Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la dubrava » 03 nov 2016, 21:48

Kawhi je napisao/la:
dubrava je napisao/la:ma sve ex yu banane imaju 16 kao donju granicu. ona nije pravilo, ali je kao takva propisana, kao moguca i dopustena..
Negdje sam citao da je u exyu drzavama 14 minimala dobna granica za seks. Odnosno, da punoljetna osoba moze imati seks sa djetetom od 14 godina ako ono pristane na to.
15. al, to nema veze s brakom..
jedno je seks, a drugo mrak, tj. brak
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 21:50

legenda reala je napisao/la:
DANTES je napisao/la: Dodik prije nego dođe u Čajniče svrati do Ustikoline kod Legende na kafu i par savjeta. Cvijanovićka im dudla dok oni pričaju uz kafu :mrgreen:
Mile se odreko ovih djelova RS-a, nekad zbog Kuste svrati do Višegrada, a lično njemu ovaj dio nije zanimljiv, da hoće Bakir on bi vas dao njemu :P
Kaže u Čajniču ako dobijem izbore eto me sa 5 ministara u Čajniče. I izgubi izbore :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 nov 2016, 21:50

dubrava je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
dubrava je napisao/la:ma sve ex yu banane imaju 16 kao donju granicu. ona nije pravilo, ali je kao takva propisana, kao moguca i dopustena..
Negdje sam citao da je u exyu drzavama 14 minimala dobna granica za seks. Odnosno, da punoljetna osoba moze imati seks sa djetetom od 14 godina ako ono pristane na to.
15. al, to nema veze s brakom..
jedno je seks, a drugo mrak, tj. brak
Ma znam da pricate o braku. Ovo sam upao da vidim jesmo li fakat toliki idioti. Iznenadilo me kad sam citao.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 21:52

Marsal je napisao/la:Dodju li u Zenicu i pocnu li provodit ko u Sarajevu formirat cu Odred za suzbijanje Arapa i stavit se na njegovo celo kao komandant. :shock:
ako Arapi dođu na vlast moći ćeš da guziš koja ti se god svidi :mrgreen: :mrgreen:
Zato im rio drži stranu... :urnebes:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 nov 2016, 21:52

Kawhi je napisao/la:
Zakleo bih se da moja prva komsinica nije imala ni 14 godina kad je zatrudnila sa nekim pedesetogodisnjim klosarom
100% sportski i krajnje opušten potpis

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 21:54

Heller je napisao/la:Ima onaj arap što se branio da se oklizno i silovo trebu :rol:

Ima i ovaj.

http://www.independent.co.uk/news/world ... 80440.html

Ovo je kod njih praksa siluj, plati odštetu i boli te ****.
Živ čovjek.. Dešava se. :urnebes:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 03 nov 2016, 21:58

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 nov 2016, 21:59

DANTES je napisao/la:
Heller je napisao/la: IlProfesore šta si očekivo na natpis arapi napali djevojku majke ti, da ih branimo?
Daj im damo 5 silovanja fore...
Očekujem da budemo u globalu normalni i ne vrsimo generalizaciju, ako nisu svi srbi istii nakon 11 genocida nad bošnjacima i pogotovo zbog ove zadnje agresije onda ne treba generalizirati ni ostale narode na osnovu pojedinca
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 nov 2016, 22:00

DANTES je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Dodju li u Zenicu i pocnu li provodit ko u Sarajevu formirat cu Odred za suzbijanje Arapa i stavit se na njegovo celo kao komandant. :shock:
ako Arapi dođu na vlast moći ćeš da guziš koja ti se god svidi :mrgreen: :mrgreen:
Zato im rio drži stranu... :urnebes:
Ma ne držim, nego mi ovaj naslov na klixu zasmetao, eto silovana žena u Sarajevu neki dan a oni nisu posvetili ni desetinu kao za ovo danas, nije im to marketinški isplativo jbg. :damn:

Postali su obični clickbait novinari, ako se uopće mogu nazvati tako. Ti bi to trebao da znaš najbolje :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 nov 2016, 22:01

Heller je napisao/la:@seco samo sto ovdje kad silujes nekog ides u tvorza tamo ides u istrazni, platis i arivederci.
RIJAD - Jedan Jemenac koji je priznao da je kriv za silovanje pogubljen je danas u regionu Džede, saopštilo je saudijsko ministarstvo policije
sto se tice silovanja, saudijci predvidjaju smrtnu kaznu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 03 nov 2016, 22:01

Tribalian je napisao/la:
shzna je napisao/la:$ знај $ $ ? те

slika

p.s. @Neutral hulahopkica podivljala :lol: svi mu na ignore a svima vidi postove. :lol:
Jel i tebe to na ignore ?
:tokralju:
Mene stavio na ignore,ali sasvim slucajno zna o cemu pisem.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 nov 2016, 22:02

Ja ne generalizujem pojedince, samo kazem da KSA dopusta silovanje i da njeni drzavljani to koriste, naravno oni s dubljim džepom.

