FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Busquets jos jednom pokazao da njegovo vrijeme lagano prolazi, jednostavni nedostatak fizicke spremnosti ili taj atletski dio igraca fali u njemu, cim je malo zesci tempo, njega ni na karti, redovno greske pravi i jedan od je od najlosijih u svim utakmicama viseg tempa.
Jucer je Roberto katastrofalno odigrao, pod pritiskom je previse gresaka pravio i nije mogao da isprati igrace Citya, on apsolutno moze igrati desno kad su utakmice sporijeg tempa, ali ovako se vidi ociti manjak te nenormalne fizicke spremnosti i brzine koju mnogi bocni igraci posjeduju. Ali dobro, bolje da sada pogrijesi i nastoji popraviti nego pred kraj sezone.
Gomes i Umtiti su odlicno odigrali, mnogo napada su presjekli ili zadrzali loptu zbog njihove snage, visine ili u slucaju Umtitija odlicne skok igre.
Rakitic dok moze da trci nema mu se sta reci, ali ovako ponekad nestane i jednostavno nemamo sredine bez njega. Naravno ni on ni Busquets nisu krivci, nego jednostavno nisu igraci koji mogu pratiti taj visoki tempo.
MSN je odigrao ok utakmicu, nista specijalno, mogu i moraju puno bolje.
Arda je ocajan bio, Rafinha prekasno usao da uopce ista napravi.
Sve u svemu mislim da je City odigrao fantasticu utakmicu, odigrao je fantasticno poluvrijeme i imao faze u kojima su nestali i tu smo ih trebali dotuci, Robertova greska je okrenula utakmicu iz neke opustene atmosfere i sigurne pobjede Barce u nevjerovatan tempo koji su igraci Citya nametnuli i nasi nisu to mogli da isprate.
Gundogan i De Bruyne su dva nevjerovatna igraca, kakva steta sto nisu kod nas zavrsili, a itekako smo imali sansu da ih dovedemo.
Jucer je Roberto katastrofalno odigrao, pod pritiskom je previse gresaka pravio i nije mogao da isprati igrace Citya, on apsolutno moze igrati desno kad su utakmice sporijeg tempa, ali ovako se vidi ociti manjak te nenormalne fizicke spremnosti i brzine koju mnogi bocni igraci posjeduju. Ali dobro, bolje da sada pogrijesi i nastoji popraviti nego pred kraj sezone.
Gomes i Umtiti su odlicno odigrali, mnogo napada su presjekli ili zadrzali loptu zbog njihove snage, visine ili u slucaju Umtitija odlicne skok igre.
Rakitic dok moze da trci nema mu se sta reci, ali ovako ponekad nestane i jednostavno nemamo sredine bez njega. Naravno ni on ni Busquets nisu krivci, nego jednostavno nisu igraci koji mogu pratiti taj visoki tempo.
MSN je odigrao ok utakmicu, nista specijalno, mogu i moraju puno bolje.
Arda je ocajan bio, Rafinha prekasno usao da uopce ista napravi.
Sve u svemu mislim da je City odigrao fantasticu utakmicu, odigrao je fantasticno poluvrijeme i imao faze u kojima su nestali i tu smo ih trebali dotuci, Robertova greska je okrenula utakmicu iz neke opustene atmosfere i sigurne pobjede Barce u nevjerovatan tempo koji su igraci Citya nametnuli i nasi nisu to mogli da isprate.
Gundogan i De Bruyne su dva nevjerovatna igraca, kakva steta sto nisu kod nas zavrsili, a itekako smo imali sansu da ih dovedemo.
Nema šta, ovim neoborivim argumentom, si zaista srušio mit o Alvesu u velikim utakmicama.Mokes je napisao/la:Opet mit o Alvesu i velikim utakmicama.
Za vrijeme njegovog mandata u Barci, Barca je odigrala 3 finala CL. Slucajno ili ne, u 1 od ta 3 finala nije primila go i to bas kad Alves nije igrao
Kako objašnjavaš to da u Španiji igra na nivou ?Furymaker je napisao/la:Busquets jos jednom pokazao da njegovo vrijeme lagano prolazi, jednostavni nedostatak fizicke spremnosti ili taj atletski dio igraca fali u njemu, cim je malo zesci tempo, njega ni na karti, redovno greske pravi i jedan od je od najlosijih u svim utakmicama viseg tempa
Najvece pojacanje za nas ove sezone.Donnie Darko je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zato je u napadu jedan igrac vise na kojeg treba obratiti paznju. Isto kao Marcelo u Realu.Mokes je napisao/la:Opet mit o Alvesu i velikim utakmicama.
