PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

starina
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la starina » 03 nov 2016, 14:48

Pa jel moguce ono zivota vam ?Imam osjecaj da sam na lobotomiji kad citam Zeljin forum trenutno.... :o :puke:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 nov 2016, 14:52

starina je napisao/la:Pa jel moguce ono zivota vam ?Imam osjecaj da sam na lobotomiji kad citam Zeljin forum trenutno.... :o :puke:
Nema sada zahebancije bojkotaši i plaćenici se vratili na forum sportsport.ba i normalno da će doći do sukoba interesa.
SRETAN BROJ - 1725

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 03 nov 2016, 14:57

Hahahaha sega su J**+ ih neandertalac pa razvaljuje.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 nov 2016, 15:03

Poceli su i izvode iz banke lijepiti iz nemoci. @Neandertalac im je trn u oku, vidim trude se i da ga licno izvrijeđaju i identitet mu otkriju. Lobotomija i Misketov sin su na sve spremni!! :sick:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 nov 2016, 15:05

Puna podrška opoziciji navijača Željezničara da konačno smijene postojeću garnituru koja je privatizovala klub za 0 km. Izdržite...
SRETAN BROJ - 1725

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 nov 2016, 15:08

joker90 je napisao/la: Ono ipak nije obicna kafana.. :kafa: Puna podrska za kolegu @Neandertalac i jos par njih koji se bore protiv uprave, placenika, Izlija raznih i menadzera na temi!
Nemoj tako, Izlija je dobar insan, kaže istinu pa makar i protiv Željkana. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 nov 2016, 15:14

Mukiju jako tesko pada sto habate Zeljinu temu, imajte malo razumijevanja prema njemu. Ipak je on gazda ove teme. Hvala
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2016, 15:15

joker90 je napisao/la:identitet mu otkriju
Svi znaju ko je on ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 nov 2016, 15:18

FKS trenutno, ni na nebu ni zemlji. Od hoštaplera u upravi koji uzmu pare za travu u kampu, koja nikad nije nikla, na ugovor sa Haadom a za te pare vas je Versace mogao oblačiti ili na raskide ugovora sa igračima, do menagera koji vedre i oblače, određuju min 5 igrača koji će igrati za prvih 11.
Što se talova tiče, sam Ješić i kvazi "brazilci" su ih koštali kao nas svi raskidi, više od pola miliona.
Imate vi i svojih problema, nemate dugova ali ste i podstanari plus prodali ste klub za vrijednost jedne dvospratnice na dobroj lokaciji u Sarajevu. Da sam na vašem mjestu poklopio bi se ušima.

Nemojte me vi braniti i podržavati a pogotovo ova qarina Joker@ koja pljuje na naše legende. Futavac jedan mali bez trunke poštovanja.

Toliko. Ne morate replicirati...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 nov 2016, 15:22

amazon je napisao/la:Mukiju jako tesko pada sto habate Zeljinu temu, imajte malo razumijevanja prema njemu. Ipak je on gazda ove teme. Hvala
Reci im da se uljude ili je tebi drago kad se pise lose o tvom klubu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 nov 2016, 15:23

Neandertalac je napisao/la:FKS trenutno, ni na nebu ni zemlji. Od hoštaplera u upravi koji uzmu pare za travu u kampu, koja nikad nije nikla, na ugovor sa Haadom a za te pare vas je Versace mogao oblačiti ili na raskide ugovora sa igračima, do menagera koji vedre i oblače, određuju min 5 igrača koji će igrati za prvih 11.
Što se talova tiče, sam Ješić i kvazi "brazilci" su ih koštali kao nas svi raskidi, više od pola miliona.
Imate vi i svojih problema, nemate dugova ali ste i podstanari plus prodali ste klub za vrijednost jedne dvospratnice na dobroj lokaciji u Sarajevu. Da sam na vašem mjestu poklopio bi se ušima.

Nemojte me vi braniti i podržavati a pogotovo ova qarina Joker@ koja pljuje na naše legende. Futavac jedan mali bez trunke poštovanja.

Izdrzi!!
Virtu4l je napisao/la:
joker90 je napisao/la:identitet mu otkriju
Svi znaju ko je on ;)
A vidio sam, zajebano se zamjeriti lobotomcima! Je li i on neciji poslusnik kao @Hrasno1921 ili je ipak obicni navijac koji se drzi svog misljenja i stoji iza njega?
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 nov 2016, 15:24

Neandertalac je napisao/la:FKS trenutno, ni na nebu ni zemlji. Od hoštaplera u upravi koji uzmu pare za travu u kampu, koja nikad nije nikla, na ugovor sa Haadom a za te pare vas je Versace mogao oblačiti ili na raskide ugovora sa igračima, do menagera koji vedre i oblače, određuju min 5 igrača koji će igrati za prvih 11.

Samo nisi spomenuo cinjenicu da mi ljudima koji su to radili yebemo od do i tjeramo ih, a vi svojim hostaplerima jos i dupence lizete :wave: :wave:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 nov 2016, 15:26

MocMahale444 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Mukiju jako tesko pada sto habate Zeljinu temu, imajte malo razumijevanja prema njemu. Ipak je on gazda ove teme. Hvala
Nikad! Ja vodim borbu s Misketovim pionirima i njegovim sinom, koji brane babu a ne interese kluba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 nov 2016, 15:28

FrancescoTotti je napisao/la:

Samo nisi spomenuo cinjenicu da mi ljudima koji su to radili yebemo od do i tjeramo ih, a vi svojim hostaplerima jos i dupence lizete :wave: :wave:
I jos da se spomene da mi vrijedimo kao dvospratnica k'o sto kaze a oni kao kontejner, kad smo vec kod toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 nov 2016, 15:30

amazon je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
Nikad! Ja vodim borbu s Misketovim pionirima i njegovim sinom, koji brane babu a ne interese kluba.
Je li Miske i sin mu Željo?
Ako je tebi furka sto ti koji pitar napise, tako je amazone a da ti pisas po Zelji. Onda stvarno nisi normalan sekunde.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 nov 2016, 15:38

pitic je napisao/la:Fino nekada na jednoj presici reče Dejan Nikolić neće se više ugovori potpisivati u kafanama kad gledaj čuda Ćenan i Zeba u kafani listaju ugovor :urnebes:
:urnebes:
slika

Nikolić poručio Kostiću: Vrati nam titulu na Grbavicu :rol:

> Hervas, Toskas, Bevab, Husic, Pozder ...

Nikolić podnio ostavku, ali je Uprava odbila :urnebes: :urnebes:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 nov 2016, 15:48

Ako Sloboda naredno kolo uzme bod-ove mogla bi pokrenuti lavinu.
SRETAN BROJ - 1725

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 03 nov 2016, 15:57

slika
:lolno:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 nov 2016, 16:05

gerijatrija Grbavica
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 nov 2016, 16:20

pitic je napisao/la:Ako Sloboda naredno kolo uzme bod-ove mogla bi pokrenuti lavinu.
Kakvu lavinu maštaš i doživljavaš mokre snove :P pa uzimali su vec samo ove sezone bodove i Zrinjski i Vitez na sred Grbavice ili si to zaboravio :mrgreen: što to ne bi mogla i Sloboda, koja je uzela na koševu bod.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []