FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 03 nov 2016, 15:24

Neandertalac je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Vrlo je bitna lista svih prijavljenih!!!
Vrlo je bitno,takodje,da pogresni ljudi ne udju u klub sa 10-15 glasova,tako sto ce 5-15 "navijaca" pokupiti 500-1500 glasova.
Ukupno je oko 2000 glasova,mozda i manje za 54 mjesta u skupstini,sto znaci da siguran ulazak garantuje 40 glasova,a to je broj koji ae smanjuje,ako neko dobije vise od toga ako me kontate.
Ovih dana cu se probati detaljnije raspitati oko svega pa se javim.

A evo jednog posta kada su bili izbori za skupštinu.
Šta se promijenilo u međuvremenu, Sarajlija@
Reci nam, insajderu svih uprava. Šarolik si, ima nekih postova nije ti ni Žujin ni Đelin rad u klubu mrzak.

Kada ja nisam stručnjak za ove nove tehnologije, ne znam ni citirt fino...
Kolega Sarajlija je prije nekoliko godina bio u pravu. Nas najveci problem i uteg za klub je nacin izbora clanova Skupstine. U Skupstinu se nisu birali sposobni i osobe sa najvise glasova nego podobni.

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 03 nov 2016, 15:25

admin je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Pa moze li nek se otvori tema uprava? yebemu vise upravu i kad postoji opraste vise sa njom ko da smo yebeni konzum, a ne fudbalski tim, nek se ovdje malo popusti sa tom pricom?
imaš temu "utakmice", otvorenu upravo da bi se moglo normalno diskutovati o utakmicama da niko ne smara sa pričom o upravi. budi slobodan da je koristiš.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=20

ja ne mogu zabraniti priču o upravi na klubskoj temi, niste sami na forumu, to bi razvalilo kompletan sistem foruma (a iskreno me ne bi začudilo i da ima nekolicina ovdje koji bi baš to htjeli).
Sto onda nebi bila tema uprava da niko ovdje ne smara pricom o upravi? Identicna logika?

Smijesna tema postala vise normalno se nema sta procitat, da se ne lazemo ovo je ubilo kompletnu temu sta se desava jer se nista normalno nema procitati, 3-4 price se vrte iz dana u dan identicne, o timu, sastavu, koga bi stavili umjesto markovica i sl. se rijetko sta moze procitati ko da nije tema fudbalskog kluba ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la admin » 03 nov 2016, 15:46

Quinlan je napisao/la:
admin je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Pa moze li nek se otvori tema uprava? yebemu vise upravu i kad postoji opraste vise sa njom ko da smo yebeni konzum, a ne fudbalski tim, nek se ovdje malo popusti sa tom pricom?
imaš temu "utakmice", otvorenu upravo da bi se moglo normalno diskutovati o utakmicama da niko ne smara sa pričom o upravi. budi slobodan da je koristiš.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=20

ja ne mogu zabraniti priču o upravi na klubskoj temi, niste sami na forumu, to bi razvalilo kompletan sistem foruma (a iskreno me ne bi začudilo i da ima nekolicina ovdje koji bi baš to htjeli).
Sto onda nebi bila tema uprava da niko ovdje ne smara pricom o upravi? Identicna logika?

Smijesna tema postala vise normalno se nema sta procitat, da se ne lazemo ovo je ubilo kompletnu temu sta se desava jer se nista normalno nema procitati, 3-4 price se vrte iz dana u dan identicne, o timu, sastavu, koga bi stavili umjesto markovica i sl. se rijetko sta moze procitati ko da nije tema fudbalskog kluba ;)
ti je otvori, ali ja neću nikom zabraniti da ovdje piše o upravi isto kao što nikom ne branim da ovdje piše o utakmicama iako postoji tema "utakmice".

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 nov 2016, 15:50

http://fkzeljeznicar.ba/zajko-zeba-novi ... car/22658/

iskreno nisam sretan sa ovim, ali hajde ako nista može neki mladji da nauci sta od njega i dobar je igrač...
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 nov 2016, 15:57

Idemoplavi je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/zajko-zeba-novi ... car/22658/

iskreno nisam sretan sa ovim, ali hajde ako nista može neki mladji da nauci sta od njega i dobar je igrač...
Isti sam. Sretno mu sa nama a i nama sa njim.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2016, 15:58

Idemoplavi je napisao/la:
admin je napisao/la:Zaista vas molim da ne trolate temu.
ovaj u istom postu napiše "Nek je sram svakoga i na dušu mu, jadovi jadni." za svakog kome je "bitno jel u klubu Osim, Zuban, Miske." i doda " samo neka ne dolazi ono smece od bivse uprave".