Za vrijeme njegovog mandata u Barci, Barca je odigrala 3 finala CL. Slucajno ili ne, u 1 od ta 3 finala nije primila go i to bas kad Alves nije igrao
Inace, poraz na Pizjuanu i bod na Anoeti na sljedeca dva gostovanja. Svi sretni i zadovoljni.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Koliko je utakmica odigrano ovako visokog inteziteta u prosloj i ovoj sezoni i kako je on odigrao u njima?Rajaz je napisao/la:Kako objašnjavaš to da u Španiji igra na nivou ?Furymaker je napisao/la:Busquets jos jednom pokazao da njegovo vrijeme lagano prolazi, jednostavni nedostatak fizicke spremnosti ili taj atletski dio igraca fali u njemu, cim je malo zesci tempo, njega ni na karti, redovno greske pravi i jedan od je od najlosijih u svim utakmicama viseg tempa
Lako je igrati u opustenom abijentu protiv slabih protivnika, takve utakmice moze i Rakitic igrati kao zadnji vezni.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Prodat ga Cityju dok još nije kasno.
U prosloj je ibogami bio brutalan. Ja bih ga odmah po vaznosti stavio iza Messija. Mislim moze se i bez Messija jedan odredjeni period, ali onda Suki i Neymar moraju biti u fantasticnoj formi, dok za Busija vec nema zamjene.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
O majko, Busquets odigra par utakmica losih u 7 godina i odmah bi ga prodavali, kakvi strucnjaci
Za one koji bi ga prodali, savjetovao bih da pogledate par utakmica protiv malo jacih protivnika kako je to izgledalo kada on nije igrao, prvenstveno prvo poluvrijeme protiv Bilbaa u kupu kralja prosle godine na Nou Campu. Tad je Mascherano igrao zadnjeg veznog, nismo mogli iznijeti lopte 45 minuta. Bilbao nam je u tom poluvremenu stvorio 3 puta vise sansi od City-a u obe zadnje utakmice, samo sto nisu pogadjali.
Guardiola je izjavio da je prvo mjesto rezervisano za Barcelonu i da ce vas ovakav tim u 8 od 10 utakmica dobiti, ali da je ponosan na igrace koji su dokazali da ih moze koristiti i u kontrama.
E sad, po meni Guardiola je u drugom poluvremenu prekopirao igru Celte iz prvog poluvremena protiv nas. Sredina nije postojala i onda je dolazilo do greski, koje protiv Barce moras znat i iskoristiti. Dosta ekipa stvori puno sansi protiv Barce ali nemaju srece, dok Celta i City su od 5 prilika utrpali 3 gola i to je to.
Guardiola je izjavio da je prvo mjesto rezervisano za Barcelonu i da ce vas ovakav tim u 8 od 10 utakmica dobiti, ali da je ponosan na igrace koji su dokazali da ih moze koristiti i u kontrama.
E sad, po meni Guardiola je u drugom poluvremenu prekopirao igru Celte iz prvog poluvremena protiv nas. Sredina nije postojala i onda je dolazilo do greski, koje protiv Barce moras znat i iskoristiti. Dosta ekipa stvori puno sansi protiv Barce ali nemaju srece, dok Celta i City su od 5 prilika utrpali 3 gola i to je to.
27.10.2020
Nisam gledao tekmu, ko je yebe, važna je Sevilla 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
MSN je operisan od defanzive (nešto malo Neymar je pomagao u prvom pol. i odustao kasnije), a protiv Citya i slicnih ozbiljnijih ekipa se mora trcati u oba pravca, ganjati lopta kad je posjed kod protivnika, pomagati u odbrani. Morat ce Lucho stisnuti petlju i narediti njima trojici da se u jakim utakmicama podrede citavoj ekipi i ganjaju po terenu kad nemaju loptu. Sinoc je to falilo, falila je agresivnost u duelima, da se osvajaju lopte. Tu je City izdominirao u drugom poluvremenu, bruku onih "nicijih lopti" su osvojili jer su igrali sa mudima, bili mnogo agresivniji.
