ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Obrisani Pariz i WTF. Razlika je trenutno 415 bodova. Nole mora do finala doći ako misli ostati prvi, ako Andy uzme titulu. Može Andy i sa finalom na prvo mjesto ali Nole ne smije dalje od 1/4 finala.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Federer pao skroz nisko
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ma samo je pitanje da li ce ga prestici nakon Pariza, sto je manja sansa, ili nakon WTFa gdje ga prestize 99%.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ljudi lakapo, ne mora nista znaciti da ce ga stici, Nole ako bude htio onako motivisano da igra kako zna, on ce se uzinatiti i uzeti i Pariz i London. Ali onda dolazi AO tu ce mu vec mozda biti guravo, jeste da je pretplacen tamo, ali ako se opusti tu, onda bi ga Murray mogao preteci tada mozda. Ono sto u ovoj situaciji pase Noletu je sto i Murray isto ima dosta toga da brani, gotovo svaki GS je igrao finale i/ili uzeo, ne moze se tu tolika diferencija bodovna stvarati izmedju njih osim ako se Noletu ne dogodi opet neki Querrey ko na Wimbledonu ili ako ga tanjirdzija ne krene uzimati redovno ko sto je Nole njega prije. Tako da ja to vidim ovako nekako, Murray je ko cukica na lancu za Noleta, ovaj mu moze malo uze popustiti i pustiti ga da luta i leti, ali kad pritegne uzicu opet ce stene da zacvili i povuce se! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Murray brani 800 bodova a Nole 2300.Effenberg je napisao/la:Ljudi lakapo, ne mora nista znaciti da ce ga stici, Nole ako bude htio onako motivisano da igra kako zna, on ce se uzinatiti i uzeti i Pariz i London. Ali onda dolazi AO tu ce mu vec mozda biti guravo, jeste da je pretplacen tamo, ali ako se opusti tu, onda bi ga Murray mogao preteci tada mozda. Ono sto u ovoj situaciji pase Noletu je sto i Murray isto ima dosta toga da brani, gotovo svaki GS je igrao finale i/ili uzeo, ne moze se tu tolika diferencija bodovna stvarati izmedju njih osim ako se Noletu ne dogodi opet neki Querrey ko na Wimbledonu ili ako ga tanjirdzija ne krene uzimati redovno ko sto je Nole njega prije. Tako da ja to vidim ovako nekako, Murray je ko cukica na lancu za Noleta, ovaj mu moze malo uze popustiti i pustiti ga da luta i leti, ali kad pritegne uzicu opet ce stene da zacvili i povuce se!
Nole: 7.905
Andy: 4.950.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@Effe, da te nema trebalo bi te izmislitiEffenberg je napisao/la:Ljudi lakapo, ne mora nista znaciti da ce ga stici, Nole ako bude htio onako motivisano da igra kako zna, on ce se uzinatiti i uzeti i Pariz i London. Ali onda dolazi AO tu ce mu vec mozda biti guravo, jeste da je pretplacen tamo, ali ako se opusti tu, onda bi ga Murray mogao preteci tada mozda. Ono sto u ovoj situaciji pase Noletu je sto i Murray isto ima dosta toga da brani, gotovo svaki GS je igrao finale i/ili uzeo, ne moze se tu tolika diferencija bodovna stvarati izmedju njih osim ako se Noletu ne dogodi opet neki Querrey ko na Wimbledonu ili ako ga tanjirdzija ne krene uzimati redovno ko sto je Nole njega prije. Tako da ja to vidim ovako nekako, Murray je ko cukica na lancu za Noleta, ovaj mu moze malo uze popustiti i pustiti ga da luta i leti, ali kad pritegne uzicu opet ce stene da zacvili i povuce se!
Salu na stranu, I ja na ovo slicno gledam, samo pod uslovom da Nole u narednom periodu ostane psihicki stabilan, onakav kakvog ga znamo u posljednjih nekoliko godina! A u to se sada ne mogu zakleti... Mozda poslije Pariza...ili Londona...
Uglavnom bice interesantno, jako jako interesantno. Pitanje je hoce li i Murray zadrzati ovaj intenzitet, dobro napada bodovno Noleta za sada, ali moze i on puknuti, ne bi mu bilo prvi put.
novak igra pariz bez trenera 
shit. turnir time gubi dostaKingJamesMVP je napisao/la:Monfils i Delpo otkazali nastup u Bercyu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poveo nekog joga majstora.jestamaji je napisao/la:novak igra pariz bez trenera
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Berdych, Goffin s pobjedama nastavljaju lov na Čilića i Masters. Iako su im šanse jako male
LeBron James
čilkan je u najboljoj formi od sva triKingJamesMVP je napisao/la:Berdych, Goffin s pobjedama nastavljaju lov na Čilića i Masters. Iako su im šanse jako male
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koliko ja kontam Čilić mora samo dobiti Goffina i na Mastersu je, a Goffin i Berdych moraju dobiti naredna dva meča.
Thiem je već ispao u Parizu, nisam suguran šta njemu treba za Masters jer to više očito ne ovisi od njega samoga nego od drugih
Thiem je već ispao u Parizu, nisam suguran šta njemu treba za Masters jer to više očito ne ovisi od njega samoga nego od drugih
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Čilić sutra dobije i na Mastersu je
LeBron James
Oj hljebe dragi Murray se pegla u 16 sa Verdascom matorcem koji je jednom nogom u mezaru! 
Wawrija spasavaj tenis od ovoga ako ce on biti broj 1, uzimaj i London i Pariz, kralju!
Wawrija spasavaj tenis od ovoga ako ce on biti broj 1, uzimaj i London i Pariz, kralju!
Samo što čilić nikad nije dobio gofanaKingJamesMVP je napisao/la:Čilić sutra dobije i na Mastersu je
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sutra ce ga dobiti suvereno i pokazati da je tata za njega. Goffin je u zadnje vrijeme sve osim dobar. Cuj Goffin i Berdych botina pored zivog Cilkana da idu u London.DANTES je napisao/la:Samo što čilić nikad nije dobio gofanaKingJamesMVP je napisao/la:Čilić sutra dobije i na Mastersu je
Nego Waw stvarno igra besqurac, njemu dok nije Nole s druge strane mrezice nema karaktera da igra i bori se, zato ja njega nikada necu moci kompletno cijeniti kao ove druge.
gledao sam i ja do jedan ujutro, koji mu je, je li mu se ne igra ili je fakat povrijeđen, ili obojeEffenberg je napisao/la:Sutra ce ga dobiti suvereno i pokazati da je tata za njega. Goffin je u zadnje vrijeme sve osim dobar. Cuj Goffin i Berdych botina pored zivog Cilkana da idu u London.DANTES je napisao/la:Samo što čilić nikad nije dobio gofanaKingJamesMVP je napisao/la:Čilić sutra dobije i na Mastersu je![]()
![]()
Nego Waw stvarno igra besqurac, njemu dok nije Nole s druge strane mrezice nema karaktera da igra i bori se, zato ja njega nikada necu moci kompletno cijeniti kao ove druge.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Čilić dobio Goffina i postao 7.tenisač koji se plasirao na završni Masters. Za preostalo mjesto na Mastersu se bore Thiem, Berdych i Tsonga
LeBron James
da. mislim da berdych mora za masters u polufinale a to će preko andyja moći malo sutra, dok tsonga mora uzeti turnir. ako ne uspijuni jedan ni drugi ide thiem. neka me neko ispravi ako sam u krivu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.