sistem 5/8
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

vidim da se kladiš na bet365, pa me zanima kako uspiješ kombinirati igrače? Ja samo mogu single igrat :Sadis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Longford 21,5 vise Kajmakoglu 7,5 manje D.Smith 11,5 više![]()
Kako uopće igra kad je Ministarstvo finansija naredilo bankama da blokiraju sve uplate i isplate sa Online kladionica?!BenjooJutub je napisao/la:vidim da se kladiš na bet365, pa me zanima kako uspiješ kombinirati igrače? Ja samo mogu single igrat :Sadis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Longford 21,5 vise Kajmakoglu 7,5 manje D.Smith 11,5 više![]()
Nije drug previse,katastrofalna je galata u odbrani a real igra brzu kosarku sa dosta tranzcije odlicne sutere ima.Ne bi ti ja taj par preporucio da igras under realjasko_juve je napisao/la:Real 97,5 granica? Ma previse vala, po meni manje.
Predložio sam do sada 10 igrača tvoje je da izabereš.KingJamesMVP je napisao/la:Neki prijedlozi za večeras za EL?
Pa i ja igram samo singlBenjooJutub je napisao/la:vidim da se kladiš na bet365, pa me zanima kako uspiješ kombinirati igrače? Ja samo mogu single igrat :Sadis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Longford 21,5 vise Kajmakoglu 7,5 manje D.Smith 11,5 više![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.