerao.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:mula i nema akcijalumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:možda mu ne postavljaju blokove
Mozda Kidd nema akcija za njegaehhh Mula sto ga nisi odmah otjerao.
6-1 aba Liga bez akcija.
mula i nema akcija[/quote]
6-1 aba Liga bez akcija.[/quote]
Karpos Sokoli i tako te ekipe nisu mjerilo,a u repci ni jedna akcija nije bila tako da nermin je upravu.
6-1 aba Liga bez akcija.[/quote]
Karpos Sokoli i tako te ekipe nisu mjerilo,a u repci ni jedna akcija nije bila tako da nermin je upravu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
U Netsima trener i suigrači nisu valjali, u Sunsima ista priča, u Bucksima Kid kojeg se dizalo u nebesa ovdje ne valja, pa da ode u Spurse ni Greg Popovich ne bi valjao.
Tri kluba nisi valjala, sigurno više od pet trenera i oko 50 suigrača nije valjalo. Mirza je valjao. E ne može vala uvijek neko drugi biti kriv, ali nikako.
Tri kluba nisi valjala, sigurno više od pet trenera i oko 50 suigrača nije valjalo. Mirza je valjao. E ne može vala uvijek neko drugi biti kriv, ali nikako.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
TaRgEt_ je napisao/la:mula i nema akcija
6-1 aba Liga bez akcija
Karpos Sokoli i tako te ekipe nisu mjerilo,a u repci ni jedna akcija nije bila tako da nermin je upravu.[/quote]
Pa dobro ima akcija dodaj zizicu, ako ne moze dodaj sakicu, ako ne moze radi sta znas
U Sunsima je imao najvecu slobodu i minutazu (kod Watsona),akcije su bile pravljene za njeg tako da samo ne upuceni mogu pricati kako mu nije bilo dobro u Phenixu,u Netsima kod Kidda je bilo takodze sve u skladu sa mogucnostima,jedino ga je Hollins teroriso zbog svakog promasenog suta i vadio iz igre.Trenutno u Bucksima nije usao u formu jos,cim pronadze sut dobit ce 25 min,pa dobio je fin ugovor,medzu najplacenijim je u klubu,imat ce fin prosjek poena,samo sabura,Prosle godine isto lose usao u sezonu pa poslije dosao na 12 pp,ove godine msm da ce abd ici iznad toga.Be patientOtelo je napisao/la:U Netsima trener i suigrači nisu valjali, u Sunsima ista priča, u Bucksima Kid kojeg se dizalo u nebesa ovdje ne valja, pa da ode u Spurse ni Greg Popovich ne bi valjao.
Ne mogu se tu sloziti s tobom, jer je Mirza igrao odlicno prije plucne embolije u Netsima. Imao je i minutazu i finu statistiku.Otelo je napisao/la:U Netsima trener i suigrači nisu valjali, u Sunsima ista priča, u Bucksima Kid kojeg se dizalo u nebesa ovdje ne valja, pa da ode u Spurse ni Greg Popovich ne bi valjao.
Promjenom trenera u Sunsima Mirza je prodisao i igrao fenomenalno i u napadu i odbrani, ali izostanak Bledosoa do kraja sezone i Knight koji je svako malo bio povrijedjen su limitirali ekipu za nesto vise.
Problem je trenutno sto Mirza ima veoma mali broj suteva po utakmici i onda je jako tesko igracu tog tipa pronaci formu i ritam za vanjske suteve, a upravo radi suta za 3 poena koji je ocajan u Bukcsima i gube utakmice. Sinoc slusam izjavu Kidda kako nije zadovoljan ucinkom njegovog tima iz reketa, a imaju u tom trenutku 51 od 70 poena iz reketa. Tu je dlemicno i problem Mirze, gdje ako hoce poene i lopte mora prestati biti statican u napadu i vise se kretati, sto u ove 3 utakmice nije bio slucaj, pogotovo kada ekipa nema rjesenja kako doci do reketa.
