FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 21:10

Evander je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Rijetko sa kim se mogu složit oko pojačanja. Nadarević i Vranješ što dalje od nas. Ništa posebno do sada u karijerama, stagnacija, godine.. ništa dobro, a i nemaju neke dodirne tačke sa igranjem kod nas.
Sa druge strane Krste i Ordagić su dosta bolji po nas. Deficitarne pozicije u našem timu zauzimaju, iskustvo igranja po ovim našim travnjacima, i obojici bi ovo bila prilika nametnuti se selektorima..
Je li moguce da neko za Vranjesa govori da je los, a Krste da mu je dobar?

Haj ziv bio vidi sta je jedab uradio u karijeri a sta drugi. Onda dodji ovdje pa opet napisi post.
Ljudi prate lige petice, ne prate lige u okruzenju i ove slabije tipa Poljska, Austrija itd. i onda ovako lupaju. Ledesma jadan lupa vec treci dan. Btw nema te u zadnje vrijeme, da nije sta lose ne daj Boze? :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 03 nov 2016, 21:10

Sabinho je napisao/la:
Zip je napisao/la:Tomisla Tomic na DMF !!!
Ima covjek ugovor, mora ga se otkupiti, a znamo da od toga nema nista.
Kad se pise o moguciim pojacanjima, da i njega pritefterim :)
Po meni najbolji vezni igrac lige.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 21:14

Zip je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Zip je napisao/la:Tomisla Tomic na DMF !!!
Ima covjek ugovor, mora ga se otkupiti, a znamo da od toga nema nista.
Kad se pise o moguciim pojacanjima, da i njega pritefterim :)
Po meni najbolji vezni igrac lige.
Pa diskutuje se pretezno o ovim sto znamo da su slobodni ili da mogu dobiti papire. Nije Zrinjski kao mi da protjera igrace iz prvog tima pa da ih mi pokupimo. :D

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 03 nov 2016, 21:15

Sabinho je napisao/la:
Evander je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Rijetko sa kim se mogu složit oko pojačanja. Nadarević i Vranješ što dalje od nas. Ništa posebno do sada u karijerama, stagnacija, godine.. ništa dobro, a i nemaju neke dodirne tačke sa igranjem kod nas.
Sa druge strane Krste i Ordagić su dosta bolji po nas. Deficitarne pozicije u našem timu zauzimaju, iskustvo igranja po ovim našim travnjacima, i obojici bi ovo bila prilika nametnuti se selektorima..

Haj ziv bio vidi sta je jedab uradio u karijeri a sta drugi. Onda dodji ovdje pa opet napisi post.
Ljudi prate lige petice, ne prate lige u okruzenju i ove slabije tipa Poljska, Austrija itd. i onda ovako lupaju. Ledesma jadan lupa vec treci dan. Btw nema te u zadnje vrijeme, da nije sta lose ne daj Boze? :)
Citam, ali rijetko pisem. Iskreno, nema se sta napisati sto vec nije receno. Cekamo zimsku pauzu :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 21:16

Pipa je odvrnuta, cekamo da vidimo sta ce iscuriti iz nje. :opaopa:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 nov 2016, 21:29

Sabinho je napisao/la: Ljudi prate lige petice, ne prate lige u okruzenju i ove slabije tipa Poljska, Austrija itd. i onda ovako lupaju. Ledesma jadan lupa vec treci dan. Btw nema te u zadnje vrijeme, da nije sta lose ne daj Boze? :)
Hahahaha, Stojan Vranjeeešššš :clap: :clap: :clap: :clap: Mikel Rustemoviććććććć :clap: :clap: :clap: :clap:

Hahahaha, jadan si kao i oni :njanjanja:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 nov 2016, 22:09

Yebem ti zivot na sta smo spali!
Raspravljamo i svadamo se koji je od nasa dva veznjaka najgori veznjak lige,koji je vise lopti izgubio,golova skrivio...
kuknjava

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 nov 2016, 22:14

zagorski je napisao/la:Yebem ti zivot na sta smo spali!
Raspravljamo i svadamo se koji je od nasa dva veznjaka najgori veznjak lige,koji je vise lopti izgubio,golova skrivio...
kuknjava
Bas jbt :lol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 22:15

kuknjava
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 nov 2016, 22:30

kuknjava
Nista novo i od boljih igraca smo pravili kloceve

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 nov 2016, 23:08

Ubjeđen sam u pobjedu protiv Krupe, pravo sam optimističan i mišljenja sam da ćemo ovih par utakmica do kraja odraditi na najbolji mogući način. Ne znam zbog čega i otkud optimizam sada, ali imam onaj osjećaj koji ne vara i nadam se da ću pogoditi.

Bliži se kraj polusezone, pauza je sve bliže i dolaze nam nagađanja oko transfera.
Do sada su rezultati i igra razočaravajući ali još sezona nije izgubljena, uzeti kup i završiti u top 3 bi bila, po meni, uspješna sezona.

Da bi se 'izvukli' potrebno je pojačati ekipu. Mišljenja sam da imamo lošu i sakatu ekipu, ja bi mjenjao dosta toga, ali ne ide to tako, vidjeli smo unazad mnogo godina da velike promjene ne donose ništa dobro. Par 'pravih' pojačanja, maximalno 3-4 igrača a zadržat postojeće, eventualno raskinuti ugovor sa onima koji do sada nisu ništa pokazali niti dobijali priliku, ja bi se zahvalio Saidu, nikad nam on od pomoći više neće biti, nažalost, halal mu sve pare što je uzeo jer ih je zaradio ali u prošlom mandatu..

