FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 15 jul 2010, 19:35

Sve priče oko odlaska Schwinija i Lahma su medijska nagađanja i pisanje radi većeg tiraža i prodaje... Rummenige je sam izjavio da niko od njemačkih reprezentativaca iz Bayerna neće biti prodan. Sad se svaki igrač povezuje s Bayern i neki sa odlaskom iz Bayerna... To je uvijek zagrijavanje za nadolazeću sezonu...
Kad su izdržali sa Riberyijem i njegovim mušicama oko produženja ugovora, ova dvojica neće pravilti tolike zbrke. Ipak su to bavarska djeca 8-)
Rummenige je također nedavno izjavio da ima povjerenje u trenutne igrače Bayerna i jedino što treba pojačati odbranu. A upitan za komentar za Van der Wiela, samo je rekao da ništa nije ni odlučeno ni odbačeno, da sve pažljivo razmatraju...
Sent from my Philips Smart TV.

Klare

Post Postao/la Klare » 15 jul 2010, 19:41

Ma daj ljudi ne uzdižite Schweinsteigera gdje mu nije mjesto. Da vam samo kažem ja volim Bayern i naravno Schweinsteiger mi je draži od Essiena, ali treba realno gledati na stvari, većina vas je poprilično nerealna što se tiče Bayerna. Da realno uporedimo malo Essiena i njega.
Razgradnja protivničkih napada, radijus kretanja, brzina, šut..sve je to na strani Essiena, dribling i kontrola lopte je tu negdje, a prednost Schweinsteigera je samo pas igra.

Pa svaki realan čovjek koji imalo prati fudbal će vam reći da je Essien klasa iznad.
Vi neki forumaši u oblacima živite, Bayern je daleko od Evropskog vrha jer nije kvalitetno popunjen na glavnim pozicijama(stoperi i centralni vezni)

A Bundesliga jeste najzdravija i najpoštenija liga svijeta, ali po kvaliteti je dvije milje iza Engleske i Španske, a milju iza Italijanske. Nažalost, takvo je reputacija najdraže mi lige na svijetu.

Pa pogledajte transfere. Koji to igrači iz svjetskog vrha dolaze u Bundesligu :?: :?: :?:

Ljudi, nemojte se bojati pogledati istini u oči, malo realnosti nije na odmet. :oops: :oops: :oops:
Nažalost, ali takova je situacija :cry: :cry: :cry:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2010, 19:52

Klare, nisi ti navijac Bayerna!!! :roll: :roll: :roll:

Cuj miljama udaljena... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 jul 2010, 20:05

Klare je napisao/la:Ma daj ljudi ne uzdižite Schweinsteigera gdje mu nije mjesto. Da vam samo kažem ja volim Bayern i naravno Schweinsteiger mi je draži od Essiena, ali treba realno gledati na stvari, većina vas je poprilično nerealna što se tiče Bayerna. Da realno uporedimo malo Essiena i njega.
Razgradnja protivničkih napada, radijus kretanja, brzina, šut..sve je to na strani Essiena, dribling i kontrola lopte je tu negdje, a prednost Schweinsteigera je samo pas igra.

Pa svaki realan čovjek koji imalo prati fudbal će vam reći da je Essien klasa iznad.
Vi neki forumaši u oblacima živite, Bayern je daleko od Evropskog vrha jer nije kvalitetno popunjen na glavnim pozicijama(stoperi i centralni vezni)

A Bundesliga jeste najzdravija i najpoštenija liga svijeta, ali po kvaliteti je dvije milje iza Engleske i Španske, a milju iza Italijanske. Nažalost, takvo je reputacija najdraže mi lige na svijetu.

Pa pogledajte transfere. Koji to igrači iz svjetskog vrha dolaze u Bundesligu :?: :?: :?:

Ljudi, nemojte se bojati pogledati istini u oči, malo realnosti nije na odmet. :oops: :oops: :oops:
e vala si ti totalno nerealan, naravno da ne treba previse subjektivno gledat....prvo od italijanske lige je bundesliga sigurno jaca u to nema nikakve sumnje...spanskoj i engleskoj ligi se jako primakla...ako pogledamo sve skupa, hsv u polufinalu evropske lige, bayern u finalu lige prvaka, njemacka reprezentacija 3. na svijetu sa 23 igraca iz bundeslige, par igraca holandije iz bundeslige igralo finale, sve skoro reprezentacije (izuzev spanije) koje i malo vrijede u fudbalu imale igrace iz bundeslige (argentina i brazil), italija je imala samo jednog kluba koji je drzao u ligi prvaka, prethodnih sezona je to bio milan, sad inter i nema tu vise klubova koji valjaju, ja simpatisem juve npr al juve se u vrh dugo vremena nece vratit, zalosno je kako u jednom italijanskom velikanu igraju potroseni fudbaleri i mnogi nekvalitetni....u njemackoj imas igrace poput mullera koji su tako brzo izrasli u igrace svjetske klase, evo khedira isto, ozil...znaci o italiji ne moramo pricat...spanija i engleska jesu jos malo ispred mozda....a kazes zvijezde pa najbolji su ti primjeri robben i ribery (dvojica ponajboljih igraca svijeta bez obzira sto je franck odigrao slabije mundijal to ne igra ulogu znamo koliko vrijedi), a gore sam ti govorio o brojnim njemackim igracima koji su vrh...sto se schweinsteigera tice on je svjetska klasa sad definitivno, nakon ove sezone i ovog mundijala se moze reci da je on fantastican i pravi igrac svjetske klase, o tome svi mediji svijeta govore...poredjenje s essienom, essiena jako mnogo cijenim i mislim da je jos malo bolji od schweinsteigera ali bastian je vec prevazisao mnoge veznjake svijeta, essien je samo jos malo univerzalniji, al nema tu vise mnogo razlike
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 15 jul 2010, 20:08

effe_sa je napisao/la:
Klare je napisao/la:

e vala si ti totalno nerealan, naravno da ne treba previse subjektivno gledat....prvo od italijanske lige je bundesliga sigurno jaca u to nema nikakve sumnje...spanskoj i engleskoj ligi se jako primakla...ako pogledamo sve skupa, hsv u polufinalu evropske lige, bayern u finalu lige prvaka, njemacka reprezentacija 3. na svijetu sa 23 igraca iz bundeslige, par igraca holandije iz bundeslige igralo finale, sve skoro reprezentacije (izuzev spanije) koje i malo vrijede u fudbalu imale igrace iz bundeslige (argentina i brazil), italija je imala samo jednog kluba koji je drzao u ligi prvaka, prethodnih sezona je to bio milan, sad inter i nema tu vise klubova koji valjaju, ja simpatisem juve npr al juve se u vrh dugo vremena nece vratit, zalosno je kako u jednom italijanskom velikanu igraju potroseni fudbaleri i mnogi nekvalitetni....u njemackoj imas igrace poput mullera koji su tako brzo izrasli u igrace svjetske klase, evo khedira isto, ozil...znaci o italiji ne moramo pricat...spanija i engleska jesu jos malo ispred mozda....a kazes zvijezde pa najbolji su ti primjeri robben i ribery (dvojica ponajboljih igraca svijeta bez obzira sto je franck odigrao slabije mundijal to ne igra ulogu znamo koliko vrijedi), a gore sam ti govorio o brojnim njemackim igracima koji su vrh...sto se schweinsteigera tice on je svjetska klasa sad definitivno, nakon ove sezone i ovog mundijala se moze reci da je on fantastican i pravi igrac svjetske klase, o tome svi mediji svijeta govore...poredjenje s essienom, essiena jako mnogo cijenim i mislim da je jos malo bolji od schweinsteigera ali bastian je vec prevazisao mnoge veznjake svijeta, essien je samo jos malo univerzalniji, al nema tu vise mnogo razlike
:lol: :lol: :lol: :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 15 jul 2010, 20:25

Klare je napisao/la:Vi neki forumaši u oblacima živite, Bayern je daleko od Evropskog vrha...
Možda ova ekipa koja ovdje piše jest malo ( :oops: ) nerealna, ali ti ideš u drugu krajnost i bezobrazno potcjenjuješ naše igrače, naš tim, i našu ligu...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 15 jul 2010, 20:28

Interista di cuore je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobro argumentirano... Vrlo kvalitetan upis...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 jul 2010, 20:30

secer je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:
@ Kare, Essien,Lampard,De Rossi,Fletcher bolji od Svajnija
ova prva trojica su itekako bolji od svajnstajgera.
kare, esien i lampard ti bolji od bastiana? ma daj ba... :roll:
taj kare ce za dvije godine biti najbolji igrac na svijetu. a i sad je bolji od one svinje.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 15 jul 2010, 20:31

