Mogli smo napraviti kakvu stranicu na fbTribalian je napisao/la:Jeste.JohnCasey je napisao/la: Jel i tebe to na ignore ?
![]()
Mene stavio na ignore,ali sasvim slucajno zna o cemu pisem.I jos njih 60.
''Svi mi koji smo na ignore listi kod neutrala''
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mogli smo napraviti kakvu stranicu na fbTribalian je napisao/la:Jeste.JohnCasey je napisao/la: Jel i tebe to na ignore ?
![]()
Lista je mit. Čovjek me citira kroz drugeJohnCasey je napisao/la:Mogli smo napraviti kakvu stranicu na fbTribalian je napisao/la:Jeste.JohnCasey je napisao/la: Jel i tebe to na ignore ?
![]()
Inače ko je imo interakciju s Arapima zna da misle da su neki viši **** od nas. Meni je jedna izvukla živac u Bingu, ispred mene pokušava se ugurat između mene i lika koji plaća i napada me i ja ladno fuck offDANTES je napisao/la:Ukrali im telefon a oni njima pocjepali majicu. Tražili telefon među sisama.
Da smo mu stvarno na ignore...JohnCasey je napisao/la: Mogli smo napraviti kakvu stranicu na fb
Znam, ali nije to nikakvo opravdanje, ni naš ni njihov sistem očito ne funkcioniše kako bi trebao, i u jednom i drugom imaš grupu privilegovanih koji se mogu izvući ako imaju lovu. Zapravo to je slučaj u većini pravnih sistema.Heller je napisao/la: Kazne za zločine u ratu su dosta manje nego za zločine u miru.
U BiH je 16 granica da znas ako se odlucis na nesto takvo.Kawhi je napisao/la:Negdje sam citao da je u exyu drzavama 14 minimala dobna granica za seks. Odnosno, da punoljetna osoba moze imati seks sa djetetom od 14 godina ako ono pristane na to.dubrava je napisao/la:ma sve ex yu banane imaju 16 kao donju granicu. ona nije pravilo, ali je kao takva propisana, kao moguca i dopustena..
Ok,onda moze ovakoTribalian je napisao/la:Da smo mu stvarno na ignore...JohnCasey je napisao/la: Mogli smo napraviti kakvu stranicu na fb
Ja sam se s 12 odlucio da ocu da guzim.Marsal je napisao/la:U BiH je 16 granica da znas ako se odlucis na nesto takvo.Kawhi je napisao/la:Negdje sam citao da je u exyu drzavama 14 minimala dobna granica za seks. Odnosno, da punoljetna osoba moze imati seks sa djetetom od 14 godina ako ono pristane na to.dubrava je napisao/la:ma sve ex yu banane imaju 16 kao donju granicu. ona nije pravilo, ali je kao takva propisana, kao moguca i dopustena..
Tako bi vec moglo ali necemo da popularizujemo marginalne licnosti.JohnCasey je napisao/la: Ok,onda moze ovako
''Svi mi koji smo na ''ignore'' listi kod neutrala''.
Neki dan spomenuh Skadarlijsku kobaju, jede mi se vec danimaTribalian je napisao/la:Tako bi vec moglo ali necemo da popularizujemo marginalne licnosti.JohnCasey je napisao/la: Ok,onda moze ovako
''Svi mi koji smo na ''ignore'' listi kod neutrala''.
ma jok ba, vec su joj bili digli noge da je j...DANTES je napisao/la:Ukrali im telefon a oni njima pocjepali majicu. Tražili telefon među sisama.
ma je li ti to stvarno vjerujes da je kreno da je siluje il otima i vodi u kuvajt?Heller je napisao/la:@šećo sad sam zalijepo članak gdje platiš kaznu ko za parkiranje i boli t
Šta misliš da ih nisu prekinuli bi li tim lopovskim studenticama pošto telefon nisu našli među sisama, penisima pretražili vagine?Heller je napisao/la:Inače ko je imo interakciju s Arapima zna da misle da su neki viši **** od nas. Meni je jedna izvukla živac u Bingu, ispred mene pokušava se ugurat između mene i lika koji plaća i napada me i ja ladno fuck offDANTES je napisao/la:Ukrali im telefon a oni njima pocjepali majicu. Tražili telefon među sisama.
Probaj sam da napravis.Heller je napisao/la:
Neki dan spomenuh Skadarlijsku kobaju, jede mi se vec danima
Prisustvovao sam par puta situacijama gdje su Arapi maltretirali ljude bez ikakvog razloga tako da se moze sbe za njih zamisliti.sekerbay je napisao/la: ma je li ti to stvarno vjerujes da je kreno da je siluje il otima i vodi u kuvajt?
mislim, normalan insan to ne moze ni pomisliti a kamoli vjerovati u takvo nesto.
Ja znam jednog koji je dobio samarcinu jer je reko da mu je ispod nivoa da prica Bosanski iako ga znaKawhi je napisao/la:Prisustvovao sam par puta situacijama gdje su Arapi maltretirali ljude bez ikakvog razloga tako da se moze sbe za njih zamisliti.sekerbay je napisao/la: ma je li ti to stvarno vjerujes da je kreno da je siluje il otima i vodi u kuvajt?
mislim, normalan insan to ne moze ni pomisliti a kamoli vjerovati u takvo nesto.
Prijatelj, porijeklom Arap, odrastao kod nas, kaze za njih da su stoka. Pogotovo Kuvajcani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.