Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

osgood
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la osgood » 03 nov 2016, 21:33

Nije mi cilj prisjedanje na muku. Kad je Mou zaredao sa losim rezultatima kod nas, prosle sezone, mislio sam da trazi nacin da sto prije otkaz dobije, jer se uveliko pricalo da ce naslijediti Van Gaala ne bi li dobio Dream job, kako ga je nazvao. Prevario sam se. Lik ne zna drugacije taktiku spremit. Svi su ga procitali.Nikad nije imao plan B, a samim tim nit primjenio, u slucaju gubljenja na poluvremenu. O krivljenju drugih za poraze da ne pricam: od covjeka koji kosi travu do igraca. Realno proci cete u drugi krug Euro Lige al u Premiershipu ce vam biti tesko. Sretno vam sa Tvrdoglavim Portugalcem!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 nov 2016, 21:35

Cim on u intervjuima spominje da pobjednik EL osvaja plasman u LP znamo kakav plasman ocekuje u EPL
100% sportski i krajnje opušten potpis

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 03 nov 2016, 21:41

RiNo je napisao/la:Cim on u intervjuima spominje da pobjednik EL osvaja plasman u LP znamo kakav plasman ocekuje u EPL
Pa o tome ti davno pisao,covjek ne vjeruje u ovu ekipu da moze u ligi engleske do lp pa ce pokusat preko ovog takmicenja koje za nas i treba da bude prioritet znajuci tamo u ligi kako stojimo i kako igramo,al ovde kad naleti na spance jos ce nas i obrukat nije da nismo svi navikli

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 03 nov 2016, 21:43

Stvarno preloš nastup, bezvoljna i očajna igra komplet ekipe. Rezultat mi nije bio u prvom planu, ali ovakva igra nema opravdanje. Da je ovih 2:1 došlo nakon odlične igre kao protekli vikend ne bi bilo nikakve frke, ali 90 min bezidejnosti i qrcobolje ništa ne opravdava pa i ova El.

Vjerujem da bi bolje izgledali sa puno više izmiješanim sastavom nego ovako sa skoro svim prvotimcima, jer sigurno da jedan Fosu Mensah jedva dočeka da bude starter da pokaže svoj potencijal.

Edit: Rio je to već spomenuo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 nov 2016, 21:49

Josea je pregazilo vrijeme i ako nastavi sa ovom metiljavom igrom ne gine mu otkaz, jer previše je ove sezone uloženo a malo ili gotovo ništa se nije dobilo opasno mu visi plasman u top 4 a vidim ni u EL ne cvjetaju ruže.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JoMo
Kontakt:

Post Postao/la JoMo » 03 nov 2016, 22:24

Hehe, svakog trenra koji dodje u United na isti nacin prozivaju, a problem je zaista u kurcobolji igraca.
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa

U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 03 nov 2016, 23:48

Mourinho je iskljucivi krivac za rezultat. Hebala ga LE i izbor sastava za mec u koji su igraci usli unaprijed porazeni. Nije da nismo bili svjesni kako ce stvari izgledati veceras i koliko nam je Swansea ozbiljniji protivnik od turaka. Dzaba, Jose se uhvatio price o prilici za LP kroz LE kao i njegov prethodnik i sam sebi stao na rep.

Od prve minute je meni bilo jasno sta mogu ocekivati od ekipe. Oba gola njihova sam dozivio spreman. Reakcija Roja kod prvog i Davida kod drugog su samo simptomi kojih je veceras bio poprilican broj, s izuzetkom Darmianove zivosti.

Gledanje nase vecerasnje patnje, potpuno svjestan od starta sta cu tacno gledati, podsjetilo me na jednu mazohisticku epizodu kad sam pokusao slusati nakav norveski suicidalni blek metal bend. Jedina razlika je u tome sto sam veceras patio oci a ne usi. U 78 minuti sam izgubio zivce i prestao gledati.

Smatram Mourinha iskljucivim krivcem za rezultat, ponavljam. Totalno pogresna selekcija i priprema meca i odavanje utiska da nije nista naucio iz prethodnih gresaka.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 nov 2016, 00:01

JoMo je napisao/la:Hehe, svakog trenra koji dodje u United na isti nacin prozivaju, a problem je zaista u kurcobolji igraca.
A ja ne vjerujem sta pricas,ko je kriv za tu kurcobolju imal klupa,imal kazna,ne ko je kriv sto se igralo kao da je prijateljska,ko priprema ekipu psihicki,ko bira igrace prije svega,imao je pare,znao sa cim raspolaze i sta cemo sad.........

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 04 nov 2016, 00:26

Ja i Gefufna kad smo vam govorili da prestajete biti nogometni klub a postajete institucija placenika smijali ste se,eto vam sad :mrgreen:

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 nov 2016, 00:38

Marvin je napisao/la:Ja i Gefufna kad smo vam govorili da prestajete biti nogometni klub a postajete institucija placenika smijali ste se,eto vam sad :mrgreen:
Haha utrefili ste,treba ovima jos i povecat platu jbg prodaju dresove dobro,vise postajemo modna agencija,kao da je primarno postalo prodat opremu a igra kome to bitno :D
Treba vidjet da se angazuje Tarik Kaljanac jbg isli bi dresovi zene lude za njim

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 04 nov 2016, 01:07

Do trenera je,kod engleskih timova narocito,gdje imaju "vece ovlasti",LVG npr se mijesao u nekakav raspored stabala oko stadiona npr,o dovodjenju igraca koje zeli da ne pricam. Elem ti si ih doveo,ti napravi od njih realizatore svojih ideja.
Problem placenika je sto su zvijezde,ko zna zasto,ali jesu i teze ih je i motivisati jer igraju radi novca,medija ili ko zna cega.
Ja vjerujem da bi i i SAF muku mucio sa tim festivalom ega kod danasnjih igraca sad da se vrati,ali da bi krv pisali i bili igraci ili letjeli iz kluba,u to ne sumnjam.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 nov 2016, 12:27

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... eague.html
“The Europa League is a different competition (to the Champions League), the Europa League is a different level of competition for a different level of player and a different level of club. It is not good for a big club to go there and win it.”
http://www.iol.co.za/sport/soccer/cup-c ... ly-2086216

Ko kaze da se Mo ne prilagodjava i ne mijenja, taj poj'o ****. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 nov 2016, 12:32

Marvin je napisao/la:Ja i Gefufna kad smo vam govorili da prestajete biti nogometni klub a postajete institucija placenika smijali ste se,eto vam sad :mrgreen:
Gramaticki je ispravno reci Gefufna i ja, ali hvala ti sto sebe stavljas na prvi front. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 04 nov 2016, 12:38

Prestani daviti pošten svijet i idi odgovaraj na matičnu temu. :mrgreen:
I izlobiraj diktatora da ne briše postove koji slijede. :mrgreen:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 nov 2016, 12:48

Feldmarschall je napisao/la:Prestani daviti pošten svijet i idi odgovaraj na matičnu temu. :mrgreen:
Ne vidim da si ovdje ista pisao
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=300
:mrgreen:

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 04 nov 2016, 12:59

Nikad više žene kao Monica Bellucci, iako bi se i sa Katrinom Law mogla kafa popiti. :kafa:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 04 nov 2016, 13:02

Feldmarschall je napisao/la:Nikad više žene kao Monica Bellucci
:bow:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 nov 2016, 13:21

Samo Jessica Alba. :mrgreen:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 06 nov 2016, 15:53

Pripremite živce, idemo :D
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 06 nov 2016, 15:56

Hocemo li se radovat danas? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.