FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 01 nov 2016, 20:05

I haj šarni šta iz svoje glave, nek se gazda malo odmakne od tebe, ima dobri tekmi nek pogleda, a i ti si mogo malo pepeljare pošamarat...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 20:12

Monci je napisao/la:Bilo je zainteresovanih naravno..Menaf Kodro, Redžepagić, Pa i Mario Stanić sa nekim vezama....ali glupani dopustiše najjačem manageru Hrapoviću da radi transfere. Sirotinjskoj i kokuznoj djeci i klubu koji nije imao opcije zavrtiše sa nešto para i štaš kokuz nema opcija drugih...
Ti reče da si neupućen, da nemaš nikakvih veza, informacija, tek malo nešto čuješ. :shhh:

Hajde pošto si neupućen nabroj nam koliko su ovi nabrojani i ostala svita menagera koja se vrtila oko kluba, donijeli lov u klub a koliko su nas koštali.

I zovi raju, da te sokole, hvale.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 nov 2016, 20:18

Neandertalac je napisao/la:Hajde prodane duše, da vas čujem.

Hadis Zubanović.
Milione donio u klub i otjeran, izvaran za što hiljada eura.

Šta reče Sarajlija@ bilo je još menagera zainteresiranih. Ćuk npr?
E cuj 100 milja .....hahaha
Jel ti stvarno kontas da je Zuban levat i da dopusti sa ga neko izradi za tolike pare...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 20:25

SarajlijaTM je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Hajde prodane duše, da vas čujem.

Hadis Zubanović.
Milione donio u klub i otjeran, izvaran za što hiljada eura.

Šta reče Sarajlija@ bilo je još menagera zainteresiranih. Ćuk npr?
E cuj 100 milja .....hahaha
Jel ti stvarno kontas da je Zuban levat i da dopusti sa ga neko izradi za tolike pare...
Ne znam je li levat, znam da voli Želju više od ovih sada!

A jeste izvaran, 100 milja eura.

I sada ga pljuju preko forumskih poslušnika. Isti ti misle da imaju podršku, da je ovih stotinjak ljudi po forumima, većinom djece i dijasporaca ako izuzmemo njihove marionete podrška pa da mogu pljuvat, lagat, tjerate od kluba ljude koji su nam valjali, legende.

Jadno.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 nov 2016, 20:32

Idi ba malo čaše preslušaj, popusti nas...

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 01 nov 2016, 20:34

pa brate dragi kad vec hoces neku pricu da potturis bar daj neki realni iznos et da si reko 10 milja eura pa haj, al on bubnu stoju :tokralju: :tokralju:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 20:36

A boli istina, je li tako?

100 000 €

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 nov 2016, 20:39

E ako ga je neko zavrno sto milja eura, daleko mu kuća od Željine...i on da pregovara i da dogovara nešto....pametnog nemožeš zavrnut tu lovu, samo glupana...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 nov 2016, 20:45

Prodajem krompir
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2016, 20:45

Neandertalac je napisao/la: Ljubomora. Sujeta. Novac. Strah.

Ima razloga more. Odnosi su zahladnili kada im je rekao; **** klub u kojem Dejan Nikolić dovodi igrače. To je strašno pogodilo pojedince pa je Tuborg postao mjesto gdje se okupljaju neprijatelji a Amar persona non grata. Uposlenici su ga u strahu od reakcije uvrijeđenih izbjegavali u širokom luku. Čistka Amarovaca je započela i sklonjeni su prvo neki igrači pa Dogan, Zuban, neki članovi skupštine, još malo trenera u omladinskom itd...
Dado je npr morao otići, Memiju za dlaku uništili.

A od prije kojih mjesec u glavama nekih Amar je glavni neprijatelj. Taj koji pokreće hajke, štima sudije kontra kluba, rovari protiv "novog modela poslovanja" u kojem Miske i Dejo imaju ovlasti da potpisuju na tri godine sa debilima i nakon dva mjeseca raskidaju ugovore..

Pitanje dana, vidjećeš. Vidjćete. Samo još dok malo hrabrosti skupe, koji kamen prevrnu da nađu nešto što bi prikačili. Vidiš kako idu obračuni sa neistomišljenicima, svi smo svjedoci...
Ne znam, to što ti pišeš djeluje kao naučna fantastika. Po tebi, Amar je u klubu u istoj ravni kao recimo Violina. Ne znam ko vam daje takve informacije i odakle sve to dolazi, ali meni liči na klasičnu mahalu, a od mahalskih se naježim.

Logično je da u klubu malo zaziru od Amara, sasvim logično jer šta god da urade biće u njegovoj sjeni, kad god loše krene navijači spominju Amara, ali da je tako kao što ti kažeš - stvarno ne mogu da vjerujem. Vidim da ti u to slijepo vjeruješ, da sve uzimaš zdravo za gotovo i žao mi je zbog toga. 'Od drveta ne vidiš šumu' kako se kaže u narodu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 20:50

Znači po forumskom polušnicima, Zuban nije legenda već drznik i glupan koji je uzeo Željinu djecu i odveo ih u Tursku jer su djeca sirotinja. A toliko drugih menagera čekalo u redu. Hebo milione koje je donio u klub.
Svaka vam čast :tokralju:

Hajmo dalje. Amar Osim.

Šampion; 2001, 2003, 2010, 2012, 2013.

Kup; 2001, 2003, 2011, 2012.

Super kup; 2001.

Ko ste vi da pljujete ovog čovjeka?
Nabrojiti nam šta ste vi uradili za klubšta ste donijeli Želji, koliko ste SVOG novca dali Želji a koliko uzeli od Želje.