Raketa je sinoc trcao ko lud za trojicu i normalno da ce ispuhati oko 60 minute, Busquets sam ne može držati centar kad nemamo loptu u posjedu, Roberto ne može sam držati desnu stranu odakle navaljuju Silva i Kolarov iz drugog plana itd....yebeno je to sve pokrivati kad imaš tri igraca koji igraju samo iznad centra (MSN).
Glupost je pominjati neku prodaju Busquetsa
ali treba reci da je covjek od pocetka sezone u vrlo lošoj formi
ne treba ni pominjati koliko je on bitan za Barcin sistem igre.
Raketa je sinoc trcao ko lud za trojicu i normalno da ce ispuhati oko 60 minute, Busquets sam ne može držati centar kad nemamo loptu u posjedu, Roberto ne može sam držati desnu stranu odakle navaljuju Silva i Kolarov iz drugog plana itd....yebeno je to sve pokrivati kad imaš tri igraca koji igraju samo iznad centra (MSN).
Glupost je pominjati neku prodaju Busquetsa
E upravo to, slazem se. MSN ne mora igrati odbranu protiv timova koje redovno nabijamo u ligi, ali kad su jace tekme , jednostavno, MORA. Pa mi smo Reala na Bernabeu dobili upravo tim, krila pomagala bekovima, svaka lopta nasa bila, i odbijanci. Jucer u drugom poluvremenu, svaki odbijanac bio City-ev.let3 je napisao/la:MSN je operisan od defanzive (nešto malo Neymar je pomagao u prvom pol. i odustao kasnije), a protiv Citya i slicnih ozbiljnijih ekipa se mora trcati u oba pravca, ganjati lopta kad je posjed kod protivnika, pomagati u odbrani. Morat ce Lucho stisnuti petlju i narediti njima trojici da se u jakim utakmicama podrede citavoj ekipi i ganjaju po terenu kad nemaju loptu. Sinoc je to falilo, falila je agresivnost u duelima, da se osvajaju lopte. Tu je City izdominirao u drugom poluvremenu, bruku onih "nicijih lopti" su osvojili jer su igrali sa mudima, bili mnogo agresivniji.
Raketa je sinoc trcao ko lud za trojicu i normalno da ce ispuhati oko 60 minute, Busquets sam ne može držati centar kad nemamo lopte, Roberto ne može sam držati desnu stranu odakle navaljuju Silva i Kolarov iz drugog plana....yebeno je to sve pokrivati kad imaš tri igraca koji igraju samo iznad centra (MSN).
Glupost je pominjati neku prodaju Busquetsaali treba reci da je covjek od pocetka sezone u vrlo lošoj formi
Mi smo LP osvojili upravo tako sto je MSN puno pomagao. Suarez je vrsio strasan pritisak na stopere, vracao se , pomagao.
Mislim da je razlog i u tome sto je fkt nebitna utakmica jucer bila, a pogotovo pred tesko gostovanje za 3 dana. Ali moraju se dozvat i pomagati citavoj ekipi jer sad sezona tek krece , utakmice su svaka 3 dana.
27.10.2020
Pa to je to.leorey je napisao/la:E upravo to, slazem se. MSN ne mora igrati odbranu protiv timova koje redovno nabijamo u ligi, ali kad su jace tekme , jednostavno, MORA. Pa mi smo Reala na Bernabeu dobili upravo tim, krila pomagala bekovima, svaka lopta nasa bila, i odbijanci. Jucer u drugom poluvremenu, svaki odbijanac bio City-ev.let3 je napisao/la:MSN je operisan od defanzive (nešto malo Neymar je pomagao u prvom pol. i odustao kasnije), a protiv Citya i slicnih ozbiljnijih ekipa se mora trcati u oba pravca, ganjati lopta kad je posjed kod protivnika, pomagati u odbrani. Morat ce Lucho stisnuti petlju i narediti njima trojici da se u jakim utakmicama podrede citavoj ekipi i ganjaju po terenu kad nemaju loptu. Sinoc je to falilo, falila je agresivnost u duelima, da se osvajaju lopte. Tu je City izdominirao u drugom poluvremenu, bruku onih "nicijih lopti" su osvojili jer su igrali sa mudima, bili mnogo agresivniji.
