Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pare treba zaraditi. Tri gola primiše za manje od pola sata. Nesposobnjakovići.
Da su pametni da rastjeraju sve ove starije igrače odnosno štrajkače i nastave prvenstvo sa mladim igračima pa makar nikoga ne pobijedili do kraja prvenstva. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tegoba druze moj..Mancini je napisao/la:Pare treba zaraditi. Tri gola primiše za manje od pola sata. Nesposobnjakovići.Da su pametni da rastjeraju sve ove starije igrače odnosno štrajkače i nastave prvenstvo sa mladim igračima pa makar nikoga ne pobijedili do kraja prvenstva.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Olimpic: Bandović, Regoje, Milović, Kobiljar, Mahović, Karić, Isić, Zolj, Mašić, Lelić, Hadžić
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Rasterajte bandu štrajkačku i nesposobnu na čelu sa trenerom.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Od kada su se vratili mislim najveći poraz Olimpica unatoč jakom sastavu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Probisvjet
- Kontakt:
Kobiljar, ima li u njemu neke nade? Ucinio mi se dobar kada sam ga gledao?Mokroguz je napisao/la:Olimpic: Bandović, Regoje, Milović, Kobiljar, Mahović, Karić, Isić, Zolj, Mašić, Lelić, Hadžić
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Još ovu sezonu i Željezničar neće imati 6 bodova, a da pri tome sezona nije ni počela. Šta samoprozvani sportski radnik uradi od ovog kluba.
Ostavi ga u dugovima i pred stečaj. Vidjeti ćemo da li će uspijeti ovaj klub osigurati novac za učešće u 1 Ligi Federacije.
SRETAN BROJ - 1725
Kobiljar, Lelic, Mahovic, Holi ce u inostranstvu kad tad, PL ce postati mal zalogaj za njihov apetit.Probisvjet je napisao/la:Kobiljar, ima li u njemu neke nade? Ucinio mi se dobar kada sam ga gledao?Mokroguz je napisao/la:Olimpic: Bandović, Regoje, Milović, Kobiljar, Mahović, Karić, Isić, Zolj, Mašić, Lelić, Hadžić
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Meni je krivo sto ne mozemo platiti igrace, pogotovo ovih koji su tu duze. Regoju bih dao 2x sta smo mu duzni da imam te pare. Bice aBd inshallah, dajem ovim nasim "buducim bivsim igracima" sve to ako kojim slucajem budem jako bogat jednog dana.
Da hocemo izdrzati jos hevtu dana, ako dolazi pomoc, to ce trebati par dana da dodje do prave osobe i prave reakcije, a rijetko ko radi vikendom.
Mada nije ovo moja bitka, ne radi se o meni, ali mi nemamo mu sta zamjeriti. Pomogao je toliko koliko jeste bez obzira na razloga, i to nam je donijelo kup, Evropu, 10 dodatnih godina zivota, par finih transfera, afirmisanih mladica, izgradili Dolinu Vukova, sve u svemu imamo bogatiju historiju kao rezultat toga.
Da hocemo izdrzati jos hevtu dana, ako dolazi pomoc, to ce trebati par dana da dodje do prave osobe i prave reakcije, a rijetko ko radi vikendom.
Hem smo imali vece dugove prije njega, hem smo posli u stecaj prije njega. Sad se samo nastavilo ono sto je on zaustavio prije 10 godina.pitic je napisao/la:Još ovu sezonu i Željezničar neće imati 6 bodova, a da pri tome sezona nije ni počela. Šta samoprozvani sportski radnik uradi od ovog kluba.Ostavi ga u dugovima i pred stečaj. Vidjeti ćemo da li će uspijeti ovaj klub osigurati novac za učešće u 1 Ligi Federacije.
Mada nije ovo moja bitka, ne radi se o meni, ali mi nemamo mu sta zamjeriti. Pomogao je toliko koliko jeste bez obzira na razloga, i to nam je donijelo kup, Evropu, 10 dodatnih godina zivota, par finih transfera, afirmisanih mladica, izgradili Dolinu Vukova, sve u svemu imamo bogatiju historiju kao rezultat toga.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pitam moderatora i administratora dokle će puštati ovog trola da trola, provocira i dosađuje na ovoj temi? Hvala unaprijed na odgovoru.pitic je napisao/la:Još ovu sezonu i Željezničar neće imati 6 bodova, a da pri tome sezona nije ni počela. Šta samoprozvani sportski radnik uradi od ovog kluba.Ostavi ga u dugovima i pred stečaj. Vidjeti ćemo da li će uspijeti ovaj klub osigurati novac za učešće u 1 Ligi Federacije.
