Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Haris Medunjanin
mudonja dominira za zidove
, prvo gol u debiju pa onda assist protiv genta
Medunjanin ce izgleda postati kao Edo Maajka, nadje sebi neku zidovku, udate se i predje na njenu vjeru i ostane uljez tamo.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
ko ti je rekao da je edo maajka presao u zidove,mislim po vjeriPauk je napisao/la:Medunjanin ce izgleda postati kao Edo Maajka, nadje sebi neku zidovku, udate se i predje na njenu vjeru i ostane uljez tamo.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
prvijenac mudonje u dresu maccabia protiv mogrena!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel s 30 metara?steve-o je napisao/la:prvijenac mudonje u dresu maccabia protiv mogrena!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ne pise na livescore-uomerbavarac je napisao/la:Jel s 30 metara?steve-o je napisao/la:prvijenac mudonje u dresu maccabia protiv mogrena!![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
sigurno iako sam samo ovo izvukaoomerbavarac je napisao/la:Jel s 30 metara?steve-o je napisao/la:prvijenac mudonje u dresu maccabia protiv mogrena!![]()
52' Medunjanin (M. Tel-Aviv) scores!
@steve-o
Sto si mi postavio bivsu na avatar ba ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
heheKONGO je napisao/la:@steve-o
Haj napisi jednom normalno ime momka ili ga zaobidji ide mi na **** to tvoje prenemaganje i vrijedjanje covjeka zamisli da ja tebi odgovorim na svaki tvoj post koji uputis njemu vrijedjanjem.steve-o je napisao/la:prvijenac mudonje u dresu maccabia protiv mogrena!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
haj mi cemo njega zvati "****-o"pile87 je napisao/la:Haj napisi jednom normalno ime momka ili ga zaobidji ide mi na **** to tvoje prenemaganje i vrijedjanje covjeka zamisli da ja tebi odgovorim na svaki tvoj post koji uputis njemu vrijedjanjem.steve-o je napisao/la:prvijenac mudonje u dresu maccabia protiv mogrena!
- Groundhopper
- Kontakt:
Ima li gdje snimak gola protiv Mogrena??
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
i ja sam gledao, nema nigdje gol mudonje..
Haris je upravo dao gol u sestoj minuti protiv Mogrena za Macabi, cini mi se da sabija dole.
- majestic24
- Kontakt:
Zabi ga cojk ponovo i to ekipi Mogren Budve.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
jel sa 30 metara ?majestic24 je napisao/la:Zabi ga cojk ponovo i to ekipi Mogren Budve.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- majestic24
- Kontakt:
Ne bih ti znao reci Bgm...isti je qrac ,s 30 ili s 5 metara...racuna se kao jedan gol.juznjak> je napisao/la:jel sa 30 metara ?majestic24 je napisao/la:Zabi ga cojk ponovo i to ekipi Mogren Budve.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Nisam gledao od pocetka,ukljucio se u 15-16 minuti i ovi levati nikako da puste repeticiju gola.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zabi ga mudonja bogami
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Na kom kanalu gledas?Devil je napisao/la:Nisam gledao od pocetka,ukljucio se u 15-16 minuti i ovi levati nikako da puste repeticiju gola.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, General505, jasmin10, Sveti i 47 gostiju.