Nije dobar nego je Cuk. Ovdje se svi prave ludi. Vodio mu dijete na turnir zajedno sa Zeljinom djecom i poslao mu kopiju izvoda iz banke. Slucajno bas sada, ne prije dva mjeseca. Mene su rode donijele.TikTak je napisao/la:Ne treba covjeka napadati. Dao nam je informacije zbog kojih moramo biti zadovoljni. Ako je dobar s Cukom vjerovatno zna vise nego bilo ko od nas. Za Zebu je dobro u ovom trenutku. Ne treba se zaletiti i neki dugorocan ugovor potpisati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sarajlija je u pravu, ako se gospodi iz SD dozvolilo da mjesecima orgijaju na ovoj temi, prekrse sva pravila, jbg, to je bila pozivnica za sve ostale.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kome se prijetilo?
Dozvolilo se i gospodi iz SD (sa kojim ste sada prijatelji I partneri) I gospodi iz FK. Kao i svakom ko zeli iznjeti neko misljenje. Kazem, moze I menadzer, ali nije mudro.
Meni kao neutralnom posmatracu su mnogo veci ublehasi oni koji pljuju Zubanovica (sa svojim medijem nam je neka vrsta konkurencije, po defaultu se ne bismo trebali mirisati, ali realno u Zelji je ostavio velikog, pozitivnog traga, ne mogu grujesiti dusu) i Osima nego ovi sto su nezadovoljni situacijom. Nisam siguran kome bih trebao da zabranim da pise, pa necu nikom i molio bih da ne pritiscete da budem vas policajac, vidite da ne ide, kupili ste sebi prostor za kilo narandzi, prodjite se mene.
Dozvolilo se i gospodi iz SD (sa kojim ste sada prijatelji I partneri) I gospodi iz FK. Kao i svakom ko zeli iznjeti neko misljenje. Kazem, moze I menadzer, ali nije mudro.
Meni kao neutralnom posmatracu su mnogo veci ublehasi oni koji pljuju Zubanovica (sa svojim medijem nam je neka vrsta konkurencije, po defaultu se ne bismo trebali mirisati, ali realno u Zelji je ostavio velikog, pozitivnog traga, ne mogu grujesiti dusu) i Osima nego ovi sto su nezadovoljni situacijom. Nisam siguran kome bih trebao da zabranim da pise, pa necu nikom i molio bih da ne pritiscete da budem vas policajac, vidite da ne ide, kupili ste sebi prostor za kilo narandzi, prodjite se mene.
- SarajlijaTM
Ahaaaa znaci u tom grmu lezi zec...admin je napisao/la:Kome se prijetilo?
Ti stvarno imas problem jarane al eto nemam vise vremena ja sam samo objavio ono sto mi je on dozvolio mogao sam i prije 2 mjeseca ga to pitat al eto bitno je da se zna da je Željo nešto zaradio.Tolko vozdraplavousrcu je napisao/la:Nije dobar nego je Cuk. Ovdje se svi prave ludi. Vodio mu dijete na turnir zajedno sa Zeljinom djecom i poslao mu kopiju izvoda iz banke. Slucajno bas sada, ne prije dva mjeseca. Mene su rode donijele.TikTak je napisao/la:Ne treba covjeka napadati. Dao nam je informacije zbog kojih moramo biti zadovoljni. Ako je dobar s Cukom vjerovatno zna vise nego bilo ko od nas. Za Zebu je dobro u ovom trenutku. Ne treba se zaletiti i neki dugorocan ugovor potpisati.
Naravno, za godinu dana (dvije, tri, pet...) ce zuban i osim opet biti legende, a ja treba da budem onaj sto je 2016. zabranjivao da se nesto pozitivno o njima kaze.
Ne pada mi na pamet. Isto ko sto mi je pada na pamet da zabranim da neko u visine dize misketa, deju, baramovica i koga vec hoce. Mozda za pet godina ostanu upisani u istoriju zelje kao tvorci modernog kluba koji igra ligu prvaka. Eto vas, izdogovarajte se ko je dobar, a ko los, vrtite, mjenjajte, nije moje da vam ja to odredim.
