NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Svaštara
http://www.sporcle.com/games/edjerzyk7/ ... ba-history
Uh, baš yebenica. Moram priznati da sam na polovini. Nema teorije da se sjetim više. Sturih se.
Uh, baš yebenica. Moram priznati da sam na polovini. Nema teorije da se sjetim više. Sturih se.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sad cemo pokusatiMonolog je napisao/la:http://www.sporcle.com/games/edjerzyk7/ ... ba-history

nema dikembea, on ima ubjeljivo najduze prezime

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ja sam pogodio 41/56... s tim da sam jednog slucajno pogodio (pogresno napisao lynnovo prezime i izbacilo mi igraca ispod njega)
u spoileru je moj rezultat, u slucaju da neko hoce da pogadja da ne vidi odmah odgovore
u spoileru je moj rezultat, u slucaju da neko hoce da pogadja da ne vidi odmah odgovore

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Monolog je napisao/la:http://www.sporcle.com/games/edjerzyk7/ ... ba-history
ja ni pola,bas zajeban kviz,inace sam prilicno dobar u ovim kvizovima ali ovo je zajebano bas
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
http://nbacro.com/cleveland-cavaliers/d ... mena-26964
Još od debitantske sezone LeBron James dominira na NBA parketima. Odigrao je 13 sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu od toga 12 puta All Star, MVP četiri puta, 3 naslova prvaka i tri puta MVP finala.
Bez sumnje je tijekom svoje karijere često izluđivao protivničke igrače, navijače pa i trenere. Jedan od tih trenera jeste svakako Doc Rivers koji je bio glavni trener momčadi koje su vodile bitke protiv LeBrona.
“Statistički gledano LeBron je odličan igrač ali kada vidite način na koji igra stvarno je zapanjujuće”, izjavio je Rivers te nastavio:
“Kada sam trenirao Celticse u jednoj playoff utakmici zabio je 45 poena i pomislio sam: `ovaj čovjek je u top 5 igrača svih vremena, u to nema sumnje`. Prsteni, statistika kao i način igre čini ga jednim od najboljih igrača ikada na NBA parketima, top 5 bez dvojbe. ”
Iako mnogo osporavan zbog osvajanja prstena u super momčadi Miami Heata, James je suprotno dokazao prethodne sezone kada je nosio Cavse na leđima do prvog NBA naslova u Clevelandu. Možda je još uvijek rano da se LeBron svrstava u najbolje svih vremena ali nema sumnje da dokazao svoju košarkašku veličinu.
Još od debitantske sezone LeBron James dominira na NBA parketima. Odigrao je 13 sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu od toga 12 puta All Star, MVP četiri puta, 3 naslova prvaka i tri puta MVP finala.
Bez sumnje je tijekom svoje karijere često izluđivao protivničke igrače, navijače pa i trenere. Jedan od tih trenera jeste svakako Doc Rivers koji je bio glavni trener momčadi koje su vodile bitke protiv LeBrona.
“Statistički gledano LeBron je odličan igrač ali kada vidite način na koji igra stvarno je zapanjujuće”, izjavio je Rivers te nastavio:
“Kada sam trenirao Celticse u jednoj playoff utakmici zabio je 45 poena i pomislio sam: `ovaj čovjek je u top 5 igrača svih vremena, u to nema sumnje`. Prsteni, statistika kao i način igre čini ga jednim od najboljih igrača ikada na NBA parketima, top 5 bez dvojbe. ”
Iako mnogo osporavan zbog osvajanja prstena u super momčadi Miami Heata, James je suprotno dokazao prethodne sezone kada je nosio Cavse na leđima do prvog NBA naslova u Clevelandu. Možda je još uvijek rano da se LeBron svrstava u najbolje svih vremena ali nema sumnje da dokazao svoju košarkašku veličinu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
parker 4Kawhi je napisao/la:
irving 1
curry 1
rondo 1

- PaskalHens
- Kontakt:
on nije startni PG, grk jePaskalHens je napisao/la:A delly?

Kamp Lebrona 2009 i mali Kyre 17 god

NBA je zakon
Joj KD-a što ga može s.rat, move on čovječe 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Njegova akademija, 2007-e. Walker, Cousins, Derozen, Monroe, Stephensonozy je napisao/la:
Kamp Lebrona 2009 i mali Kyre 17 god![]()
NBA je zakon

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.