AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 31 okt 2016, 18:52

Opet nema prijenosa Milana na areni u nedelju. Valja streamove ganjati opet :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 31 okt 2016, 18:56

Ne kažem ni ja da će biti WC, ali mali igra zrelo za svoje godine i ponajbolji čak bude. Realno ima nekih nedostataka, ali ima dosta i dobrih strana i uz pravo mentorstvo i odlične saigrače, što da ne. Nema sad nekih velikih nedostataka da ne može postati WC.

Pa od sadašnjih WC veznjaka ili koji su bili jedino mi je Fabregas na umu. :kafa:

Ali uostalom vrijeme će pokazati, makar da osvojimo ligu u ovih par godina makar nam Edin Višća bio krilo :zviz:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 okt 2016, 19:07

pa nije toliko bitno da li su izrasli u wc igrace, poenta je da je dosta njih uspjesno pocinjalo karijere sa 18 godina, uostalom to si i pitao :zzz:
a da li zavrsili uspjesno ili ne na kraju, to je druga prica...

pa dobro vidjet cemo, ja bih volio da bude nesto od njega, nisam sad neki monstrum koji mu zeli zlo :mrgreen: samo konstatiram da je vrlo malo moguce da izraste u klasnog igraca, ne vidim taj x faktor u njemu i dzaba.

ja kad se sjetim cristantea u onom periodu od prije 3 godine cini mi se, svaki put bih prije njega potpisao da igra u milanu nego lokatelija, jednostavno mi je njegov stil igre sugerisao da bi mogao izrasti u igracinu.
ali niz losih odluka i transfera ga je nazalost doveo do jedne pescare, mada jos ima nade jer je mlad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 okt 2016, 21:46

Ne znam zasto niko ne spominje bekove, a oni su nam najveci problem, jer sve sto imamo ne valja, najjednostavnije objašnjeno...znaci u Januaru fino dovesti Alexa Vidala koji je izjavio da zeli ixi u Januaru,a kojeg je Enriqe otpisao, i naci jos jednog..uz mozda Cesca, pa kakav bi to bio mercato :D jaoo

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 okt 2016, 21:58

ne spominjemo jer je to vec davno ispricana prica :mrgreen:
pored sredine bekovi jesu najslabija tacka, pa evo mene zivo zanima koliko nasi bekovi kombinovano imaju golova i asistencija zadnjih 5 godina, ubij me ako su ucestvovali u 10 golova za svo to vrijeme, a izredalo se svakakvih igraca.
svim normalnim klubovima su bocni igraci jedni od kljucnih karika u timu, samo u milanu je obrnuto, ovdje dobijaju ovacije ako uopste centar prodju :roll:

samo je meni antoneli pristojan igrac, veci problem je deani bek, ali onda tu dolazimo do problema kako staviti zdravog abatea na klupu jer je kapiten. :problem:

FORZA MILAN !

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 nov 2016, 07:19

Ma bekovi su zadnji problem, nisu losi al nisu ni extra, sredina nam je suplja. Tako da je to problem puno veci. Jedan extra na sredini koji će sve povezati i dati zadnji pas. Taj zadnji pas koji ce bit pola gola. I eventualno uraditi transplantaciju mozga Niangu ;)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 nov 2016, 07:40

Bekovi nisu ništa manji problem od sredine terena!

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 nov 2016, 09:48

Treba obrstiti igrace kod ovih velikih ekipa koje vole kupovati i razbacivati se. U Chelsea, Interu, PSG moze se uzeti par odlicnih igraca i namiriti se na duze vrijeme.
Ja bih Isca prije 5 Fabregasa, ali znamo svi da je to trenutno nemoguca misija.