Pa jel tebi bitno ko je u upravi ili nije ili nas samo trolaš ovdje i spinuješ diskusije?
Nije korektno radi ostalih forumaša samo tako razvaljivati priču sa kontra stavovima u jednom postu i stvarati sukob sa bilo kime ko se na to upeca.
Evo ovako, ja necu vise slova ubosti na ovu temu, ali te molim da budes isto tako pravedan kad ona dva trolla isto urade? Mislim da je pošteno.
Pa vi ste već napustili ovaj forum i zatrovali mnoge u nadi da niko neće ostati da bi mudre glave imale potpunu kontrolu nad svim iznesenim mišljenjima. pa sad kad ima neko ko i dalje nešto piše ovdje vraćaš se da troluješ i predlažeš da ćeš šutiti, ali ako će svi šutiti... i još da ih ja natjeram na to. Jesi li svjestan koliko si smiješan?

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 03 nov 2016, 15:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
admin je napisao/la:Mene interesuje forum koji uništavate sistematski zarad svojih interesa, a na kraju se najvise to vama obija o glavu. Kad prepustite forum forumasima ima neke nade da se I ostale stvari normalizuju. Trenutno, puno vise stetite i klubu i sebi, samo vam ego ne dozvoljava da uvidite gresku.
Nisam ničiji igrač, zaljubljenik sam u pravu boju i sve vezano uz nju.
Ne volim da mi nameću mišljenje, mislim da sam dovoljno zreo i pametan da mogu sam vidjeti kako stvari stoje.
Kažeš uništava neko forum?
Da li je vaša želja da na forumu vlada jednoumlje, da se samo piše kontra uprave, igrača, trenutne situacije u klubu?
Mišljenja sam da jeste.
Nema koja tema se nije ponovila po sto puta, ide se u krug. Došla na red (opet) situacija Hervas, naravno spin "forumaša" ide kako smo i tu popušili foru, dođe čovjek sa dokazima (kakvi god da su bolji su nego oni koji govore kontra, i lično me boli neka stvar ko stoji iza nicka) i to je problem? Problem je što se argumentovano začepi jedna rupa a nije problem kad se neargumentovano mlati prazna slama i ocrnjuje trenutni kadar na čelu kluba.
Da ne bude da sam i ja kako pojedini vole reći "plaćenik, poltron i sl." vrlo rado ću ih prihvatiti na FB nek pošalju zahtjev pa da prečešljaju i uvjere se, nek me dodaju na viberu itd itd. Kako god misle da mogu otkriti jesam li to ili samo željovac.
Toliko
Nas cilj je da vlada jednoumlje, a na forumu trenutno vidim vise ljudi koji su na strani Uprave od onih koji nisu. Nema logike to sto pises. Necemo se vise vracati na forum. Ispricana prica, tema je FK Zeljeznicar. Dobro su nam dosli svi navijaci Zeljeznicara, kako oni koji su protiv, tako i oni koji su za.
izbivao sam sa ovog foruma dugo
pa se opet vratih, reko da vidim šta se i ovde piše
i bgm ja slabo naletih na one koji hvale upravu
većinom par likova kojima ništa ne valja
i tako u krug njih par crnjače jedan drugom, ubaci se poneko i ko je kontra ali ga poklope
naravno ne argumentima
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2016, 16:01

hvališ je eto ti i bujrum hvali, niko te nije banovao niti potjerao s teme.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 nov 2016, 16:04

admin je napisao/la:
ovaj u istom postu napiše "Nek je sram svakoga i na dušu mu, jadovi jadni." za svakog kome je "bitno jel u klubu Osim, Zuban, Miske." i doda " samo neka ne dolazi ono smece od bivse uprave".

Pa jel tebi bitno ko je u upravi ili nije ili nas samo trolaš ovdje i spinuješ diskusije?
Nije korektno radi ostalih forumaša samo tako razvaljivati priču sa kontra stavovima u jednom postu i stvarati sukob sa bilo kime ko se na to upeca.
Evo ovako, ja necu vise slova ubosti na ovu temu, ali te molim da budes isto tako pravedan kad ona dva trolla isto urade? Mislim da je pošteno.
Pa vi ste već napustili ovaj forum i zatrovali mnoge u nadi da niko neće ostati da bi mudre glave imale potpunu kontrolu nad svim iznesenim mišljenjima. pa sad kad ima neko ko i dalje nešto piše ovdje vraćaš se da troluješ i predlažeš da ćeš šutiti, ali ako će svi šutiti... i još da ih ja natjeram na to. Jesi li svjestan koliko si smiješan?
Mislim da ti kao admin ne bi sebi trebao da dospustis takvo pisanje, ali to samo govori o tebi kakav si. nit sam otisao niti se vraćam, to je samo tvoje misljenje. I vidi se po tvom načinu pisanja na kojoj si strani. Ja i to podržavam samo nemoj da se pravis svetac.
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 nov 2016, 16:05

Imate pp pa se prepucavajte.

