Mile se odreko ovih djelova RS-a, nekad zbog Kuste svrati do Višegrada, a lično njemu ovaj dio nije zanimljiv, da hoće Bakir on bi vas dao njemuDANTES je napisao/la: Dodik prije nego dođe u Čajniče svrati do Ustikoline kod Legende na kafu i par savjeta. Cvijanovićka im dudla dok oni pričaju uz kafu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pametan je Tito bio, sve ovo treba po kratkom postupku.............
TITO USTANI
TITO USTANI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Problem je tom što nisu svi Arapi to napravili kako se naslovom sugeriše, dakle odmah se etiketira čitava etnička grupa, zna se koji su, imaju ime i prezime. Silovanja se nažalost dešavaju svugdje, eto neki dan silovana žena u Sarajevu pa ne vidim da se ovolika hampa digla, za puno teže djelo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
sve su ovo lazi katolixa.baHeller je napisao/la: http://www.independent.co.uk/news/world ... 80440.html
Nad tobom sunce najljepše sja
- legenda reala
- Kontakt:
ako Arapi dođu na vlast moći ćeš da guziš koja ti se god svidiMarsal je napisao/la:Dodju li u Zenicu i pocnu li provodit ko u Sarajevu formirat cu Odred za suzbijanje Arapa i stavit se na njegovo celo kao komandant.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
A Hrvat(i)?Kawhi je napisao/la:Srbin brani Srbe. Bosnjak brani Arape.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Istocna Bosna kao i Hercegovina nikom ne treba. Najbolje je napraviti ogromno jezero od Drine tu i zaradjivati na turizmu.legenda reala je napisao/la:Mile se odreko ovih djelova RS-a, nekad zbog Kuste svrati do Višegrada, a lično njemu ovaj dio nije zanimljiv, da hoće Bakir on bi vas dao njemuDANTES je napisao/la: Dodik prije nego dođe u Čajniče svrati do Ustikoline kod Legende na kafu i par savjeta. Cvijanovićka im dudla dok oni pričaju uz kafu
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
pa Hrvate, logičnosamo_lijevo je napisao/la:A Hrvat(i)?Kawhi je napisao/la:Srbin brani Srbe. Bosnjak brani Arape.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa valjda je ovaj slučaj sa hapšenjem bivših pripadnika HVO-a u Orašju dovoljan da dobiješ odgovor na to pitanjesamo_lijevo je napisao/la:
A Hrvat(i)?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
U BiH je granica 18 godina jedino moze mladja u nekim specijalnim slucajevima i izuzecima ali samo sa dozvolom Suda. I tad je granica 16, a ako maloljetna osoba sklopi brak bez dozvole suda isti je nevazeci i nistavog karaktera.DANTES je napisao/la:Kada je reč o narodima na Balkanu, starosna granica za stupanje u brak je 16 godina i za mladiće i za devojke u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. U Hrvatskoj možete stupiti u brak tek sa 18 godina, a u Sloveniji sa 15.sekerbay je napisao/la:serijatom nije.
dozvoljeno u srbiji, srpskim zakonom.
eno bas neki lik kojem je 30+ godina hoce da ozeni curicu koja pohadja 7. razred osnovne skole.
U nekim zemljama, na primer u Masačusetsu (SAD), devojčice mogu da se udaju i sa 12 godina, doduše, “u izuzetnim okolnostima”, uz saglasnost sudije. Takođe, u Iranu, deca mogu da se venčaju sa 9 godina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Potopit ih nek Legenda bude AkvamenKawhi je napisao/la:Istocna Bosna kao i Hercegovina nikom ne treba. Najbolje je napraviti ogromno jezero od Drine tu i zaradjivati na turizmu.legenda reala je napisao/la:Mile se odreko ovih djelova RS-a, nekad zbog Kuste svrati do Višegrada, a lično njemu ovaj dio nije zanimljiv, da hoće Bakir on bi vas dao njemuDANTES je napisao/la: Dodik prije nego dođe u Čajniče svrati do Ustikoline kod Legende na kafu i par savjeta. Cvijanovićka im dudla dok oni pričaju uz kafu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mustafa.samo_lijevo je napisao/la:A Hrvat(i)?Kawhi je napisao/la:Srbin brani Srbe. Bosnjak brani Arape.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nisam u toku. Ustvari cuo sam u prolazu Ljubu Cesica da se ne boji necega u Orasju.
ma sve ex yu banane imaju 16 kao donju granicu. ona nije pravilo, ali je kao takva propisana, kao moguca i dopustena..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
shzna je napisao/la:$ знај $ $ ? те

p.s. @Neutral hulahopkica podivljala
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hoces reci mUstafaKawhi je napisao/la:Mustafa.samo_lijevo je napisao/la:A Hrvat(i)?Kawhi je napisao/la:Srbin brani Srbe. Bosnjak brani Arape.
svaki taj insan ima svoje ime i prezime.Heller je napisao/la:Ima onaj arap što se branio da se oklizno i silovo trebu![]()
Ima i ovaj.
http://www.independent.co.uk/news/world ... 80440.html
Ovo je kod njih praksa siluj, plati odštetu i boli te ****.
mi ih ne branimo, naprotiv! mi smo za to da dobije adekvatnu kaznu, a ista bi bila da se s njim postupi onako kao sto je on postupio.
da imam vlast, vjeruj da bih znao kako postupiti sa slicnim zlikovcima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Negdje sam citao da je u exyu drzavama 14 minimala dobna granica za seks. Odnosno, da punoljetna osoba moze imati seks sa djetetom od 14 godina ako ono pristane na to.dubrava je napisao/la:ma sve ex yu banane imaju 16 kao donju granicu. ona nije pravilo, ali je kao takva propisana, kao moguca i dopustena..
samo_lijevo je napisao/la:Nisam u toku. Ustvari cuo sam u prolazu Ljubu Cesica da se ne boji necega u Orasju.
@seco samo sto ovdje kad silujes nekog ides u tvorza tamo ides u istrazni, platis i arivederci.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.