FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Biscione » 31 okt 2016, 22:43

I to si sve zaključio nakon 2 mjeseca praćenja njegovog Intera što naši nisu mogli zaključiti iz njegovih 5 godina sa Ajaxom? Sreća pa ga Ajaxovci nisu mijenjali na zimu kad je loše započinjo tamo sezone jer bi ostali bez nekoliko titula.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 22:49

Ajaxovi navijači su paradirali ulicama kad je ovaj levat napustio klub.. Ko je bola on? NITKO. Shvatite to više. Digli ga na postolje ko da je osvojio sa Ajaxom 5 liga prvaka. Pogledaj koliko je Ajax imao jaci tim u te 4godine od ostalih konkurenata. Twente mu je bio jedini "ozbiljan" protivnik, PSV bio u rasulu, Feyenoord skoro u stečaju. U Europi tih godina tamburali su ga češki i austrijski predstavnici, nije grupe nijednom prošo.

Kruno Jurcic ima 3 titule Hrvatske, treba njega dovest!!!! Sreća pa ga navijači Dinama nisu mjenjali na zimu kad je izgubio od Osijeka. :crazy:

Kod: Označi sve

De Boer out and Pioli in, as of tomorrow, say @Gazzetta.it. Vecchi poised to take charge of the Southampton game on Thursday
#SuningOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 okt 2016, 22:52

Pa i Ajax je bio u rasulu dok ih on nije izbavio, 7 godina bez titule jbt. Preuzeo ih kad su bili 7-mi na tabeli. Ali kad je osvojio 4 titule zaredom i pri tome napravio par vrhunskih igrača onda priča kako je Ajax imao prejak tim. Jest imao, ali zato što je on napravio taj tim. Ništa eto bit će vam bolji Pioli...... barem prve sedmice :mrgreen:
Jericho je napisao/la:U Europi tih godina tamburali su ga češki i austrijski predstavnici, nije grupe nijednom prošo.
Ja samo znam da je u CL pobjeđivao Barcelonu, Man City, Milan i sl. a jbg uvijek je u grupi imao 2 jaka tima koji su konkurenti za naslov i 3. mjesto je bio max domet za jedan Ajax (uostalom eno vam Ajax i sad bez De Boera pa vidite kakav je još gori). Dok, s druge srane, Pioli nije uspio ni do grupne faze dogurat i on nam treba biti izbavitelj. Blago nama
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 23:04

Pa bio je u rasulu, ali mu je dosla reci cemo zlatna generacija u ruke i sa takvom je osvojio titulu samo 2 boda ispred Twentea. Pazi ova imena Luis Suarez, Christian Eriksen, El Hamdaoui, Vertonghen, Alderweireld, van der Wiel, Anita, de Jong, Cvitanich, Blind, Emanuelson, de Zeeuw, Ooijer. Isto kao da mi dizemo u nebesa Mancinija jer je osvojio scudetto sa Interom 2006. Ne ide.

U Europi je gubio od Steaue koliko se sjecam cak i ispao od nje, pa ga je Salzburg sjecam se natamburao, pa APOEL takodjer i mislim da ga je jedne godine i Dnipro izbacio iz EL Spartak Moskva također. 100% sam siguran da nikad nije prosao grupu LP, a u EL (nisam siguran) mislim da nije nista znacajno uradio..
#SuningOUT

