Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Imate na As Roma Balkan live tekmu
sta promasi
sam
sam
Loše poluvrijeme, Edin bez nekih prilika, a nije ni imao dobrih lopti. Moraju odlučnije krenuti u drugom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Nema pomoci saigraca, ali trudi se.
Šteta za ova dva pokušaja glavom, možda je mogao umjesto asistiranja probati šutirati maloprije, sve u svemu, jedan od boljih.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- JackTheStripper
- Kontakt:
Kakva prevara od kluba je ova Roma, pa to nisu istine...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- MocMahale444
Roma ima 5 dobrih igraca ostalo sve slabo. Džeko, Nango, Mano, Totti(u godinama ali jos je bolji od vecine) Salah (solo).
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
vidi dzeke matereti

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Velahavle moj Edine.
Natjerala ga zenetina da trgaju nake jabuke.Neutral je napisao/la:Velahavle moj Edine.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JavierBosnia
- Kontakt:
Molio bih unaprijed sve forumase da ne glume vjernike i online hodze.
Neka svi gledaju svoja posla, komentarisu za sebe. Svi mi imamo misljenje, ali ga ne treba iznositi na svakom mjestu. Svi imamo i guzi*u, pa je ne pokazujemo gdje stignemo.
Neka svi gledaju svoja posla, komentarisu za sebe. Svi mi imamo misljenje, ali ga ne treba iznositi na svakom mjestu. Svi imamo i guzi*u, pa je ne pokazujemo gdje stignemo.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Gdje ćeš to tražit... Sad će ti dežurni vjernici i mektebski miševi reći kako je ovim prodao dušu nečastivom.JavierBosnia je napisao/la:Molio bih unaprijed sve forumase da ne glume vjernike i online hodze.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- MocMahale444
Brate Dzeko sto pravis nakazu od sebe, trebala ti je izabrati bolji kostim 
Thierry Henry prica o tome,kako u rezervi arsenala Oliveru Giroudu vidi i dzeku: united je imao Solskaera,Chicarita,city je imao Dzeku,a mi Wiltorda.ti igraci su bili klase,ulazili bi sa klupe i odlucivali pobjedinika.evo u kakvom kontekstu je taj legendarni francuski napadac,koji je osvojio sve sta se osvojiti da(world cup,euro cup,champions lig,laliga,premier ship,.) pricao o Dzeki.znaci Henry vidi u Dzeki jednog od najboljih rezervih igraca premier lige i njegovu klasu usporedjuje sa klasama Girouda,Wiltorda,Soslkyaera,.,.sad vidimo na koji nacin gledaju na nasu najvecu zvijezdu,vani.o njemu se prica kao u napadacu 2. klase.
- MocMahale444
Henry je bio dobar igrac i postovao sam ga sve do danas, od danas nek ga sauga.
Sve te igrace sto je nabrojao ne mogu Dzeki kopacke cistit. Drugo je sto je Dzeko u Eng imao tockonje od trenera.
Sve te igrace sto je nabrojao ne mogu Dzeki kopacke cistit. Drugo je sto je Dzeko u Eng imao tockonje od trenera.
!!MocMahale444 je napisao/la:Henry je bio dobar igrac i postovao sam ga sve do danas, od danas nek ga sauga.
dobre guzove ima Belma
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sto se cudite? Pa citava nam je dijaspora ovakva.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Veceras igra neigra zabija ne zabija cuva ga necuva ga ulazi ne ulazi promasio zicer au kriza CE ga ufatit kloc ovo dosad sto je zabio imo srece.