Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Dadneš 350, tj. 300 jer sam sve kod njih uzeo za grafičku i opet nisam zadovoljan što mi fps padne na 80 kada tabam dok sam u gameu.
gtx750ti 2gb ddr5 kod mene grafička.
gtx750ti 2gb ddr5 kod mene grafička.
R9 270X je najjeftinija grafa za ozb gamera.
Naravno svak bi 290X, 390X il Fury x (u mislima) itd., ali za neki prosjecni budzet ova 270-ka je vise neg solidna.
Naravno svak bi 290X, 390X il Fury x (u mislima) itd., ali za neki prosjecni budzet ova 270-ka je vise neg solidna.
A smooth sea never made a skilled sailor.
RX 470 4GB ili GTX 1060 3GB za ugodan FHD 60 fps gaming
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Promijenio sata kabal, evo sve fercera da ga ne ureknembodi123 je napisao/la:Probaj neku drugu maticnu, vjerovatno su portovi na njoj otisli.VGS je napisao/la:Pozz raja, imam problem sa racunarom vec duze vrijeme pa da vidim zna li neko u cemu je konkretno problem ja nisam bas neki znalac oko ovoga
E ovako, prvo mi je pokazivalo pri dizanju sistema neki disk error i nije radio racunar. Hard disk sam kupio prosle godine potpuno nov trebalo bi da je sve uredu sa njim. Onda sam prikljucio onaj kabal sto ide iz hard diska na drugi input na maticnoj, ima ih 3 dva crvena i jedan crni i kad sam promijenio radio je neko vrijeme i isti problem. Ista stvar se desila i kad sam prikljucio na crni i evo dan danas imam isti problem. Najgluplje je sto on radi sasvim ok po 2-3 dana i onda isti problem ako je upaljen sve zaledi moram ga restartovati i onda izbaci neki disk error i nece proraditi dok ne prebacim na neki drugi prikljucak na maticnoj. Pokusao sam i sa starim hard diskom za koji nisam siguran da je bas najispravniji i desila se ista stvar. Ne znam sad da li je do maticne il do hard diska, sta da radim
Halalite na duzem postu, mozda nisam najbolje ni objasio rekoh vec nisam neki znalac oko ovakvih stvari. Pomagajte![]()
dobro vidjecu uzet cu neku do 150 km valjda se moze naci
- Stone Island
- Kontakt:
Momci, ako može mala pomoć ko se razumije. Na sestrinom laptopu je prestao raditi touchpad, haj' mo reći ničim izazvano, i sad čitam kako se može i zaključati te otključati. Bi li mi neko objasnio kako to da riješim ? Ne mogu baš provaliti sam.
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
GT710 2GB DDR3 jel ova skupa ae ko se razumije nek se javi
Prvo probas ovo: FN+ F9, a ak ne upali imas jos FN +F5 i FN + F6.Stone Island je napisao/la:Momci, ako može mala pomoć ko se razumije. Na sestrinom laptopu je prestao raditi touchpad, haj' mo reći ničim izazvano, i sad čitam kako se može i zaključati te otključati. Bi li mi neko objasnio kako to da riješim ? Ne mogu baš provaliti sam.
Unaprijed hvala.
Ak nista od toga ne pomagalo, ides u device manager i trazis Mice and other pointing device. E sada mozes naletiti da se zove clickpad, touchpad ili pointing device... Ako nema nikakvog zutog usklicnika, desni klik na to i uninstal. Nakon toga restart laptop i trebalo bi proraditi, a ako imas zuti usklicnik, trazis update drivera.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Evolve
- Kontakt:
Koje je marke laptop, ako je HP, na touchpadu da li ti svijetli u kutu lampica? Ako da klikni tu, druge opcije gore kolega iznad vec nabrojao...
NK Široki Brijeg
Ima li neko link za download Corela?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
http://www.olx.ba/artikal/23344501/powe ... -gddr5-oc/edvin55 je napisao/la:dobro vidjecu uzet cu neku do 150 km valjda se moze naci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kombinacijom tipke "Fn" sa F1-F12 (trebao bi biti nacrtan touchpad)Stone Island je napisao/la:Momci, ako može mala pomoć ko se razumije. Na sestrinom laptopu je prestao raditi touchpad, haj' mo reći ničim izazvano, i sad čitam kako se može i zaključati te otključati. Bi li mi neko objasnio kako to da riješim ? Ne mogu baš provaliti sam.
Unaprijed hvala.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
http://pirateunblocker.com/torrent/1437 ... s_Suite_X8High je napisao/la:Ima li neko link za download Corela?