Stavio štrajkače u ekipu pa dobio otkaz. Mogao se i očekivati. 
Covjek je istinu napisao ma koliko tebe boljelo.Istina se ne kaznjava na ovom forumu.Mancini je napisao/la:Pitam moderatora i administratora dokle će puštati ovog trola da trola, provocira i dosađuje na ovoj temi? Hvala unaprijed na odgovoru.pitic je napisao/la:Još ovu sezonu i Željezničar neće imati 6 bodova, a da pri tome sezona nije ni počela. Šta samoprozvani sportski radnik uradi od ovog kluba.Ostavi ga u dugovima i pred stečaj. Vidjeti ćemo da li će uspijeti ovaj klub osigurati novac za učešće u 1 Ligi Federacije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Uopste se ne radi o tome.avenija je napisao/la:Covjek je istinu napisao ma koliko tebe boljelo.Istina se ne kaznjava na ovom forumu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da nam hoce dragi Allah pomoci sa ovim prokletim parama da doguramo do zime u miru pa onda imaju svi vremena ganjati se novcima, organizacijama, investitorima, advokatima i ko hoce da ide i sta ti ja znam. Ovako je neugodno svima.
Zar nema u Sarajevu od tolikih firmih makar jedan insan da nam izdvoji barem 25.000 €? Ja sam radio u i sa bezveznim firmama koji imaju samo 4-5 zaposlenika a mrtav potencijal i uvlace oko milion € godisnje dok sluze samo kao izvor luksuza vlasniku, a kamoli vece firme sta bi mogli uraditi.
Ili ove ljenguze iz SDA da nesta ucine konacno, da ne ostane jos naroda bez posla i djece bez sanse za rekreaciju na ovom nivou pod njihovom palicom.
Zar nema u Sarajevu od tolikih firmih makar jedan insan da nam izdvoji barem 25.000 €? Ja sam radio u i sa bezveznim firmama koji imaju samo 4-5 zaposlenika a mrtav potencijal i uvlace oko milion € godisnje dok sluze samo kao izvor luksuza vlasniku, a kamoli vece firme sta bi mogli uraditi.
Ili ove ljenguze iz SDA da nesta ucine konacno, da ne ostane jos naroda bez posla i djece bez sanse za rekreaciju na ovom nivou pod njihovom palicom.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
avenija je napisao/la:Covjek je istinu napisao ma koliko tebe boljelo.Istina se ne kaznjava na ovom forumu.Mancini je napisao/la:Pitam moderatora i administratora dokle će puštati ovog trola da trola, provocira i dosađuje na ovoj temi? Hvala unaprijed na odgovoru.pitic je napisao/la:Još ovu sezonu i Željezničar neće imati 6 bodova, a da pri tome sezona nije ni počela. Šta samoprozvani sportski radnik uradi od ovog kluba.Ostavi ga u dugovima i pred stečaj. Vidjeti ćemo da li će uspijeti ovaj klub osigurati novac za učešće u 1 Ligi Federacije.
Selam za @Lancinija!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jeli ovo neki novi fol?Rokoko87 je napisao/la:Selam za @Lancinija!
Liči li ti na takvo nešto?Mancini je napisao/la:Jeli ovo neki novi fol?Rokoko87 je napisao/la:Selam za @Lancinija!
Selamim te dok si mi još na dohvat ruke, poslije kud koji mili moji..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ovo Lancini mi ne liči ni na šta iskreno da ti kažem.Rokoko87 je napisao/la:Liči li ti na takvo nešto?Mancini je napisao/la:Jeli ovo neki novi fol?Rokoko87 je napisao/la:Selam za @Lancinija!
Selamim te dok si mi još na dohvat ruke, poslije kud koji mili moji..
Re: Odg: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Federalna skuplja od premier ligepitic je napisao/la:Još ovu sezonu i Željezničar neće imati 6 bodova, a da pri tome sezona nije ni počela. Šta samoprozvani sportski radnik uradi od ovog kluba.Ostavi ga u dugovima i pred stečaj. Vidjeti ćemo da li će uspijeti ovaj klub osigurati novac za učešće u 1 Ligi Federacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.