Nisam ničiji igrač, zaljubljenik sam u pravu boju i sve vezano uz nju.admin je napisao/la:Mene interesuje forum koji uništavate sistematski zarad svojih interesa, a na kraju se najvise to vama obija o glavu. Kad prepustite forum forumasima ima neke nade da se I ostale stvari normalizuju. Trenutno, puno vise stetite i klubu i sebi, samo vam ego ne dozvoljava da uvidite gresku.
Ne volim da mi nameću mišljenje, mislim da sam dovoljno zreo i pametan da mogu sam vidjeti kako stvari stoje.
Kažeš uništava neko forum?
Da li je vaša želja da na forumu vlada jednoumlje, da se samo piše kontra uprave, igrača, trenutne situacije u klubu?
Mišljenja sam da jeste.
Nema koja tema se nije ponovila po sto puta, ide se u krug. Došla na red (opet) situacija Hervas, naravno spin "forumaša" ide kako smo i tu popušili foru, dođe čovjek sa dokazima (kakvi god da su bolji su nego oni koji govore kontra, i lično me boli neka stvar ko stoji iza nicka) i to je problem? Problem je što se argumentovano začepi jedna rupa a nije problem kad se neargumentovano mlati prazna slama i ocrnjuje trenutni kadar na čelu kluba.
Da ne bude da sam i ja kako pojedini vole reći "plaćenik, poltron i sl." vrlo rado ću ih prihvatiti na FB nek pošalju zahtjev pa da prečešljaju i uvjere se, nek me dodaju na viberu itd itd. Kako god misle da mogu otkriti jesam li to ili samo željovac.
Toliko