FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne samo za stipendiju nego za apsolutno sve sto radi uprava za sad,kao da su bitna pojacanja ako ce nam tim biti u rasulu,bitno je da se radi na dizanju kluba iz pepela upravi jos jednom svaka cast!
Braco kazem vam, sto se tice titule i Evrope u ovoj sezoni, ne ocekujte previse !
U klubu nam se hvala Bogu pocelo raditi sistemski,napravljen je dobar odnos izmedju uprave i navijaca sto je najbitnije !
Meni bi bila odlicna sezona da zavrsimo 5 na tabeli a da uzmemo Kup BiH! Nismo ga odavno uzeli a mislim da mozemo ga uzeti ! Bitno je da se radi sistemski, to je najbitnije braco !
U klubu nam se hvala Bogu pocelo raditi sistemski,napravljen je dobar odnos izmedju uprave i navijaca sto je najbitnije !
Meni bi bila odlicna sezona da zavrsimo 5 na tabeli a da uzmemo Kup BiH! Nismo ga odavno uzeli a mislim da mozemo ga uzeti ! Bitno je da se radi sistemski, to je najbitnije braco !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Ovo je stvarno za svaku pohvalu i nešto eviđeno poslije rata, bar ja neznam. A slažem se sa postom iznad, svaka čast upravi jer radi kako treba, bar odkako su došli a za dalje ćemo vidjet.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Svaka cast,ovome se nadam vec 17 god da se desi u nekom nasem klubu. Samo cistih racuna se moze ici naprijed,kada radi 15 ljudi,a ne 2. Da pola ovoga bude provedeno bicu prezadovoljan. O tituli ne razmisljam sada,jer ako se ovako nastavi transparentno raditi titula ce biti i to puno u to ne sumnjam.
Druga stvar koja me odusevila je formiranje drugog tima,to znaci da necemo svoju djecu vise ignorisati i slati u penziju sa 19 god. ili prodavati za sicu,plati ga pa ces ga dobro i prodati. Niko se nece boriti za bordo dres kao nase djete.
Sve ovo ce vratiti i raju na tribine, a nadam se da vise nece biti ni belaja kao do sad. Jos jednom svaka cast na ovakvom pocetku.....
Druga stvar koja me odusevila je formiranje drugog tima,to znaci da necemo svoju djecu vise ignorisati i slati u penziju sa 19 god. ili prodavati za sicu,plati ga pa ces ga dobro i prodati. Niko se nece boriti za bordo dres kao nase djete.
Sve ovo ce vratiti i raju na tribine, a nadam se da vise nece biti ni belaja kao do sad. Jos jednom svaka cast na ovakvom pocetku.....
-
Vratit će se raja , godišnje se odlicno prodaju presjednik sve radi kako bi što bolje bilo i njima i nama .. još malo do 4.8Denizmare je napisao/la:Svaka cast,ovome se nadam vec 17 god da se desi u nekom nasem klubu. Samo cistih racuna se moze ici naprijed,kada radi 15 ljudi,a ne 2. Da pola ovoga bude provedeno bicu prezadovoljan. O tituli ne razmisljam sada,jer ako se ovako nastavi transparentno raditi titula ce biti i to puno u to ne sumnjam.

btw : Dresovi strašni kad ih vidite oduševit će te se

Zna li ko mozda kako izgleda novi dres FK Sarajevo

Gdje si nasao kako ce izgledati dresovi?Respektiva je napisao/la:Vratit će se raja , godišnje se odlicno prodaju presjednik sve radi kako bi što bolje bilo i njima i nama .. još malo do 4.8Denizmare je napisao/la:Svaka cast,ovome se nadam vec 17 god da se desi u nekom nasem klubu. Samo cistih racuna se moze ici naprijed,kada radi 15 ljudi,a ne 2. Da pola ovoga bude provedeno bicu prezadovoljan. O tituli ne razmisljam sada,jer ako se ovako nastavi transparentno raditi titula ce biti i to puno u to ne sumnjam.
btw : Dresovi strašni kad ih vidite oduševit će te se
Ja sam nacuo da ce biti lijepi na oko,sa naseg foruma,ali pojma neam kako ce izgledati !
Prelistavao sam katalog na Legea.it, i mogu vam reci ima lijepih dresova !
Uglavnom imati cemo isti dizajn dresova kao klub j

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UPRAVAAAAAAAAAAAAA

-
- Kontakt:
Samo da se raja vrati na tribine i da vise ne gubimo protiv smijesnih klubova , da svake godine idemo sto je dalje moguce u evropi , ako nista svake druge godine jedan ili 2 trofeja, prvoklasni igraci ......
Grmi sa sjevera oooooooooo oooooo oooooooo VOLIM TE SARAJ'VO
Grmi sa sjevera oooooooooo oooooo oooooooo VOLIM TE SARAJ'VO
Ko sve jedva ceka 04.08. ja a viiiiiiiiiiiiii????????????

