Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
izgubise dobivenu tekmu jebote, jos im Blazersi zabise iz ubacivanja sa strane za produzetak :roll:
Gallo cirkusant, kakve suteve je uzeo na kraju :lol:
a kostala su ih i promasena bacanja Chandlera
Gallo cirkusant, kakve suteve je uzeo na kraju :lol:
a kostala su ih i promasena bacanja Chandlera
Mislim da su oni već svjesni činjenice da Juka u punom kapacitetu doprinosi stabilnijem igranju ekipe. Slažem se sa komentarom da su dobijenu utakmicu izgubili. Možda će ova i slične situacije dopriniijeti još boljem Jukinom pozicioniranju u ekipi.
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ruku na srce Jokic ih je i vratio u tekmu u 3/4 sa tri ukradene lopte u 3 napada i tu su preokrenuli
evo Juke, evo ludila, da vidimo kako ce protiv Valanciunasa :kafa:
cak i navijaci Nuggetsa misle da Malone ne voli kombinaciju Juka-Jokic, te da je dobio takva naređenja s vrha, pa i ne igraju puno skupa, pocnu tekmu, odigraju par minuta i onda ih mijenja, ne drzi ih vise skupa na terenu.. takodjer je evidentno da bar za sada preferise da mu Jokic i Faried igraju 4/4 i zavrsavaju tekmu
cak i navijaci Nuggetsa misle da Malone ne voli kombinaciju Juka-Jokic, te da je dobio takva naređenja s vrha, pa i ne igraju puno skupa, pocnu tekmu, odigraju par minuta i onda ih mijenja, ne drzi ih vise skupa na terenu.. takodjer je evidentno da bar za sada preferise da mu Jokic i Faried igraju 4/4 i zavrsavaju tekmu
-
RealnoGledano
- Kontakt:
dosta to ovisi i od protivnika,Lilard je unistio Juku sa ulazima, tako da se nije ni ocekivalo da ga ostavi na terenu u zavrsnici
-
RealnoGledano
- Kontakt:
j*blo te polaganje vise, pa nisi play
KUCAJ TO !
KUCAJ TO !
RIP Valanciunas 
A odigrao je na svako ono polaganje dobru odbranu, ali Lillard neke nenormalne završetke oko obruca. A isti ovaj Lillard prije dvije-tri sezone bio katastrofa sa završetcima oko koša.RealnoGledano je napisao/la:dosta to ovisi i od protivnika,Lilard je unistio Juku sa ulazima, tako da se nije ni ocekivalo da ga ostavi na terenu u zavrsnici
Jasta je RIP, Juka njega jednom zaustavi, ali se ovaj njemu vec sad nadavao poena i uhvatio skokova preko njega. Juka masa cist zicer, ostalo sem one blokade, jako lose.COYS je napisao/la:RIP Valanciunas
kakav gospodin covjek je Gallo, frajer igra za svoju dusu, kao na basketu :kafa:
-
RealnoGledano
- Kontakt:
nikakve igre Denver nema u napadu a bgm ni u odbrani uništiše ih ljudi sa mid-range šutevima
Bas je 2,3 zicera promasio,steta jbga s druge strane solidna odbrana u nekoliko navrata i u izolacijama i u preuzimanju.
Ovaj Jokic me u odbrani ponekad podsjeca na Kikana,strasno koliko je mekan bilo ko da udje u njega 3 metra unazad se odbije.
Ovaj Jokic me u odbrani ponekad podsjeca na Kikana,strasno koliko je mekan bilo ko da udje u njega 3 metra unazad se odbije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
bolan makar izbaci iz upotrebe taj seljacki izraz "masa"Federer17 je napisao/la:Jasta je RIP, Juka njega jednom zaustavi, ali se ovaj njemu vec sad nadavao poena i uhvatio skokova preko njega. Juka masa cist zicer, ostalo sem one blokade, jako lose.COYS je napisao/la:RIP Valanciunas
ovakvih utakmica kad ga ne ide je bilo i bice....ne ide u napadu ali ima 3 blokade
njega kada ne ide, bas ga ne ide, svasta je u stanju profulat
Koji seljacki izraz, kakvog ti pametnjakovica glumis?! Veceras igra u napadu uzasna, igra u odbrani prosjecna. Na tome sve pocinje i zavrsava. Necemo valjda svrsavati na blokadu, a ovamo najvece zicere ni iz treceg pokusaja nije uspio realizovati? Centar ili odvali obruc, ili dobije faul, treceg ne bi trebalo da bude.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma odlican u odbrani
Zaista steta sto je fulao sve ove zicere, mogao je zaokruziti ovu dobru igru u odbrani. Izgleda da mu nece racunati ovu zadnju blokadu
Jedan grad, jedna ljubav!
Odbrana fenomenalna,iako tesko brani pik.Imao je barem 5 blokada
Ovakvih utakmica gdje fula sve zivo nagledali smo se u protekle 2g. pa i u presezoni protiv Oklahome.
Ovakvih utakmica gdje fula sve zivo nagledali smo se u protekle 2g. pa i u presezoni protiv Oklahome.
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 01 nov 2016, 02:22, ukupno mijenjano 2 puta.
prezirem ovog smecara DeRozana, bas ga organski ne mogu
nabij ga Juka, jbem mu sestru
nabij ga Juka, jbem mu sestru
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 01 nov 2016, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
DeRozan pozelio drugi svijet 
Valjda ce dobiti bar pet minuta u zadnjoj cetvrtini.
Valjda ce dobiti bar pet minuta u zadnjoj cetvrtini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.