Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Nekoliko promašenih zicera, nekoliko dosta dobro odrađenih akcija (kako je genijalan pas bio za Gallinarija koji je poslije fauliran). Odbranu je dosta dobro igrao; odlično je preuzimao i izlazio na šutere Toronta (pogledati šut Carrolla).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
RealnoGledano
- Kontakt:
kad ce Juka popravit ovo.... kad krene na zakucavanje prenisko drzi loptu
Po ko zna koji put mu je skidaju sa ruke, daj bolan zgrabi tu loptu i ne ispustaj makar te lopatom udarali po rukama
Po ko zna koji put mu je skidaju sa ruke, daj bolan zgrabi tu loptu i ne ispustaj makar te lopatom udarali po rukama
I kad ne ide dabl 
jukin +-.....+15
kakav uticaj na igru ima
kakav uticaj na igru ima
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo ga, career high u skokovima (16).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Momak je defanzivna zvijer
Malone uvijek sjebe svojim rotacijama.
Vracaj Farieda!
Malone uvijek sjebe svojim rotacijama.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 01 nov 2016, 02:48, ukupno mijenjano 1 put.
I ja sam to primijetio, definitivno treba poraditi na tome.RealnoGledano je napisao/la:kad ce Juka popravit ovo.... kad krene na zakucavanje prenisko drzi loptu
Svaka cast za ovo sto trenutno pokazuje na parketu, preokrenuo je utakmicu. Odbrana fenomenalna, a i u napadu je poprilicno dobar. Onaj slucaj kad je Litvanca ugurao ledjima i rutinski poentirao o tablu bi trebao biti primjer kako vecinu akcija na niskom postu moze i treba zavrsiti.
P.S. Steta za protekle dvije utakmice, imao bi vec tri DD (u obje falio po jedan skok).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Opaaaa, spustio je roletnu i Demaru!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Koliko sam upratio 3 blokade je DeRozan popusio 
Ne moze 5 pozicija branit....
37 minuta, jos 4/4 u ovom ritmu, morao je pred kraj malo defanzivno usrati.
Jedan grad, jedna ljubav!
hebeni mudiay mu nikad ne da loptu na zicer...generalno gube zbog njega i jer neamju odbranu na perimetru, posebno jer je harris out
nemaju ni trojkasa osim donekle galinaria
nemaju ni trojkasa osim donekle galinaria
-
RealnoGledano
- Kontakt:
koji je panj u odbrani ovaj Galinaro,gori od naseg Mirze 
Galo lud 100%
Mudiay puca zadnju
zemljo otvori se... 
Cirkus 
-
RealnoGledano
- Kontakt:
i to preko lika koji mu se bukvalno unio u facu,samo sto mu nije usao u gaceguillermo je napisao/la:Mudiay puca zadnjuzemljo otvori se...
13 pts (5-14, FT 3-7), 18 rbd, 5 bs
ofanzivno je moglo i moralo bolje, al defanzivno je bio jako, jako dobar :thumbup:
ofanzivno je moglo i moralo bolje, al defanzivno je bio jako, jako dobar :thumbup:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.