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 31 okt 2016, 23:22

Da se nadovezem i ja na naseg, jos uvijek, trenera. Mislim da niko od nas nije ocekivao da on ubije konkurenciju u ligi ali covjek je izgubio pola utakmica koje je vodio a protivnici su nam bili : sampdoria (ekipa koja realno nema kvalitete), chievo ( dobro prva tekma pa ok je, nije mogao odmah nakon par dana da promjeni sve ), cagliari ( ljudi tek usli iz serie B pa nas doma uzeli), Roma (derbi je to pa je tu svaki rezultat u opticaju), Hapoel ( covjek nas obrukao u svijetu), Sparta Prag ( ocajni do tada, a rastavili nas momacki), Palermo ( bio je remi kuci al to je kao poraz jer je Palermo najslabija ekipa ubjedljivo u ligi, za to ti ne treba neko uigravanje, malo ih nalozis i tjt ), Bologna ( doma smo igrali, ali hajde tome mogu dati danak neuigranosti). Da napomenem da smo u svakoj tekmi bili losiji od protivnika izuzev u ovim nerijesenim rezultatima gdje smo mogli pobijediti. Medjutim sta me nervira, nervira me to da stalno ubacujemo loptu sa strane a preskace se veza koja nam je trenutno jaci dio tima. Igra nam je kao nekada u Stoke City-a sa trenerskim magom Toni Pullisom :mrgreen: i umjesto da bude bolje iz kola u kolo ona je sve gora i stalno se forsira ubacivanje, i onda se krivi igrac, a trener kao nije kriv jer on na terenu ne naredjuje svojim igracima nista, jel tako ? Pa treba kao Conte da skace, da im j.be sve odreda.
Nadalje, dolazi tip i kaze nije mu jasno sto lose igramo, ne razumije kako smo demotivisani, ali lik to jos izjavi na tv-u pa zbog toga mu treba odmah otkaz dati, kralju ti si trener, nisi analiticar pa da kazes veza i odbrana su mi daleko jedno od drugog, znamo i mi da su daleko, al de naredni put to popravi a ne opet iste greske.
Jovetic, Brozovic, Kondogbija, a evo izgleda i Perisic u sukobu sa trenerom, a Gabigol nema ni poluvrijeme minute u nogama, pa sta je taj tip, trener ili policajac. Nikad nisam vidio da se neki trener zakaci sa toliko igraca a nije ni 2 mjeseca tu, smiju mu se ljudi jer ne zna italijanski, pa i ja bih mu se smijao jer ne zna elementarne stvari odbrane, holandski stil ofc. Nemojte mi sad molim vas samo o tome Mario, Banega i ostala ekipa ne igraju odbranu, oni su kreatori, a kako onda Griezman u A.M igra odbranu a lik je napadac ??? Znate kako, trener mu skrsi sve zivo ako ne prati svog igraca, svi igraju u odbrani, napadac je prvi odbrambeni igrac, a jos kad ih ludi El Cholo nalozi, pa i ja pored ekrana bi skocio i trcao kao konj kad vidim energicnog Simeonea kako ljubi svog igraca kao da mu je rodjeno dijete..a da ne govorim o taktici koja je misaona imenica nasem treneru, pa toliko dobrih tehnicara imamo da igramo fudbal a mi idemo na j.bene ubacke, fuj, otkaz deBilu nek se uci na nekoj djeci tamo :wave:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2016, 23:27

@tiffoso složio bih se u svakom slovu :thumbup:
#SuningOUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 31 okt 2016, 23:33

Komedija od kluba nastavlja radit punom parom. Bravo Zanetti, Ausilio i ostala ekipa. Uvijek je do trenera, nikad nije do vas i do gvana na terenu. Fuj cigani!

Ne govorim ovo zbog FDBa jer nije više bitno ko je trener. Riba smrdi od glave.

Dajem 2 hefte novom treneru, poslije ide jbavanje mame dok ova gospoda uživaju u lozama. :puke:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 nov 2016, 10:15

Sve to što ste nabrojali za De Boera važi i za Piolija: ispado od Sparte Prag u EL (lazio 0-3 sparta), uopće se nije mogao kvalifikovati u CL, pogubio konce u svlačionici u 2. sezoni u Laziu i nakon potopa od Rome 4-1 lagani otkaz. Inače otkaze je dobivao kroz čitavu karijeru, u Palermu nakon svega 3 mjeseca a u Interu bi mogao još ranje, čak nam se i Zamparini smije šta radimo s trenerima, lakrdija smo od kluba. I vi stvarno se radujete ovoj promjeni sa konja na magarca?
Chinaglia je napisao/la:X
Evo imamo druga Chinija koji nam može iz prve ruke iznijeti mišljenje o Stefanu :kafa:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 nov 2016, 11:15

INdex :rol: :rol: :rol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2016, 12:14

tiffoso je napisao/la:jer je Palermo najslabija ekipa ubjedljivo u ligi, za to ti ne treba neko uigravanje, malo ih nalozis i tjt
:rol: Treba li išta više pisat?!