Vrati ti mene dosta godina unazad, period u 8. razredu kada sam se spremao za takmicenje iz informatike. Trebalo se raditi u Corelu, ali se na kraju ipak 'takmicilo' u Basicu, sto je za mene bila nevidjena radost. Koliko sam se samo namucio s ovim programom, ne mogu ni opisati. Profesor bio gori od mene 3x, tako da sam bukvalno bio prepusten onome sto sam shvatim. Od tada vjerovatno nikad nisam ni cuo za taj, za mene nekada, famozni izraz/naziv, ni sam ne vjerujem da je moguce.
Helem, nadam se da ce link pomoci, ima najvise seedera.
P.S. Nadam se da si mislio na ovaj Corel, jer znam da ima i ona Corel VideoStudio, za uredjivanje videa, ili sta vec (nisam ga koristio).
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 02 nov 2016, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Nije skupa ali iz istog razloga nije ni neka graficka. Ok je mozda za neke starije igre, iole novije tesko i na LOW da ces mociedvin55 je napisao/la:GT710 2GB DDR3 jel ova skupa ae ko se razumije nek se javi
role ae preporuci neku sad mi je ati radeon 5450
Je li ima neko da preporuci nekog provjerenog ko prodaje RAM ? Treba mi 3-4 gb, ddr2 ?
(U Sarajevu)
(U Sarajevu)
Poslednji na kojem sam ja radio je ja mislim x4, to nekad u 4.srednjeFederer17 je napisao/la:http://pirateunblocker.com/torrent/1437 ... s_Suite_X8High je napisao/la:Ima li neko link za download Corela?
Vrati ti mene dosta godina unazad, period u 8. razredu kada sam se spremao za takmicenje iz informatike. Trebalo se raditi u Corelu, ali se na kraju ipak 'takmicilo' u Basicu, sto je za mene bila nevidjena radost. Koliko sam se samo namucio s ovim programom, ne mogu ni opisati. Profesor bio gori od mene 3x, tako da sam bukvalno bio prepusten onome sto sam shvatim. Od tada vjerovatno nikad nisam ni cuo za taj, za mene nekada, famozni izraz/naziv, ni sam ne vjerujem da je moguce.Tad' sam barem imao bruku cura oko sebe.
![]()
Helem, nadam se da ce link pomoci, ima najvise seedera.
P.S. Nadam se da si mislio na ovaj Corel, jer znam da ima i ona Corel VideoStudio, za uredjivanje videa, ili sta vec (nisam ga koristio).
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ako hoće neko moj monitor uzeti neka se javi preko pp. Još mi nije došao adapter onaj što je otišao. Dakle, 23 mjeseci garancije još ima, plaćen 416KM, o cijeni ćemo se lahko dogovoriti.
Asus gt 440 kupio sam ovu grafickuu
Širina sabirnice (bit) 128
Širina sabirnice (bit) 128
- Stone Island
- Kontakt:
anell je napisao/la:Kombinacijom tipke "Fn" sa F1-F12 (trebao bi biti nacrtan touchpad)Stone Island je napisao/la:Momci, ako može mala pomoć ko se razumije. Na sestrinom laptopu je prestao raditi touchpad, haj' mo reći ničim izazvano, i sad čitam kako se može i zaključati te otključati. Bi li mi neko objasnio kako to da riješim ? Ne mogu baš provaliti sam.
Unaprijed hvala.
Evolve je napisao/la:Koje je marke laptop, ako je HP, na touchpadu da li ti svijetli u kutu lampica? Ako da klikni tu, druge opcije gore kolega iznad vec nabrojao...
Acer.Asteriks je napisao/la:Prvo probas ovo: FN+ F9, a ak ne upali imas jos FN +F5 i FN + F6.Stone Island je napisao/la:Momci, ako može mala pomoć ko se razumije. Na sestrinom laptopu je prestao raditi touchpad, haj' mo reći ničim izazvano, i sad čitam kako se može i zaključati te otključati. Bi li mi neko objasnio kako to da riješim ? Ne mogu baš provaliti sam.
Unaprijed hvala.
Ak nista od toga ne pomagalo, ides u device manager i trazis Mice and other pointing device. E sada mozes naletiti da se zove clickpad, touchpad ili pointing device... Ako nema nikakvog zutog usklicnika, desni klik na to i uninstal. Nakon toga restart laptop i trebalo bi proraditi, a ako imas zuti usklicnik, trazis update drivera.
Izgleda da je nešto drugo u pitanju jer evo kaže da je i ona to probala.
U svakom slučaju, hvala na pomoći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.