Jedan Jemanc. Naravno.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 nov 2016, 22:03

I kod nas se izvuku, pa bio ti je slučaj u Bihaću nedavno, 50 milja je lik platio i odšetao, slučaj ratnog silovanja.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 nov 2016, 22:06

JohnCasey je napisao/la: Jel i tebe to na ignore ?
:tokralju:
Mene stavio na ignore,ali sasvim slucajno zna o cemu pisem.
Jeste. :mrgreen: I jos njih 60. :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 nov 2016, 22:07

Jel platio državi odštetu, žrtvi il je platio šutnju?
Nullius in verba

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 22:07

IlProfessore je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Heller je napisao/la: IlProfesore šta si očekivo na natpis arapi napali djevojku majke ti, da ih branimo?
Daj im damo 5 silovanja fore...
Očekujem da budemo u globalu normalni i ne vrsimo generalizaciju, ako nisu svi srbi istii nakon 11 genocida nad bošnjacima i pogotovo zbog ove zadnje agresije onda ne treba generalizirati ni ostale narode na osnovu pojedinca
11 genocida??? :shock:
Ne niko ne govori o generalizaciji. Nisi ti kriv ako su tvoji preci učestvovali u zločinima i genocidu nad srbima i jevrejima..
Problem je što mi pričamo o drugačijem kulturnoj sferi. I svijesti. Poricati da je silovanje tabu tema u arapskim zemljama i da je žrtva krivlja od zločinca je idiotizam. Ali KSA je američki partner i svi se prave ludi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 nov 2016, 22:08

Heller je napisao/la:Jel platio državi odštetu, žrtvi il je platio šutnju?
Platio odštetu žrtvi, i godinu dana dobio, a do godinu zatvora možeš platiti, tako da je to faktički ništa.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 nov 2016, 22:09

Heller je napisao/la:Ja ne generalizujem pojedince, samo kazem da KSA dopusta silovanje i da njeni drzavljani to koriste, naravno oni s dubljim džepom.

Jedan Jemanc. Naravno.
et, ti iso i brojo il cuvo svijecu pa znas koliko je bilo silovanja.
saudija jeste nakaradna, ali nije ono sto joj vi prebacujete - utociste za silovatelje.
pa prije neki dan su roknuli princa koji je ubio nekog covjeka.

nego, je li to ovaj slucaj?

"Ona je bila sa drugaricom, vraćale su se sa fakulteta. Prišli su im sleđa i jedan je stavio svoju ruku na njenu koja se nalazila na rukohvatu. Izvukli su je iz tramvaja i tokom opiranja pocijepali su joj džemper, ima modrice po rukama. Pomogla su joj dvojica mladića iz Breze", kazala nam je potresena majka.
Službenici PU Centar MUP-a KS, izašli su po prijavi i obavili su uviđaj. Dvojica muškaraca su privedena i saslušana, a obaviješten je i tužilac koji je rekao da nema elemenata krivičnog djela i da mu uruče prekršajni nalog, potvrđeno nam je u MUP-u KS. Riječ je državljanima Kuvajta. Muškarac kojem je uručen prekršajni nalog je platio kaznu.

Prema informacijama iz MUP-a KS, došlo je do nesporazuma. Strani državljani su shvatili da im je neko u trolejbusu otuđio mobitel i mislili su da su za to krive studentice te su ih navodno pokušali zadržati dok policija nije došla, zbog čega su nastale povrede na Medininoj ruci.

Medini je ukazana pomoć na KUM-u KCUS-a jer je, prema riječima njene majke, doživjela šok.
klix
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 nov 2016, 22:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Jel platio državi odštetu, žrtvi il je platio šutnju?
Platio odštetu žrtvi, i godinu dana dobio, a do godinu zatvora možeš platiti, tako da je to faktički ništa.
Kazne za zločine u ratu su dosta manje nego za zločine u miru.

@šećo sad sam zalijepo članak gdje platiš kaznu ko za parkiranje i boli te ****, plus što ćeš više najebat ako prijaviš silovanje
Nullius in verba

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 22:12

Ukrali im telefon a oni njima pocjepali majicu. Tražili telefon među sisama. :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, galia95 i 8 gostiju.