Ponjelo ih. Tamo kod njih se pare čuvaju u gornjem dijelu, među atributima.Heller je napisao/la:Nisam na to mislio, nego na ovog sto je kcerku silovo, platio 30k i to je to. Cuj otisli malo previsoko, **** ti sunce Malice.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa sta oni imaju koga maltretirat i ko je taj sto je dopustio da ga neki arapi maltretiraju u po Bosne, i treba ga maltretirat ako je dopustioKawhi je napisao/la:Prisustvovao sam par puta situacijama gdje su Arapi maltretirali ljude bez ikakvog razloga tako da se moze sbe za njih zamisliti.sekerbay je napisao/la: ma je li ti to stvarno vjerujes da je kreno da je siluje il otima i vodi u kuvajt?
mislim, normalan insan to ne moze ni pomisliti a kamoli vjerovati u takvo nesto.
Prijatelj, porijeklom Arap, odrastao kod nas, kaze za njih da su stoka. Pogotovo Kuvajcani.
This time next year we'll be millionaires.
- legenda reala
- Kontakt:
joj što serete obojica, a ložite se po gradu na ove curice od 15 i govorite izgledaju kao da imaju 25Marsal je napisao/la:U BiH je 16 granica da znas ako se odlucis na nesto takvo.Kawhi je napisao/la:Negdje sam citao da je u exyu drzavama 14 minimala dobna granica za seks. Odnosno, da punoljetna osoba moze imati seks sa djetetom od 14 godina ako ono pristane na to.dubrava je napisao/la:ma sve ex yu banane imaju 16 kao donju granicu. ona nije pravilo, ali je kao takva propisana, kao moguca i dopustena..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A majmuni rođaci.Besic je napisao/la:Arapi su naša braća
Malice ti pratis tenis, kome bi dao prednost Berdihu il Gillesu Simonu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Tuzlaci su naša braća 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Drugo su ti koji su odrasli ovde, ja znam dvojicu ciji su roditelji stigli na nase prostore u vreme SFRJ. Pa znas ko je domaci Arapin? Onaj sto igra najboljeg druga od Vuka Kostica u filmu "Apsolutnih 100".Kawhi je napisao/la:
Prijatelj, porijeklom Arap, odrastao kod nas, kaze za njih da su stoka. Pogotovo Kuvajcani.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
u svoje ime...Besic je napisao/la:Tuzlaci su naša braća
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Simonu, domaća publika, fajter a i Berdych je daleko od svoje prave forme. 
Ovog pauka imati u kući:
Ovog pauka imati u kući:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Preseliš se u Australiju i imaćešUnofficialpage je napisao/la:Simonu, domaća publika, fajter a i Berdych je daleko od svoje prave forme.
Ovog pauka imati u kući:
Nullius in verba
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da e usereš od straha
Ne volim ja životinje, sve bih ja njih po kratkom postupku 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa da ih neko optuži za islamofobiju (najgluplja riječ ikad)Momciluk je napisao/la:Pa sta oni imaju koga maltretirat i ko je taj sto je dopustio da ga neki arapi maltretiraju u po Bosne, i treba ga maltretirat ako je dopustioKawhi je napisao/la:Prisustvovao sam par puta situacijama gdje su Arapi maltretirali ljude bez ikakvog razloga tako da se moze sbe za njih zamisliti.sekerbay je napisao/la: ma je li ti to stvarno vjerujes da je kreno da je siluje il otima i vodi u kuvajt?
mislim, normalan insan to ne moze ni pomisliti a kamoli vjerovati u takvo nesto.
Rekao si da me nećeš više citirati. Eto te ko @Neutral.Tribalian je napisao/la:Drugo su ti koji su odrasli ovde, ja znam dvojicu ciji su roditelji stigli na nase prostore u vreme SFRJ. Pa znas ko je domaci Arapin? Onaj sto igra najboljeg druga od Vuka Kostica u filmu "Apsolutnih 100".Kawhi je napisao/la:
Domaći Arapi su baš raja. Puni para i fino odgojeni.
Gledao sam taj film prije 3-4 godine. De sliku da se podsjetim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi jesil u celibatu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
jedan si od rijetki kojima sam dao drugu šansu 
drugi je danas tu drugu šansu prokockao, sretniji sam bez čitanja nebuloza s njegove strane.
@lilicum je u pravu što se tiče ovog huliganstva na forumu, svi neki frajeri, a mislim da su u stvarnosti ko makovo zrno
drugi je danas tu drugu šansu prokockao, sretniji sam bez čitanja nebuloza s njegove strane.
@lilicum je u pravu što se tiče ovog huliganstva na forumu, svi neki frajeri, a mislim da su u stvarnosti ko makovo zrno
Ima i koji su u stvarnosti ogromniNeutral je napisao/la:jedan si od rijetki kojima sam dao drugu šansu
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jesam.Besic je napisao/la:Kawhi jesil u celibatu
Ti si najbolji forumaš nakon krmka.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa razlog je nebitanMomciluk je napisao/la:Neutrale sto si editovo postove?
Nad tobom sunce najljepše sja
nije da vam ne vjerujem...Heller je napisao/la:Ja znam jednog koji je dobio samarcinu jer je reko da mu je ispod nivoa da prica Bosanski iako ga znaKawhi je napisao/la:Prisustvovao sam par puta situacijama gdje su Arapi maltretirali ljude bez ikakvog razloga tako da se moze sbe za njih zamisliti.sekerbay je napisao/la: ma je li ti to stvarno vjerujes da je kreno da je siluje il otima i vodi u kuvajt?
Prijatelj, porijeklom Arap, odrastao kod nas, kaze za njih da su stoka. Pogotovo Kuvajcani.![]()
![]()
Imam jos jednog kolegu s fakuteta s kojim sam jako dobar, ni on ne voli arape a pola pola je.
i ja sam upoznao veliki br. arapa i mogu kazati da su vrlo fini ljudi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Dobar je rigi , samo nešto neće da mu tuzlaci budu braća 
Nek si ti u celibatu,bolje bit sam nego imat problema s proljevom

Nek si ti u celibatu,bolje bit sam nego imat problema s proljevom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.