FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A, mene je donijela roda 

@neadertalac znas prozivat ljude a kad trebas nesto konkretno rec nema te nigdje ajde reci neprovjerenu informaciju da cujemo svi
- amazon
- Kontakt:
Rekao je Aco da predjete na pp licna prepucavanja. Mi koji hocemo da pisemo normalno ne mozemo od vas. Molim te na pp s neandrtalcem pa uzivajte.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne, Hervas je platio nama a mi smo ostalima.amazon je napisao/la:Samo jos da objave da nam je Pozder platio i da se idem samoubit
- amazon
- Kontakt:
Da nam je platio, izaslo bi na zvanicnoj stranici sve dokumentovano. Ne bi se propustila sansa. Ovako prodaja mu.da pod bubrege nazalost za klub, a nas ko je.be ovdje.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne, posudio nam je novac na kamatu, koja je nedugo zatim vracena legalno u klub kroz sponzorstvo, u momentima kada nam je taj novac bio najpotrebniji. Bez tog novca, ne bi dobili licencu a zatim, uz ostale pozajmice, napravili daleko vecu sumu. Na tome sam mu ja zahvalan..Neandertalac je napisao/la:Jesam li ja upravo pročitao kako nas je neko sponzorirao sa lovom koju je uzeo od nas na kamatu?
Sponzor nam neko našim parama?
Ili sam loše shvatio?
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja sam za da se djeca ubace protiv Slobode. Žerić i Beširević. Žera umjesto Uglješe i da konačno probamo jednog lijevog beka iz naše škole.
Warrior, u redu je. Ne želim da opet odemo u tom pravcu, malo ću pokušati izbjegavati slične diskusije. A imaš i drugih forumaša, mogli ste me malo popustiti, red je...
Warrior, u redu je. Ne želim da opet odemo u tom pravcu, malo ću pokušati izbjegavati slične diskusije. A imaš i drugih forumaša, mogli ste me malo popustiti, red je...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Izvini, sta zelis reci.Thetraphak1921 je napisao/la:Ne, posudio nam je novac na kamatu, koja je nedugo zatim vracena legalno u klub kroz sponzorstvo, u momentima kada nam je taj novac bio najpotrebniji. Bez tog novca, ne bi dobili licencu a zatim, uz ostale pozajmice, napravili daleko vecu sumu. Na tome sam mu ja zahvalan..Neandertalac je napisao/la:Jesam li ja upravo pročitao kako nas je neko sponzorirao sa lovom koju je uzeo od nas na kamatu?
Ili sam loše shvatio?
- amazon
- Kontakt:
Stvarno popustite covjeka pod stalnim je pritiskom
Ja zelim reci da nam precjednik Miske ide u dzamiju, kazu bio na Hadzu, a posudjuje pare na kametu, bas me zanima to ?

Ugljesa ce se povuci nazad kao zadnji vezni,a Bekric ce vjerovatno na njegovo mjesto.Neandertalac je napisao/la:Ja sam za da se djeca ubace protiv Slobode. Žerić i Beširević. Žera umjesto Uglješe i da konačno probamo jednog lijevog beka iz naše škole.
Komotno moze Besirevic lijevo,Sinisa desno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Da je uzeo kamatu, a zatim je legalnim putem i vratio. Tj, krajnji zakljucak je da nije uzeo kamatu koliko god neki potencirali tu pricu.plavousrcu je napisao/la:Izvini, sta zelis reci.Thetraphak1921 je napisao/la:Ne, posudio nam je novac na kamatu, koja je nedugo zatim vracena legalno u klub kroz sponzorstvo, u momentima kada nam je taj novac bio najpotrebniji. Bez tog novca, ne bi dobili licencu a zatim, uz ostale pozajmice, napravili daleko vecu sumu. Na tome sam mu ja zahvalan..Neandertalac je napisao/la:Jesam li ja upravo pročitao kako nas je neko sponzorirao sa lovom koju je uzeo od nas na kamatu?
Ili sam loše shvatio?
Besirevic lijevo !

- plavousrcu
- Kontakt:
Slavko je govorio za Besirevica u jednom intervju? Nema nista od njega do drugog dijela. Ne bih ni sada djecu ubacivao, poznavajuci nas mentalitet ako bi krenulo po zlu njima bi prvim hebali sve po spisku. Nek ovi iznesu jos ova cetiri kola. Nisu nemoguce cetiri pobjede.LjoZee je napisao/la:Ugljesa ce se povuci nazad kao zadnji vezni,a Bekric ce vjerovatno na njegovo mjesto.Neandertalac je napisao/la:Ja sam za da se djeca ubace protiv Slobode. Žerić i Beširević. Žera umjesto Uglješe i da konačno probamo jednog lijevog beka iz naše škole.
Komotno moze Besirevic lijevo,Sinisa desno.
- Neandertalac
- Kontakt:
U pravu si Ljoze@ lapsus. Umjesto Markovića.
A glede kačenja. Warrior se registrovao danas, citira me, proziva, šalje pp. Onda se i ja upalim, odgovorim, dođe pet šest Mini Mijevih vojnika, svi sa informacijama iz kluba pa u horu orgijamo po temi.
Naravno da je pritisak, više prate šta ja pišem nego šta se u klubu dešava.
A glede kačenja. Warrior se registrovao danas, citira me, proziva, šalje pp. Onda se i ja upalim, odgovorim, dođe pet šest Mini Mijevih vojnika, svi sa informacijama iz kluba pa u horu orgijamo po temi.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Ne vjerujem da ih Miske placa da pisu na forumu!
Dogovoreno nema problema ti prestani prozivat odredjene ljude bez pokrica i bice sve ok !Neandertalac je napisao/la:Ja sam za da se djeca ubace protiv Slobode. Žerić i Beširević. Žera umjesto Uglješe i da konačno probamo jednog lijevog beka iz naše škole.
- Neandertalac
- Kontakt:
Koje ljude?warrior je napisao/la:Dogovoreno nema problema ti prestani prozivat odredjene ljude bez pokrica i bice sve ok !Neandertalac je napisao/la:Ja sam za da se djeca ubace protiv Slobode. Žerić i Beširević. Žera umjesto Uglješe i da konačno probamo jednog lijevog beka iz naše škole.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
Zato sto pises nebuloze brate dragi.Neandertalac je napisao/la:U pravu si Ljoze@ lapsus. Umjesto Markovića.
Znas ti dobro vec sam ti postavio pitanje sto ti smetaju Zuban i Ćuk ?
- plavousrcu
- Kontakt:
Ovaj brani Zubana iz petnih zila, a ti ga pitas sto mu smeta. Nihje forum za tebe.warrior je napisao/la:Znas ti dobro vec sam ti postavio pitanje sto ti smetaju Zuban i Ćuk ?
Aha brani al mojne ga driu ga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.