Ono sto ne moze je da koristite mene ko batinu za ostvarivanje svojih dnevnopolitickih ciljeva.
Ne pada mi na pamet. Isto ko sto mi je pada na pamet da zabranim da neko u visine dize misketa, deju, baramovica i koga vec hoce. Mozda za pet godina ostanu upisani u istoriju zelje kao tvorci modernog kluba koji igra ligu prvaka. Eto vas, izdogovarajte se ko je dobar, a ko los, vrtite, mjenjajte, nije moje da vam ja to odredim.
Ono sto ne moze je da koristite mene ko batinu za ostvarivanje svojih dnevnopolitickih ciljeva.
- Neandertalac
- Kontakt:
Lijepi naš forum. Ne bih ga dao za deset drugih 
Kažem ja Warrior je brat. Ne moraš se više truditi da budeš nepismen, poštedi nas barem tog.
Ima li još nekih transfera da je Ćuk "posredovao"?
A jutros su se jasno otkrile karte i da se piše kako bi se zaštitili ljudi a ne klub!!!
Štitite ljude a ne klub!!! To je to što mjesecima govorim. I sada ste dokazali SVIMA na šta ste sve spremni, tj, na udruživanje, organiziranje, namjeru sa ciljem opravdavanja likova i djela!
Ne kluba, već likova čak i nebitnih koji su nam naštetili. Ćuk i Nikolić su nam naštetili klubu! Ja ne mogu da vjerujem, koliko ste oholi i bahati pa bi da nas još ubjedjujete kako je tamo neki menađerčić još bukvalno nama pare dao iz svog džepa.
A onako usput, pošto vam smeta, pljujete Zubana koji je donio milione. Legendu. Željovca.
Jer nam je Ćuk skinuo Dadu sa grbače pa će sutra imati tal od transfera a svi ćemo vidjeti koliko će biti.
U tom grmu leži zec, je li tako poltrončići...

Kažem ja Warrior je brat. Ne moraš se više truditi da budeš nepismen, poštedi nas barem tog.
A jutros su se jasno otkrile karte i da se piše kako bi se zaštitili ljudi a ne klub!!!

Štitite ljude a ne klub!!! To je to što mjesecima govorim. I sada ste dokazali SVIMA na šta ste sve spremni, tj, na udruživanje, organiziranje, namjeru sa ciljem opravdavanja likova i djela!
Ne kluba, već likova čak i nebitnih koji su nam naštetili. Ćuk i Nikolić su nam naštetili klubu! Ja ne mogu da vjerujem, koliko ste oholi i bahati pa bi da nas još ubjedjujete kako je tamo neki menađerčić još bukvalno nama pare dao iz svog džepa.

A onako usput, pošto vam smeta, pljujete Zubana koji je donio milione. Legendu. Željovca.
Jer nam je Ćuk skinuo Dadu sa grbače pa će sutra imati tal od transfera a svi ćemo vidjeti koliko će biti.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 03 nov 2016, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne može se otjerati Misimovic. Potreban je Želji, valja nam, ima kapacitete. Ali mogu mu se ovlasti smanjiti. Teško ali pošto je čovjek koji voli klub ne bi trebalo biti problema i on bi sam morao pristati na to.
Za dobrobit kluba.
Za dobrobit kluba.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Jednostavno je otjerat sve iz uprave osim Misimovica ako misli da sljedece godine financira iz svog dzepa, a ne iz dzepa navijaca i kluba. Pa kad se to uradi onda cemo da vidimo sta cemo. Al prvo moramo da vidimo da li cemo otici u evropu, jer sad otjerati nekoga nema logike. Iako su vanserijski ublehasi u klubu. Samo pricali a nista konkretno nisu uradili.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- SarajlijaTM
Eto vidis ti kakav si.Neandertalac je napisao/la:Lijepi naš forum. Ne bih ga dao za deset drugih
A jutros su se jasno otkrile karte i da se piše kako bi se zaštitili ljudi a ne klub!!!![]()
![]()
Znaci problem je kada se napise za jedne a nije problem kada se napise za druge.
