LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Epidaurus
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Epidaurus » 28 okt 2016, 00:15

U pogresnom igracu trazimo svog Draymonda :kafa:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 28 okt 2016, 00:24

Samo mora izvjezbati makar sut sa poludistance , ali cinjenica da je jako ne sebican i radi vrlo korisne stvari ne samo za licnu statistiku, sto ce Luke vjerovatno cijeniti i imat ce minute .

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2016, 09:29

Sinocnji poraz protiv Pacersa je pokazao sta znaci kada u svojim redovima imas All-Star igraca (PG je doslovno sam rjesio utakmicu)...

Takodjer se pokazalo da smo jos igracki i trenerski zeleni, no ne sumnjam da ce Walton napraviti odredjene prilagodbe i da cemo poceti pobjedjivati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 02 nov 2016, 12:43

desava se ono sto sam najavio: majmun ce unistiti ingrama :evil:

njemu young igra a ingram zakucan na klupu :puke:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 02 nov 2016, 13:26

Stani sad: zar nije Scott bio majmun koji ne forsira mlade, a Walton onaj koji će od ovih mladića napraviti šampione!? Kako sad da je i ovaj majmun?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 nov 2016, 13:35

Ingram u ono minuta sto igra ima vise ovlasti s loptom nego Russell prosle godine kod Waltona. Ova ekipa izgleda odlicno u odnosu na proslu godinu, uz malo srece moglo je biti 3-1 umjesto 1-3 obzirom na tijesne poraze protiv Utaha i Indiane.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 nov 2016, 13:39

Epidaurus je napisao/la:Ingram u ono minuta sto igra ima vise ovlasti s loptom nego Russell prosle godine kod Waltona. Ova ekipa izgleda odlicno u odnosu na proslu godinu, uz malo srece moglo je biti 3-1 umjesto 1-3 obzirom na tijesne poraze protiv Utaha i Indiane.
Uz malo takve sreće Phoenix je mogao igrati playoff prošle sezone :mrgreen:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 nov 2016, 15:15

KK_Bosna je napisao/la:desava se ono sto sam najavio: majmun ce unistiti ingrama :evil:

Čudi me što ti tako reauguješ? Ingram mora nabiti masu i to je prioritet ove polusezone. Ne smije kao Simons naglo pa da rizikuje povrede, a ne može i ne smije sa ovom masom biti starter. već od all star vikenda bi morao biti. Ali meni je veći problem što su Mich i Jimbo preplatili istrošene startere Deng i Mozgov . To nas je unazadilo. A ja ipak vjerujem u Waltona djeluje mi bas potencijal za budućeg odličnog trenera.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 nov 2016, 15:27

Kobe Bryant je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:desava se ono sto sam najavio: majmun ce unistiti ingrama :evil:

Čudi me što ti tako reauguješ? Ingram mora nabiti masu i to je prioritet ove polusezone. Ne smije kao Simons naglo pa da rizikuje povrede, a ne može i ne smije sa ovom masom biti starter. već od all star vikenda bi morao biti. Ali meni je veći problem što su Mich i Jimbo preplatili istrošene startere Deng i Mozgov . To nas je unazadilo. A ja ipak vjerujem u Waltona djeluje mi bas potencijal za budućeg odličnog trenera.
Pa jbg covjek je sebi zacrtao nesto u glavi i nema sanse da mu ikako razumno to objasnis. Ingram ce vrlo vrlo brzo starter postati, a ova rula koju trenutno igra (fakticki play) je za sada odlicna. Fali mu po meni jos malo agresivnosti ali atleticizam je na mnogo vecem nivou nego sto se pretpostavljalo prije drafta. Odbrambeno je vec sad koristan itekako. BIlo bi ga glupo forsirati da napada vise ili tako nesto i time rizikovati povredu.

Mozgov izgleda solidno za sada, ne vrijedi svakako onih para ali izgleda definitivno sasvim dobro. Puno puno bolje od Hibberta prosle godine. Deng je vec problem, covjek je uzasan za sada.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 02 nov 2016, 15:28

jose je napisao/la:Stani sad: zar nije Scott bio majmun koji ne forsira mlade, a Walton onaj koji će od ovih mladića napraviti šampione!? Kako sad da je i ovaj majmun?
kad sam ja to rekao da ce walton napraviti sampione i da je dobar trener?

ja sam i govorio ovo sto ce se desiti - njemu ce igrati deng i young, a ingrama ce jeb** u zdrav mozak i kociti mu razvoj... ingram treba biti starter i imato 35+ mpg, a ne 15 minuta naustrb ove dvojice... :twisted:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 nov 2016, 03:14