I s nikime se De Boer nije posvađao.
slika
:thumbup:
slika
:salut:
slika
:urnebes: Cijeli internet se sprda s klaunovima iz kluba koji stvarno misle mijenjat trenera pošto ne izlaze u javnost da demantiraju što novinari pišu.
slika

Hoće li netko u klubu platit otkazom što se dovelo De Boera i smjenjuje ga se nakon ni jedva 2 mjeseca?

slika
:kafa:

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 01 nov 2016, 12:24

SiamoNoi je napisao/la:
tiffoso je napisao/la:jer je Palermo najslabija ekipa ubjedljivo u ligi, za to ti ne treba neko uigravanje, malo ih nalozis i tjt
:rol: Treba li išta više pisat?!

I s nikime se De Boer nije posvađao.
slika
:thumbup:
slika
slika
:urnebes: Cijeli internet se sprda s klaunovima iz kluba koji stvarno misle mijenjat trenera pošto ne izlaze u javnost da demantiraju što novinari pišu.
slika

Hoće li netko u klubu platit otkazom što se dovelo De Boera i smjenjuje ga se nakon ni jedva 2 mjeseca?

slika
:kafa:
Nalozit se u stilu, ne mogu ovi meda momci, ajmo ovo razvaliti momci nece nam zar palermo oteti bod kuci, al eto ti si profi nogometas pa znas :thumbup:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 nov 2016, 12:57

SiamoNoi je napisao/la: Cijeli internet se sprda s klaunovima iz kluba koji stvarno misle mijenjat trenera pošto ne izlaze u javnost da demantiraju što novinari pišu.
Zar nije u petak bila presica gdje su potvrdili da ce ostat? Sta sad moraju svaki dan izlazit u javnost i pricat kako ostaje. Ako su rekli da ostaje i ako su njemu obecali da ce ostat onda se on nema potrebe zamarat time sta pisu u medijima.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 01 nov 2016, 13:00

gotovo je gotovo :wave:
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 01 nov 2016, 13:01

OFFICIAL - De Boer is no more Inter trainer
Bio sam za njega ali ovo u posljednje vrijeem nije imalo smisla.
Uorava isto snosi veliki dio odgovornosti za ova dešavanja u posljednjih par mejseci ili par godina..
ionako je sezona već u qrzu..
Ko god bude imenovan sretno mu ...

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 nov 2016, 13:08

:lol:

Stvarno su presmijesni
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 nov 2016, 13:12

Tuga, jad i cemer. Daj Piolia sad, pa za 3 tjedna Guidolina, pa nek se redom mjenjaju Delio Rossi, Del Neri, qurac, palac, sve megamozgovi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2016, 13:16

arminz je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Cijeli internet se sprda s klaunovima iz kluba koji stvarno misle mijenjat trenera pošto ne izlaze u javnost da demantiraju što novinari pišu.
Zar nije u petak bila presica gdje su potvrdili da ce ostat? Sta sad moraju svaki dan izlazit u javnost i pricat kako ostaje. Ako su rekli da ostaje i ako su njemu obecali da ce ostat onda se on nema potrebe zamarat time sta pisu u medijima.
O tome sam i ja mislio,ali ovo što se sad pisalo u medijima nije bilo kao onaj put prije Juventusa.I eto smijenili su ga upravo.

Počelo je :urnebes:
Candreva:I wanted to be captain, I deserved it. Pioli disappointed me.
#SimeoneOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2016, 13:26

slika
slika
Gospodin :salut:

#SimeoneOUT

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 01 nov 2016, 13:27

Stefano Pioli è già arrivato a Milano. E' ancora sotto contratto con la Lazio: prima di diventare nerazzurro dovrà risolvere le pendenze col club di Lotito, ma dovrebbe trattarsi di una formalità
Još će se učiniti dobro djelo za Lazio :lolno: :lolno: ..
Sve kontam kraj ovoj agoniji ali.. :( :( :(

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.