ne vidim ja da je on neka ozbiljna opcija u napadu, vise puta je znao ostajati sam, no igraci, Monroe prije svega, su to uglavnom ignorisali.
Ne moze se bas ni reci da nije usao u sutersku formu, prvu tekmu je bio los, no u druge dvije je uzeo jako malo suteva. Proslu tekmu je koliko znam imai 1-3 s tim da mu je jedna s distance bukvalno izasla iz kosa. Vecinu suteva za 3 je dosada uzimao iz teskih pozicija, nema tu nekih akcija da ga se ostavi otvorenog. Koliko je to radi Mirze tj njegovog kretanja ili mozda radi toga sto se ne igra nista na njega, to je tesko sada reci.
Ono sto nikada kod njega nisam volio je sto je on tamo u NBA uvijek bio neki finjak kojem uvijek jako mnogo treba da zadobije respect saigraca. Barem se meni tako cini... Juka s druge strane je susta suprotnost.
Ove Buckse do ove godine nisam gledao, no ne vidim ovdje neki veliki potencijal. Dosta divlje igre, previse izolacije sa nekim wannabe jordan potezima grka i parkera koji u ove tri tekme previse forsiraju. Kao sto neko rece, sezona je duga, vidjet cemo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)