Upravo je to suština stvari.meni je takođe bitnije da se radi sistemski i transparentno i da bukvalno svaki dan nam ljudi iz uprave potvrđuju da se radi punim tempom..ova sezona rezultatski je po meni bitno osigurati evropu na neki način eventualno kup osvojiti,a sve što bude više je veći uspjeh..a već slijedeće i sezona u budućnosti postati klub koji je daleko ispred svih u našoj ligiFare_Sa je napisao/la:Braco kazem vam, sto se tice titule i Evrope u ovoj sezoni, ne ocekujte previse !
Ova uprava zapravo radi sve ono sto mi pricamo izmedju sebe,znaci bukvalno ljudi ispunjavaju sve sto navijaci zele,jer oni i jesu izasli iz nas
Ovo za legeu,cuo sam da ce dresovi biti ljepi,ali da se jos ne izlazi u javnost sa dizajnom dok ne dodje prvi kontigent u Sarajevo.
Narucice se veci kontigent tako da ce se moci kupiti identicni dresovi kakve nose i igraci,sto bi rekli orginali
Vrlo vjerovatno cemo imati neku verziju dresova koji su vec uradjeni u bordo boji,tako da eto kome nije mrsko moze roviti po njihovoj veb stranici
Ovo sve nenormalno dobro ide,hvala Bogu dragome....samo jako

Ovo za legeu,cuo sam da ce dresovi biti ljepi,ali da se jos ne izlazi u javnost sa dizajnom dok ne dodje prvi kontigent u Sarajevo.
Narucice se veci kontigent tako da ce se moci kupiti identicni dresovi kakve nose i igraci,sto bi rekli orginali

Vrlo vjerovatno cemo imati neku verziju dresova koji su vec uradjeni u bordo boji,tako da eto kome nije mrsko moze roviti po njihovoj veb stranici

Ovo sve nenormalno dobro ide,hvala Bogu dragome....samo jako

daj Boze da nam ti legea dresovi budu lijepi
steta za nike 

Vince Carter-Best Dunker of All Time!
Sve to stoji ali kad su onako jadni strumfovi mogli kupiti par utakmica i sudija te uzeti titulu ne vidim sto to i mi ove sezone ne bi uradili? Znam da se BP i nova uprava zalazu za fair-play, medjutim fair-play vazi samo u Evropi. U nasoj ligi je javasluk, kriminal, trgovina, podmetanje, potkradanje i sve ostalo, tu nema fair-playa. Sistemsko rjesavanje problema u klubu je OK i to je nesto od cega bi dugorocno trebali profitirati ali kad je vec ovako dobra atmosfera sta fali da se malo i 'pogura', pa ja, nije sramotaBatistuta je napisao/la:Upravo je to suština stvari.meni je takođe bitnije da se radi sistemski i transparentno i da bukvalno svaki dan nam ljudi iz uprave potvrđuju da se radi punim tempom..ova sezona rezultatski je po meni bitno osigurati evropu na neki način eventualno kup osvojiti,a sve što bude više je veći uspjeh..a već slijedeće i sezona u budućnosti postati klub koji je daleko ispred svih u našoj ligiFare_Sa je napisao/la:Braco kazem vam, sto se tice titule i Evrope u ovoj sezoni, ne ocekujte previse !

POTPISFare_Sa je napisao/la:Braco kazem vam, sto se tice titule i Evrope u ovoj sezoni, ne ocekujte previse !
I jos bi dodao licno mene vise su zadovoljile neke stvari tipa godisnje karte,led ekran,stipendija za igora,konacno normalan razgovor s navijacima nego neka obecanja o tituli prije svega jer ipak idemo polahko kad se sistamatski i profesionalni radi vjerujte rezultati nece izostat pa prema ni titule ni evrope (namjerno u mnozini jer nadam se da ce ovo dugo trajat) jer znaM inace kakav je nas mentalitet pa prema tome polahko braco krenula je BORDO MASINA

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- TitleMaster
- Kontakt:
Drago mi je pravo sto se ovako dobro radi u klubu, sve sto su uradili za sada je vise nego dosad svi sto su radili. I mo lim Boga dragog da se ovako nastavi da se nesto ne desi jer sve je sjajno divno i bajno, sto bi rekli "Previse dobro da bi bilo istinito". Zato molim svaki dan kada procitam nesto novo da se uradilo u klubo da me neko probudi jer mislim da sanjam
. Ovo je se cekalo tako dugo da je za nepovjerovati.

Ovakva euforija oko uprave (kako je to ono pravo što se čeka godinama,ma sve superiška,napravljen plan vračanja dugova,podvlači se crta na javašluk prethodne uprave) je uobičajena za svaku upravu koja dodje na vlast.
Zato ja nisam preveliki optimista.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- sarajlija89
- Kontakt:
rumbalija je napisao/la:Ovakva euforija oko uprave (kako je to ono pravo što se čeka godinama,ma sve superiška,napravljen plan vračanja dugova,podvlači se crta na javašluk prethodne uprave) je uobičajena za svaku upravu koja dodje na vlast.
stani..ti za selju navijas jel tako???
tako da i ne trebas biti prevelik optimista

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, Fudo, JavierBosnia, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 115 gostiju.