PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Muki ovako kad se nabilda ja mislim da ce vas sve na forumu pobit
sad mu je samo desanka nabujala od drkice 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma sta cu brato mrzit. Ono zajebajemo se po forumu nekad predjes granicu i to je to. Malo se prcamo i tako. Ruku na srce dok su nasi forumasi bili ovdje Celikovi i Slobodini su poslje njih po meni najinteligentniji (kad izuzmemo onih par seljacica koji su najglasniji) Bujrum u Mostar ko hoce bez kurcenja jer je tu donji . Ljeti najbolja akvizicija u drzavi za raznijet se navece i zguzit . Pice i gedro ko salate svakakve . Za normalnu raju neopterecenu nacionalizmomSabinho je napisao/la:Ma i to sto kazes, uostalom nema se razloga ni mrziti Slobodu inace, a forum je nesto sasvim drugo. Jedan sasvim obican klub na koji gledam kao na Vitez recimo. Uglavnom stabilan, bestrofejan prvoligas koji tu i tamo napravi neki bljesak i to je to.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moze svak doc na Stari i slikat se. Dodju i ultrasi slikaju se u ranim jutarnjim satima. Slikaju se nasi ispred njihovog puba,to je normala brato. Ovaj je bola izgotivljen u pecini. Ono normala ga raja haj bujrum. Ne mrzi se Sloboda u Mostaru koliko se mi zayebajemo po forumu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- MocMahale444
Desanka sakicamazon je napisao/la:Muki ovako kad se nabilda ja mislim da ce vas sve na forumu pobitsad mu je samo desanka nabujala od drkice
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Muhi je lakat najjaci. On mu non stop radi. Vazda dzoja u ruci

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A valjak i kanta... To nebitno, jelRigoletto je napisao/la:A mene k.urac boli, ako mogu gurnem ga i ne pitam odakle je, a rijetko ga guram. Jedem za bajram jedem za bozic, pijem i na budin rodjendan. Meni je samo tablica bitna, i humanitarni rad naravno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pacove koji **** mene prozivaš nisam ništa piso na temi danima.MocMahale444 je napisao/la:Sirovina suti nemoj da ti sliku postavljam da se narod ibreti.
Stavi svoju da se smijemo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- amazon
- Kontakt:
Opusteno raja bez stresa molim vas da ne bi banovo 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Tema Zeljeznicara
Samo cekam kad ce se tamo licno javiti Senad Misimovic, eno i menadzeri se javljaju po forumu
Samo cekam kad ce se tamo licno javiti Senad Misimovic, eno i menadzeri se javljaju po forumu
- amazon
- Kontakt:
Kakvi ba menadzeri ne budi lud.
ma buraz najludja ste tema, ocm stavljaju bankovne spiseamazon je napisao/la:Kakvi ba menadzeri ne budi lud.
- amazon
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:ma buraz najludja ste tema, ocm stavljaju bankovne spiseamazon je napisao/la:Kakvi ba menadzeri ne budi lud.
To je kopirao nesto i samo ubacio ime Hervasa. Levati su to ba. On nas je dosao dobre love to je jedino istina.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Veju veju pahulje evo nam i gorstak sisao s planine, ostavi sjekiricu sa strane, sta ces popit?staragarda je napisao/la:A valjak i kanta... To nebitno, jelRigoletto je napisao/la:A mene k.urac boli, ako mogu gurnem ga i ne pitam odakle je, a rijetko ga guram. Jedem za bajram jedem za bozic, pijem i na budin rodjendan. Meni je samo tablica bitna, i humanitarni rad naravno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Probisvjet
- Kontakt:
Dje su ba bankovni spisi, hocemo i mi da gledamo.Lakoste je napisao/la:ma buraz najludja ste tema, ocm stavljaju bankovne spiseamazon je napisao/la:Kakvi ba menadzeri ne budi lud.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Daj one sudaca u trofejnim godinamaProbisvjet je napisao/la:Dje su ba bankovni spisi, hocemo i mi da gledamo.Lakoste je napisao/la:ma buraz najludja ste tema, ocm stavljaju bankovne spise [emoji144]amazon je napisao/la:Kakvi ba menadzeri ne budi lud.
- FrantoBauzek
Dosao je Slavko Petrovic:
Onda je dosla Sloboda na Grbavicu:
Pocinje agonija strumfova:
Nastavlja se agonija:
Na tribinama haos:
Dok Miske:
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Uzmite kokice i sok, pa na Zeljkanovu temu.. Svađaju se uprava, menadzeri, obicna raja.. Niko ko nas Vaso Miskin Crni!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fino nekada na jednoj presici reče Dejan Nikolić neće se više ugovori potpisivati u kafanama kad gledaj čuda Ćenan i Zeba u kafani listaju ugovor 
SRETAN BROJ - 1725
trabant s grbavice i wartburg s koševa 
- FrantoBauzek
Rigoletto je napisao/la:trabant s grbavice i wartburg s koševa
Za mladju publiku:
Trabant sa Grbavice:
Wartburg sa Koseva:
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ono ipak nije obicna kafana..pitic je napisao/la:Fino nekada na jednoj presici reče Dejan Nikolić neće se više ugovori potpisivati u kafanama kad gledaj čuda Ćenan i Zeba u kafani listaju ugovor
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.