FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 01 nov 2016, 19:18

Ma ti kao retard ponavljaš priču ko prazan mlin, samo ti sebi vjeruješ. Nisi interesantan nikome i te šupljake niko ne puši. Jbg tako je. I ti si meni na ignore.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 01 nov 2016, 19:24

Nije daleko ovo od istine sto neki pisu u vezi sadasnje uprave i Amara Osima...Sa Osimom stoje Nijaz Brkovic , Kemo Kozaric i jos par jakih ljudi i dokazani trofejni Zeljovaca...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 nov 2016, 19:26

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la: Najjača je ta "sa svim skoro 150", a onda ti bi mu dao 200.000 a titulu može uzet al u rcuku. Ja iskreno ne znam niti koliko je Amar imao niti koliko Mrvica ima. Ne znaš ni ti ali lupaš neke mahalske ovdje, kao imaš info insajder iz prve ruke. Bjež ba...

Ti si pravo naporan lik. Popularni mrvica ima osam milja platu. Izračunaju sa porezima i stanarinom koliko to izađe u konačnici.
Amar u zadnjoj sezoni imao pet nakon povećanja.
Oda imao tri.
Sjajni dvojac iz Slovenije, bez ostalih troškova 12 000 mjesečno. Za raskid samo Allah zna koliko je dato jer su imali ugovor na dvije godine.

Fino ti kažem, možeš djeci i dijasporcima muda pod bubrege.

Čekamo da konačno u upravi stisnu jajca pa otvoreno krenu na na najtrofejnijih Željinoj trenera u istoriji a n ovako, mic po mic, kao mace oko teleće glave.

A ne smiju, krenuli bi oni...
jeste bitno koliko klub ima izdvajanja sad, ali nije presudno
bitno je koliko imamo love kad saberemo prihode i troškove
pa to da uporedimo
i naravno bez ovih doprinosa jer složićeš se da su oni trebali i ranije da se plaćaju, a nisu
i to je bila greška
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 19:29

Neka izdvajaju, ko vrijedi i donese u klub lovu ili uspjeh neka uzme i sebi. Niko nije rekao da ne treba ili da je pogrešno raditi ispravno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 nov 2016, 19:30

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: A ne smiju, krenuli bi oni...
Zašto bi neko krenuo na Amara, mislim 'krenuo' je malo grub pojam svakako?
Ljubomora. Sujeta. Novac. Strah.

Ima razloga more. Odnosi su zahladnili kada im je rekao; **** klub u kojem Dejan Nikolić dovodi igrače. To je strašno pogodilo pojedince pa je Tuborg postao mjesto gdje se okupljaju neprijatelji a Amar persona non grata. Uposlenici su ga u strahu od reakcije uvrijeđenih izbjegavali u širokom luku. Čistka Amarovaca je započela i sklonjeni su prvo neki igrači pa Dogan, Zuban, neki članovi skupštine, još malo trenera u omladinskom itd...
Dado je npr morao otići, Memiju za dlaku uništili.

A od prije kojih mjesec u glavama nekih Amar je glavni neprijatelj. Taj koji pokreće hajke, štima sudije kontra kluba, rovari protiv "novog modela poslovanja" u kojem Miske i Dejo imaju ovlasti da potpisuju na tri godine sa debilima i nakon dva mjeseca raskidaju ugovore..

Pitanje dana, vidjećeš. Vidjćete. Samo još dok malo hrabrosti skupe, koji kamen prevrnu da nađu nešto što bi prikačili. Vidiš kako idu obračuni sa neistomišljenicima, svi smo svjedoci...

Monci@ **** al fakat. Svaki put te zapišam i ti ko herpes opet po svom. Na ignoru si.
Ko je omogucio Zubanu da potpise ugovore sa Bajom i Amirom?
Ko je dozvolio da Mememti uleti medju igrace davajacu im po 3-4 glave?
Ko je Necku omogucio da bude menadjer Memiji pa je usrao Memjin transer u Belgiju?
Ja znam ko nije...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 19:31

Sarajlija@ može to i bolje. Hajde slobodno, čega se plašiš...

UPRAVA NAPOLJE!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 nov 2016, 19:33

Neandertalac je napisao/la:Čistka Amarovaca je započela i sklonjeni su prvo neki igrači pa Dogan, Zuban, neki članovi skupštine, još malo trenera u omladinskom itd...
Dado je npr morao otići, Memiju za dlaku uništili.
malo malo pa iste teme
Amar, Dogan, Zuban, Dado
jeb.e mi se za njih
Željo je ispred svih, bio, jeste, biće...
Konkretno za Dogana je priča da dok je on vedrio i oblačio, da se nije imala nikakva evidencija omladinaca
mogao je uzimati ko je htio i kako je htio
hoćemo li se lagati pa reći da nije bilo slučajeva da igra "babin mali" a da veze nema ?
priča ide da sad nije tako
da se zna koliko love liježe od članarina
meni lično je bolje imati sigurnu platu 800 KM svaki mjesec, nego jednom milju, pa 3 puta 400 i sl.
Mora se znati red
u trafici se zna
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 01 nov 2016, 19:34

znaci frajer mu fino objasni sto refik i zuban nisu postali SD i on mu hladno odgovori ides na ignore :tokralju: :tokralju:

i opet sportski segment je koliko toliko prepusten petrovicu, ne kontam sta sad ne valja?

