FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teško, oni već pripremli orgijanje i prasetinu u slučaju trijumfa.joker90 je napisao/la:Ja nesto ocekujem glatku pobjedu u Krupi na Vrbasu..
SRETAN BROJ - 1725
Sta ocekujes od grupe koja kreira svoju "specijalnu" realnost i hrane se svojim mitovima. Ned'o Bog nikomepitic je napisao/la:Štrumfići govore Jakupović pitarski sudija, a pitari mu hebu mater
Ma i inace kad sam ja optimista, to zavrsi prangijanjem nase ekipe, ali eto..pitic je napisao/la:Teško, oni već pripremli orgijanje i prasetinu u slučaju trijumfa.joker90 je napisao/la:Ja nesto ocekujem glatku pobjedu u Krupi na Vrbasu..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
svi u bosansku krupu!! nema izgovora svi, svi, svi!!! 
12/12joker90 je napisao/la:Ja nesto ocekujem glatku pobjedu u Krupi na Vrbasu..
SARAJEVO
Dobro je što se igra na plastičnom terenu, jer ovo loše vrijeme utiče na naše ''pašnjake'' za fudbal 
Očekujem pobjedu, ako ne bude igrao Mikel
Očekujem pobjedu, ako ne bude igrao Mikel
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U okviru 15. kola najelitnijeg takmičenja u BiH Slobodan Starčević i njegovi izabranici na svom će terenu dočekati ekipu Sarajeva. Međutim, strateg domaće ekipe imat će velikih problema kada je u pitanju igrački kadar. Zbog povrede, u timu neće biti golmani Mladen Ilić i Nemanja Damjanović, zatim štoper Milorad Nikolić te veznjak Srđan Malinović, dok zbog kartona pravo nastupa nemaju Slobodan Milanović i Nikola Dujaković. Pored njih, u sastavu neće biti napadača Elvira Kojića i Saše Kajkuta, čime će banjalučki sastav praktično biti desetkovan u predstojećem susretu.
ovi gore navedeni su relativno nepoznati, ali dobro je sto nema ovog kajkuta mrzak mi je jos od bilinog polja
ovi gore navedeni su relativno nepoznati, ali dobro je sto nema ovog kajkuta mrzak mi je jos od bilinog polja
Krupa blagi favorit protiv Sarajeva prema kladionicama, ruku na srce razlika u kvotama je minimalna ali ipaak..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kengur je napisao/la:Sta ocekujes od grupe koja kreira svoju "specijalnu" realnost i hrane se svojim mitovima. Ned'o Bog nikomepitic je napisao/la:Štrumfići govore Jakupović pitarski sudija, a pitari mu hebu mater
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
past ce do tekmeharis004 je napisao/la:Krupa blagi favorit protiv Sarajeva prema kladionicama, ruku na srce razlika u kvotama je minimalna ali ipaak..
Ilić je van stroja već neko vrijeme i kad se vrati imat će prednost na poziciji golmana. Damjanović i Kajkut su baš hendikep za Krupu i osjetit će se njihovo odsustvo. Prednost Sarajeva je što su trenirali na terenu s vještačkom travom. Ne znam da li druge ekipe u ligi imaju takav tip terena u sklopu vlastitih infrastruktura ali smo svi imali priliku vidjeti kako se muče na Krupinom terenu. Zato mislim da smo u blagoj prednosti.Sarajlijica1946 je napisao/la:U okviru 15. kola najelitnijeg takmičenja u BiH Slobodan Starčević i njegovi izabranici na svom će terenu dočekati ekipu Sarajeva. Međutim, strateg domaće ekipe imat će velikih problema kada je u pitanju igrački kadar. Zbog povrede, u timu neće biti golmani Mladen Ilić i Nemanja Damjanović, zatim štoper Milorad Nikolić te veznjak Srđan Malinović, dok zbog kartona pravo nastupa nemaju Slobodan Milanović i Nikola Dujaković. Pored njih, u sastavu neće biti napadača Elvira Kojića i Saše Kajkuta, čime će banjalučki sastav praktično biti desetkovan u predstojećem susretu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uzimamo ovo!Septerra je napisao/la:Ilić je van stroja već neko vrijeme i kad se vrati imat će prednost na poziciji golmana. Damjanović i Kajkut su baš hendikep za Krupu i osjetit će se njihovo odsustvo. Prednost Sarajeva je što su trenirali na terenu s vještačkom travom. Ne znam da li druge ekipe u ligi imaju takav tip terena u sklopu vlastitih infrastruktura ali smo svi imali priliku vidjeti kako se muče na Krupinom terenu. Zato mislim da smo u blagoj prednosti.Sarajlijica1946 je napisao/la:U okviru 15. kola najelitnijeg takmičenja u BiH Slobodan Starčević i njegovi izabranici na svom će terenu dočekati ekipu Sarajeva. Međutim, strateg domaće ekipe imat će velikih problema kada je u pitanju igrački kadar. Zbog povrede, u timu neće biti golmani Mladen Ilić i Nemanja Damjanović, zatim štoper Milorad Nikolić te veznjak Srđan Malinović, dok zbog kartona pravo nastupa nemaju Slobodan Milanović i Nikola Dujaković. Pored njih, u sastavu neće biti napadača Elvira Kojića i Saše Kajkuta, čime će banjalučki sastav praktično biti desetkovan u predstojećem susretu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Svi ce oni igrati.
I meni se cini da ce vecina nabrojanih istrcati na teren.Lakoste je napisao/la:Svi ce oni igrati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Poceli pregovori sa Duljom oko produzenja ugovora,barem tako pise kliks.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tako je ovo je bacanje prasine u oci . ja njih ovako gledam da su dobili slobodu 3-0 s zrinjskim 0-0 da su nas namucili na kosevu , naravno nadam se pobjedi al nece to biti nimalo lako ,dolazi FK Sarajevo to je odma festa svi se dizu na noge .Lakoste je napisao/la:Svi ce oni igrati.
Lično najdraži igrač u ovoj eri Tana. Mnogi su gotivili Cimirota kao najvećeg talenta, meni je ipak to Dulja bio i ostao.zagorski je napisao/la:Poceli pregovori sa Duljom oko produzenja ugovora,barem tako pise kliks.
I koliko god ga gotivio kao pojedinca, i koliko god bi volio da ostane igrač kluba za koji navijam, Dulja bi ipak trebao da ode.
Reprezentativni kalibar bi mogao samo stagnirati u ovoj ligi.
Sa druge strane i za Suljića sam isto govorio da je strašan igrač, igrač za lige petice i eno ga u Mađarskoj ligi koja je slična našoj.
Tako da Dulja treba dobro razmisliti šta očekuje od karijere. Novce mu možemo ponuditi slične kao recimo Mađari, Moldavci i slični gdje naši najveći talenti završavaju, i u tom slučaju neka ga nama, bolje je za sve.
Ukoliko se dvoumi između Seltika i Bešiktaša sa kim su ga svojevremeno povezivali i nas, momak nije dobar u glavi, realno.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Ammko99, Fudo, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, johntravolta123, Laganini1986, mire971, Serha, Shategabri, Zaboljesutra i 151 gost.