TobeYarabi je napisao/la:ne vjerujem u ovu pricu o semsi, malo je to prenapuhano. jer otkud ovih 7nije valjda cijela grupa krenula na semsu
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TobeYarabi je napisao/la:ne vjerujem u ovu pricu o semsi, malo je to prenapuhano. jer otkud ovih 7nije valjda cijela grupa krenula na semsu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni su dosli i nisu znali ima li vas ili nema. Momci su dosli misleci da ste na utakmici i nije im bilo bitno jeli vas 10 ili 300 . Ono dosli da se posutaju i to je tojozo121 je napisao/la:Zanimljiva ti je ta riječ "kažu". Ti si stariji i dobro se sjećaš šta je 80-ih godina počinjalo na TV u 19.15, to ti je priča za malu djecu. Kažem ti, došli sa 3 ili 4 taksija na pola prvog pol. i otišli na poluvremenu, nikakvog incidenta nije bilo a pojedini su bili spremni na to jer sam vidio da imaju palice, niti je bilo Škripara, bili ljudi sa djecom, možda 50 ak ljudi, to ti je istina a ovo tvoja priča je Tom i Jerry.
A početni post ti bio ovoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Oni su dosli i nisu znali ima li vas ili nema. Momci su dosli misleci da ste na utakmici i nije im bilo bitno jeli vas 10 ili 300 . Ono dosli da se posutaju i to je tojozo121 je napisao/la:Zanimljiva ti je ta riječ "kažu". Ti si stariji i dobro se sjećaš šta je 80-ih godina počinjalo na TV u 19.15, to ti je priča za malu djecu. Kažem ti, došli sa 3 ili 4 taksija na pola prvog pol. i otišli na poluvremenu, nikakvog incidenta nije bilo a pojedini su bili spremni na to jer sam vidio da imaju palice, niti je bilo Škripara, bili ljudi sa djecom, možda 50 ak ljudi, to ti je istina a ovo tvoja priča je Tom i Jerry.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako su skutori bjezali po mostarskom blatu kad im je RA upao s taksijima na prijateljsku![]()
Vidi skim se on mjeri i ismijava velicinu, bravo majstore bravo!TobeYarabi je napisao/la:ne vjerujem u ovu pricu o semsi, malo je to prenapuhano. jer otkud ovih 7nije valjda cijela grupa krenula na semsu
![]()
![]()
![]()
reko sam ja..ovaj pastrmka je ubjedljivo najveci pacijent na ovom forumu..svako malo se pogubi u svojim glupostima..Lillard je napisao/la:A početni post ti bio ovoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Oni su dosli i nisu znali ima li vas ili nema. Momci su dosli misleci da ste na utakmici i nije im bilo bitno jeli vas 10 ili 300 . Ono dosli da se posutaju i to je tojozo121 je napisao/la:Zanimljiva ti je ta riječ "kažu". Ti si stariji i dobro se sjećaš šta je 80-ih godina počinjalo na TV u 19.15, to ti je priča za malu djecu. Kažem ti, došli sa 3 ili 4 taksija na pola prvog pol. i otišli na poluvremenu, nikakvog incidenta nije bilo a pojedini su bili spremni na to jer sam vidio da imaju palice, niti je bilo Škripara, bili ljudi sa djecom, možda 50 ak ljudi, to ti je istina a ovo tvoja priča je Tom i Jerry.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako su skutori bjezali po mostarskom blatu kad im je RA upao s taksijima na prijateljsku![]()
![]()
Citavo selo se diglo na noge te naoruzani kopljem i slicnim divljackim oruzjem, kojim idu u nabavku hrane, krenulo na jadnog Semsu. Neposredno nakon brutalnog premlacivanja, neki od njih su prerovili dzepove ostecenog te ostali zateceni nakon sto su kod Semse pronasli njima nepoznat predmet.. Mobitel..TobeYarabi je napisao/la:ne vjerujem u ovu pricu o semsi, malo je to prenapuhano. jer otkud ovih 7nije valjda cijela grupa krenula na semsu
![]()
![]()
![]()
Da se razumjemo, protiv svakog vida sam nasilja, protiv bilo kog, al mislis da bi se recemo ja proveo bolje kod Grbavice tako da sam se sam pojavio prije utakmice sa obilježjima ??Evolve je napisao/la:[que="emirzlaTu"]Ja ba,za respekta do poda,da su ga ugostili,odveli da jede momak...oni jos ovde lijepe clanke ko fol uporedjuju nesto,strasno,gdje se sve igra fudbal!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ponesi Šemso iduci put utoku pa izbusi picketine. Semso car. Koja je to ljubav. Kapa do poda majstore
Napokon neko normalanHigh je napisao/la:Edeb je namlatiti navijače Katolifilije kad god se sretnu. Samo još da počnu dolaziti na utakmice.
Napali ste djecu na Grbavici, palicama, igrace drugog kluba... Najlakse je tunnel vision i to je to. Glavno je laprdad okolo.Muerte je napisao/la:
Nije se pojavio sa obiljezjima. Ti dodji bez obiljeza niko te nece ni pogledati.
Napali ste 1 navijaca, momka kojeg postujemo svi manijaci. I to pola vaseg kopa ga napalo.
Bezveze vam je ovo bilo. Dosta sto su vam se pitari i RA nakacili na kosti. Vi bi najbolje trebali znati ko su i sta su Manijaci
To je isto glupost, i pokazivanje nemoci. Mogao si procitati da su ti momci odstranjeni s tribine. Sigurno dobili i koju vaspitnu.Evolve je napisao/la:Napali ste djecu na Grbavici, palicama, igrace drugog kluba... Najlakse je tunnel vision i to je to. Glavno je laprdad okolo.Muerte je napisao/la:
Nije se pojavio sa obiljezjima. Ti dodji bez obiljeza niko te nece ni pogledati.
Napali ste 1 navijaca, momka kojeg postujemo svi manijaci. I to pola vaseg kopa ga napalo.
Bezveze vam je ovo bilo. Dosta sto su vam se pitari i RA nakacili na kosti. Vi bi najbolje trebali znati ko su i sta su Manijaci
Yebiga nisu znali da su igraci, jednostavno su smatrali da je to skupina "sirokobrijezanskih Semsa"Evolve je napisao/la:Napali ste djecu na Grbavici, palicama, igrace drugog kluba... Najlakse je tunnel vision i to je to. Glavno je laprdad okolo.Muerte je napisao/la:
Neka te kvalitetniji si od beckog cistaca klonjaEvolve je napisao/la:Nebranim, samo nevolim kad se ova citava situacija servira kao da se to desilo samo u Širokom i nigdje vise.. Znaci u povijesti.... E to me smeta...
Ajd sretno, nemam vise zelje za "prepucavanjem" , nije moj štih, slabo se snalazim medju piranama ovdje
Napali, ali i odbranili. Zaboravljas da je Dzenis stao u njihovu odbranu. Dok.vi glumite mu.donje, a pun grad pič.ki.Evolve je napisao/la:Napali ste djecu na Grbavici, palicama, igrace drugog kluba... Najlakse je tunnel vision i to je to. Glavno je laprdad okolo.Muerte je napisao/la:
Dzenis je stao izmedju, al nazalost nije uspio sprijecit napad.Muerte je napisao/la:Napali, ali i odbranili. Zaboravljas da je Dzenis stao u njihovu odbranu. Dok.vi glumite mu.donje, a pun grad pič.ki.Evolve je napisao/la:Napali ste djecu na Grbavici, palicama, igrace drugog kluba... Najlakse je tunnel vision i to je to. Glavno je laprdad okolo.Muerte je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.