Kakva partija, kakva pobjeda :tokralju:

Počeli smo fino utakmicu, bili u egalu, čak i vodili i onda nizom glupih grešaka puštamo Hawkse da se odvoje na 9 razlike na kraju poluvremena. Najviše problema pravio Dwight pored Zubca koji nije znao šta radi na terenu. Ingram igrao fenomenalnu odbranu, pogotovo u dionici protiv Korvera kad je čovjek jedva stizao izbaciti loptu preko njega. U drugoj četvrtini JC bio odličan, pokazao zašto je ultimativni 6. igrač fenomenalnom serijom. D'Angelo dobar bio u prom poluvremenu, jedini problem par ishitrenih pasova.

Drugo poluvrijeme Luke odmah na početku zove timeout nakon gluposti Russella gdje prodaje živu loptu i Hawksi idu na 11 razlike. Od tog trenutka se okreće igra i počinjemo igrati sve bolje. Nance nenormalno energičan, apsolutno svuda ga ima. Tricom BIa dolazimo u vodstvo. U 4. četvrtini Lou ima svoj standarni show. Prvo na asistenciju Russella pogađa floater, onda trica sa 8 metara s istekom napada i onda namješta zakucavanje Nanceu. Odlično igra ove sezone.

na kraju utisak večeri, petorka sa Nanceom i Randleom pod košem. Randle ključno defanzivno zaustavljanej Schroedera, odlična blokada na ulazu.

Russell mora postati malo agresivniji na sa loptom. Momak itekako ima i odraz i dužinu i tijelo da završava u reketu. Floater smo znali da ima. Poludistancu također, iznenadim se svaki put kad promaši s poludistance. Večeras je nakon one gluposti kad je Luke odmah na početku 3. zvao TO odigrao odlično kao razigravač. Na kraju je namjestio Youngu tricu u korneru za pobjedu. Odličan je osjećaj imati kvalitetnog mladog beka. Još uvijek sazrijeva, još uvijek ima gluposti ali Hardenovskih momenata u napadu itekako ima. Očekujem da se sad malo trzne nakon 3 lošije utakmice, itekako ima kvaliteta za trpati 20 uz nekih 45% iz igre već ove sezone.

I da, utrpali smo 123 poena u drugoj noći back to backa jednoj od najboljih defanzivnih ekipa lige na njihovom parketu. #InLukeWeTrust #BringTheShowtimeBack #MakeLakersGloriousAgain

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 03 nov 2016, 03:29

@Epi, hvala na ovom postu, barem malo si mi docarao tekmu koju sam pratio putem box scorea :D

U nocnoj sam pa ne mogu gledati tekmu i onda ovako bacim oko na rezultat. Poslijepodne obavezno pogledati sazetke :zviz:

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 03 nov 2016, 03:43

Ofanzivni Lakersi su :ljepota: :ljepota:

Russel Clutch, donio pobjedu. Howard nas ubio što se i očekivalo. Odlična igra, samo nek ovako nastave. :thumbup:
Viva la France, as they say in Rome.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 03 nov 2016, 09:21

Nance je pravi :thumbup:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 nov 2016, 10:25

Svaka cast momcima na borbi. :clap:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 03 nov 2016, 12:37

Nance je oduvijek bio zvijer.. pisao sam to nekoliko puta i prošle sezone.. jednostavno čovjeka ne možeš ne voljeti, prekoristan igrač na terenu :tokralju:

svaka čast epi na postovima :thumbup:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2016, 13:11

Svaka cast momcima na sinocnjoj predstavi...

Nakon dugo vremena ponovo smo konkurentni i ja sam licno sretan da smo konacno dobili pravog trenera i siguran sam da cemo svojim predstavama ove sezone, naredno ljeto privuci nekog kvalitetnog FA.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 nov 2016, 14:32

Westbrook večeras izmara Warriorse pa ih onda mi hvatamo i rutiniramo na drugoj večeri back to backa :kafa:

Ingram i GOAT'Angelo nadigravaju Duranta i KDa dakako :kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 nov 2016, 04:12

Utisak prve cetvrtine: Jedan od najboljih napada ikad vidjenih je zadrzan na 15 poena, a ni nama sut nije isao. Nije lose, da vidimo sad dalje :salut:

I da, Larry Nance, ja te volim :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 05 nov 2016, 04:18

Opet s posla pratim box score jer ne mogu gledat tekmu.
Sto je ovo? :tokralju:

Kako igraju? Vidim svi zabijaju pomalo, dok Durant, Curry i Thompson ne mogu bazen pogodit. Ili je drukcija tekma ipak? :D

Ajmooooo

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.