Mi imamo samo jednog kako treba napadača, Ahmetovića i prirotet nam mora biti kvalitetno rješenje u napadu. Amer Bekić kao drugi napadač nije najbolja opcija, kao treća - jeste. Moja je želja Obradović iz Radnika, nadam se da će se Ćataković vratiti jači i da će nam biti od koristi.
Takođe, moja velika želja je Ordagić, mislim da bi kod nas baš razvaljivao i da bi ubrzo postao i reprezentativac.
Potreban nam je i kvalitetan vezni igrač, koji je dobar i prema nazad i prema naprijed, Rustemović nije za prve postave a Radovaca već dugo čekamo da se vrati u formu. E Gojko, šta bi sve dao da te opet gledam u bordo dresu..
I da bi upotpunili ekipu, jak i kvalitetan stoper.

Uz postojeće igrače imali bi i širinu što nije slučaj trenutno.
Nadam se da će pametno odraditi ovaj transfer rok i da neće puno mjenjati bez obzira što nam je loša i sakata ekipa i da će ubost sa pojačanjima.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 nov 2016, 23:23

Evander je napisao/la:

Da se razumijemo, Vranješa sam gotivio i pratio prije par godina kada je i dogurao do repke. I taj Vranješ bi nama bilo pojacanje tipa Jajalo kojeg priželjkujemo svi. Danas ipak mislim da to nije isti igrač. Vjerovatno nece završiti ni blizu Sarajeva a toliko pričamo o njemu, ali ipak mene dolazak Vranješa ne bi previše usrećio. Kažem godine, stagnacija, a i realno nema iskustva igranja naše lige koja je, moramo se složit veoma specifična. Radije bi gledao Ordagića, Redžica ili nekog sličnog igrača kod nas, nego Stojana. Nadam se da razumiješ sta govorim.

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 03 nov 2016, 23:26

Vratiti Velkoskog, obnoviti ugovor sa Duljevicem, dovesti Ordagica i Obradovica.

Za pocetak odlicno :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 nov 2016, 23:57

haris004 brat moj lijepi, nadarevica mi NE MOZEMO dovvesti ... eto koliko je "los"
taj igrac bi pojeo ovu ligu, da ga ne zaheba odabir kluba kad je isao iz varessea + ozljeda danas bi bio u ligama 5 ... sad je vec u god kada bira pare a ne karijeru ali bi ovdje pravio dar mar... pa ovdje dar mar prave igracci koji dobace jedva do mađarske
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 nov 2016, 00:00

Uzimamo Krupu 1000%!
I da Saric je ka.ri.na, bmk kakav je bio u Dubrovniku, Zapresicu, Slobodi, on je u Sarajevu cak i gori od Rustemovica, a prica da bi bolje izgledao uz jaceg igraca pored sebe, pa ko kaze da i Rustem ne bi bolje izgledao ? Mozete vi Rustema mrziti, al nemojte majke vam dizat ovog Sarica, dodje mi da povratim. :puke:
1946~

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 nov 2016, 00:03

Besmisleno je raspravljati ko je gori u nasoj ekipi, jer su SVI NAJGORI! Mi nemamo igraca da valja u ekipi, jer je sve goli k.rac od seoskih amatera! Ono malo igre sto bude na momente je Calino djelo, koliko uspije u ogranicene mozgove i tijela da utjera! Sto vise igraca ode na zimu, to bolje za FKS i po mogucnosti da niko iz TP Kantona nikad vise ne dodje. Buco je zadnji igrac iz TZ koji je bio igrac... Rustemovic je prekucao sve papke, glupane i fudbalske neznalice ovog svijeta!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 nov 2016, 00:04

Ne mrzimo Rustemovića i od njeg niko nije gori. Rustemović je probao sa 10 igrača oko sebe ni s jednim s se ne snalazi. Čim on ne igra mi pobjeđujemo. Statistika je neumoljiva. Mislim da nismo nikad imali kiks nikakav kad on nije u sastavu u zadnje dvije godine. Jel ga stave propast.

Ordagić Sarić perfekcionizam.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 04 nov 2016, 00:06

ThrillerHz je napisao/la:Uzimamo Krupu 1000%!
I da Saric je ka.ri.na, bmk kakav je bio u Dubrovniku, Zapresicu, Slobodi, on je u Sarajevu cak i gori od Rustemovica, a prica da bi bolje izgledao uz jaceg igraca pored sebe, pa ko kaze da i Rustem ne bi bolje izgledao ? Mozete vi Rustema mrziti, al nemojte majke vam dizat ovog Sarica, dodje mi da povratim. :puke:
Ovdje se ne razumije pojam "ispasti iz forme" (S)
i traziti formu citav zivot (R)
:geek: :geek: :sick:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2016, 00:07

Pantelija je napisao/la:haris004 brat moj lijepi, nadarevica mi NE MOZEMO dovvesti ... eto koliko je "los"
taj igrac bi pojeo ovu ligu, da ga ne zaheba odabir kluba kad je isao iz varessea + ozljeda danas bi bio u ligama 5 ... sad je vec u god kada bira pare a ne karijeru ali bi ovdje pravio dar mar... pa ovdje dar mar prave igracci koji dobace jedva do mađarske
Nadarevic je beton igrac, u oba pravca.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 nov 2016, 00:07

Poyyyy za Majkla

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: head88, MaroonBjelave i 17 gostiju.