Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JohnCasey
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la JohnCasey » 03 nov 2016, 22:19

Babuka nastavlja zabijati,nek mi neko jos jednom spomene panjdzukica i onog lopužu sukera..
Najveci ikad,hvala ti sto si nas Edine Bože ove igre. :bih: :bow: :salut: :kralj: :tokralju:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 nov 2016, 22:26

kobe24 je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Na stadionu sam i pratim ga citavu tekmu kako se krece, u strasnoj je formi
Jesi pratio je li imao kakvih kontakata sa malim Hadzikicem tokom utakmice? :D
nisam vala primjetio, iskreno da ti kazem. moguce da je bilo na zagrijavanju prije tekme, no ja sam usao na stadion tek kad je dzekson uvalio prvi gol...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2016, 22:41

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 nov 2016, 22:54

Konacno se onaj stari Edin probudio, mada se mora priznati da mu godi ovo sto se sve vrti oko njega i sto su ga saigraci konacno poceli hraniti loptama :mrgreen: bar 95% pogodaka su plod dobrih asistencija, njegovo je bilo samo da sutne u mrezu (doduse, ovaj dio mu nije isao od ruke prosle sezone), a sad je toliko pun samopouzdanja da mu sve zivo ulazi u okvir gola.

I veceras dvije fine asistencije i dva rutinska spremljena gola :cool:

Ali nevjerovatno sta radi dosad, vise mu ni statistiku ne mozes izbrojati :mrgreen: 12 golova, 3 asistencije i 3 izborena penala?
Nece moci u ovom tempu citavu sezonu, ali dok ide - ide, dogurat ce sigurno do 20-25 golova racunajuci sva takmicenja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 nov 2016, 00:19

Dakle, ukupna statistika ove sezone...? :think:

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 04 nov 2016, 04:01

Da ispricam jednu pricicu koliko je ovaj covjek uradio za nasu malu BiH, barem u mojim ocima.
Zenu sam upozn''o prije 10 godina, a prije 9 sam prvi put dosao kod nje u Vels. Ko god me pitao odakle sam, kad bi rekao Bosna ili nisu znali nista of nama ili su samo culi da je bio rat. Jedan staaari Englez sto sam ga upoznao u pubu nas je znao preko Tite.
Onda je Dzekica preso u City I bas te godine smo otisli u Manchester I kad me taksista pitao odakle sam, prvo sto je reko je bio aaaah Dzeko.
Ove godine smo se I ozenili i preselio sam ovamo na zelenije pasnjake, prije par mjeseci sam I posao dobio. I na tom radnom mjestu od nekih 30ak zaposlenih, starih, mladih, zena, muskaraca, pratili fudbal, ragbi ili nesto deseto kome god da sam rekao da sam iz Bosne, svi do jednog su rekli, aaah Dzeko! Nista rat, Tito I ostali bakaraci. Samo babuka.

Zato kapa do poda dijamantu, karaj sve redom I ne vadi!
( samo mojne Juve, Amre ti :mrgreen: )
:salut:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 04 nov 2016, 07:11

Pronalaze ga ko I prosle godine samo je sad skoncentrisaniji pred golom. Prosle godine je fulo amaterski.
UPRAVA NAPOLJE!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 nov 2016, 09:34

Dakle, osvojiti bar kakav kup sa Romom, jer si ti magnet za trofeje, pa onda ostvariti i tvoj i moj san da te vidim u Milanu. :pray:
Taman se tu oprostiš od evropskog nogometa, pa onda preko bare, ako već mora.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 nov 2016, 11:58

BaDa12 je napisao/la:Dakle, osvojiti bar kakav kup sa Romom, jer si ti magnet za trofeje, pa onda ostvariti i tvoj i moj san da te vidim u Milanu. :pray:
Nema logike nikakve da ode u milan. Od toga nema nista. Oni su vjerovatno culi da je navijac milana pa je to razlog sto ga zovu. On bi u milan mogao otici jedino da izgubi mjesto u romi. Ovako ne vidim nikakav razlog. Jeste mu milan najdrazi klub ali to mu ne bi u ovom trenutku bio nikakav korak naprijed. Jest milan bara-bara sa juvetom kada se govori o historiji ali u ovom trenutku nije po kvalitetu nista bolji od rome. Tako da ne vidim razlog zasto bi otisao u milan i pored toga sto je njegov navijac jer je i sam svjestan da se tamo nece boriti za titulu nego da ce od njega zavisi hoce li biti drugi ili ce pasti koje mjesto ispod a da bi bili drugi dzeko mora igrati kao na svom vrhuncu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 nov 2016, 12:02