Raketa je sinoc trcao ko lud za trojicu i normalno da ce ispuhati oko 60 minute, Busquets sam ne može držati centar kad nemamo lopte, Roberto ne može sam držati desnu stranu odakle navaljuju Silva i Kolarov iz drugog plana....yebeno je to sve pokrivati kad imaš tri igraca koji igraju samo iznad centra (MSN).
Glupost je pominjati neku prodaju Busquetsaali treba reci da je covjek od pocetka sezone u vrlo lošoj formi
Mi smo LP osvojili upravo tako sto je MSN puno pomagao. Suarez je vrsio strasan pritisak na stopere, vracao se , pomagao.
Mislim da je razlog i u tome sto je fkt nebitna utakmica jucer bila, a pogotovo pred tesko gostovanje za 3 dana. Ali moraju se dozvat i pomagati citavoj ekipi jer sad sezona tek krece , utakmice su svaka 3 dana.
Vidio si i sam koliko je sinoc City imao presjecenih lopti, odakle su odmah sjevale polukontre i kontre. Nedopustivo mnogo grešaka u pasovima.
A sve zbog toga što se MSN ne krece nazad, na traže svojim kretnjem loptu, vec cekaju da im Busi/Raketa/Gomes dostave lopte.
Prvo poluvrvijeme je bilo vrlo dobro, onaj gol što je Barca zabila je perfektno odrađena kontra, Messi je povukao kontru ispred gola Barce (što znaci da su se vracali nazad i pomagali)...međutim, u drugom pol. je bilo totalno odustvo njih trojice (MSN)
Što kažeš, morat ce MSN mnogo ozbiljnije trcati i pomagati nazad.
Jedino pozitivno je to da je tek 11. mjesec. U prošloj sezoni smo ovako igrali 2-3 mjeseca pri kraju 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
MSN najlosiji ,pa svi ostali.
Odbranu igra citava ekipa ,ne 6 igraca.Pretprosle godine su to igrali fabtaticno i djelovali nikada jace ,ove godine ,losije nego li lani.Da li je ovo samo punjenje baterija ,vidjet cemo.Svakako gurati Paca mnogo vise u igru ,on je igrac visokog tempa.
Iniesta je sredina teren ,Gomes nema muda ,Arda mnogo bolje pokriva krilnu poziciju.
Naredna utakmica je od ogromne vaznosti ,Sevilla je neunistiva kuci ,ispit nad ispitima.
Odbranu igra citava ekipa ,ne 6 igraca.Pretprosle godine su to igrali fabtaticno i djelovali nikada jace ,ove godine ,losije nego li lani.Da li je ovo samo punjenje baterija ,vidjet cemo.Svakako gurati Paca mnogo vise u igru ,on je igrac visokog tempa.
Iniesta je sredina teren ,Gomes nema muda ,Arda mnogo bolje pokriva krilnu poziciju.
Naredna utakmica je od ogromne vaznosti ,Sevilla je neunistiva kuci ,ispit nad ispitima.
Busquets se zapustio, tačno, ali to što Barcina igra već mjesec dana izaziva povraćanje nije do Busquetsa.Furymaker je napisao/la:Koliko je utakmica odigrano ovako visokog inteziteta u prosloj i ovoj sezoni i kako je on odigrao u njima?Rajaz je napisao/la:Kako objašnjavaš to da u Španiji igra na nivou ?Furymaker je napisao/la:Busquets jos jednom pokazao da njegovo vrijeme lagano prolazi, jednostavni nedostatak fizicke spremnosti ili taj atletski dio igraca fali u njemu, cim je malo zesci tempo, njega ni na karti, redovno greske pravi i jedan od je od najlosijih u svim utakmicama viseg tempa
Lako je igrati u opustenom abijentu protiv slabih protivnika, takve utakmice moze i Rakitic igrati kao zadnji vezni.