Jedan grad, jedna ljubav!
@target,nermin
Akcija za covjeka sa +10kg ne postoji :stop.Mula je sasvim solidan trener na koji nacin on pobjeduje nije bitno, ocigledno radi sve pravilno..Ozbiljne E.L ekipe ne vrte toliko akcije,nego se iskoristava individualna snaga pojedinih igraca...Scouting je Broj 1 u kosarci a ne akcije
a tu je Oreskovic jedan od boljih,steta sto ga nije bilo...
Akcija za covjeka sa +10kg ne postoji :stop.Mula je sasvim solidan trener na koji nacin on pobjeduje nije bitno, ocigledno radi sve pravilno..Ozbiljne E.L ekipe ne vrte toliko akcije,nego se iskoristava individualna snaga pojedinih igraca...Scouting je Broj 1 u kosarci a ne akcije
O cemu pričaš ti ? Jesi ti pratio njegove igre u Sunsima ?Otelo je napisao/la:U Netsima trener i suigrači nisu valjali, u Sunsima ista priča, u Bucksima Kid kojeg se dizalo u nebesa ovdje ne valja, pa da ode u Spurse ni Greg Popovich ne bi valjao.
Ovo je bilo ono samo da napišeš neku glupost koju si čuo od nekoga.
Kad mi skontamo da Mirza nije ozbiljan faktor za jedan NBA tim i prekinemo s velikim ocekevanjima od 20+ poena po mecu, bice nam mnogo lakse. Covjek odradjuje ono za sta je placen, treba da pogodi poneki sut i to je to. Suludo je bilo sta drugo ocekivati.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
ma ne znam ni sam o cemu se ovdje radi
na pripremama je na par tekmi znao biti drugi po broju uzetih suteva, prvu tekmu u sezoni je uzeo 9 suteva (tada je bio starter, opet je koliko-toliko lakse igrat s njima, jer second unit im je katastrofa svih katastrofa, to ne zna akcije odigrat, al bukvalno ne znaju).. međutim, posljednje dvije tekme frajer bukvalno ne moze uzet sut
smatram da mu njihova igra ne odgovara, al uopste, likovi se samo zabijaju pod obruc, ko kada niko ne moze pogodit s malo vece udaljenosti i to je odvatno za gledat.. po meni je ovo promasen izbor samo tako
na pripremama je na par tekmi znao biti drugi po broju uzetih suteva, prvu tekmu u sezoni je uzeo 9 suteva (tada je bio starter, opet je koliko-toliko lakse igrat s njima, jer second unit im je katastrofa svih katastrofa, to ne zna akcije odigrat, al bukvalno ne znaju).. međutim, posljednje dvije tekme frajer bukvalno ne moze uzet sut
smatram da mu njihova igra ne odgovara, al uopste, likovi se samo zabijaju pod obruc, ko kada niko ne moze pogodit s malo vece udaljenosti i to je odvatno za gledat.. po meni je ovo promasen izbor samo tako
Ljudi ne vidite sumu od drveta, mirzi je 31 godina i ubo je ugovor od 32 miliona na 3 godine
Nema se on sta vise dokazivati ili traziti bolje igracke uslove, on se novcano osigurao do kraja zivota i obezbjedio je djecu
Nema se on sta vise dokazivati ili traziti bolje igracke uslove, on se novcano osigurao do kraja zivota i obezbjedio je djecu
Tek 3 utakmice su bile i vec sudite,polako doce Mirza na svoje,kad pocne pogadzati trice doce i vise suteva za njeg,bolje opet po meni da igras u Bucksima i imas dobre sanse za playoff nego da po Netsima,Sunsima i ostalim ekipama koje su u procesu rebuildinga.Mirza je dokazao da itekako moze trpati po 20 pp kad ima lopti za njeg i kad uhvati formu.Vcrs abd dvocifren,14 pp 4 rebChinaglia je napisao/la:ma ne znam ni sam o cemu se ovdje radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.