Jbg nauci u zivotu prihvatiti i druga misljenja i razmisljanja.Nemoj ko sivonja ja,ja, i samo ja.
Moderna psihijatrija ima strucan naziv za to.
Pa pa pa Paranojaaaaaaaa
- Idemoplavi
- Kontakt:
Evo i ja sam ZA da se otjeraju svi koji su zaslužni za ovaj transfer fijasko, pod uslovom da nikad vise niko ne prismrdi u klub od ljudi koji su zaslužni što smo dužni i Bogu i narodu bili, sto nam je stadion bio ko deponija, sto smo ličili na sve osim na klub. Znači otjerati sve i jednu osobu sad i odmah sto bi Neandertalac rekao "pronto"TikTak je napisao/la:Odmah iz istih stopa otjerati sve koji su odgovorni za rezultatski fijasko, za dvomjesecna mijenjanja trenera, za sestomjesecno pravljenje autobuske stanice od Zelje. Slazes li se da su rezultati kriminalni i da je nedopustivo ovo s treneroma i igracima?Muerte je napisao/la:Je li neko od vas napisao tacno koje promjene zeli ? Ustvari dali ih uopste zna sta mu smeta ? Sta je problem ?
Da se pokrene normalna diskusija

1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne možeš otjerati ni sve iz uprave, ima tu ljudi koji su što se kaže ni luk jeli ni mirasali. Jesu šutili ali to je već druga stvar. Misimovic je potreban, nema na tržištu niko njegovih kapaciteta, ima ali smo svjedoci svi šta se radilo. On je to zaustavio, uredio sivu oblast, postavio temelje zdravog poslovanja. Ogomni ego ga je koštao pa umjesto zamišljenog ispao naivan ali lično ne vjerujem u neku namjeru. Ja sam za da on ostane i pomogne klubu vodeći administrativni dio bez ikakvog uticaja na sportski.amazon je napisao/la:Jednostavno je otjerat sve iz uprave osim Misimovica ako misli da sljedece godine financira iz svog dzepa, a ne iz dzepa navijaca i kluba. Pa kad se to uradi onda cemo da vidimo sta cemo. Al prvo moramo da vidimo da li cemo otici u evropu, jer sad otjerati nekoga nema logike. Iako su vanserijski ublehasi u klubu. Samo pricali a nista konkretno nisu uradili.
Možda sam naivan ali mislim da je to dobro za klub.
Sarajlija@ Osoba A valjala klubu, radom u klub upumpa milione. Osoba B nije valjala klubu, radom klub košta stotine hiljada, sroza ugled, ugrozi procese, stabilnost.
Neka ljudi odluče ko od nas štiti interese kluba kada pričamo o njima.
A vi nastavite.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo nam dodaj 3 igraca koja smo zijanili zbog tvrdoglavosti pojedinaca.TikTak je napisao/la:Kakvu bismo ekipu imali sa Djelmicem i Tomicem. Stvarno smo bez nekih igraca ostali glupo da je to nevjerovatno. Sta radi Djelmic u Debrecenu. Prati li neko?MocMahale444 je napisao/la:
Djelme mi je zao a zbog Tomica sam izgubio živaca i živaca. Baš mi je on odvratan cak i ispred Kokota.
@Nea imaš šlifa za pisanje de pokusaj to okrenuti pozitivno malo. Drugi citaju pa se slade kad se vi/mi raspravljamo ovdje
Tomic, Djelmic, Bogdanovic.
Dakle: Veca, Memija, Aco, Jasko, Sinisa, Jovan, Tomic, Ugljesa, Miro, Djelmic, Lendric
Pa ubijali bi, ubijali.