Kada imaš Busquetsa i natjeraš ga da trči jer nema kontrole u veznom redu, logično je da neće biti isti. Bolji primjer od utakmice na Etihadu, gdje si imao dva dijametralno suprotna poluvremena, nećeš ćeš naći. U prvom Barcelona kontroliše posjed - Busquets sjajan. U drugom gubiš kontrolu, upadaš u run 'n gun fudbal i Busquets odjednom izgleda kao bivši fudbaler. Uzmi pogledaj ponovo utakmicu, izmjeri rastojanje između defanzivne i ofanzivne linije i vidjet ćeš problem. Neigranje Inieste naravno nije pomoglo. Andres je nenadoknadiv.
Drugi primjer je španska reprezentacija za koju Busquets opet igra na nivou.
Problem ekipe, ne pojedinca. Na treneru je da ga pokuša riješiti.
Baj d vej, mišljenja sam da je ovo zadnja sezona Enriquea na klupi.
Gle, ja se slazem da kad Barca ima loptu i kad oni kontroliraju tempo da Busquets fantasticno izgleda, mislim to nije uopce upitno, jedino upitno je da li on moze da igra van tog sistema, jer ove utakmice visokog tempa se na njemu najvise odraze, napisao sam da ni Rakitic nista bolje nije izgledao, imamo 3 igraca koji jako malo igraju defanzivu, pritisak rijetko vrse, a vezni igraci ni to ne rade ni priblizno kao sto se nekad radilo.
Meni je Barca neglediva jos od onog pada na guzicu pred kraj prosle sezone, i kad smo 4 komada dali Cityu, nismo puno bolje izgledali, vezni red nam je po nama jako tanak u odnosu na ono sto smo imali i sta bi trebali imati.
Ja sad ne tvrdim da Busquetsa treba prodavati, samo kazem da u slicnim utakmicama on itekako ispasta kad Rakitic fizicki padne, naravno bez Inieste se ne moze uspostaviti kontrola na sredini, a bez presinga ce itekako biti ekipa koji mogu igrati brzo i direktno kao sto je to City odradio.
Spanjolska repka je na Euru imala isti problem, fizicki su bili inferiorni a igra se izgleda razvija u tom pravcu vise nego u tehnickom sto itekako steti i Barci i Spanjolskoj.
Naravno nije smak svijeta, povratak Piquea, Albe, Inieste, napredak Umtitija, Rafinhe, Denisa, Gomesa je svakako ocekivan, MSN je tu takodjer, ne brinem se ja jos uvijek za Barcu.
Sevilla u nedjelju je sljedeca, to se mora dobiti i mora se dobra utakmica odigrati, iskreno se nadam da ce Rafinha dobiti priliku uz Gomesa od prve minute ako Iniesta ne bude spreman.
Meni je Barca neglediva jos od onog pada na guzicu pred kraj prosle sezone, i kad smo 4 komada dali Cityu, nismo puno bolje izgledali, vezni red nam je po nama jako tanak u odnosu na ono sto smo imali i sta bi trebali imati.
Ja sad ne tvrdim da Busquetsa treba prodavati, samo kazem da u slicnim utakmicama on itekako ispasta kad Rakitic fizicki padne, naravno bez Inieste se ne moze uspostaviti kontrola na sredini, a bez presinga ce itekako biti ekipa koji mogu igrati brzo i direktno kao sto je to City odradio.
Spanjolska repka je na Euru imala isti problem, fizicki su bili inferiorni a igra se izgleda razvija u tom pravcu vise nego u tehnickom sto itekako steti i Barci i Spanjolskoj.
Naravno nije smak svijeta, povratak Piquea, Albe, Inieste, napredak Umtitija, Rafinhe, Denisa, Gomesa je svakako ocekivan, MSN je tu takodjer, ne brinem se ja jos uvijek za Barcu.
