Dobijes i pastetu perfetu s noktima Dine Merlina.Rigoletto je napisao/la:za pola kile zlatne đezve+secer kocku i ja bi guzicu prodo.Lillard je napisao/la:Meni je fascinantno kada neko uvrijedi Arapa ili muslimana iz pm ko da je uvrijedio neke likove na ovom forumu. Spašavaj se ko može
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čuj iz jedne. Je li i jedan otac? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
dubrava je napisao/la:DANTES je napisao/la:Kada je reč o narodima na Balkanu, starosna granica za stupanje u brak je 16 godina i za mladiće i za devojke u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. U Hrvatskoj možete stupiti u brak tek sa 18 godina, a u Sloveniji sa 15.sekerbay je napisao/la:serijatom nije.
dozvoljeno u srbiji, srpskim zakonom.
eno bas neki lik kojem je 30+ godina hoce da ozeni curicu koja pohadja 7. razred osnovne skole.
pogrešno. Hrvatska takoder 16, kao i Slovenija. Pa svi smo iz iste majke izasli
Možda su slovenci šta promijenili. Oni su uvijek na svoju ruku
@Heller jesi vidio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
blagodarimDANTES je napisao/la:Kada je reč o narodima na Balkanu, starosna granica za stupanje u brak je 16 godina i za mladiće i za devojke u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. U Hrvatskoj možete stupiti u brak tek sa 18 godina, a u Sloveniji sa 15.
kad ti mozes napisat
mogu i ja na osnovu par slucajeva u srbiji kazati da ima zakon koji im dozvoljava vjencavanje sa djecom.DANTES je napisao/la:prosto su ih morali silovati jer previše se uzbudili a nisu znali da je to kršenje zakona u ovoj zemlji... I svakoj drugoj sem arapskim.
s postovanjem,
borac protiv srpske mitomanije
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Opet ništa dokazao nisi. Jer pričamo o silovanju gdje u arapskim zemljama ako ga prijaviš nayebeš. Žrtva bude krivlja od manijakasekerbay je napisao/la:blagodarimDANTES je napisao/la:Kada je reč o narodima na Balkanu, starosna granica za stupanje u brak je 16 godina i za mladiće i za devojke u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. U Hrvatskoj možete stupiti u brak tek sa 18 godina, a u Sloveniji sa 15.![]()
kad ti mozes napisatmogu i ja na osnovu par slucajeva u srbiji kazati da ima zakon koji im dozvoljava vjencavanje sa djecom.DANTES je napisao/la:prosto su ih morali silovati jer previše se uzbudili a nisu znali da je to kršenje zakona u ovoj zemlji... I svakoj drugoj sem arapskim.
s postovanjem,
borac protiv srpske mitomanije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
daj mi krivicne zakone svih arapskih zemalja, pa cemo vidjeti u kojoj je to arapskoj zemlji dozvoljeno silovanje kao sto navodis.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
to mu rekli ovi sa kurira i on povjerovaosekerbay je napisao/la:daj mi krivicne zakone svih arapskih zemalja, pa cemo vidjeti u kojoj je to arapskoj zemlji dozvoljeno silovanje kao sto navodis.
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Znači ipak se pronalaziš u ovoj bagri. Protiv običnih ateista sa kojima možeš ući u normalnu diskusiju i normala pričati i zezati se nemam apsolutno ništa, protiv ovih što se lijepe kao muhe na govance čim se spomene islam, arap ili turčin imam samo gađenje i žaljenje zbog njihove ograničenosti i mržnje.JohnCasey je napisao/la:kuci tako roditeljima da su bagra..IlProfessore je napisao/la:Spomene se Arap i odmah slijedi ujedinjenje svih forumskih proletera, jugofašista, đikana, latina, radikalnih ateista i ostale bagre.
sta imas protiv nas ateista?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Jel imaju ti umjetnici kakav popust na dandaru? Ne znam sta je ludje ovdje sto Lalic oce na spisak il sto je Deen na spisku.
IlProfesore šta si očekivo na natpis arapi napali djevojku majke ti, da ih branimo?
IlProfesore šta si očekivo na natpis arapi napali djevojku majke ti, da ih branimo?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Re: RE: Re: Chat
vidim da si prozvao ''one'' koji su protiv arapa,tako da sam se nasao prozvanim logicno...IlProfessore je napisao/la:Znači ipak se pronalaziš u ovoj bagri. Protiv običnih ateista sa kojima možeš ući u normalnu diskusiju i normala pričati i zezati se nemam apsolutno ništa, protiv ovih što se lijepe kao muhe na govance čim se spomene islam, arap ili turčin imam samo gađenje i žaljenje zbog njihove ograničenosti i mržnje.JohnCasey je napisao/la:kuci tako roditeljima da su bagra..IlProfessore je napisao/la:Spomene se Arap i odmah slijedi ujedinjenje svih forumskih proletera, jugofašista, đikana, latina, radikalnih ateista i ostale bagre.
sta imas protiv nas ateista?
I ja imam gađenje prema forumskim muslimanima kao sto si ti pa me zaboli za tebe
Pročitaj izvještaje organizacija za ljudska prava. Moj Bošnjački brate. Ovo da te podsjetim da Arap nisi..sekerbay je napisao/la:daj mi krivicne zakone svih arapskih zemalja, pa cemo vidjeti u kojoj je to arapskoj zemlji dozvoljeno silovanje kao sto navodis.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vise su silovali Norvezani i Englezi po hrvatskim plazama nego Arapi po Bosni (nije zabiljezen ni jedan slucaj)
100% sportski i krajnje opušten potpis
mora se priznat da su lakovjerni. ja mislim da ovaj dantes vjeruje da su sarajlije srpsku djecu bacale lavovima.Neutral je napisao/la:to mu rekli ovi sa kurira i on povjerovaosekerbay je napisao/la:daj mi krivicne zakone svih arapskih zemalja, pa cemo vidjeti u kojoj je to arapskoj zemlji dozvoljeno silovanje kao sto navodis.
bem ti drzavu, slusas karadzica, slusas dodika, slusas ovog dantesa i skontas da imaju slicna razmisljanja.
mogu biti male razlike u nekim politickim pogledima, ali moramo priznati da imaju identicnu osnovu.
sorry dantes, ovo sam zakljucio na osnovu tvojih postova.
ps.
ja sam najveci borac kada se radi o nakaradama koje gledamo u arapskom svijetu, posebno u islamu.
isto tako napominjem da se borim protiv nekih laznih optuzbi koje im se podmecu.
tacnije, borim se protiv svake lazne optuzbe, nebitno bila ona usmjerena protiv arapa, bosnja, srba ili nekih drugih naroda.
Daj im damo 5 silovanja fore...Heller je napisao/la: IlProfesore šta si očekivo na natpis arapi napali djevojku majke ti, da ih branimo?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ima onaj arap što se branio da se oklizno i silovo trebu
Ima i ovaj.
http://www.independent.co.uk/news/world ... 80440.html
Ovo je kod njih praksa siluj, plati odštetu i boli te ****.
Ima i ovaj.
http://www.independent.co.uk/news/world ... 80440.html
Ovo je kod njih praksa siluj, plati odštetu i boli te ****.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.