Monci se otvorio skroz, a nije on poslušnik :pinokio:

Virtu@ Samo uživaj. Vidjećeš sve ubrzo.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 01 nov 2016, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 nov 2016, 20:52

Neandertalac je napisao/la:Znači po forumskom polušnicima, Zuban nije legenda već drznik i glupan koji je uzeo Željinu djecu i odveo ih u Tursku jer su djeca sirotinja. A toliko drugih menagera čekalo u redu.

Hajmo dalje. Amar Osim.

Super kup; 2001.

Nabrojiti nam šta ste vi uradili za klubšta ste donijeli Želji, koliko ste SVOG novca dali Želji a koliko uzeli od Želje.

Naravno da je glupan, ne on nego svako ko je dozvolio da ga neko za sto milja izradi....slažeš li se?
A djeca su mogla biti odvedena i malo prema zapadu i to za veće pare....ali Zuban legenda mislio na Želju ba bolje za manje,samo da je preko legende...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2016, 20:56

Jbt vi se ponašate kao da svi imate klupsku papirologiju ispred sebe i kao da vam svima neko iz kluba polaže račune. Stvarno nevjerovatno, posebno sad kad je poprilično teško doći do informacije iz kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 nov 2016, 20:59

Neandertalac je napisao/la:Znači po forumskom polušnicima, Zuban nije legenda već drznik i glupan koji je uzeo Željinu djecu i odveo ih u Tursku jer su djeca sirotinja. A toliko drugih menagera čekalo u redu. Hebo milione koje je donio u klub.

Hajmo dalje. Amar Osim.

Super kup; 2001.

To si ti tako postavio.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 21:01

Imaš kakav dokaz za te veće pare što pričaš? Evo sada šanse, napravite igrača i date ga na zapad, vidimo sve ubrzo.

A znaš ko je levat, ovi što im ti "prijatelji" menageri uvale Pozdera, Bevaba, Husića, Lazica, Hervasa, ovi što potpišu Bekrića na tri i po god a osam milja plata, pivrijeđenog Jahića i bivšeg mladog reprezentativca Grčke, ne znam ni kako se zove.
O Kostiću ne vrijedi ni pero trošiti.

Po već ranije utvrđenim procedurama izvarali ih kao kada djeci slatkiš otimaš. Jedino ako nisu namjerno, pa koji dinar u svoj džep. A ne bi oni, je li tako?

Sarajlija@ Imaju postovi, sve piše. Sve arhivirano.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2016, 21:03

Neandertalac je napisao/la:A znaš ko je levat, ovi što im ti "prijatelji" menageri uvale Pozdera, Bevaba, Husića, Lazica, Hervasa, ovi što potpišu Bekrića na tri i po god a osam milja plata, pivrijeđenog Jahića i bivšeg mladog reprezentativca Grčke, ne znam ni kako se zove.
Sve su to igrači sa dobrim pedigreom. Bekrića i Jahića je sanjao svaki navijač Želje.
Voli te tvoje Sarajevo.

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 01 nov 2016, 21:05

Virtu4l je napisao/la:Jbt vi se ponašate kao da svi imate klupsku papirologiju ispred sebe i kao da vam svima neko iz kluba polaže račune. Stvarno nevjerovatno, posebno sad kad je poprilično teško doći do informacije iz kluba.
Al bukvalno ko da sve znaju, yebote od plate u marku do ostalih stvari, sto je najgore ovo su sve mahalske samo sto se neko primi na to, ni ne razmisli o onom o cemu pise, nego kao za zubana bubne cifru ;)

Edit:
Kao sto rekoh nakon supljaka da.je.amar vs trenutna uprava sto je glupost, krece prica o zavrtanju para, majke mi znao sam da ce sad tu teoriju forsirat :rol: :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2016, 21:08

Ispade Memija talenat kakvog nema,a lik ne zna centrirati i ponekad zapne sam sebi. On je sam sebe upropastio. On se i ne moze prodati jedino ako nekom mozes uvaliti takvog igraca. Meni je njega i Beganovica zao jer sam mislio da ce zaista napraviti nesto u karijeri,ali tesko.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 nov 2016, 21:10

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:A znaš ko je levat, ovi što im ti "prijatelji" menageri uvale Pozdera, Bevaba, Husića, Lazica, Hervasa, ovi što potpišu Bekrića na tri i po god a osam milja plata, pivrijeđenog Jahića i bivšeg mladog reprezentativca Grčke, ne znam ni kako se zove.
Sve su to igrači sa dobrim pedigreom. Bekrića i Jahića je sanjao svaki navijač Želje.
Za ove pare vjeruj da nisam. Pa povrijeđen momak, upitna karijera. O čemu pričaš. 3.5 ugovora Bekrić.
Kakav pedigre, za te pare Virtu@

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2016, 21:14

TikTak je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ispade Memija talenat kakvog nema,a lik ne zna centrirati i ponekad zapne sam sebi. On je sam sebe upropastio. On se i ne moze prodati jedino ako nekom mozes uvaliti takvog igraca. Meni je njega i Beganovica zao jer sam mislio da ce zaista napraviti nesto u karijeri,ali tesko.
Mi boljeg za zaraditi trenutno nemamo. Bio talenat ili ne ovo je ziva istina. I treneri su zaustavili njegov razvoj stalnim mijenjanjem pozicija.
Po meni prije ces prodati Zerica ili Mujagic . Meni je zao sto Mujagic dobija malo sansi. Mogao je i kupu vise odigrati,ali tako je.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ultra1987, VolimBiH96 i 9 gostiju.