Lishche je napisao/la:
i ja se slazem...al na ono sto je napiso nije ni trebalo vise ;)

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 15 jul 2010, 20:35

Interista di cuore je napisao/la:
Lishche je napisao/la:
i ja se slazem...al na ono sto je napiso nije ni trebalo vise ;)
Ako je tvoj maksimalni domet da na onoliki post odgovoriš sa četiri smajlija bolje da si ćutao...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 15 jul 2010, 20:39

[/quote]

Dobro argumentirano... Vrlo kvalitetan upis...[/quote]

i ja se slazem...al na ono sto je napiso nije ni trebalo vise ;)[/quote]

Ako je tvoj maksimalni domet da na onoliki post odgovoriš sa četiri smajlija bolje da si ćutao...[/quote]
:lol: nisam odgovarao na citav post,nego samo na boldani dio :D ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 jul 2010, 20:44

Interista di cuore je napisao/la:
Dobro argumentirano... Vrlo kvalitetan upis...[/quote]

i ja se slazem...al na ono sto je napiso nije ni trebalo vise ;)[/quote]

Ako je tvoj maksimalni domet da na onoliki post odgovoriš sa četiri smajlija bolje da si ćutao...[/quote]
:lol: nisam odgovarao na citav post,nego samo na boldani dio :D ;)[/quote]
ja cu ti dati link na kojem ces pocetkom nove sezone pogledat uefinu ranglistu liga...prvo jesi li ikad za nju cuo???i znas li da ce bundesliga biti ispred italijanske???a gore u postu sam ti sve argumentirao, samo znam da oni koji tvrde da je italijanska liga bolja (i to jos uvijek) nemaju nakon svjetskog prvenstva vise argumenata jer vidjeli smo kako su se 23 igraca iz italijanske serie A pokazali...a sto se mene tice italijanska liga moze biti bolja i od spanske i engleske meni su italijani cak i drazi od te dvije nacije ali istina je trenutno drugacija...nema talenata, nema italijanskih zvijezda, nema italijana u timovima, a stadioni su preveliki,a inter nema prave konkurencije kako bi to bar sve zanimljivo bilo do kraja sezone
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 15 jul 2010, 20:50

sad krece nova petogodisnja lista,tako da ne moze nikako bit ispred Italije,jer da jeste Njemacka bi imala 4 predstavnika u LP a ne Italija...tako da. :D a to sto kazes da nema talenata je samo iz razloga sto vjerovatno ne pratis dovoljno,to ti ne zamjeram al ima u Italiji mladih igraca koji ce bljesnut za par godina...a to sto debil Lippi nije zvao najbolju ekipu na SP i sto je napravio debakl nije pravo stanje al o tom po tom...sto se tice konkurencije,Inter je jak,to stoji al imaju ove sezone i Roma i Juve dosta dobre sanse za scudetto...

neg da ne bude sve offtopic,sta je sa VdW jel gotov taj transfer? Bayern mi je inace jako drag klub,jos od Hasine ere,tako da sve najbolje vam i pozz da djaba ne ulazimo u dalju raspravu koja je liga bolja jer nikad se necemo slozit :mrgreen:

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 15 jul 2010, 20:52

effe_sa je napisao/la: ja cu ti dati link na kojem ces pocetkom nove sezone pogledat uefinu ranglistu liga...prvo jesi li ikad za nju cuo???i znas li da ce bundesliga biti ispred italijanske???a gore u postu sam ti sve argumentirao, samo znam da oni koji tvrde da je italijanska liga bolja (i to jos uvijek) nemaju nakon svjetskog prvenstva vise argumenata jer vidjeli smo kako su se 23 igraca iz italijanske serie A pokazali...a sto se mene tice italijanska liga moze biti bolja i od spanske i engleske meni su italijani cak i drazi od te dvije nacije ali istina je trenutno drugacija...nema talenata, nema italijanskih zvijezda, nema italijana u timovima, a stadioni su preveliki,a inter nema prave konkurencije kako bi to bar sve zanimljivo bilo do kraja sezone
A onda će on doći i ispod staviti nekoliko smajlija... Svako malo na ovu temu uleti neki od tih padobranaca (ne znam šta ih toliko privlači) kako je bundesliga dosadna, bayern nema para, ovo ono, **** palac... Ali to je eto njihovo mišljenje, pa ga moraju iznijeti, svijet će propast ako se oni ne oglase sa svoja genijalna četiri smajlija...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 15 jul 2010, 21:04

evo nesta o cemu bi se moglo pisat :
Piše: O. Škundrić
Četvrtak, 15.07.10. 12:41.