Da je kako Kvesica vratiti na lijevog beka...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- SarajlijaTM
Zaboravio si jednu cinjenicu a ta je da je poslije svakog njihovog odlaska ostala pustos u klubu.Kako to objasnjavas?Neandertalac je napisao/la:Ne možeš otjerati ni sve iz uprave, ima tu ljudi koji su što se kaže ni luk jeli ni mirasali. Jesu šutili ali to je već druga stvar. Misimovic je potreban, nema na tržištu niko njegovih kapaciteta, ima ali smo svjedoci svi šta se radilo. On je to zaustavio, uredio sivu oblast, postavio temelje zdravog poslovanja. Ogomni ego ga je koštao pa umjesto zamišljenog ispao naivan ali lično ne vjerujem u neku namjeru. Ja sam za da on ostane i pomogne klubu vodeći administrativni dio bez ikakvog uticaja na sportski.amazon je napisao/la:Jednostavno je otjerat sve iz uprave osim Misimovica ako misli da sljedece godine financira iz svog dzepa, a ne iz dzepa navijaca i kluba. Pa kad se to uradi onda cemo da vidimo sta cemo. Al prvo moramo da vidimo da li cemo otici u evropu, jer sad otjerati nekoga nema logike. Iako su vanserijski ublehasi u klubu. Samo pricali a nista konkretno nisu uradili.
Sarajlija@ Osoba A valjala klubu, radom u klub upumpa milione. Osoba B nije valjala klubu, radom klub košta stotine hiljada, sroza ugled, ugrozi procese, stabilnost.
A vi nastavite.
Trebale su nam godine da se deveranisemo.
Interesi kluba se ne brane na forumima interesi kluba se brane u njegovim legitimnim organima.
- Idemoplavi
- Kontakt:
TikTak je sa ovim preskakanjem mog posta samo potvrdio da je jedan od bivsih... Volim kad maske padnu...Idemoplavi je napisao/la:Evo i ja sam ZA da se otjeraju svi koji su zaslužni za ovaj transfer fijasko, pod uslovom da nikad vise niko ne prismrdi u klub od ljudi koji su zaslužni što smo dužni i Bogu i narodu bili, sto nam je stadion bio ko deponija, sto smo ličili na sve osim na klub. Znači otjerati sve i jednu osobu sad i odmah sto bi Neandertalac rekao "pronto"TikTak je napisao/la:Odmah iz istih stopa otjerati sve koji su odgovorni za rezultatski fijasko, za dvomjesecna mijenjanja trenera, za sestomjesecno pravljenje autobuske stanice od Zelje. Slazes li se da su rezultati kriminalni i da je nedopustivo ovo s treneroma i igracima?Muerte je napisao/la:Je li neko od vas napisao tacno koje promjene zeli ? Ustvari dali ih uopste zna sta mu smeta ? Sta je problem ?
Da se pokrene normalna diskusijaali pod uslovom da se niko od bivsih smetljara ne vrati vise nikad izuzev Amara(ali da se i on bavi samo trenerskim poslom, da ne vodi računa ni o čemu drugome, jel čistačica pomela jel legla plata ili nije). E sad ostaje pitanje svih pitanja, ko je alternativa, samo mi nemojte spominjati deduke od 70+ godina, jer grahota bi bilo da im skratimo život nakon prvog nerjesenog rezultata.
1921
- Idemoplavi
- Kontakt:
znas biti i duhovit, broj postova tvoj i moj govori drugačijeTikTak je napisao/la:TikTak radi, za razliku od tebe i tebi slicnih posao mi nije skrabati na forumu.

1921
Žestoko spinovanjecarsijaba je napisao/la:Tačno tako.admin je napisao/la:Kakvim se vi argumentima gadjate I o cemu raspravljate, ovo se vise ne moze citati. Molim vas, prestanite sa trolanjem teme.
Da razrjesimo 'misteriju':
Ako potpises ugovor o prodaji, posaljes racun za soonzorstvo, 'dobijes' lovu od uefa... Ne znaci da je isti dan legla na racun. Obicno ce proci I par mjeseci prije nego sto pocnes raspolagati novcem. A za licencu moras imati placene dugove I moras imati cash... Zato pozajmice, a i zato nije neki veliki rizik I strasan potez posuditi, pogotovo Ako potpisujes na obje strane i vracas sam sebi. I zato je moguce da u isto vrijeme klub i zaradi milione i mora posuditi milione... Ni prvi ni zadnji takav slucaj.
