FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 02 nov 2016, 23:48

warrior je napisao/la:Aha brani al mojne ga driu ga..
Naporan si.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2016, 23:48

warrior je napisao/la:Znas ti dobro vec sam ti postavio pitanje sto ti smetaju Zuban i Ćuk ?
Ko je rekao da mi smeta Zuban? Imaš Sarajliju@ baš sada na temi pa neka ti on pojasni zašto mi mu smeta i zašto je sklonjeni iz kluba, samo sam njega sumirao. To je onaj kolega što piše da je Amar uzimao talove. Ne piše on gluposti.

A za Ćuka sam već sve rekao. Da ne bi zapišavali temu vrati se na moje postove i čitaj.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 02 nov 2016, 23:50

Izvini nisam znao da je onaj drugi prihvatam gresku a Ćuk sta snjim neznam sta je snjim problem

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 nov 2016, 23:51

Neandrtalac, vidis da namjerno trola temu ne odgovaraj Boga ti milog!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 02 nov 2016, 23:57

@amazon ne trolam nista al eto znam oba agenta dobro a eto imao sam priliku da djete posaljem u Sloveniju na turnir koji je eto taj isti agent platio ito ne jednom nego dva puta od hotela i hrane do samog ucesa djece na turniru a ovaj gleda gdje god moze da ga pljune...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 nov 2016, 00:05

warrior je napisao/la:@amazon ne trolam nista al eto znam oba agenta dobro a eto imao sam priliku da djete posaljem u Sloveniju na turnir koji je eto taj isti agent platio ito ne jednom nego dva puta od hotela i hrane do samog ucesa djece na turniru a ovaj gleda gdje god moze da ga pljune...
Pošto ga znaš, pitaj ga u koliko transfera je učestvovao zadnjih godinu i po u Želji, koji su to i da onda izanaliziramo njegove učinke po klub, jesu li dobri ili loši.
Može tako?

To što je on tebi valjao privatno mene apsolutno ne zanima. Šta klub ili mi imamo sa tim?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 03 nov 2016, 00:11

Varea, Dedic, Djermanovic,Hervas, Kostic, Lesnik Boccaccini in Hervas, Sadikovic out i da valjo mi je i znam sve njegove transfere

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 03 nov 2016, 00:19

Na kraju krajeva imas njegovu agenciju na transfermarktu pa vidi koje on to ima igrace ja sam samo reko da nije ok da ga se proziva jer je vise pomogao nego sto je dobio od Zelje.Tolko

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 nov 2016, 06:58

Virtu4l je napisao/la:
warrior je napisao/la:Issue notice
Transfer Overseas

HERVAS SALMORAL JAVIER we are processing a payment order with the following details:

Beneficiary: UDRUZENJE FUDBALSKI KLUB ZELJEZNICAR SARAJEVO
IBAN: ******** **** ** ********
SWIFT code: TBTUBA22XXX
Amount and Currency: 30000.00 EUR
Hervas bi trebao biti benefactor i ovo bi trebalo da znači da je Hervas platio 30.000€ za raskid ugovora?
Da.
Sto hoce kazati da smo ovim sredstvima zatvorili ostale raskide.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 nov 2016, 07:08

Neandertalac je napisao/la:
warrior je napisao/la:Znas ti dobro vec sam ti postavio pitanje sto ti smetaju Zuban i Ćuk ?
Ko je rekao da mi smeta Zuban? Imaš Sarajliju@ baš sada na temi pa neka ti on pojasni zašto mi mu smeta i zašto je sklonjeni iz kluba, samo sam njega sumirao. To je onaj kolega što piše da je Amar uzimao talove. Ne piše on gluposti.

A za Ćuka sam već sve rekao. Da ne bi zapišavali temu vrati se na moje postove i čitaj.
Ne znam sta je poblem sa mnom.Napisao sam one stvari (koje se opet vrlo lahko mogu provjeriti)
cisto da se vidi da nicije maslo nije za ramazana i da ima i druga strana medalje. i prica da se sve radi iz ljubavi moze se pricati djeci u obdanistu mada mislim da i njima vise ne moze.Zuban nije prodao Bajica i Amira radi Zelje nego radi sebe.Sto je po meni sasvim normalna poslovna logika.
Znaci imas ljude i provjeris sve navode ne vidim sta je tu problem.
I Zuban nije otjeran iz kluba to je izmisljotina koju ti samo forsiras.Isto tako sam te pitao da nam pojasnis kako je to Zuban izvaran za toliku paru.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 nov 2016, 07:50