Alexa iz Barce, Fabregasa/Oscara iz Chelsea, Pastore must have, Rabiot uz Pastorea mi je zelja od prosle godine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 01 nov 2016, 10:35

English media are reporting that Inter would offload Kondogbia and Brozovic in order to bid 65m for Verratti, while Italian CdS is reporting that Milan will bid Bacca + 30m for him.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 nov 2016, 12:17

Beduin je napisao/la: Alexa iz Barce, Fabregasa/Oscara iz Chelsea, Pastore must have, Rabiot uz Pastorea mi je zelja od prosle godine.
Ako dovedemo Pastorea mora se mijenjati formacija,a i ovo malo jada smo jedva skupili. Alex mi nije nesto.Ostali su ok,al je Rabiot pusti san.Tesko će se PSG odreci mladog igraca.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 nov 2016, 14:54

Ja nekako nisam nimalo za Fabregasa, mislim da je njemu nekako ozbiljnog fudbala preko glave, čim fudbaler počinje razmišljati o ponudama van Evrope znači da mu se više ne igra ozbiljno. Kao što neko reće najbolja opcija za početak bi bila pokupiti solidne igrače koji su viška u svojim klubovima. Optimalno bi bilo dovesti u januaru Veratia i Oskara, te jednog stopera, to bi bilo ono nekako za prvu pomoč u januraskom prelaznom roku.
Sa Veratiem i Oskarom trebalo bi promijeniti i formaciju u 4-3-1-2. Bona-Loka-Verati isprde njih Verati, u napadu Niang i Baca.
Ovo se pod uslovom da bude nešto od ovih kineza.

PS
U januaru poslati Interu ponudu za Kondogbiju od 3 miliona, posudba sa pravom otkupa naravno ako se izbori za mjesto startera u ekipi i odigrao određen broj utakmica! :urnebes:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 01 nov 2016, 15:49

Ja mislim da Verati nece nigdje, a i ako se vrati u Italiju najprije bi u Juventus dosao,barem u ovom trenutku je to tako...Ako bi mi izborili LP i imali dobru ekipu naredne sezone koja bi mogla nesto ozbiljno napraviti onda bi mogli razmisljati o njemu kao igracu koji bi presao kod nas...

Ima dobrih igraca koje bi trebali pokupiti i postaviti temelj za velike transfere, tako da mislim da Fabregas moze u te temelje novog Milana.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 nov 2016, 18:09

e jesmo skromni, čuj verati :P

ja bih i onog šnajderlina iz mančestera, nikako ne igra pa kontam da bi mogao ići na zimu. potpisao bih vala fabregasa i oskara odmah mada mi je pastore uvijek bio mokri san.
neće se mnogo mjenjati formacija osim što bi imali izrazitog ofanzivnog veznog u 4231 formaciji, isti klinac ko i ovo dosad. :yawn:

danas vam je roupu rođendaaaaan :tralala: :tralala:

slika

evo vam zemzem vode, svakom po jedna

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 nov 2016, 18:14

OOoo pa neka je sretan jarugo. salji jos piva :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 01 nov 2016, 18:43

Neki dan sam pročitao da je Šnajderlin otpisan, rekao mu Mou da se snalazi u januaru, mogli bi ga za siću dovesti zajedno sa Fabregasom

rope sretan rođendan i sve najbolje :njanjanja:
Forza Milan!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 nov 2016, 19:34

Rope sretan rođendan :kafa:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 nov 2016, 20:19

Kolega neka je sa srecom. Ti i ja jedini ovdje ne uzdizemo maloga Locatellija vec vidimo i neke losije strane :D
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 01 nov 2016, 20:25

rope11 je napisao/la:danas vam je roupu rođendaaaaan
Promijeni sad nick u rope12. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 nov 2016, 21:18

Prema tvrdnjama Corriere dello Sporta Transfer Fabregasa u Milan je skoro pa završen.

Evo naletih na ovo, reko da paste ovdje :D
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 nov 2016, 21:27

Bilo bi odlicno da je gotova stvar, treba nađ takav tip igraca pod hitno koji zna podvaliti loptu

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.