Besmislena diskusija i argumentacija u svakom slucaju, samo smarate temu bez veze.
Nisam glup i vrlo dobro razumijem ove stvari, ali neki forumaši potenciraju, Greda ostavio 3, ostavio 5 milki, gdje je lova? Funkcionisanje Kluba. Prihodi i rashodi. Bilans stanja. Lijeva i desna strana. Prosto k'o pasulj, što bi rekle istočne komšije, ali je nekim lakše metar u zicagu nego mm u vugla
Ide glat priča kako imaš 5 miliona ali se svjesno šuti kad se treba reći da imaš obaveza/duga. Majstorski.
Ono ja sad dignem kredit 10 milja i qrčim se da ih imam

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Jesi ti ikad dizao kredit, posudio pare od nekoga? Uzmeš 10 milja moraš vratiti 13. I onaj ko ti je dao pare kaže eto ti te 3 milje, halalim ti. Jel ti valjao, jel ti dao svoje ili tvoje pare?Neandertalac je napisao/la:Jesam li ja upravo pročitao kako nas je neko sponzorirao sa lovom koju je uzeo od nas na kamatu?
Sponzor nam neko našim parama?
Ili sam loše shvatio?
Ti nisi glup pa mi smiješno što ti ovo moram crtati ovako
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
- Neandertalac
- Kontakt:
Nemam drugog načina, ja nisam u upravljačkim strukturama niti mogu uticati na nekoga. Pišem ono što mislim da je dobro za klub a moguće da griješim. Niko nije nepogrešiv.SarajlijaTM je napisao/la:Zaboravio si jednu cinjenicu a ta je da je poslije svakog njihovog odlaska ostala pustos u klubu.Kako to objasnjavas?Neandertalac je napisao/la:Ne možeš otjerati ni sve iz uprave, ima tu ljudi koji su što se kaže ni luk jeli ni mirasali. Jesu šutili ali to je već druga stvar. Misimovic je potreban, nema na tržištu niko njegovih kapaciteta, ima ali smo svjedoci svi šta se radilo. On je to zaustavio, uredio sivu oblast, postavio temelje zdravog poslovanja. Ogomni ego ga je koštao pa umjesto zamišljenog ispao naivan ali lično ne vjerujem u neku namjeru. Ja sam za da on ostane i pomogne klubu vodeći administrativni dio bez ikakvog uticaja na sportski.amazon je napisao/la:Jednostavno je otjerat sve iz uprave osim Misimovica ako misli da sljedece godine financira iz svog dzepa, a ne iz dzepa navijaca i kluba. Pa kad se to uradi onda cemo da vidimo sta cemo. Al prvo moramo da vidimo da li cemo otici u evropu, jer sad otjerati nekoga nema logike. Iako su vanserijski ublehasi u klubu. Samo pricali a nista konkretno nisu uradili.
A vi nastavite.
Trebale su nam godine da se deveranisemo.
Interesi kluba se ne brane na forumima interesi kluba se brane u njegovim legitimnim organima.
Međutim, ti ili vi ne birate pa legende kluba, ti konkretno, Amara i Zubana pljujes a braniš koga? Interese pojedinih ljudi krijući se iza kluba. Vidi za šta koristiš forum.
Jadno, perfidno, degutantno.
Stidi se!
I interesantno kako se tvoje pisanje promijenilo u zadnje dvije godine. Nekada je za tebe Amar bio svetinja a Zuban izuzetno sposoban, cijenio si ih Kako i dolikuje svakom Željovci. Kako ti deset puta rekoh ranije, imaju postovi, da se provjeriti.
Šta se promijenilo u međuvremenu ti znaš najbolje a mi samo možemo naslućivati.
Neka ti je na čast i obraz!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
I to kaze lik koji samo prije par mjeseci,na sva usta hvalio predsjednika nadzornog odbora...
Imaju postovi.
Pa pa pa paranojaaaaaaaaa
Imaju postovi.
Pa pa pa paranojaaaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.