i da pokusava se poturiti prica amar vs uprava redovno, a to je nigdje veze ne znam sta je cilj, vjerovatno da se preko amarovog imena ocrni uprava, pa se izmislja neki veliki sukob :thumbdown:

Neandertalac je napisao/la:Momak, Quinlan@ , u vezi zbog posta iznad.
Redom; nabroj mi šta je dobro ova uprava uradila.
Dalje; nikada nismo imali ovako skupu ekipu u istoriji. Je li tako. Zato su rezultati ili porazi bitni.
Brinem o Željinim parama, naravno da ću pričati. Nije prvi put da nam se dešava "kamara" para i nakon nje pustoš. Shvati, koga jednom zmija ujede i najpoštenije uprave se boji. Da kolegu Neandertalca staviš da vodi Želju, prvo bih se okružio ljudima koji su tu stekli ugled i proveli godine života. Dao im poslove. Pa bih napravio sistem u kojem bi interesi kluba bili iznad svega.
To je i moje posljednje pitanje; u kojem sistemu sada funkcionišemo,. Za čiji interes?
prvo kad si toliko "upucen" onda znas sta je sve dobro odradjeno, ako nista et da ne istrazujes vracene dugove i sl. iako valjda sve to znas jer vidim baratas platnim spiskovima, ne znam sto ti ja onda trebam objasnjavat kako smo sad klub na zdravim nogama ili bacis pogled malo oko stadiona kad odes na tekmu
dalje, nemam platne liste niti od ove godine niti ranijih sezona, moguce da je najskuplja ekipa ali zato jer se radi sve po pravilima, ali opet uprava je tu da igracima plate budu redovne i dok to rade mene iskreno ko navijaca boli briga kolika je kome plata
trece, znaci isti bi "seronja", "diktator" bio kao miske? okruzio se svojim ljudima koje ti hoces oko sobe i radio najbolje sto znas? nesto ne vidim da se trenutno radi drugacije niti da je trenutno los sistem ;)
i da za zeljin interes se sve radi ili opet imas kafansku neku pricu koju si nacuo, sta je sad peru pare preko agenata? prodaju tekme? koja je sad izmisljena prica na redu?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 nov 2016, 19:34

Kada prvo odgovoris na ova tri pitanja onda cemo dalje.
Znam na sta ciljas ali to su gole cinjenice nije pljuvanje i ne mozes to tako predstavljati kolko god se trudio.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 nov 2016, 19:36

Quinlan je napisao/la:znaci frajer mu fino objasni sto refik i zuban nisu postali SD i on mu hladno odgovori ides na ignore :tokralju: :tokralju:

i opet sportski segment je koliko toliko prepusten petrovicu, ne kontam sta sad ne valja?

i da pokusava se poturiti prica amar vs uprava redovno, a to je nigdje veze ne znam sta je cilj, vjerovatno da se preko amarovog imena ocrni uprava, pa se izmislja neki veliki sukob :thumbdown:

Neandertalac je napisao/la:Momak, Quinlan@ , u vezi zbog posta iznad.
Redom; nabroj mi šta je dobro ova uprava uradila.
Dalje; nikada nismo imali ovako skupu ekipu u istoriji. Je li tako. Zato su rezultati ili porazi bitni.
Brinem o Željinim parama, naravno da ću pričati. Nije prvi put da nam se dešava "kamara" para i nakon nje pustoš. Shvati, koga jednom zmija ujede i najpoštenije uprave se boji. Da kolegu Neandertalca staviš da vodi Želju, prvo bih se okružio ljudima koji su tu stekli ugled i proveli godine života. Dao im poslove. Pa bih napravio sistem u kojem bi interesi kluba bili iznad svega.
To je i moje posljednje pitanje; u kojem sistemu sada funkcionišemo,. Za čiji interes?
prvo kad si toliko "upucen" onda znas sta je sve dobro odradjeno, ako nista et da ne istrazujes vracene dugove i sl. iako valjda sve to znas jer vidim baratas platnim spiskovima, ne znam sto ti ja onda trebam objasnjavat kako smo sad klub na zdravim nogama ili bacis pogled malo oko stadiona kad odes na tekmu
dalje, nemam platne liste niti od ove godine niti ranijih sezona, moguce da je najskuplja ekipa ali zato jer se radi sve po pravilima, ali opet uprava je tu da igracima plate budu redovne i dok to rade mene iskreno ko navijaca boli briga kolika je kome plata
trece, znaci isti bi "seronja", "diktator" bio kao miske? okruzio se svojim ljudima koje ti hoces oko sobe i radio najbolje sto znas? nesto ne vidim da se trenutno radi drugacije niti da je trenutno los sistem ;)
i da za zeljin interes se sve radi ili opet imas kafansku neku pricu koju si nacuo, sta je sad peru pare preko agenata? prodaju tekme? koja je sad izmisljena prica na redu?
Ma stipu ublehara, sam sa sobom priča, i nevjeruje hahahah a nas ubjeđuje u svoje ublehe...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 19:40