Nakon što se jutros Milan ponovo uključio u utrku za Edina Džeku, čini se kako i Bayern Minhen želi dovesti reprezentativca Bosne i Hercegovine u svoje redove.
Manchester City i Juventus bili su do danas jedini (poznati) kandidati za dovođenje našeg reprezentativca iz Wolfsburga, ali se u utrku ponovo uključio Milan, te minhenski Bayern.

Juventus se ipak nalazi u najboljoj poziciji za realizaciju ovog transfera, pogotovo nakon telefonskog razgovora kojeg su obavili Giuseppe Marotta i Dieter Hoeness, te činjenice da je Wolfsburg zainteresovan za Juventusovog Diega.

Međutim, i Bayern ima "keca u rukavu". Naime, Dieter Hoeness, generalni menadžer Wolfsburga, mlađi je brat alfe i omege Bayerna Ulija Hoenessa, pa se bavarci nadaju da bi i to moglo imati ulogu prilikom realizacije transfera.

Bayern Minhen je spreman za Džeku ponuduti 20 miliona eura, plus Maria Gomeza, tvrde njemački mediji.

Sta mislite da li bi ovo bila dobra solucija ??
Razumijes ti mene burazere moj :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2010, 21:13

Luca.Toni je napisao/la:
Sta mislite da li bi ovo bila dobra solucija ??
Da apsolutno. Mozda i potez godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 jul 2010, 21:24

Interista di cuore je napisao/la:sad krece nova petogodisnja lista,tako da ne moze nikako bit ispred Italije,jer da jeste Njemacka bi imala 4 predstavnika u LP a ne Italija...tako da. :D a to sto kazes da nema talenata je samo iz razloga sto vjerovatno ne pratis dovoljno,to ti ne zamjeram al ima u Italiji mladih igraca koji ce bljesnut za par godina...a to sto debil Lippi nije zvao najbolju ekipu na SP i sto je napravio debakl nije pravo stanje al o tom po tom...sto se tice konkurencije,Inter je jak,to stoji al imaju ove sezone i Roma i Juve dosta dobre sanse za scudetto...

neg da ne bude sve offtopic,sta je sa VdW jel gotov taj transfer? Bayern mi je inace jako drag klub,jos od Hasine ere,tako da sve najbolje vam i pozz da djaba ne ulazimo u dalju raspravu koja je liga bolja jer nikad se necemo slozit :mrgreen:
joj jesi ti frajer, sto puta ti kazem da pratim italijansku ligu...al ne moze se po mladim igracima poredit s njemackom i nemojte samo opet po lippiju to je jedan od najboljih trenera, al koga je covjek mogao povest, nema igraca koji je u ovom trenutku spreman odgovorit najvecim izazovima
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 15 jul 2010, 21:33

Ja po ko zna koji put ponavljam volim bayern i Bundesligu :!: :!: :!:

Ali evo kaže mi neko ima talenata u Bundesligi:Ozil, Khedira...
Nije u tome problem, problem leži u tome kako oni zadržati te igrače, jer im ne mogu(neće) dati koliko oni traže, a ne mogu svi njemački talenti završiti u Bayernu.

Nedamo Gomeza ni za dvojicu Džeka, Gomez je munja nebeska 8-) 8-) 8-) 8-)

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 15 jul 2010, 22:00

Klare je napisao/la:Ja po ko zna koji put ponavljam volim bayern i Bundesligu :!: :!: :!:

Nije u tome problem, problem leži u tome kako oni zadržati te igrače, jer im ne mogu(neće) dati koliko oni traže, a ne mogu svi njemački talenti završiti u Bayernu.

klare ti nemas pojma o zivotu covjece idi se poklopi... :oops: :oops: :oops:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 jul 2010, 22:18

Klare je napisao/la:Ja po ko zna koji put ponavljam volim bayern i Bundesligu :!: :!: :!:

daje se igracima i u bundesligi sve vise....ak stuttgart proda khediru il werder ozila to je zbog toga sto nece da ih puste dzaba naredne sezone jer im ugovori isticu
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.