To mislis jer ga nisi dugo vidjeo na djelu, kod Pelea nije imao prostora.. A definitivno je i mene kupio sa tim treninzima..Jos je poznato od ranije da je Mou njegov ljubiteljNail for Real je napisao/la:I dalje mislim da Momo nije za Real Madrid. Jbg, Mallorca je bila davno, tada je igrao kao lud, a bio je i mladji.
Guti je dobar igrac, ali ima preveliki ego,a Mourinho je na klupi Madrid, tako da vise necemo imati **** u ekipi
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nadam se da ce on zaigrati kako zna, ali sam vrlo skeptican po tom pitanju. Ako je tebe Momo kupio sa tim treninzima, onda je mene Lass kupio proslosezonskim igramaL_blancos je napisao/la:To mislis jer ga nisi dugo vidjeo na djelu, kod Pelea nije imao prostora.. A definitivno je i mene kupio sa tim treninzima..Jos je poznato od ranije da je Mou njegov ljubiteljNail for Real je napisao/la:I dalje mislim da Momo nije za Real Madrid. Jbg, Mallorca je bila davno, tada je igrao kao lud, a bio je i mladji.
Guti je dobar igrac, ali ima preveliki ego,a Mourinho je na klupi Madrid, tako da vise necemo imati **** u ekipi
Gago previse grijesi, ali je u boljoj formi od Moma...mada tu je i faktor Mourinho tako da ce biti zanimljiva borba za tu poziciju
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sluzbeno: Jerzy Dudek produzio svoj ugovor sa Realom
Dobar je Sami @brnjoo kako ti ide blog da pogledam kad?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/LBJ MVP je napisao/la:Dobar je Sami @brnjoo kako ti ide blog da pogledam kad?
- Nail for Real
- Kontakt:
Pogledaj pa ces vidjetLBJ MVP je napisao/la:Dobar je Sami @brnjoo kako ti ide blog da pogledam kad?

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
hv
Zadnja izmjena: Makaveli, dana/u 14 mar 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujemMakaveli je napisao/la:hvala bogu da im neko ko se i u fudbal razumijenamice,prepoznao si se
neki su se ovdje smijali kada sam moma diarru spominjaoal' eto..ocekujem ga u prvom sastavu,jos samo da malo poradi na ofanzivnoj igri...i odlican
lass je bogami prvi koji je na listi da napustsi klub od tri igraca...zbog one sumnjive bolesti,pa smrt oca i sve one psihicke traume..i to.. ugl. skontace mou jel' sposoban da igra fudbal...
a gago,novi redondoizuzetno perspektivan igrac kojeg ne treba gusiti...nek' igra gdje moze...misljenja sam da je izuzetan igrac

sto da neNail for Real je napisao/la:Ne mogu da vjerujemMakaveli je napisao/la:hvala bogu da im neko ko se i u fudbal razumijenamice,prepoznao si se
neki su se ovdje smijali kada sam moma diarru spominjaoal' eto..ocekujem ga u prvom sastavu,jos samo da malo poradi na ofanzivnoj igri...i odlican
lass je bogami prvi koji je na listi da napustsi klub od tri igraca...zbog one sumnjive bolesti,pa smrt oca i sve one psihicke traume..i to.. ugl. skontace mou jel' sposoban da igra fudbal...
a gago,novi redondoizuzetno perspektivan igrac kojeg ne treba gusiti...nek' igra gdje moze...misljenja sam da je izuzetan igrac
![]()
![]()
![]()
![]()
Prije bi zadrzao Gaga i Moma nego Lassa
![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Po prikazanoj igri, u hajmo reci 1,5 sezonu jer toliko je Lass igrao, pokazao je mnogo vise bar od Gaga, kojem je procenat gubljenja lopte bar 40 kada je u njegovom posjedu. Momo je dugo bio povrijedjen pa to ne moze biti mjerilo, iako nesto ne vjerujem u njega, ali Gago je svakako prikazao manje od LassaL_blancos je napisao/la:sto da neNail for Real je napisao/la:Ne mogu da vjerujemMakaveli je napisao/la:hvala bogu da im neko ko se i u fudbal razumijenamice,prepoznao si se
![]()
![]()
![]()
![]()
Prije bi zadrzao Gaga i Moma nego Lassa
![]()
da je tax to napisao pa haj nekako, njemu nije ni za zamjeriti
Nego jesi ti ikako svjestan sta ti pises? 40 po utakmici? Pa toliko ne gube ni napadaci a kamoli jedan defanzivni veznjak kojemu je zadatak sprijecavanje protivnickih napada.
Statisticki podaci o gubljenju lopte nikad nisu prikazani u javnosti, barem sto se tice Real Madrida. Izvoli pa mi nadji podatke po kojima je Gago jedan od najslabijih u Realu sto se tice gubljenja lopti
Lass je nevjerovatna radilica, covjek je sposoban uraditi sve sto se od njega trazi. Tu imamo i Xabi Alonsa, ali ovaj trojac Gago-Lass-Momo je skoro pa isti. Mahamadou je predan svom poslu, ne nosi na treninge i utakmice svoje privatne probleme, radi vise nego ijedan drugi igrac, a o Fernandu se ne treba previse pricati osim reci da je odigrao za 10 posljednjih 6-7 utakmica u dresu Real Madrida.
Sva trojica su zeljna igre, a jedan ce morati otici, samo ako dodje Khedira.