SarajlijaTM je napisao/la:Kada prvo odgovoris na ova tri pitanja onda cemo dalje.
Znam na sta ciljas ali to su gole cinjenice nije pljuvanje i ne mozes to tako predstavljati kolko god se trudio.
Ti si prvi u redu, pa onda ostali.

Amar je omogućio dosta toga. Zuban i ugovori sa mladima su klubu donijeli milione!
Memeti. Nisam upućen fakat.
Memija. Je li pričaš o onome kada se Anderlecht najavio dopisom i Mulalić ga ostavi na klupi?

Vidi kako su se iskupili, sve "Željovci". Boli istina, je li?

UPRAVA NAPOLJE!

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 01 nov 2016, 19:40

Monci je napisao/la:Ma stipu ublehara, sam sa sobom priča, i nevjeruje hahahah a nas ubjeđuje u svoje ublehe...
nije ocekivo da znas refika pa ono pokuso je poturit pricu, kada si mu najnormalnije odgovorio on jos vrijedja :tokralju: nije prosla suplja sta ces poklopis ga pa on ce sad obrnut pricu na nesto drugo :tokralju:
Neandertalac je napisao/la:Vidi kako su se iskupili, sve "Željovci". Boli istina, je li?
prije ce biti da tebe boli istina, covjek te poklopi ti ga izvrijedja i baci na ignore :tokralju:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 01 nov 2016, 19:43

Ja mislim da je Memeti gazda cevapdzinice Zeljo :D A Dogan je sa razlogom otjeran jer je krao pare!!! Ostalo ne znam
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 nov 2016, 19:44

Vi ste gori sto mu odgovarate.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 01 nov 2016, 19:47

Molim da mene ne stavaljte u tor sa MM a ni AO...iskreno poserem im se u stau :D Volimo Zelju bodrimo samo plave!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 nov 2016, 19:47

:thumbdown:
SarajlijaTM je napisao/la:Kada prvo odgovoris na ova tri pitanja onda cemo dalje.
Ti si prvi u redu, pa onda ostali.

Amar je omogućio dosta toga. Zuban i ugovori sa mladima su klubu donijeli milione!
Memeti. Nisam upućen fakat.
Memija. Je li pričaš o onome kada se Anderlecht najavio dopisom i Mulalić ga ostavi na klupi?

Vidi kako su se iskupili, sve "Željovci". Boli istina, je li?
Znas ti dobro nego se pravis blesav.
Mogli su i da ne donensu.A bilo je jos menadjera koji su bili zainteresovani za ovaj dvojac ali nisu migli prici.Ali helem nejse..
Mememti godinu dana sam se osipao kada vidim reklamu na centralnom djelu istoka Cevapdzina Zeljo.
Pravis se blesav a znas jako dobro da je placao Sadikovice i zadnjih pola godine Memiju...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 19:50

Sve u dogovoru, baš fino funkcionišete, svako zadatak ima. Sjetimo se da sam i ovome pričao; smajli brigada.

Da nastavimo, ali sada idemo tačku po tačku.

Zuban je u klub donio milione! Zašto je otjeran i izvrjeđan.

Kakve koristi klub ima od ovoga?

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 nov 2016, 19:56

Baja i Amir su toliko dobri i perspektivni igrači,bili na oku svima, da bi ih i ja prodao i donio milione. Ali sigurno ne u Tursku.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 19:59

Hajde prodane duše, da vas čujem.

Hadis Zubanović.
Milione donio u klub i otjeran, izvaran za što hiljada eura.

Šta reče Sarajlija@ bilo je još menagera zainteresiranih. Ćuk npr?

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 nov 2016, 20:02

Bilo je zainteresovanih naravno..Menaf Kodro, Redžepagić, Pa i Mario Stanić sa nekim vezama....ali glupani dopustiše najjačem manageru Hrapoviću da radi transfere. Sirotinjskoj i kokuznoj djeci i klubu koji nije imao opcije zavrtiše sa nešto para i štaš kokuz nema opcija drugih...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 4 gosta.