FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo gledam na hayatu emisiju sa ovim nacelnicima. I Koldzo i Ajnadzic najavise da ce u ovom mandatu grad Sarajevo dobiti dva moderna stadiona po standardima Uefe. Ajnadzic rece da se radi na velikom projektu rekonstrukcije Koseva. Svim srcem zivim za dan kad cu doci na novo Kosevo natkriveno i bez kisobrana i gdje cu moci pojesti hot dog i popiti pivo. Ono sto nas dijeli od toga da budemo veliki klub je stadion. Isto tako i sa komsijama, pa da konacno ovaj grad bude pravi glavni grad gdje cemo ugostiti i repku
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Super neka naprave, ali onda neka FK Sarajevo ima prednost u odnosu na Joksimovica, Merlina, Papu i ostale manifestacije. S obzirom da je tesko da se to desi, onda bolje inzistirati na nasem stadionu, koji bi bio na podruciju Opcine Centar.Amca007 je napisao/la:Evo gledam na hayatu emisiju sa ovim nacelnicima. I Koldzo i Ajnadzic najavise da ce u ovom mandatu grad Sarajevo dobiti dva moderna stadiona po standardima Uefe. Ajnadzic rece da se radi na velikom projektu rekonstrukcije Koseva. Svim srcem zivim za dan kad cu doci na novo Kosevo natkriveno i bez kisobrana i gdje cu moci pojesti hot dog i popiti pivo. Ono sto nas dijeli od toga da budemo veliki klub je stadion. Isto tako i sa komsijama, pa da konacno ovaj grad bude pravi glavni grad gdje cemo ugostiti i repku
SARAJEVO
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A odakle te pare da pravimo svoj stadion dajte molim vas. Dobro je pa i ovako funkcionišemo da opet ne odemo u dugovanja, a ne novac za stadion.
Sabrine mi moje!
-
belosevic28
- Kontakt:
Rus da valja igr'o bi kod nas :onajstomisli:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ja, svaki prelazni rok ista prica, neko pocne bezveze loziti raju na neka extra pojacanja, pa na kraju neki anonimusi iz Srbije ili Hrvatske zavrse kod nas 
Uvijek nam može doći Hota. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja čekam insajdera kraljalavova da nam javi hoće li mjesto Bugara možda doći kakvi Rumuni 
SRETAN BROJ - 1725
Pa jednog dana kada bi imali sposobnu upravu, kada bi makar igrali grupe EL... Nisam mislio da gradimo 2017.BosnianKingdom je napisao/la:A odakle te pare da pravimo svoj stadion dajte molim vas. Dobro je pa i ovako funkcionišemo da opet ne odemo u dugovanja, a ne novac za stadion.
Zasto se Kosevo nece nikad renovirati u neku arenu sa hotelima, shoping centrom, i ostalim sadrzajem? Zato sto su do sada investitori trazili koncesije na 40 ili 50 godina a to je period u kojem ni jedan od sadasnjih nacelnika nece moci uzimat koju marku. Svi oni gledaju samo svoj interes, boli ih za FKS il repkom. Drugo, malo je investitora koji ce uloziti u Kosevo i tesko da ce imati koristi, jer mi ne igramo evropska takmicenja, veliki koncerti budu jednom ili dvaput godisnje, Kosevo se ne nalazi u centru grada i pitanje je koliko bi bio posjecen taj trzni centar... A sjetite se samo Koldze i njegovih najava za Grbavicu. Sve ce vam biti jasno.
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
nista novo vezano za tekmu ?
Bas neki dan kontam sta je s tobom, nisam te odavno vidio na forumu.uNbx je napisao/la:Poyy
Poyyy i tebi
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
kraljlavova
- Kontakt:
Tu sam ja ako sta bude podjelicu sa vamapitic je napisao/la:Ja čekam insajdera kraljalavova da nam javi hoće li mjesto Bugara možda doći kakvi Rumuni
Uvijek si nam davao prave informacije....kraljlavova je napisao/la:Tu sam ja ako sta bude podjelicu sa vamapitic je napisao/la:Ja čekam insajdera kraljalavova da nam javi hoće li mjesto Bugara možda doći kakvi Rumuni
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ima li ko suspendovan za Krupu?
Zna li neko kada bi se Kovačević mogao vratiti na teren?
SARAJEVO
- f0rest1946
- Kontakt:
Nemafico je napisao/la:Ima li ko suspendovan za Krupu?
Kova bi na zimu trebao biti spreman
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:Uvijek si nam davao prave informacije....kraljlavova je napisao/la:Tu sam ja ako sta bude podjelicu sa vamapitic je napisao/la:Ja čekam insajdera kraljalavova da nam javi hoće li mjesto Bugara možda doći kakvi Rumuni
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prezauzet je slikanjem sa mnostvom djevojakaMokes je napisao/la:Bas neki dan kontam sta je s tobom, nisam te odavno vidio na forumu.uNbx je napisao/la:Poyy
Poyyy i tebi
Jbt u zivotu nisam vidio insana da ima onoliko prijateljica
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
uNbx je napisao/la:Poyy
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Prve bordo stolice se postavljaju u kampu. Sviđa mi se ovo što naši rade u miru dok neki drugi reklamiraju higijensko sredstvo za čišćenje stolica.
- ElCartel11
- Kontakt:
Okej ne valja sto su prije iskakali iz pasteta, ali ne valja ni ovo brate totalan medijski muk. Mislim, da mi navijaci zasluzujemo info iz kluba sta se radi, kako se radi itd.Memara je napisao/la:Prve bordo stolice se postavljaju u kampu. Sviđa mi se ovo što naši rade u miru dok neki drugi reklamiraju higijensko sredstvo za čišćenje stolica.
Nikako, da nadju tu normalnu sredinu, izmedju prekomjernog pojavljivanja u medijima i totalnog medijskog muka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, nmkdak1ng i 24 gosta.