Gusio ga Pjanic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 04 nov 2016, 12:22

chi3llo je napisao/la:Da ispricam jednu pricicu koliko je ovaj covjek uradio za nasu malu BiH, barem u mojim ocima.
Zenu sam upozn''o prije 10 godina, a prije 9 sam prvi put dosao kod nje u Vels. Ko god me pitao odakle sam, kad bi rekao Bosna ili nisu znali nista of nama ili su samo culi da je bio rat. Jedan staaari Englez sto sam ga upoznao u pubu nas je znao preko Tite.
Onda je Dzekica preso u City I bas te godine smo otisli u Manchester I kad me taksista pitao odakle sam, prvo sto je reko je bio aaaah Dzeko.
Ove godine smo se I ozenili i preselio sam ovamo na zelenije pasnjake, prije par mjeseci sam I posao dobio. I na tom radnom mjestu od nekih 30ak zaposlenih, starih, mladih, zena, muskaraca, pratili fudbal, ragbi ili nesto deseto kome god da sam rekao da sam iz Bosne, svi do jednog su rekli, aaah Dzeko! Nista rat, Tito I ostali bakaraci. Samo babuka.

Zato kapa do poda dijamantu, karaj sve redom I ne vadi!
( samo mojne Juve, Amre ti :mrgreen: )
:salut:
Najbolji ambasador BiH :bih: putujem cesto i gdje god da odem kada me pitaju odakle sam i kada kazem da sam iz Bosne odmah spominju Dzeku :salut:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 nov 2016, 12:34

DeeWa je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Dakle, osvojiti bar kakav kup sa Romom, jer si ti magnet za trofeje, pa onda ostvariti i tvoj i moj san da te vidim u Milanu. :pray:
Nema logike nikakve da ode u milan. Od toga nema nista. Oni su vjerovatno culi da je navijac milana pa je to razlog sto ga zovu. On bi u milan mogao otici jedino da izgubi mjesto u romi. Ovako ne vidim nikakav razlog. Jeste mu milan najdrazi klub ali to mu ne bi u ovom trenutku bio nikakav korak naprijed. Jest milan bara-bara sa juvetom kada se govori o historiji ali u ovom trenutku nije po kvalitetu nista bolji od rome. Tako da ne vidim razlog zasto bi otisao u milan i pored toga sto je njegov navijac jer je i sam svjestan da se tamo nece boriti za titulu nego da ce od njega zavisi hoce li biti drugi ili ce pasti koje mjesto ispod a da bi bili drugi dzeko mora igrati kao na svom vrhuncu.
Želja nije nikog ubila.

Milan se može izdignuti iz ovih problema, nadam se da hoće.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 nov 2016, 14:09

Milan se hoce izdignuti jer su dosli novi vlasnici, ali nije merhamet pa da ispunjava igracima zelje :mrgreen:

On ce do kraja ugovora sa Romom imati najmanje 33 godine gdje nije iskljuceno ni da produzi za jos jednu sezonu-dvije, a u tim godinama iskreno sumnjam da ce imati ambicija za Milan kao sto ni Milan nece imati ambicija za Dzeku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 nov 2016, 14:33

Zna se gdje će završiti karijeru. ;)
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 04 nov 2016, 14:51

Edin i dalje ne vadi , obiko se valjda :lol: :lol: a dusmana njegovih nidze ni na mapi :tralala: u jbte al boliiii :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2016, 15:07

Rokoko87 je napisao/la:Zna se gdje će završiti karijeru. ;)
Hajduku?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 nov 2016, 15:10

MocMahale444 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Zna se gdje će završiti karijeru. ;)
Hajduku?
To sam skroz zaboravio...
Boga mi se naobećavao, nisam baš siguran sad. :mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 nov 2016, 15:21

rope11 je napisao/la:Milan se hoce izdignuti jer su dosli novi vlasnici, ali nije merhamet pa da ispunjava igracima zelje :mrgreen:

On ce do kraja ugovora sa Romom imati najmanje 33 godine gdje nije iskljuceno ni da produzi za jos jednu sezonu-dvije, a u tim godinama iskreno sumnjam da ce imati ambicija za Milan kao sto ni Milan nece imati ambicija za Dzeku.
Moje želje, ne želje igrača. :mrgreen:

Ja uvijek pamtim Milan kad je imao igrače baš takvih godina i kad je tako "ubijao" redom. Za dvije sezone, taman kad Milan dođe sebi a Edin osvoji bar nešto, i eto. :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 nov 2016, 16:04

Vidi ovih sad kad rastura spominju mu proslu godinu jebote Saban kakve sad ima veze prosla godina bilo proslo sad je bitno a to su 15 golova 3 asistencije 3 penala Jos samo da odbrani go nekako da ga pogodi lopta u guz da se statistika popuni ili da go guzovima ili pleckom.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 04 nov 2016, 18:13

Ironija je kad je glupi bosnjo najvecji dusman sam sebi :salut: :rol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, FerdinandF, Zra i 35 gostiju.