Loše si pročitao.Neandertalac je napisao/la:Jesam li ja upravo pročitao kako nas je neko sponzorirao sa lovom koju je uzeo od nas na kamatu?
Sponzor nam neko našim parama?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Djelme mi je zao a zbog Tomica sam izgubio živaca i živaca. Baš mi je on odvratan cak i ispred Kokota.LjoZee je napisao/la:Moguce,ali sta ces fali nam igrac kao on. Ja nikad ne mogu prezaliti Tomica i Djelmica. Naivno smo se odrekli njih.MocMahale444 je napisao/la:@LjoŽe meni je posebno Zeba izgledao da zadnji atom snage daje protiv nas. Opet kazem moze nam valjati ali necemo mi odlucivati. Ako oni misle da treba jbga sta da se radi.
@Nea imaš šlifa za pisanje de pokusaj to okrenuti pozitivno malo. Drugi citaju pa se slade kad se vi/mi raspravljamo ovdje

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Slažem se. Hbga odreagujem često impulzivno na prozivanja dupelizac i onda ode sve u helać.MocMahale444 je napisao/la:Djelme mi je zao a zbog Tomica sam izgubio živaca i živaca. Baš mi je on odvratan cak i ispred Kokota.LjoZee je napisao/la:Moguce,ali sta ces fali nam igrac kao on. Ja nikad ne mogu prezaliti Tomica i Djelmica. Naivno smo se odrekli njih.MocMahale444 je napisao/la:@LjoŽe meni je posebno Zeba izgledao da zadnji atom snage daje protiv nas. Opet kazem moze nam valjati ali necemo mi odlucivati. Ako oni misle da treba jbga sta da se radi.
@Nea imaš šlifa za pisanje de pokusaj to okrenuti pozitivno malo. Drugi citaju pa se slade kad se vi/mi raspravljamo ovdje
Neću više, počeo sam ići na kurs samokontrole.
Imam veliku karMu

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Hervas bi trebao biti benefactor i ovo bi trebalo da znači da je Hervas platio 30.000€ za raskid ugovora?warrior je napisao/la:Issue notice
Transfer Overseas
HERVAS SALMORAL JAVIER we are processing a payment order with the following details:
Beneficiary: UDRUZENJE FUDBALSKI KLUB ZELJEZNICAR SARAJEVO
IBAN: ******** **** ** ********
SWIFT code: TBTUBA22XXX
Amount and Currency: 30000.00 EUR
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Subota:
Kjosevski
Memija Aco Bocca Sinisa
Blagojevic Ugljesa
Miroslav Zeric/Bekric Krizman
Lendric
Gazi Zeljo.
Kjosevski
Memija Aco Bocca Sinisa
Blagojevic Ugljesa
Miroslav Zeric/Bekric Krizman
Lendric
Gazi Zeljo.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da tako je...plus plata koju nije dobio nikadVirtu4l je napisao/la:Hervas bi trebao biti benefactor i ovo bi trebalo da znači da je Hervas platio 30.000€ za raskid ugovora?warrior je napisao/la:Issue notice
Transfer Overseas
HERVAS SALMORAL JAVIER we are processing a payment order with the following details:
- plavousrcu
- Kontakt:
Djelmic ne igra mjesec i po. Mozda je povrijedjen. Sveukupno se nije dobro snasao u Madjarskoj. Treba njega zaganjati, dobro bi nam dosao.
Ok, nadam se da je tako.warrior je napisao/la:Da tako je...plus plata koju nije dobio nikadVirtu4l je napisao/la:Hervas bi trebao biti benefactor i ovo bi trebalo da znači da je Hervas platio 30.000€ za raskid ugovora?warrior je napisao/la:Issue notice
Transfer Overseas
Sad se postavlja drugo pitanje, koji si ti faktor da imaš pristup ovome i da to postavljaš na forum. Znaš, mnogo se trudim da ne vjerujem u instalirane ljude na forume i društvene mreže, ali ovakve informacije me uvijek zabrinu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Slika od prosle godine u oktobru kad smo uzeli komsije na nasoj Grbavici. Ne ulazim u to kakav je covjek i zasto je otisao. Lik je top igrac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa neka neko kaže da ne znamo raskinut ugovorwarrior je napisao/la:Da tako je...plus plata koju nije dobio nikadVirtu4l je napisao/la:Hervas bi trebao biti benefactor i ovo bi trebalo da znači da je Hervas platio 30.000€ za raskid ugovora?warrior je napisao/la:Issue notice
Transfer Overseas

Ima li negdje provizija menagerima i koliko je na ruke dobio da nas uopšte pogleda? Ako imaš podatke. Hvala.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Da je necovjek sta me briga. Uvijek je igrao sto posto, bio vazan dio ekipe. Njegov dolazak je bio majstorstvo. Koliko nas je vjerovalo kad smo ga doveli da ce bilo sta pokazati? Koliko se sjecam za Siroki nije ni igrao, dali ga negdje na pozajmicu i nisu htjeli produziti ugovor s njim.LjoZee je napisao/la:
Slika od prosle godine u oktobru kad smo uzeli komsije na nasoj Grbavici. Ne ulazim u to kakav je covjek i zasto je otisao. Lik je top igrac.
- amazon
- Kontakt:
Jel moguce da neko vjeruje u ova sranja
al iskreno ? 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
@Neandertalac javi se na privat pa cemo o tom
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne želim. Samo javno. A nije ni bitno, ja znam, ne znam za ostale.warrior je napisao/la:@Neandertalac javi se na privat pa cemo o tom
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kad je javno reci onda da i ja znam ?Neandertalac je napisao/la:Ne želim. Samo javno. A nije ni bitno, ja znam, ne znam za ostale.warrior je napisao/la:@Neandertalac javi se na privat pa cemo o tom
- amazon
- Kontakt:
Samo jos da objave da nam je Pozder platio i da se idem samoubit 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Izbjegavas odgovorMuerte je napisao/la:Ma mene ne zanimaju forum ninđe. Cak me ne zanima ni Misimovic ni uprava.TikTak je napisao/la:[e="Muerte"]Nista, objaviti ime izvodjaca radova na istoku, uz forum nindje ispipavati puls raje kako bismo sve bivse proglasili lopovima. Sve po ustaljenoj proceduri. Ako ne pobijedimo Slobodu nabit cemo na nogu Petrovica isto po ustaljenoj proceduri.TikTak je napisao/la:[ote="Muerte"]I sta cemo sada ?[/qte]
A ko to pravi od bivsih uposlenika lopove i neprijatelje kluba ? Violina i sd kompanija prijatelji kluba ?
Pecinar vam isprao mozak
Ja ne znam sta tebi uopste smeta kod ove uprave koji je tvoj problem ? Izjasni se[/ote]
Nisi glup momak, iz tvojih komentara se to vidi. Pogledaj sta forum nindje rade i zakljucit ces sam. Fudbalske neznalice, amatercine koje ne mogu voditi klub kakav je Zeljo.
Po tebi znaci administrativni rad i radovi na stadion su za popisati ?
Znaci nemas svoj stav, ne razmisljas svojom glavom. Pecinar za tebe razmislja
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne želim. Da sam htio rekao bi davno. Neprovjerena info.
Opet ćemo ukenjat temu. Od mene pozdrav.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Lahko je pobjeci kad je najgoreNeandertalac je napisao/la:Ne želim. Da sam htio rekao bi davno. Neprovjerena info.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.