Nego jesi ti ikako svjestan sta ti pises? 40 po utakmici? Pa toliko ne gube ni napadaci a kamoli jedan defanzivni veznjak kojemu je zadatak sprijecavanje protivnickih napada.
Statisticki podaci o gubljenju lopte nikad nisu prikazani u javnosti, barem sto se tice Real Madrida. Izvoli pa mi nadji podatke po kojima je Gago jedan od najslabijih u Realu sto se tice gubljenja lopti
Lass je nevjerovatna radilica, covjek je sposoban uraditi sve sto se od njega trazi. Tu imamo i Xabi Alonsa, ali ovaj trojac Gago-Lass-Momo je skoro pa isti. Mahamadou je predan svom poslu, ne nosi na treninge i utakmice svoje privatne probleme, radi vise nego ijedan drugi igrac, a o Fernandu se ne treba previse pricati osim reci da je odigrao za 10 posljednjih 6-7 utakmica u dresu Real Madrida.
Sva trojica su zeljna igre, a jedan ce morati otici, samo ako dodje Khedira.
Zadnja izmjena: Brnjoo, dana/u 15 jul 2010, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis na ovo,Brnjoo je napisao/la:da je tax to napisao pa haj nekako, njemu nije ni za zamjeriti
Sva trojica su zeljnja igre, a jedan ce morati otici, samo ako dodje Khedira.
apsolutno isto misljenje, Gaga osporavaju mladji navijaci koji samo gledaju kad neko zabije gol il predribla nekog..
Sa momom imamo bedem u sredini, igra gotovo uvijek na prvu loptu do blizeg igraca i to ubrzava igru..
Lass se gubi tu i nije najveca radilica, statisticki je to alonso koji ubjedljivo uvijek najvise pretrci i najvise lopti ukrade.. Uz to ima mozda najbolju dugu loptu.. Gago je dosta napredovo, ima nesto sto malo zadnjih veznih ima.. Zadnju loptu, to sam primjetio u zadnjih par tekmi kako covjek cesto izbaciva igrace prema naprijed.. Pogotovo prema Higuainu..
Lik je u svakom smislu enigma tako da samo se treba radovati sta god on uradicatalonia je napisao/la:heh tko ce znati sta je morinho smislio![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pa statisticki Alonso MOZDA jest veca radilica jer vise pretrci i najvise lopti ukrade, ali podatak da je Alonso prosle sezone odigrao 11 utakmica vise i 1500 minuta vise od Lassa ne ide njemu u prilog ako cemo gledati ko je veca radilica. Uostalom, Lass je prosle sezone dobio nagradu za najvrijednijeg igraca Real Madrida, ne onoga koji vrijedi 500 miliona, nego onoga ko je statisticki pokazao najviseL_blancos je napisao/la:Potpis na ovo,Brnjoo je napisao/la:da je tax to napisao pa haj nekako, njemu nije ni za zamjeriti
Sva trojica su zeljnja igre, a jedan ce morati otici, samo ako dodje Khedira.
apsolutno isto misljenje, Gaga osporavaju mladji navijaci koji samo gledaju kad neko zabije gol il predribla nekog..
Sa momom imamo bedem u sredini, igra gotovo uvijek na prvu loptu do blizeg igraca i to ubrzava igru..
Lass se gubi tu i nije najveca radilica, statisticki je to alonso koji ubjedljivo uvijek najvise pretrci i najvise lopti ukrade.. Uz to ima mozda najbolju dugu loptu.. Gago je dosta napredovo, ima nesto sto malo zadnjih veznih ima.. Zadnju loptu, to sam primjetio u zadnjih par tekmi kako covjek cesto izbaciva igrace prema naprijed.. Pogotovo prema Higuainu..
Hocu da kazem da je on sjajan igrac, ali je Pellegrini odlucio mijenjati svoju formaciju iz utakmice u utakmicu i rijetko kad smo tri utakmice zaredom gledali igrace u istoj ulozi.
Uostalom, da ja i ti ne bi previse razglabali o glupostima, Mourinho je tu da odluci ko mu je potreban a ko ne.
Ja, i ovo je moje misljenje odmah da kazem da mi previse ne udarate po ocima, mislim da Mourinho nece imati muda ostati u Real Madridu nakon prve sezone u kojoj ce sigurno dozivjeti neuspjeh
Potvrdjeno na stranici reala
Leon u Realu
Leon u Realu
- legenda reala
- Kontakt:
Ne dajte RAULA ako ste već pustili GUTIA .Real neće biti isti onaj Real bez svojih legendi. Oni moraju imati mjesta u Realu .Mnogi su odlazili i dolazili ali oni su uvijek bili tu .Guti uvijek osporavan a svake sezon po meni jedan od najbolji veznjaka,a za Raula to je najbolji igrač kojeg je real ikad imao i kojeg će imati.Pratim i dugo navijam za Real i to dobro znam.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Mislim da ce Mou sad igrati 4-2-3-1.Ta je taktika totalno in sada, to je igrao i kad je trenirao Inter, i sa tom bi formacijom igrala 2 zadnja vezna tako da ce biti mjesta za sve vase ljubimce bili to gago, lass,momo ili ko vec..samo nezz kako ce se higuain snaci sa tom taktikom usamljenog spice no vidjecemo..Samo da prodjemo osminu finala ! 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.