Nope.PaskalHens je napisao/la:Bowen?jose je napisao/la:Da nastavimo sa Spursima:
Majka kojeg igrača Spursa se smatra najboljim ženskim centrom u istoriji košarkaške reprezentacije te zemlje?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih se petljao ali taj igrac vise ne igra za SA...
U pravu si. Pogrešno sam postavio pitanje. Mislio sam na nekadašnjeg igrača San Antonija.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih se petljao ali taj igrac vise ne igra za SA...
Istina, @PaskalHens je to skontao, jer ni Bowen više ne igra za Spurse.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
bobo, ali je diskutabilno da li mu je mama najbolja igracica francuske svih vremena
gruda, dumerc, melain su donijele francuskoj zlata...
riffiod jeste jedna od najboljih, ali najbolja pored ovih nabrojanih sigurno nije... a ni centar jer je gruda bolja, a vjerovatno i fijalkowski
riffiod jeste jedna od najboljih, ali najbolja pored ovih nabrojanih sigurno nije... a ni centar jer je gruda bolja, a vjerovatno i fijalkowski
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:bobo, ali je diskutabilno da li mu je mama najbolja igracica francuske svih vremena
Koja si ti legenda
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- PaskalHens
- Kontakt:
Koji igrač je najbolji strijelac, svih vremena u nba, a nikad nije zabilježio all star nastup?
Viva la France, as they say in Rome.
KK_Bosna je napisao/la:ma iceman i to debelo najbolji
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ron Harper?PaskalHens je napisao/la:Koji igrač je najbolji strijelac, svih vremena u nba, a nikad nije zabilježio all star nastup?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
e. johnson jer je jadnicak igrao na zapaduPaskalHens je napisao/la:Koji igrač je najbolji strijelac, svih vremena u nba, a nikad nije zabilježio all star nastup?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- PaskalHens
- Kontakt:
Nije niko od ponuđenih.
Edit: jeste ipak, sad sam provjerio, al' sinoć onaj komentator na tekmi Klipersa reče da je Jamal Crawford najbolji strijelac bez all stara..
Doduše, možda sam i ja pogrešno čuo, al' eto nebitno.
Eddie je..
Edit: jeste ipak, sad sam provjerio, al' sinoć onaj komentator na tekmi Klipersa reče da je Jamal Crawford najbolji strijelac bez all stara..
Doduše, možda sam i ja pogrešno čuo, al' eto nebitno.
Eddie je..
Zadnja izmjena: PaskalHens, dana/u 02 nov 2016, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.
Viva la France, as they say in Rome.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bibby?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
koji igrac visi od 208 cm u ovoj sezoni ima duplo vise asista nego poena?
dajose je napisao/la:Vjerovatno Noah.
koji igrac ,starter na svih 5 tekmi ove sezone,bi za 36 minuta igre,imao prosjecno manje od 4 poena?
Hollis-Jefferson?filip13 je napisao/la:koji igrac ,starter na svih 5 tekmi ove sezone,bi za 36 minuta igre,imao prosjecno manje od 4 poena?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:Hollis-Jefferson?filip13 je napisao/la:koji igrac ,starter na svih 5 tekmi ove sezone,bi za 36 minuta igre,imao prosjecno manje od 4 poena?
koji igrac je u top 5 najboljih strijelaca svih vremena u netsima i raptorsima?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
"half-man half-amazing" , sada još uvjek aktivan , sada je samo "half-man"filip13 je napisao/la:koji igrac je u top 5 najboljih strijelaca svih vremena u netsima i raptorsima?
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 4 gosta.