Sevilla u nedjelju je sljedeca, to se mora dobiti i mora se dobra utakmica odigrati, iskreno se nadam da ce Rafinha dobiti priliku uz Gomesa od prve minute ako Iniesta ne bude spreman.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Busquets je Busquets - najbolji zadnji vezni na svijetu, ali uprkos tome nije Leo Messi i ovisi od konteksta i okruženja u koji ga se stavi. Pogotovo u ovoj fazi karijere kada mu se na leđa stavlja puno više od onoga što može podnijeti. Ne mora se biti pretjerano inteligentan i zaključiti da je jedna priča igrati sa Xavijem i Iniestom u veznom redu i u sistemu u kojem lijevo krilo tačno zna gdje mora biti u trenutku kad je lopta kod golmana i putuje ka desnom beku u prvoj fazi napada, a posve druga sa Rakitićem i Gomesom i u sistemu gdje je prednjoj trojci dozvoljeno hladiti mudnu kesu po gubitku lopte. Dovoljno je uporediti način igranja odbrane Pedra i Ville i danas Messija i Neymara za zaključak da se na leđa ove odbrane i veznog reda stavlja preveliki teret. Kako kaže lik sa avatara, pitanje kvalitete defanzivca je pitanje površine koju mora braniti, a Busquets trenutno brani hektare i za to je lično najmanje kriv. Današnji fudbal ne dopušta igranje odbrane sa sedam igrača nikome pa ni Barceloni.
Ako su nekome potrebi dokazi gore iznesenih tvrdnji neka pogleda reakcije ostalih devet igrača u polju protiv Guardiolinog Bayerna na Nou Campu i ovog Cityja na Etihadu neku noć. Bez gledanja na Busquetsa, razlika je više nego očigledna.
Ako su nekome potrebi dokazi gore iznesenih tvrdnji neka pogleda reakcije ostalih devet igrača u polju protiv Guardiolinog Bayerna na Nou Campu i ovog Cityja na Etihadu neku noć. Bez gledanja na Busquetsa, razlika je više nego očigledna.
Feldmarschall je napisao/la:Busquets je Busquets - najbolji zadnji vezni na svijetu, ali uprkos tome nije Leo Messi i ovisi od konteksta i okruženja u koji ga se stavi. Pogotovo u ovoj fazi karijere kada mu se na leđa stavlja puno više od onoga što može podnijeti. Ne mora se biti pretjerano inteligentan i zaključiti da je jedna priča igrati sa Xavijem i Iniestom u veznom redu i u sistemu u kojem lijevo krilo tačno zna gdje mora biti u trenutku kad je lopta kod golmana i putuje ka desnom beku u prvoj fazi napada, a posve druga sa Rakitićem i Gomesom i u sistemu gdje je prednjoj trojci dozvoljeno hladiti mudnu kesu po gubitku lopte. Dovoljno je uporediti način igranja odbrane Pedra i Ville i danas Messija i Neymara za zaključak da se na leđa ove odbrane i veznog reda stavlja preveliki teret. Kako kaže lik sa avatara, pitanje kvalitete defanzivca je pitanje površine koju mora braniti, a Busquets trenutno brani hektare i za to je lično najmanje kriv. Današnji fudbal ne dopušta igranje odbrane sa sedam igrača nikome pa ni Barceloni.
Ma nema sta , jasno je svakom prosjecnom gledaocu da je danas nogomet na vecoj razini , gdje ti ekipa mora biti 100 % fizicki spremna. Poenta je da krila moraju pomagati bekovima u jacim utakmicama i to je to. Roberto jeste odigrao najlosije, ali bio je konstantno na streljani Cityevog krila i beka. To ne mozes pokrit nikako.
Dobro je napisano gore, pogledajte samo kakvu odbranu su igrali protiv Guardiolinog Bayerna na Nou Campu i kakvu sad u Engleskoj. Sva trojica bi da daju golove , da slave, a niko da muda otegne na terenu i da pomogne odbrani. Ne moze to tako protiv top klubova.
Ali treba biti malo i realan , potpuno nebitna utakmica, tesko gostovanje za 4 dana i to je to. Izgledat ce ovo drugacije u knock-out fazi, uvjeren sam. Nas izbacit moze samo Atletico, niko vise.
Dobro je napisano gore, pogledajte samo kakvu odbranu su igrali protiv Guardiolinog Bayerna na Nou Campu i kakvu sad u Engleskoj. Sva trojica bi da daju golove , da slave, a niko da muda otegne na terenu i da pomogne odbrani. Ne moze to tako protiv top klubova.
Ali treba biti malo i realan , potpuno nebitna utakmica, tesko gostovanje za 4 dana i to je to. Izgledat ce ovo drugacije u knock-out fazi, uvjeren sam. Nas izbacit moze samo Atletico, niko vise.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.