Nandertalca@ za moderatora na Željinoj temi :opaopa:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 03 nov 2016, 16:06, ukupno mijenjano 2 puta.

UPRAVA NAPOLJE!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 03 nov 2016, 16:05

admin je napisao/la:

fina ti je raja ostala, nema šta
raja koja koristi svaki post da piše kontra trenutnih ljudi u klubu
da se ne lažemo, nisu cvjećke ali kad se porede sa prethodnicima bgm i jesu
ponavljam, vama je u cilju da se jedna priča forsira, ništa ne valja, otjerati misketa i kompaniju
jes, treba to
i šta dalje?
onda će nam procvati lale, igraćemo grupe lige šampiona, dovesti mesija da kod nas završi karijeru, podići klempu ?
how yes no !

admin je napisao/la:hvališ je eto ti i bujrum hvali, niko te nije banovao niti potjerao s teme.
Ne hvalim
bar ne onoliko koliko je par njih pljuje, na svakom koraku
opet kažem, daleko od idealnih ali daleko i od toga da se samo o njoj priča i traže smjene

nisam ni ja zadovoljan pojedinim stvarima no kad čitaš da par ljudi konstantno provlači iste teme i nema kod njih ništa dobro onda preostaje ili da se upuštaš u prepirke ili odeš
pa procjeni šta je lakše
Zadnja izmjena: salle86, dana/u 03 nov 2016, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 nov 2016, 16:09

Neandertalac je napisao/la:Imate pp pa se prepucavajte.

nekad bi i tebe i sebe zapalio a nekad bi te zagrlio :D
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 nov 2016, 16:10

Neandertalac je napisao/la:Imate pp pa se prepucavajte.

nekad bi i tebe i sebe zapalio a nekad bi te zagrlio :D
Hajde glasajte, evidentno da nam je potreban "šerif" na temi. Evo ja predlažemo sebe :kralj: :lol:

Obećavam što hiljada banova :angel:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 03 nov 2016, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 nov 2016, 16:11

ZZ10 sretan povratak kuci.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 nov 2016, 16:11

Ja sam ZA! Bolestan si i lud, ali zasluzujes da budes moderator!
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 nov 2016, 16:17

Idemoplavi je napisao/la:Ja sam ZA! Bolestan si i lud, ali zasluzujes da budes moderator!
Nemoj me ti više hvaliti :nedam: :lol:

Minus za upravu što Zeba nije na tri godine potpisao :lol:
Malo dolaze tobe :angel:

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 nov 2016, 16:20

Nama moderator ne treba. I Aci ga treba ukinuti :bih:

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 nov 2016, 16:28

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Ja sam ZA! Bolestan si i lud, ali zasluzujes da budes moderator!
Nemoj me ti više hvaliti :nedam: :lol:

Minus za upravu što Zeba nije na tri godine potpisao :lol:
Malo dolaze tobe :angel:
Hajde znam ja da ti volis direktno u kost :D

Možda im je tata sta reko na onom slikanju :)
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 nov 2016, 16:30

Ja sam svoj kandidatski govor bazirao na odnosima na forumu, odnose Željovaca spram kluba i dva tabora koji ovdje obitavaju. Mislim da je pomirenje mukotrpni proces i najbitniji proces na forumu, ali i za sami klub. Iz njega će proizaći navijačka volja, a tako i investicije te rezultati. Mogu vam obećati da niko neće smjeti ni pomisliti da ovde piše protiv kluba. Obećavam sto hiljada banova.
Mislim da imamo jaku šansu da idemo u tom smjeru uspjeha ako mene izaberete.

Kazao je Neandertalac u svom obraćanju.

:lol:

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 nov 2016, 16:31

Neka Zebe. Nadam se da ce biti pametan i upisati uporedo za trenera. Valja zivjeti i nakon karijere, a nas je i trebaju nam takvi kad stigne kraj.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lynx i 7 gostiju.