Hahahaha. Ne vjerujem. Registrovao se i menadzer. Hajde sto nam uprava ne silazi s foruma nego sad i menadzer. Doveo si nam sa Misimovicem i Nikolicem Kostica i Lesnika i zabio nam ga do bubrega. Ne mozete oprati nista. Je li Hervas i kerovima odstetu platio. Sta radite, jao sta radite od kluba.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 03 nov 2016, 08:50

plavousrcu je napisao/la:Hahahaha. Ne vjerujem. Registrovao se i menadzer. Hajde sto nam uprava ne silazi s foruma nego sad i menadzer. Doveo si nam sa Misimovicem i Nikolicem Kostica i Lesnika i zabio nam ga do bubrega. Ne mozete oprati nista. Je li Hervas i kerovima odstetu platio. Sta radite, jao sta radite od kluba.
Ajde ba ne laprdaj koji menadzeri sta pricas gluposti,znam covjeka jer mi je sa Zeljinom djecom vodio djete na turnir otad ga znam a sve sto smo doveli doveli smo sami niko nas nije tjero da uzimamo pocevs od igraca pa do trenera !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2016, 09:23

I sasvim slucajno ti poslao izvod s banke?

Jao sramote sta se radi po ovoj temi.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 nov 2016, 09:34

admin je napisao/la:I sasvim slucajno ti poslao izvod s banke?

Sramota je da ova dva klauna orgijaju godinama, a koliko me memorija služi, a prilično sam trezvene glave ti si obajvljivao dokumente tj fakture koje je Željo slao vama? Toliko o ozbiljnosti inače na ovom forumu.

Ja sam inače pobornik strogi da se bilo šta objavljuje javno po forumima, pogotov kad je u pitanju posao, izvodi, fakture... jer koliko ja znam forumi su mjesta za naprdjivanje medju navijačima. Član sam orga od kad postoji i svasta se pisalo ali nikad se nisu iznosila ovakva smeca kao na ovom forumu tj dopusta trollovima raznim da temu salju u neku stvar.

Što se tiče Ćuka, možda čovjek zna da pomogne mladim fudbalerima, evo ja ga javno molim da nam vise ne pomaže kada je u pitanju prvi tim, jer to su igrači za nižerazredne ekipe. Ja bi najsretniji bio kad bi unutar kluba pratili igrače iz naše lige koji su kvalitetni i njih dovodili, a ne raznorazne rage koje nam predlože bilo koji manageri....
1921

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 03 nov 2016, 09:37

@admin da dao mi je jer sam ga pitao ima li dokaz da je za Hervasa plačeno obeštečenje obzirom da sam pratio forum i prije nego što sam se regitrovao ! Čovjek ništa ne krije što niko ne priča kako je Dadi pomogao i skinuo ga klubu sa grbače ??

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2016, 09:43

Nemam nista protiv da menadzeri pisu po forumu. I vi ste ljudi, imate jednaka prava kao i ostali. Ali nije vam to pametno, a poslije cu ja biti kriv.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 03 nov 2016, 09:48

admin je napisao/la:Nemam nista protiv da menadzeri pisu po forumu. I vi ste ljudi, imate jednaka prava kao i ostali. Ali nije vam to pametno, a poslije cu ja biti kriv.
Ne mislim se raspravljat stobom, kad znas ko je ko sto onda ne kazes koje prije par mjeseci objavio poziv od Rome na ovom istom forumu za Mujagica kojeg je dotični menadzer vodio na probu tamo ?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2016, 09:52

Otkud ja znam, od 20.000 forumasa i preko milion postova sta je ko napisao prije par mjeseci i otkud ti da me to interesuje.

Mene interesuje forum koji unistavate sistematski zarad svojih interesa, a na kraju se najvise to vama obija o glavu. Kad prepustite forum forumasima ima neke nade da se I ostale stvari normalizuju. Trenutno, puno vise stetite i klubu i sebi, samo vam ego ne dozvoljava da uvidite gresku.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 nov 2016, 09:53

Je li neko od vas napisao tacno koje promjene zeli ? Ustvari dali ih uopste zna sta mu smeta ? Sta je problem ?
Da se pokrene normalna diskusija

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 nov 2016, 09:54

admin je napisao/la:I sasvim slucajno ti poslao izvod s banke?

Nije da zelim da se mjesam u Vasu uredjivacku politiku ali sami ste krivi ovome.Dopustili ste kojekakvim likovima da mjesecima smaraju lazima,bljuvotinama svakakve vrste.Sa ovoga se mjesta prijetilo pojedinim forumasima,udaralo im se na radna mjesta....
Vi ste sve to nijemo posmatrali.
Opet ponavljam nije mi namjera da se mijesam u Vasu uredjivacku politiku ali stvari tako stoje.
Eto ako mislis da je ovaj post vrijedan brisanja i banovanja,sto se mene tice ti uradi obadvoje nije problem.
Zivio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.